Parship - verlenging lidmaatschap ondanks opzegging

Parship - verlenging lidmaatschap ondanks opzegging

Wees gewaarschuwd bij het aanmaken van een betaalde account bij Parship!
Je moet een week voor het verlopen van je lidmaatschap opzeggen per brief of email. Ikzelf heb ruim twee maanden voor de einddatum opgezegd. Door drukte rondom verhuizing heb ik niet in de gaten gehad dat ik hierop geen bevestiging heb ontvangen. Parship ontkent mijn email te hebben gehad en heeft het geld weer afgeschreven.
Doorsturen van de verstuurde mail heeft geen zin en op verzoeken om een oplossing wordt alleen gereageerd door wederom te zeggen dat de opzegging niet is ontvangen.
Dus wees gewaarschuwd en dubbelcheck je opzegging en laat alles bevestigen per mail!

Bezoek Parship Reviews over Parship

3 reacties

Beste Marjolijne,

We hebben uw bericht gelezen en betreuren het dat u niet helemaal tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op het telefoonnummer 030 - 607 61 24. Zij zijn elke werkdag bereikbaar van 9.30-17.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Vriendelijke groeten,

PARSHIP Webcare
www.parship.nl

Ik hoop dat mijn opzegging beter gaat, is vanaf 1 jan abonnementen niet per maand opzegbaar?, ik zit er nog voor 4 maanden aan vast!!, en ze zijn niet goedkoop,ik heb mij dit op de hals gehaald door onwetend een berichie naar iemand te verzenden, en Ja hoor, town had ik ineens een abonnement....balen!!

Beste Sannie,

Hartelijk dank voor uw reactie.

De wet betreffende de automatische verlenging van abonnementen is van kracht sinds 1-12-2011, echter geldt deze alleen voor nieuw afgesloten abonnementen. Voor abonnementen die voor 1-12-2011 zijn afgesloten moet de Eerste Kamer nog een besluit nemen. Dit is echter voor u niet van toepassing, want bij PARSHIP voldoen alle abonnementen al ruim een jaar, sinds 1-1-2011, aan deze wetgeving en aan de voorwaarden van Thuiswinkel.org. De opzegtermijn voor uw Premium-lidmaatschap is daarom 0 dagen. Zegt u niet voor de einddatum op, dan wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd voor een periode van 1 maand. Let u er op dat u van ons altijd een bevestiging ontvangt van uw opzegging.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op het telefoonnummer 020 ? 240 25 20. Zij zijn elke werkdag bereikbaar van 9.30-17.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Vriendelijke groeten,
Alex Smits

PARSHIP Webcare
www.parship.nl

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden