Reviews van deze auteur

Zoveelste nepsite

Review over FunAndSex

gereageerd op een advertentie in Speurders.nl waarbij dagen later een reactie van betreffende dame komt. Die uiteraard eerst verder kennis wil maken via de site www.funandsex.nl. Als je de voorwaarden leest is het duidelijk dat het om entertainment gaat en er ficieve content is waar niet mee kan worden afgesproken.

De normale oplichterij dus. Wel betalen maar niks kunnen.

Sterke punten
Leuke foto's

Zwakke punten
Letterlijke zin uit hun voorwaarden: FunAndSex heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Door gebruik te maken van de entertainmentdiensten verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de fictieve aard van de entertainmentdiensten. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de entertainmentdiensten en de juistheid daarvan. Indien zich in de inhoud van de entertainmentdiensten overeenkomsten voordoen met bestaande personen, dan berusten deze op toeval.

Zoveelste nepsite

Review over OudereVrouwen.nl

Begrijp al die positieve reviews niet, tenzij deze door de moderators zelf geplaatst zijn. Het zijn bijna allemaal foto's van Amerikaanse vrouwen. Komen op veel sites voor en als je de foto's beter bekijkt op de achtergrond zie je omgevingen, gebouwen, etc. die niet in Nederland voorkomen. Ook als je kijkt naar het interieur zie je bijvoorbeeld Amerikaanse stopcontacten. Een en al fake dus.

Sterke punten
Mooie foto's van leuke Amerikaanse vrouwen

Zwakke punten
Nep en geen kans op afspraken

Zoveelste nepsite

Review over OuderenClub

Dit is gewoon weer een site zoals zovelen. ook hier wordt je weer lichter gemaakt, financieel dan wel te verstaan. Veel van deze foto's kom je op andere sites ook tegen. Veel zijn Amerikaanse dames. Kijk maar eens naar de stopcontacten en de centrale verwarming (in- en uitlooppunt laag, terwijl hie in Nederland het altijd hoog en laag is), de spullen in huis en omgeving.
Regel 16.6 van de voorwaarden... In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.
Artikel 28: Ook is het niet mogelijk de eigenaren voor de rechter te slepen en als je een rechtzaak wil beginnen moet dat via de rechter in Curacao.

De positieve revieuws zijn vermoedelijk van de eigenaren ben ik bang.

Sterke punten
mooie foto's en een goed opgezette site

Zwakke punten
Duur, bijna 100 euro per maand met een grote kans dat er niets gebeurt en je gewoon je geld kwijt bent.
Opzegging geldt pas na bevestiging van de beheerder, geen bericht ontvangen, pech gehad

Een van de velen

Review over SexOpAfspraak

Onderstaand de letterlijke teks uit de voorwaarden van deze site.
Oftewel: al je foto's en tekst mogen wij gebruiken zonder dat jij daar iets tegen kunt doen en je hebt een grote kans dat je met een fictief figuur aan het chatten bent wat je dus geld gaat kosten zonder er iets voor terug te krijgen behalve een lege bankrekening.

Artikel 4 algemene voorwaarden:
U verstrekt SexOpAfspraak.nl een licentie op het gebruik van de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud die door u is verstrekt. Deze licentie omvat in het bijzonder het recht van SexOpAfspraak.nl op het dupliceren, weergeven, aanpassen, vertalen, scannen, inzetten voor publiciteitsdoeleinden, zowel commercieel als niet-commercieel, in sublicentie geven of overdragen van inhoud die betrekking heeft op de leden (informatie, foto's, videobeelden, beschrijvingen, zoekcriteria, etc.)

Artikel 5 algemene voorwaarden:
Sommige personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.

Sterke punten
Nog niet gevonden

Zwakke punten
Kost je veel geld en je krijgt er geen date voor

Als je van je geld af wil.

Review over NeukMatch

Dit is weer een van de zoveel sites die je probeert met zogenaamde dames die op zoek zijn maar eerst even willen chatten met je, uiteraard wel tegen betaling van dure credits.

En als je in de voorwaarden leest dan zie je deze zin:
NeukMatch heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van zogenaamde "adult entertainmentdiensten" op basis van fictieve content. Fysieke afspraken zijn niet mogelijk.

Letterlijk zo gekopieerd uit hun voorwaarden.
Dan weet je wel hoe laat het is.

