SUCCES

Na goede verhalen te hebben gehoord heb ik me ingeschreven bij Parship en vanaf de dag na inschrijving ging het snel. Ik ben er gelijk actief mee aan de slag gegaan door te reageren op profielen en door gelijk in te gaan op contact verzoeken. Na een week lang emaillen met verschillende mannen had ik voor de week daarop 5 face-to-face dates staan. Nu 3,5 maand later ben ik nog samen met 1 van deze dates. Ik heb geen nare ervaringen over Parship en ik ben zeer enthousiast. Als ik ooit weer single zou zijn dan zou ik gelijk weer een abonnement op Parship nemen. Het is een dure website maar het is het zeker waard als je er actief mee aan de slag gaat.

Sterke punten
- De hoeveelheid matches
- overzichtelijkheid van de website
- de contact-leg manieren

Zwakke punten
- De prijs

Bezoek Parship Reviews over Parship

4 reacties

Totaal niet geloofwaardig dit review.Dit lijkt eerder op een nep review van een parship medewerker. F.S......Fake Succes?

Jammer Pascal dat je denkt dat mijn review nep is want het is toch echt de waarheid maar dat zal je wel niet geloven. Ik ben heel erg gelukkig met mijn vriend die ik heb ontmoet via deze site. Ook mijn neef en nicht hebben hun huidige partner zo ontmoet. Het is wat je er zelf van maakt.....

Er zijn altijd uitzonderingen.Maar de meeste vrouwen zijn gratis lid,en betalen niet voor zo een dure site.

Echt dubbel liggen over die review. Geeft precies het niveau weer van de Parship-medewerkers en de hele site. Al zou ik de partner der partners tegen het lijf zijn gelopen via de site, zou ik er nog niet zo'n reclamepraatje uit hebben kunnen persen. Zó zielig, maar wel een perfect graadmeter van het niveau van Parship. Nooit aan beginnen, echt niet, 't is één van de meest waardeloze datingsites die ik gezien heb en dat zijn er veel hoor :)

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden