Reviews van deze auteur

discriminatie?

Review over Crosspoint

als randkerkelijke heb je niet de mogelijkheid om bij deze site een proef-abonnement te krijgen.

als je in je profiel meldt dat je niet meer naar een kerk gaat, mede omdat je onregelmatig werkt, word je de toegang tot de site ontzegd.

als je op de site binnen wil komen met een proef-abonnement, zal je dus moeten liegen alsof het gedrukt staat. anders ben je buitengesloten. sterker nog: je komt er niet eens binnen.

Sterke punten
niet te beoordelen

Zwakke punten
randkerkelijken zijn er niet welkom.

reacties:

Review: Incompetente medewerker(s)

mag ik er, na lezing van jouw reactie, Gibby, vanuit gaan dat de discussie (ongeacht waar die gehouden wordt) beëindigd is? ik heb het voorval op CM niet meegemaakt, maar als ik de reacties hier lees word ik er al somber van.

Review: Incompetente medewerker(s)

Gibby, ik krijg een beetje het idee dat je denkt: 'iedereen in de Grote Boze Wereld is tegen mij'. zoals ik al eerder zei: de details weet ik niet, omdat ik niet 'meegemaakt' heb wat er uiteindelijk gebeurd is. Of jij het bij het rechte eind hebt, of 'de anderen', laat ik in het midden. maar de mensen die hier gereageerd hebben, ken ik goed genoeg om ze te kunnen beoordelen. ik heb daarvoor lang genoeg op CM meegelopen.

Review: Incompetente medewerker(s)

als je liever zwelgt in zelfmedelijden zit er weinig anders op dan je te negeren. zelf denk ik echter dat de groep je in liefde heeft willen waarschuwen en heeft willen uitleggen waarom ze hebben gereageerd zoals ze gereageerd hebben. ondanks dat het bij jou niet als zodanig over is gekomen. helaas is het nu verworden tot een 'hakken in de grond'-situatie, waarbij (met alle respect) jij niet van zins bent om naar andermans argumenten te luisteren. Gibby, zoals jij je nu gedraagt, heb ik jou op CM nooit meegemaakt.

Review: Incompetente medewerker(s)

Gibby, je weet donders goed dat de werkelijkheid geheel anders is. ik kan niet anders concluderen dan dat je ziende doof en horende blind bent (ja, ik weet het, eigenlijk hoort het anders geformuleerd te zijn, maar zo valt het beter op). degenen die jou op CM hebben meegemaakt, kennen een deel van jouw verleden en weten (dus) ook dat het jou niet volledig toe te rekenen valt.

oorzaak: drank.

ja, een harde opmerking van mij, ik maak ze niet graag, dat weet jij net zo goed als alle andere CM-ers. maar mijn opmerking/conclusie is niet half zo hard en onmenselijk als al de opmerkingen die jij hier en op het forum van CM hebt geplaatst (en hebt verwijderd, maar wees gerust, jouw opmerkingen en privé-berichten staan heus nog wel ergens op een CM-server).

Gibby, ik vraag me toch ernstig af waarom je het zo ver hebt laten komen. je eigen gelijk halen? op de bres springen voor iemand anders? je weet net zo goed als ieder ander, dat als er IEMAND een klacht over de hele situatie zou moeten indienen tegen 'de club', dat JIJ dat niet bent, maar degene is die 'men' aangepakt heeft. zolang die persoon geen klacht indient, is er geen zaak. simple comme 'bonjour'.
voor de (oud-)CM-ers het advies: ik denk dat het beter is om Gibby te negeren. hij is niet van zins om te luisteren, zijn waarheid is de enige, de rest heeft het fout en is 'dus' tegen hem. laat hem maar zwelgen in zijn zelfmedelijden. met Gibby is geen land meer te bezeilen.
Gibby, ik wens je sterkte in je strijd om je gelijk te halen, maar ik vrees dat je bot vangt.

Review: Incompetente medewerker(s)

over domme reacties gesproken: ik zie er net een staan. geplaatst door ene Gezinus :-p

Review: Incompetente medewerker(s)

als jij op 'ons nivo' wil communiceren, is het wellicht handig om je taalgebruik en kennis van de nederlandse grammatica en zinsopbouw te verbeteren.

i rest my case...

Review: Incompetente medewerker(s)

*loopt naar de spiegel en bekijkt zichzelf*
mwoah, valt nog wel mee. misschien is de baard wat te lang, ik zal het eens bij 'n (m'n? nee: 'n!) vriendin ter beoordeling voorleggen.
en o, mirakel, de spiegel blijft heel. daar moet op gedronken worden! borreltje, iemand? ;-)
(Gibby, waar is je gevoel voor humor gebleven, jongen!)

Review: Incompetente medewerker(s)

volgens mij is het bewijs van Mariska's veronderstelling zojuist geleverd.

Q.E.D.
(aangezien jij hoogbegaafd zegt te zijn, hoef ik jou deze afkorting niet uit te leggen)

Review: Incompetente medewerker(s)

Gibby, je hebt aan niemand een boodschap. dat maak je ons al meer dan 10 pagina's duidelijk. het wordt tijd dat je met wat anders komt.

Review: Incompetente medewerker(s)

zal ik er toch eerst een moeten maken, Gibby. en voor zover ik me kan herinneren en heb teruggelezen, heb ik die nog niet gemaakt.

Review: Incompetente medewerker(s)

Hmm...dus toch niet zo hoogbegaafd als voorheen beweerd...heb je er ook nog een in het Nederlands voor ons? (in al zijn triestheid is dit topic toch wel vermakelijk)

Review: Incompetente medewerker(s)

Om 1:30 's nachts heb ik daar geen tijd voor, ik heb dan andere dingen te doen, net als nu: tapijtje leggen bij een CM-er...