Sterke punten
Mooie foto's, verder geen

Zwakke punten
gewoon weer geld uit de zak klopperij.
alles

Weggegooid geld

Review over BedMatch

Dit is een site vol fakers. Heel veel foto's komen vanuit Amerika, let maar eens op de achtergrond zoals stopcontacten, drank, de vele sieraden en opgestoken haren die alle dames hebben.
Ze willen allemaal met je afspreken, reageren heel snel. Ook midden in de nacht. Maar ze zijn wel allemaal heel druk en moeten kijken of ze wel een gaatje vrij hebben wat meestal niet lukt. Ze zijn heel druk maar zitten blijkbaar wel continue achter de pc om te reageren.
En iedere dag krijg je wel minimaal 5 verzoeken van dames die allemaal met je willen chatten

Sterke punten
Geen enkele

Zwakke punten
Een en al fake, kost je bakken met geld en het draait uiteindelijk nergens op uit.

pas goed op

Review over OuderenSexclub

Er is veel keus op deze site, eigenlijk een beetje teveel. Meer dan normaal gesproken mogelijk is, en dat klopt ook.
Je moet goed opletten met de profielen want er zijn er veel bij die gewoon fictief zijn. Zie volgende artikel uit hun algemene voorwaarden:
16.3. U erkent en accepteert dat wij geen garanties geven en geen enkele aansprakelijkheid accepteren ten aanzien van (a) het gedrag van andere leden en/of gebruikers, en/of (b) de (juistheid en volledigheid) van profielen en/of de Content van de Dienst. In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.

Sterke punten
Er zijn echte profielen aanwezig.

Zwakke punten
Veel fake. Bekijk de foto's van de dames maar eens met Google Afbeeldingen en dan blijken veel dames ineens in Amerika en zo te wonen

Goed opletten

Review over SecretLove

Dure site waar je per chat een euro aan kwijt bent.
En deze site met dezelfde dames kun je ook vinden onder de namen: Flirtendate.be, 4flirt.nl, flirtplek.nl en de foto's staan ook op site's in de VS. Zijn gewoon kopieën van elkaar en bedoeld om je zo veel mogelijk geld afhandig te maken en tot een date gaat het nooit komen want ze willen je eerst beter leren kennen en anders is er wel een andere reden dat het niet lukt.
Dat Peter wel een date heeft verbaasd me tenzij hij er zelf werkt of beheerder is van deze site. Hij is dan vermoedelijk de enige die het wel gelukt is om iets af te spreken. Trekt de foto's maar eens na op internet en je zult verbaast zijn waar je de dames allemaal tegenkomt.

Sterke punten
Mooie foto's en de site ziet er gelikt uit.

Zwakke punten
pure geld uit de zak klopperij en daten gaat je helaas niet lukkken

Pure oplichting

Review over SexAfspraak

Ben ruim 2 maanden op deze site en het valt op dat bijna alle vrouwen die je aanschrijft positief reageren. Als je vraagt waarom ze jou verkiezen boven een ander is het steevast dat jouw profiel ze aanspreekt boven de anderen. Ze willen allemaal het liefst zo snel mogelijk met je sex hebben maar eerst willen ze je beter leren kennen. Ook na langere tijd kennen ze je blijkbaar nog steeds niet goed of ze zijn heel druk en hebben geen op dit moment geen tijd. Iedereen is blijkbaar dag en nacht heel druk maar ze hebben wel tijd om met je te chatten. Ook is het heel opvallend dat ik een paar weken niets hoorde en van me liet horen en alle 4 tegelijk op dezelfde dag ineens weer contact met me opnamen. Wel hadden ze allemaal het excuus dat de pc kapot was of ze waren heel druk geweest.
Wat ook opvalt is dat het taalgebruik en de schrijfmethode nog wel eens wil veranderen. Het ene moment wordt er keurig geschreven met punten, komma's en vraagtekens. Het volgende moment krijg je een langen zin waar je zelf maar wat van moet maken en soms ook nog met domme schrijffouten er in.
Als je de foto's via Google Afbeeldingen natrekt komen er veel foto's op andere sites tevoorschijn uit de VS en zo. Let maar eens op stopcontacten en zo.

Kortom: Je wordt op deze site en ook de site die hier bij hoort, ouderensexclub, gewoon een oor aangenaaid en ik ben er van overtuigd dat degene die roept dat hij wel gereld afspraken en zo heeft gewoon bij die club horen of zelfs de eigenaren ervan zijn.

Een hele goede site om iemand te ontmoeten is Paiq (ook in kassa goed aanbevolen) en ik heb ook een goede indruk van Ondeugend-Daten. Zeker de mo9eite waard van het proberen en veeeeel goedkoper.

Sterke punten
Veel mooie vrouwen en ze willen je altijd beter leren kennen.

Zwakke punten
Je wordt gewoon opgelicht, afspraken maken lukt niet en het kost je een hoop geld.

