Parship - niet doen - oplichting

Parship - niet doen - oplichting

Parship ad ik voor 12 maanden en heb er niet zoveel aan gehad. Blijkt dat er op de site een vinkje aanstaat wat niet door mij is aangezet maar dat ik wel nu nog een jaar vast blijk te zitten aan deze laaielichters. 358 EURies.

Teruggeboekt dus. Ik zie wel wat er van komt, maar dit accepteer ik dus niet. De laatste vrouw die een berichtje stuurde was 2 meter 40. Net even te groot want ik ben zelf 1.83 meter.

Groetjes

Richo

Bezoek Parship Reviews over Parship

6 reacties

Beste Richo,

We hebben uw bericht gelezen, en betreuren het dat u niet helemaal tevreden bent. Graag zoeken we samen met u naar een oplossing.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en direct contact met u op te kunnen nemen, hebben we uw e-mailadres of PARSHIP-code nodig. Wilt u zo vriendelijk zijn die hier te posten, of door te geven aan onze Klantenservice? U kunt contact met hen opnemen op het telefoonnummer 030-6076124. De Klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9:30-17:30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Vriendelijke groeten,

PARSHIP Webcare

Bij een eerlijke site moet je zelf de automatusche verlenging inschakelen.En mag niet (moeilijk te vinden)standaad zijn.

Inmiddels blijkt dat Parship plotseling kan reduceren tot een maand extra ad 59,90 EURO. In ieder geval beter dan 358 EURO maar nog steeds heb ik hier niet om gevraagd en nog steeds vind ik het oplichterij, ondanks de "tegemoetkoming". Dit is geen eerlijke site dit is pure oplichting.

Hai Richo
Ik ben zeer ontevreden over de handelwijze van deze site. Ik heb inmiddels een brief ontvangen van een incassobureau, ik heb slechts 1 bericht geopend en daarmee zit je dan vast aan je lidmaatschap...yeah right! Direct een mail gestuurd dat ik er van af wil zien, dit is niet mogelijk??? yeah right! Nu zou ik 259 euro moeten betalen, gekkenhuis.
Ik ben bereid om naar de rechter te stappen, maar het is natuurlijk veel prettiger als ik mijn advocaat meer ellende kan tonen. Hopelijk wil jij hier aan meewerken.
Ik heb aanstaande woensdag een afspraak gemaakt bij haar. En er is vast juridisch iets tegen deze onderneming te vinden. Hoor graag of je jouw mails naar mij wilt doorsturen.

Met vriendelijke groeten, Claudia

Beste Claudia,
Stuur maar even mail naar [email protected], ik vertel je precies hoe je deze club(s) moet aanpakken. Dan kan ik je ook waarschijnlijk mijn emailverkeer doorsturen, mocht je daar nog iets aan hebben.

Groet,

Richo(ie) geen idee wat ik heb ingevuld.

Ik raad het af om jezelf te abonneren bij Parship. De dienst viel mij zeer tegen, wat uiteraard mogelijk is. Op dit punt heb ik al een volledige betaling voor 6 maanden verricht. Ineens blijkt dat bij tussentijdse opzegging er per gemaakt contact extra vergoeding gevraagd mag worden. 1. Welke contacten
? 2. Wie bepaalt de hoogte? 3. Bij vragen om opheldering wordt er gecommuniceerd alsof het meest normale zaak vd wereld is terwijl deze voorwaarde onduidelijk of onvindbaar gecommuniceerd zijn. Ik sta paf van deze manier van handelen en geef deze site een onvoldoende, klantenservice onvoldoende en de kwaliteit van de dienst een onv

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden