Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?

Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?

Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschappen.

Kortingsacties

Regelmatig komt het voor, dat Parship kortingsacties en aanbiedingen heeft voor nieuwe leden. Nieuwe leden kunnen bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgen om de dating site drie dagen gratis uit te proberen. Gebruikers kunnen dus hun profiel voor een bepaalde tijd gratis uitproberen. Wilt men een account voor langere tijd, dan is het nodig om een betaalde lidmaatschap af te sluiten bij Parship. Met het premium lidmaatschap ontvangen leden een persoonlijkheidsrapport, kan men vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer er een abonnement wordt afgesloten van 12 of 24 maanden.

Inschrijven en inloggen op Parship

Inschrijven bij Parship is erg eenvoudig. Als nieuwe lid moet men het geslacht invoeren, moet men aangeven naar wat voor iemand hij of zij op zoek is en moet er een e-mail adres en wachtwoord ingevoerd worden. Hierna gaat men verder met het invullen van het profiel. Er moet een vragenlijst worden ingevuld, welke ongeveer 20 minuten duurt. Het is belangrijk om deze vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt namelijk een persoonlijkheidsprofiel geschetst, waarmee de nieuwe gebruiker gekoppeld wordt met andere leden. De matches zijn op basis van de informatie die leden doorgeven bij Parship. Na het invullen van de vragenlijst dient men wat persoonlijke informatie in te vullen voor het profiel, naar wat voor iemand men bijvoorbeeld op zoek is etc. Vervolgens ontvangt de nieuwe gebruiker partnervoorstellen. Hiermee kan men aan de slag met daten.

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden