Helaas

Eigenlijk wilde ik alleen mijn profiel vast rustig invullen.
Maar ik kreeg berichten, die ik niet kon lezen.
Dus ik moest me wel aanmelden.
OK voor 3 maanden dan.
In die tijd heb ik de datingsite al gevraagd of ze in de psychologische test iets konden opnemen, waaruit mogelijk een mate van bindingsangst gemeten kon worden.
Ik heb bizarre ontmoetingen gehad.
Er is over mijn huis gevlogen met een helicopter, door een man die het helemaal zag zitten en onze gezamenlijke pensioenen al had berekend. Maar bij de 2e ontmoeting vond hij het zelf allemaal te snel gaan.
En zo zijn er nog een aantal ontmoetingen geweest en allemaal bleek de aanvankelijke wens voor een relatie ondergraven te worden door bindingsangst en het feit dat een geslaagde ontmoeting, oud zeer op riep, waar eerst weer mee gedeald moest worden.
Ik heb het er ff mee gehad.

Sterke punten
Psychologische test

Zwakke punten
Geen test op bindingsangst en de mate van verwerking van oud zeer.

Bezoek Parship Reviews over Parship

3 reacties

Een partner moet je in real life ontmoeten.Als het zo moet zijn komt het wel.Datingsites zijn er niet om je te helpen,maar om geld te verdienen.En wat ben je nu met een "cyberbok" of "cyberhengst".Vroeger zegden ze "het is er een uit de gazet,dat zegt genoeg".

Beste Chris,

We hebben uw bericht gelezen, en betreuren het dat u niet helemaal tevreden bent. Graag kijken we wat we voor u kunnen doen, eventueel in samenwerking met onze single-coach.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en direct contact met u op te kunnen nemen, hebben we uw e-mailadres of PARSHIP-code nodig. Wilt u zo vriendelijk zijn die hier te posten, of door te geven aan onze Klantenservice? U kunt contact met hen opnemen op het telefoonnummer 030-6076124. De Klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9:30-17:30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Vriendelijke groeten,

PARSHIP Webcare

Het is zo dat je een partner in real life moet tegenkomen.
Bijna alle cyber...,zoals hier gelezen komen van een kale reis terug,en vele euros armer.

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden