Parship - 240 Reviews

Last updated: 2 december 2017
Parship Logo

9.4% aanbevolen, 240 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Niet tevreden over Parship? Probeer dan eens EliteDating.

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 16995

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 240

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice?
De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap.

Schrijf Parship een brief:
PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Stuur Parship een fax:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden.

Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden.

Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland.

Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven.
Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite.

Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom.

Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn.

Actuele kortingen:
Geldig tot 2 juni 2017
Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen.

gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CIQHXXtjrYY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!
    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij Lees verder
  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?
    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap Lees verder
  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald
    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v Lees verder
  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie
    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen met hun toekomstige partner. Opvallend is dat het aantal Lees verder
  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (240):

Parship - Het zijn geldwolven

1

Review:
Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal.

Sterke punten:
- psychologische test?

Zwakke punten:
- weinig aanbod
- alle foto's zijn vervaagd, je kunt niet zien wie er achter een profiel schuil gaat
- voorwaarden deugen niet


Mister B beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Fake

0

Review:
Fake

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Henk beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship = geldklopperij

0

Review:
Parship is geen gratis site want zonder betalen kan je geen foto's zien en berichten sturen. Het is waardeloos.
Je kunt niet opzeggen. Mijn profiel is geblokkeerd en ik kreeg al snel aanmaningen en brieven van incassobureaus voor meer dan 400 euro. Ik heb met niemand contact gehad via de site. Het werkt niet.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geldwolven

A.J. Parsh beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship = oplichting

0

Review:
Nooit met Parship in Zee, ze sussen je eerst in slaap met mooie deal om je vervolgens te beroven.

STORNEREN DIE HANDEL!!!!!!

Sterke punten:
Oplichting

Zwakke punten:
Omgaan met mensen

Vincent beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Zo fake als het maar kan

2

Review:
Iedereen antwoord hetzelfde

Sterke punten:
Hebben ze die?

Zwakke punten:
Ja teveel om op te noemen

Rita beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - NIET doen.

0

Review:
Het is waardeloos. Niet alleen staat het bol van nepprofielen, het is ook nog eens betuttelend en onmogelijk om van af te komen als je een maandje besluit om het betaald uit te proberen. Je kan je abonnement - ondanks wat ze zelf beweren - gewoon níet stopzetten en daarna blijven ze je intimideren met steeds grotere bedragen en incassobureaus. Klantenservice is zonder enig begrip als ze überhaupt al reageren, gewoon, onvriendelijke oplichtersbende. Ze hebben echt niet het beste met je voor om je aan een "leuke" relatie te helpen, ze willen alleen je geld, helaas.

Sterke punten:
misschien iemand anders kan er eentje noemen

Zwakke punten:
misleidend
intimiderend
geen waar voor je geld

Anna Palom beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship; niet aan beginnen

2

Review:
Na 1 week merkte ik dat dit niet mijn datingsite is. Veel te beperkte profielen en foto's zijn niet zichtbaar. De mannen met wie ik contact had stelden direct voor om via de privé mail verder te mailen, daarvoor sta ik niet op een site!
Ik heb gebruik gemaakt van het recht om binnen 14 dagen op te zeggen. Dan krijg je je geld terug. Dit is echter slechts gedeeltelijk waar. Je bent namelijk wel het geld kwijt voor de niet gevalideerde test van Parship. Met andere woorden 1 week op deze site staan heeft mij 64,50 gekost! Niet aan beginnen dus!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Hoge kosten, slecht ingevulde profielen, veel gratis leden die niet kunnen mailen en terugbetalingsregeling klopt niet!

Anna beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Onderhandse facturering

2

Review:
Na een jaar geleden een abonnement afgesloten te hebben, ben ik na gebrek aan succes gestopt met het gebruik van de site. Na een jaar wordt er ineens opnieuw geld afgeschreven, een zogenaamde verlenging waar ik niet bewust voor heb gekozen. Daarlangs is er ook geen enkele mail verstuurd als herinnering dat mijn abonnement is verlengd, en wegens de opzegtermijn van 28 (!) dagen moet ik alsnog voor de maand hierna betalen, waardoor ik nu dus 2 maanden min 3 dagen gebruik kan maken van een service waar ik al meer dan een half jaar geen interesse in heb gehad. Het herroepingsrecht wordt volledig genegeerd en wat hiervoor de eisen of voorwaarden voor zijn wordt niet uitgelegd, maar ga er dus niet van uit dat het bestaat.

Sterke punten:
Houd je scherp en alert op je bankrekening

Zwakke punten:
Staat een half jaar na het einde van de relatie alsnog aan de deur voor geld

Tom beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Automatisch geld afschrijven

1

Review:
Ze hebben gewoon zoveel geld van mijn rekening afgeschreven dat ik nu amper nog boodschappen kan doen, de vuile ratten

Sterke punten:
Ze zijn vast rijk

Zwakke punten:
Helaas mede door mij

Jan beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - spijt!

0

Review:
je voelt je als een wandelaar in dikke mist. Je weet dat er anderen zijn maar ziet geen foto's die zijn geblurd. Verder is je beroep zoals je vermeld staat (..) en een hoop standaard vragen en antwoorden waardoor je nog niets weet van de ander. Een actieve vakantie kan tenslotte van alles zijn. De persoonlijkheidstest lijkt me op basis van wat je allemaal moet invullen een bullshit verhaal. Kortom doe het niet. Ik zit nu een jaar vast. Ook niet meer van deze tijd toch?

Sterke punten:
goede marketing om je binnen te halen

Zwakke punten:
alles

Anna Elisabe beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship