Crosspoint behoort tot een van de grootste christelijke datingsite waar alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar terecht kunnen voor een date met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Deze dating site is eentje voor en door christenen. Crosspoint biedt christelijke singles, die moeite hebben de draad (weer) op te pakken een laagdrempelige springplank voor contacten met gelijkgezinden. Op deze site zijn verder alle kerkelijke achtergronden van harte welkom. Het doet er dus niet toe of je nou evangelisch of reformatorisch bent. Lijkt deze datingsite je interessant en wil je vandaag nog een Christelijke date aan de haak slaan? Meld je dan geheel gratis aan op Crosspoint dating. Twijfel je of de site nu betrouwbaar is of niet? Geen zorgen. De site is zeer veilig en betrouwbaar. De gebruikers zorgen ervoor, dat al je gegevens welke je verstrekt bij de inschrijving veilig en betrouwbaar worden opgeslagen. Deze zullen verder ook nooit verstrekt worden aan derden. De beheerders van de site doen er dus alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met andere christelijke gebruikers. Een ieder die interesse heeft in de site kan zich als eerst opgeven voor het proefabonnement. Deze duurt tien dagen en biedt je de mogelijkheid om alles te doen op de site wat je met een betaald lidmaatschap ook kunt doen. Na die 10 dagen verloopt je abonnement automatisch, tenzij je kiest voor een betaald abonnement. Dit is echt een unieke kans welke je op andere soortgelijke sites niet krijgt. Maak er dus gebruik van en registreer je vandaag nog op Crosspoint dating.

Doelgroep

Crosspoint is een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor christenen. Ben je christen man of vrouw en zoek je naar andere gelijkgestemde mannen en of vrouwen? Dan ben je op deze dating site op het juiste adres. De site biedt alle gebruikers een veilige en discrete online datingplatform waar ze in alle rust en zonder zorgen over en weer berichten kunnen wisselen met andere christen vrouwen of mannen. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze interessante datingsite.


Aanmelden

Een ieder, die interesse heeft in het vinden van een Christen date, kan zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'inschrijven' of 'probeer nu'. Na hierop geklikt te hebben komt er automatisch een online aanmeldformulier tevoorschijn. Hierin vul je dan je gebruikersnaam, wachwoord, werkende e-mail adres en geboortedatum. Je krijgt ook de mogelijkheid om een aantal vragen te beantwoorden. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van een leuke Christen Crosspoint date.


Zoekfunctie

Crosspoint bestaat uit een groot aantal leden en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. Het kan dus best een uitdaging worden om een geschikte date te vinden op de site. Gelukkig heeft de site een ingebouwe zoekfunctie waarvan je gebruik kunt maken om een geschikte date te vinden. De zoekfunctie tref je aan onder het kopje 'snel zoeken naar singles'. Je kunt daar ingeven of de site je alle mannen of vrouwen moeten tonen en in welke leeftijdscategorie ze moeten zitten. De site gaat dan op basis van jouw voorkeuren op zoek naar geschikte dates. Op basis van de lijst met potentiele kandidaten, welke je voorgeschoteld zal krijgen, kun je nagaan welke profielen je het meeste interesseren en contact met die gebruikers opnemen.


privé gesprekken

Op Crosspoint hebben alle leden de mogelijkheid om privé gesprekken te voeren met andere leden. Net als met MSN kun je met een privé gesprek live berichtjes sturen naar andere Crosspoint-leden, die op dat moment ook online zijn. Je kunt een bericht typen door te surfen naar een profiel van een online Crosspoint-lid, en vervolgens te klikken op ik wil een privé gesprek. Ook kun je een privé gesprek voeren door op de gebruikersnaam van iemand uit je vriendenlijst te klikken, die online is.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen met betrekking tot de diensten van de site, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Crosspoint door een e-mail te sturen naar [email protected] Je kunt de klantenservice ook bereiken middels het online aanmeldformulier welke te benaderen is door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje 'contact'. De klantenservice medewerkers van Crosspoint proberen in alle gevallen zo snel als mogelijk en naar wens van gebruikers antwoord te geven op de gestelde vragen.


