Slecht

Slechte site niet op aanmelden

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Alles

Bezoek Parship Reviews over Parship

3 reacties

Parship is erg slecht ze bieden vrouwen geen mogelijkheid het 3 dagen gratis te proberen maar mannen wel.Daar heb ik nog over gemaild maar ze bieden niks aan. Dus gratis profiel aangemaakt maar dan krijg je reacties maar kan je dan niet lezen dus dan toch maar betalen. Een half jaar of een jaar belachelijk lang en duur. Na 9 dagen wou ik ervan af en ik dacht dat ik er via de hè roeping vanaf kon maar wat blijkt omdat ik een aantal berichten heb gehad zien hun het als dat ik dan moet betalen voor het beëindigen en omdat ik berichten heb gehad. Prijs 1 maand 27 euro en nu nog 153.00 euro echt te belachelijk voor worden oplichting noem ik dit.Ben helemaal klaar met Parship en ze manipuleren alles dus verzin voor je begin.

Hé!! Wat superzeldzaam, een negatieve reactie van een vrouw op een datingsite!! Vrouwen hebben honderden mannen voor het uitzoeken op datingsites, vandaar dat ik het never nooit zou verwachten dat vrouwen datingsites zouden afkraken. Ze bestaan dus WEL!!!!

Zeker Jeroen zeker als je sireus bent als vrouw. Maar het gaat hier echt om dat je een hoop geld betaald bijna 200 euro voor een paar dagen lid dat is niet normaal.

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden