OuderenClub

Geen dure creditpakketten meer hoeven te kopen? Op Ouderenclub.nl heb je de mogelijkheid onbeperkt berichten te versturen en te ontvangen.

OuderenClub Reviews

  Voor de oudjes

  Leuke sex site voor oudere mannen en vrouwen. Wel echt voor sex niet voor relatie

  Positief maar hoge kosten!!!

  Veel positieve reviews en dat snap ik ook wel. Goede site, populair ivm veel aanmeldingen. Wel hoge kosten helaas!!!!

  BEVEEL IK AAN!!!

  Hier heb ik mijn droomvrouw gevonden!!! Anja en ik zijn nu 2 maanden samen en dit heb ik allemaal aan ouderenclub te danken!!!

  kosten vallen mee

  1x betalen ipv elke keer credit pakketten dus is veel goedkoper als je actief op zoek bent en veel berichten stuurt, klaar. ik ben bij andere sites 200eu per maand kwijt en hier veel en veel minder. ja kost geld tuurlijk maar niet zo veel als andere.

  veel per maand maar wel echte vrouwen

  je moet hier wel voor betalen en dat scheelt niet zo veel van de dure credit pakketten sites, maar dan krijg je gelukkig wel echte vrouwen en geen fake gezeik allemaal. heb je het er voor over of ga je liever naar de hoeren? dat moet jij zelf weten!

  Zoek je oude man

  Zoek je en oude man dan zit je hier echt goed. Onbeperkt chatten met veel geile mannen. misschien wat minder vrouwen hier, maar goed dat is niet mijn probleem

  Zoveelste nepsite

  Dit is gewoon weer een site zoals zovelen. ook hier wordt je weer lichter gemaakt, financieel dan wel te verstaan. Veel van deze foto's kom je op andere sites ook tegen. Veel zijn Amerikaanse dames. Kijk maar eens naar de stopcontacten en de centrale verwarming (in- en uitlooppunt laag, terwijl hie in Nederland het altijd hoog en laag is), de spullen in huis en omgeving.
  Regel 16.6 van de voorwaarden... In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.
  Artikel 28: Ook is het niet mogelijk de eigenaren voor de rechter te slepen en als je een rechtzaak wil beginnen moet dat via de rechter in Curacao.

  De positieve revieuws zijn vermoedelijk van de eigenaren ben ik bang.

  Sterke punten
  mooie foto's en een goed opgezette site

  Zwakke punten
  Duur, bijna 100 euro per maand met een grote kans dat er niets gebeurt en je gewoon je geld kwijt bent.
  Opzegging geldt pas na bevestiging van de beheerder, geen bericht ontvangen, pech gehad

  leuke dates

  Leuke website voor dates en meer.

  Super exclusieve club

  Fijne exclusieve club waar je lekker kan chatten en meer. Fijn dat je niet per berichtje betaald. 1x betalen voor toegang en dan is het goed!

  Super

  Super hier! een hoop oudere mensen zoals de naam al aangeeft en onbeperkt berichtjes sturen en chatten! scheelt een hoop geld

Bezoek OuderenClub

Schrijf een review