SecretLove

Secretlove.nl opende in augustus 2010 haar deuren met als doel online flirten op een moderne, frisse en dynamische manier mogelijk te maken. Door een stabiel en veilig platform te bieden en privacy te garanderen bieden wij een prettige omgeving waarin contacten op een stress vrije manier worden opgebouwd! Onze unieke modules, waarbij live contact en e-mail mogelijk is, zorgen ervoor dat bezoekers snel en makkelijk online met elkaar in contact treden.

SecretLove Reviews

  Fake, faker, fakest

  Kan alleen bevestigen wat hiervoor is gezegd. Had al snel door dat het niet klopt. Ik ben ingeschreven op andere datingsites, en daar is het bijna onmogelijk om de aandacht van een vrouw te trekken. Hier krijg je al reactie voor je goed en wel aangemeld bent. Je krijgt ook onmiddellijk complimentjes, van zogenaamde Vlaamse dames die blijkbaar niet weten dat iemand uit Antwerpen bv. de woorden "lieverd" of "kanjer" nooit in de mond neemt.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Het is één groot zwak punt.

  ik ga ook een site beginnen en loop binnen

  Echt een trieste bedoeling, leuke geile foto's en figuren die je berichten beantwoorden en sturen die denken dat ze met een halve zool te maken hebben die er in trapt. €10,- voor een les was meer dan zat.

  Voor dit soort praktijken zouden ze ook hard op moeten treden, net zo erg als woekerpolissen (misschien wel erger)

  Sterke punten
  Geile foto,s

  Zwakke punten
  Trieste figuren die je in de zeik nemen (wist ik natuurlijk van te voren maar wilde het zelf even ervaren).

  Nep

  Ik heb mij toch behoorlijk aan het lijntje laten houden - ondanks de reviws hier. Ik heb een reeks dates gescoord - die echter allen de laatste 24 u werden afgeblazen - of erger - die niet kwamen opdagen.

  Het gevolg is dat ik niet meer geloof in sites waar je per bericht betaalt. Ik weet niet hoe ze het doen... mijn schatting was dat ze per bericht niet genoeg verdienen om de man(vrouw)uren te betalen, naief van mij.

  Ik kan niet zeggen dat er zeker geen échte vrouwen tussen zitten, maar hoe haal je ze er uit?

  Verder zijn er een hele reeks sites die dezelfde profielen aanbieden. Zoek inderdaad maar eens met foto's....

  Ik heb al maanden nog een paar credits over.... (toch nogeens opsmossen) en dan profiel verwijderen....

  Sterke punten
  Navigeert leuk, veel interessant lijkende profielen, snelle reacties, je moet als man niet eens op zoek gaan omdat je meteen platgespamd wordt.

  Zwakke punten
  Helaas is het allemaal fake.....

  FOTO?

  In mijn profiel is een foto geplaatst van een volkomen vreemde: ben ik niet dus. En dat het 1 grote oplichtersbende is lijkt me vanaf het allereerste moment al helder.

  Sterke punten
  Niet onschuldig tijdverdrijf voor hopeloze mannen !!

  Mijn profiel verwijderen

  Heb inmiddels een relatie,dus ik wil me graag uitschrijven.

  Sterke punten
  Zijn er nieter zijn geen positieve punten

  Nepsite

  Als je 2 of 3 berichtjes heb gekregen kun je al zien dat het hier gaat om een nepsite.
  De foto's van de vrouwen zijn allemaal in het buitenland gemaakt. (dat zie je aan de details, stopcontakten, boektitels etc.). De reakties van de dames zijn, hoewel heel erg kreatief, van een dermate niveau dat je hier echt de hand van een man in herkend.
  Ik ben gelukkig geen betalend lid dus ik lach er maar een beetje om, maar ik waarschuw wel iedereen die van plan is om te gaan betalen; Doe het niet!!

  Sterke punten
  Erg 'kreatieve' reakties. (Van de redaktie welliswaar).

  Zwakke punten
  Nepsite!

  Pure nep zooi

  Ik ben nu al een maand lid, heb meerder dames op het oog. Natuurlijk voor een sex date, heb meer dan 200 berichten gestuurd. De eerste dame sprak me aan om dat ze in de omgeving woont, in de buurt vanmij. Iedere keer als ik haar vroeg om te daten, kwam ze met een rot smoes. Ze wilden allemaal mijn foto zien, heb een email account aan gemaakt, met een foto zonder gezicht natuurlijk. Toen ik de mail en code gaf, bleek ze geen tijd te hebben om het te bekijken. :P

  Later vroeg ik aan hun of ze het hadden gezien, allemaal zeiden ze lekkerding ? toen ging bij mij een licht aan. ( one word scam ) Hallelujah opgelicht geldkloperij en de geld is binnen, (yeah)

  Degene die hier als man zijnde positief over is zal wel een van hun zijn. (N) Nepperd ga door met je oplichting praktijken, er zijn wel eerlijke manieren om geld te verdienen. Inplaats van zuivere verdiende geld van anderen op te eten.
  Het zijn allemaal 1 pot nat, weg ermee die vieze schurft honden.

  Sterke punten
  Fake images of ladies and profiles

  Zwakke punten
  They never date you

  Bedrog en geldklopperij

  Geen enkele dame wil een concrete afspraak maken. ellenlange mailsessies
  Zodra je een afspraak wil maken dan trekken ze zich terug met een kutsmoes.
  Waardeloos.

  Sterke punten
  Mooie sit met mooie koppies.

  Zwakke punten
  Niemand maakt daadwerkelijk een afspraak.Naar mijn mening zitten daar eental mensen zelf de reacties te schrijven. pure rommelsite nooit aan beginnen
  De dames zullen nooit zelf een mail sturen. Jij moet je credits opmaken.
  Dus geldklopperij en niets anders.

  Oplichterij

  Deze site is één grote oplichterij en één van de betere die ik tot nog toe heb gezien. Tip lees eerste de algemene voorwaarden eens goed door voordat je je op deze site aanmeldt.

  Deze geeft wel het voornaamste weg. Is dit dus je doel begin er niet aan, because it ain't gonna happen ever!
  5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.

  Verschillende vragen neergelegd bij de moderator over de exacte intentie van de site waarbij ik alleen maar ontwijkende antwoorden kreeg. Toen ik vroeg naar de echtheid van de profielen vertelde ze me dat 90% uit echte profielen zou bestaan. Als ze daar al gelijk in heeft betreft dit waarschijnlijk alle mannen op de site. Entertainment wordt inderdaad wel geboden, want heen en weer mailen met zogenaamd niet onaantrekkelijke vrouwen is mogelijk. Uiteindelijk komt het echter gewoon neer op een fictief online callgirl center.

  Sterke punten
  Knap staaltje oplichterij.

  Zwakke punten
  Veel vaste klanten met enige mate van intelligentie zullen ze niet trekken.
  Ik ben geen jurist, maar als ik het wel was zou ik er zeker actie op ondernemen, want volgens mij vallen ze zelfs met hun algemene voorwaarden toch door de mand.

  Nep

  De boven genoemde reden dat het fake zou zijn omdat op al die websites dezelfde foto's staan bestrijd ik. Mijn eigen profiel was namelijk op die sites ook gewoon te vinden. Het is dus gewoon een gekoppelde database waar gebruik van gemaakt wordt...

  MAAR

  Gewoon eens de proef op de som genomen voor 20 euro, toch even leuk 20 berichten kunnen versturen. Wat overigens achterlijk duur is.

  Ik heb contact gehad met 1 dame die er leuk uit zag én zelf met een bericht kwam waar het wel erg dik bovenop lag wat ze dan zou willen.
  De andere heb ik zelf contact mee gemaakt.

  De eerste:
  Begon met een aannemelijke reactie om eerst even te chaten voordat we af zouden spreken. Ik stuurde er op aan dat het toch wel erg duur was en het gewoon voor ons beide handiger en goedkoper zou zijn om even via een discreet email adres te communiceren.
  Eerst een smoesje dat ze geen hotmail of gmail wilde gebruiken omdat ze gehoord heeft dat haar computer daar traag van zou worden. (hahaha) Na een stap voor stap uitleg die echt niet te missen was, kreeg ik geen reactie meer op de vraag om contact buiten de website maar ging over op een ander onderwerp. De gene die er achter zat was wel echt heel erg door de mand gevallen.

  De tweede:
  Leuk over en weer mee gekletst. Leek heel natuurlijk te gaan. Toonde intresse etc etc. Deed ook vermoede dat ze wel wilde afspreken.
  Zij vertellen dat ze zelf wel hotmail gebruikt maar liever niet meteen haar adres wilt geven. Prima!
  Het gesprek ging daarna over dat ik toch wel vond dat de hele website een oplichtings praktijk lijkt. Zij reageerd met "Ik licht je niet op hoor ik ben echt."
  Dus ik vertelt dat ik zelf ook een discreet email adres gebruik, kon ze zelf ook doen. Bewijst meteen dat ze echt leeft, zonder dat ik meer gegevens van haar teweten kom. Haar reactie was "Ik kijk nog wel even hoe ik je contacteer".
  ...tot nu toe nog niks

  Ik heb een zelf een fake vrouwen account aangemaakt op de site. Op de één of andere manier was mijn account na een half uur al niet te benaderen of te vinden.
  Natuurlijk bang dat ze compleet door de mand vallen.

  De video profielen die te vinden zijn, zijn net iets te professioneel opgezet om 'zelf gemaakt' te zijn door de dames.

  Conclusie

  Oplichters!

  Sterke punten
  Soms wel fotos van knappe meiden/vrouwen

  Zwakke punten
  Fake

  Fake,Nep

  Wat goed dat deze reviews bestaan, want het is inderdaad frauduleus. Simpel weg de profielfoto's met google opzoeken en je komt ze overal tegen. Bah bah!

  Goed opletten

  Dure site waar je per chat een euro aan kwijt bent.
  En deze site met dezelfde dames kun je ook vinden onder de namen: Flirtendate.be, 4flirt.nl, flirtplek.nl en de foto's staan ook op site's in de VS. Zijn gewoon kopieën van elkaar en bedoeld om je zo veel mogelijk geld afhandig te maken en tot een date gaat het nooit komen want ze willen je eerst beter leren kennen en anders is er wel een andere reden dat het niet lukt.
  Dat Peter wel een date heeft verbaasd me tenzij hij er zelf werkt of beheerder is van deze site. Hij is dan vermoedelijk de enige die het wel gelukt is om iets af te spreken. Trekt de foto's maar eens na op internet en je zult verbaast zijn waar je de dames allemaal tegenkomt.

  Sterke punten
  Mooie foto's en de site ziet er gelikt uit.

  Zwakke punten
  pure geld uit de zak klopperij en daten gaat je helaas niet lukkken

  Grote nep

  Heb er enige tijd in geschreven gestaan. Kreeg veel reacties van mooie vrouwen . Echter om terug te mailen moet je credits kopen . 1euro per stuk
  En een mailtje versturen kost een credit. Echter geen enkele vrouw wil je rechtstreeks mailen en ze stellen vragen ,zoveel mogelijk om er voor te zorgen dat je zoveel mogelijk credits verbruikt. En er is er ook geen een die er ook maar over piekert om met je af te spreken of rechstreeks te mailen .
  Aan de vragen stelling lijkt het ook wel of je constant met dezelfde persoon praat .
  Is dus compleet nep allemaal , hie ga je nooit een echte date vinden

  Sterke punten
  Lijkt heel leuk heel veel reacties van mooie vrouwen die je allemaal helemaal geweldig vinden

  Zwakke punten
  Is nep. Niemand gaat met je afspreken

  Handige datingsite!

  Gisteren lid geworden van Secretlove en morgenavond mijn eerste date ingepland! Ik ben zeker fan! :) Thanks!!

  Sterke punten
  - makkelijk daten
  - niet te duur

  Zwakke punten
  betaald

Bezoek SecretLove

Schrijf een review