Crosspoint Reviews

  Geslaagd!

  Via Crosspoint heb ik mijn vrouw leren kennen. Je kunt lekker berichten sturen, en de meeste personen met wie ik chatte zijn serieus.

  Sterke punten
  -Gratis proefperiode
  -Nette site.
  -Veel serieuze mensen, die echt voor een relatie op lange termijn gaan.
  Heb hier in 2003 mijn vrouw leren kennen en we zijn nu 9 jaar getrouwd :)

  Zwakke punten
  -Geen idee

  Crosspoint professioneel, goedkoop en veilig

  CP laat alleen christenen toe dus zal veel mensen moeten afwijzen. Je kunt 10 dagen gratis rondkijken en dan voor 7,50 een maandabonnement nemen. Je krijgt per omgaande antwoord als je een vraag hebt. Ik vind de site veilig, betrouwbaar, ben er niet geslaagd maar weet van velen die wel een partner hebben gevonden daar. Voor christenen kan ik Crosspoint aanbevelen.....

  Sterke punten
  professioneel
  betrouwbaar
  goedkoop
  alleen christenen

  Zwakke punten
  minder leden dan een algemene site

  Duur, en te raar

  Superstrenge controle, als je in je aanmelding niet helemaal de juiste snaar weet te raken word je afgekeurd. Als je wel wordt goedgekeurd betaal je je scheel.

  Sterke punten
  Layout is wel aardig

  Zwakke punten
  Duur
  Strenge controle


  discriminatie?

  als randkerkelijke heb je niet de mogelijkheid om bij deze site een proef-abonnement te krijgen.

  als je in je profiel meldt dat je niet meer naar een kerk gaat, mede omdat je onregelmatig werkt, word je de toegang tot de site ontzegd.

  als je op de site binnen wil komen met een proef-abonnement, zal je dus moeten liegen alsof het gedrukt staat. anders ben je buitengesloten. sterker nog: je komt er niet eens binnen.

  Sterke punten
  niet te beoordelen

  Zwakke punten
  randkerkelijken zijn er niet welkom.

  Plus point voor Crosspoint

  Hele goede dating & vriendschap site. Onpartijdig en rechtvaardig. Open mind en zeer sociaal met groot inlevingsvermogen van medewerkers. Staan open voor opbouwend kritiek. Geen "clubjes" vorming die er op uit zijn anderen te dwarsbomen of er uit te werken. Dit wordt voorkomen door voortdurend te loggen. Goede screening tijdens deelname op deze site waardoor overheersende leden worden gecorrigeerd. Zeer vlot in het beantwoorden van berichten die door leden worden ingestuurd. Een TOP site!

  Sterke punten
  Vriendelijk, geduldig, je eigen mening mogen uiten en bovenal álles vanuit Gods Woord.

  Zwakke punten
  Vroegere zwakke punten zijn allemaal sterk verbeterd!

  mevr.

  Een hele goede site! Veel privacy en het belangrijkste: Ik heb een hele leuke man leren kennen

  Sterke punten
  Er werken aardige mensen, ook zijn ze zeer snel met mails beantwoorden, lukt er iets niet, dan staan ze gelijk klaar om te helpen.

  Zwakke punten
  geen

  hr.

  Ik ben zelf niet geslaagd via Crosspoint maar weet van vele dat het een goede betrouwbare site is met blijkbaar een hoge slagingskans gezien al degenen waarvan ik weet dat ze iemand hebben gevonden via Crosspoint.
  Uit mijn kerk en mijn familie zijn er koppels ontstaan.
  Het is mij niet gelukt maar dat kan nog komen, hoop ik

  Sterke punten
  Gelijk een reactie van ht team bij een vraag.
  Mooie vernieuwd, ziet er leuk uit.
  Grote kans dat je iemand vindt

  Zwakke punten
  niet mee bekend

Bezoek Crosspoint

Schrijf je eigen review