Goed opletten

Review over C-Date

Merk dat er veel dames op zitten die reageren en je gelijk een gmail adres doorgeven. Zijn altijd buitenlandse dames.

Er zijn ook veel gewone contacten aanwezig waarmee wel normaal te chatten valt. Heb er ook verschillende contacten aan overgehouden.

Sterke punten
Veel contacten en echt. Weinig fakers ontdekt.

Zwakke punten
Geregeld buitenlandse contacten, moeilijk te onderscheiden.

Kan ook goed gaan

Review over XFlirt

Als je zoekt naar contacten in jouw regio zijn er zat, alleen reacties blijven nog wel eens uit of er wordt erg traag gereageerd. Ben er niet achter of er een grote vertraging in het systeem zit als je probeert te chatten, maar het kan lang duren voordat er gereageerd wordt.
Het is moeilijk te bepalen of je met een echt iemand of faker zit te chatten.
Ben er wel achter gekomen dat er ook gewone contacten aanwezig zijn die, net als jij, op zoek zijn.
Ik heb er in ieder geval een heel mooi contact aan overgehouden. We chatten en mailen nog elke dag (niet via deze site) en zien elkaar geregeld.

Sterke punten
Veel contactmogelijkheden.
Er zijn echte dames aanwezig die ook contact zoeken.

Zwakke punten
Moeilijk te onderscheiden of er fakers op zitten
Slechte responsetijden via de chat en mail

Pas op

Review over Badoo

Als gratis lid heb je niet zo veel mogelijkheden. Als betalend lid kom je er snel achter dat er heel veel fake op zit. Je krijgt contact met iemand die je in gebrekkig nederlands verteld hoe geweldig ze je vind en je graag eens snel wil ontmoeten (terwijl ze je helemaal nog niet kent). Maar vraagt je wel om even wat geld over te maken en daarna zal ze je haar adres geven voor een ontmoeting (zegt ze). Doe je dat niet , wordt je ineens voor van alles en nog wat uitgemaakt. Ook door anderen die je niet eens kent?? vervolgens wordt je van de site verwijderd omdat je beledigend en grof zou zijn en ben je je geld kwijt terwijl jou niets wordt gevraagd hoe het zit. Als je vraagt om bewijzen wat je gedaan zou hebben hoor je niets meer.
Al met al: pas enorm op, het kost je geld en je hebt er weinig aan.

Sterke punten
je kunt er een leuk contact aan overhouden

Zwakke punten
veel oplichters en fakers
Je wordt zo verwijderd zonder dat je er iets tegen kunt doen

reacties:

Review: Nu veel echte leden, beter dan vroeger!

Voor zover ik kan nagaan is het nog steeds een site vol fakers. Ontzettend veel foto's zijn van Amerikaanse vrouwen. Let maar eens op de hoeveelheid kettingen en armbanden die er gedragen worden, evenals de stopcontacten en radiatoren waarvan de knoppen laag zitten. Iets wat wij hier niet kennen. Daarnaast de foto's via Google even natrekken en ze heten plots heel anders. Kortom, je wordt nog steeds opgelicht. Er zal er wel een enkele echte tussen zitten maar wie?

Review: Voorkeur voor Ouderensexclub

Heb mezelf maar verwijderd van deze site want minimaal 80% (als het niet meer is) is fake. Even googelen en bijna alle foto's staan op ook op andere sites. Als je wil afspreken zijn ze allemaal druk en hebben geen tijd, de zinsopbouw wijzigt geregeld van goed naar slecht Nederlands etc. Kortom, als je van je geld af wilt moet je hier zijn.

Review: Pure oplichting

Jammer dat je het dan niet eerst gecontroleerd hebt op de site van Kassa, anders had je dit nooit gezegd. Ik heb dit ook niet verzonnen. Ik heb verder ook geen enkele binding met Paiq behalve dat ik me daar als lid heb ingeschreven. Ik zou zeggen, kijk en probeer eerst voordat te ongenuanceerd commentaar geeft op iets wat je niet eens zeker weet.

Review: NIET NORMAAL!!

Als iedereen er zo'n moeite mee heeft met deze site snap ik ook niet wat je daar dan komt doen? Je weet tenslotte wat de bedoeling hiervan is (mag aannemen dat je dat wel begrijpt). Aan de andere kant zou je eens goed moeten nadenken over het feit waarom iemand hier komt zoeken. Zit het thuis misschien niet meer goed? Ik neem niet aan dat iemand dit zomaar even tussendoor eens doet omdat het zo spannend is. Vermoedelijk zit er toch het nodige scheef in de thuissituatie.