Reviews van deze auteur

Parship - niet doen - oplichting

Review over Parship

Parship ad ik voor 12 maanden en heb er niet zoveel aan gehad. Blijkt dat er op de site een vinkje aanstaat wat niet door mij is aangezet maar dat ik wel nu nog een jaar vast blijk te zitten aan deze laaielichters. 358 EURies.

Teruggeboekt dus. Ik zie wel wat er van komt, maar dit accepteer ik dus niet. De laatste vrouw die een berichtje stuurde was 2 meter 40. Net even te groot want ik ben zelf 1.83 meter.

Groetjes

Richo

reacties:

Review: Niet te geloven

Ik kreeg een 'verlenging' van een jaar. 360 EUR. Mooi not dus. Ik weet 100 % zeker dat ik niets heb aangevinkt om een jaar te verlengen dus gevraagd naar een correspondentie adres en laten weten dat mijn advocaat hier echt raad mee weet. Kreeg ik een maand. Reken eens uit wat het oplevert als ze 1000 mensen nog eens ongewild 3 maanden laten betalen. Dat is dan 1000 x (59,90 x3) =? Echt schandalig.
Ze zijn gevoelig voor een juridische aanpak en dat zal niet zonder reden zijn. Ik denk namelijk dat dit juridisch gezien wel is afgedekt, maar dat dit thuishoort in de zogeheten grijze zone en schimmige praktijken. En als men dat zelf al weet, hoe kan het dan dat men van een jaar plotseling een aanbieding kan doen van een maand?

Groeten en succes, Richie

Review: Niet te geloven

Beste Parship,

Ja klantvriendelijk hoor.. En dan ook nog een opzegtermijn noemen. DAT VINKJE VOOR AUTOMATISCHE VERLENGING HEB IK NIET AANGEKRUIST EN IK HEB TIJDIG OPGEZEGD. STUUR ANDERS EVEN HET ADRES DAN KOMEN WE DAAR EENS MET PETER R of ALBERTO NAARTOE. Och dat hoeft niet, ik bel ze gewoon en die mannen zijn handig genoeg om hier direct zelf werk van te maken.

Claudia, doe niets zonder het schriftelijk vast te hebben gelegd met deze club aub.
Via mail dan heb je op schrift wat men er allemaal uitkraamt. Mijn advocaat is duurder dan die maand dus die gaf me het advies om daar dan maar in mee te gaan.

Review: Parship - niet doen - oplichting

Inmiddels blijkt dat Parship plotseling kan reduceren tot een maand extra ad 59,90 EURO. In ieder geval beter dan 358 EURO maar nog steeds heb ik hier niet om gevraagd en nog steeds vind ik het oplichterij, ondanks de "tegemoetkoming". Dit is geen eerlijke site dit is pure oplichting.

Review: Parship - niet doen - oplichting

Beste Claudia,
Stuur maar even mail naar [email protected], ik vertel je precies hoe je deze club(s) moet aanpakken. Dan kan ik je ook waarschijnlijk mijn emailverkeer doorsturen, mocht je daar nog iets aan hebben.

Groet,

Richo(ie) geen idee wat ik heb ingevuld.