Reviews van deze auteur

Nep

Review over SecretLove

De boven genoemde reden dat het fake zou zijn omdat op al die websites dezelfde foto's staan bestrijd ik. Mijn eigen profiel was namelijk op die sites ook gewoon te vinden. Het is dus gewoon een gekoppelde database waar gebruik van gemaakt wordt...

MAAR

Gewoon eens de proef op de som genomen voor 20 euro, toch even leuk 20 berichten kunnen versturen. Wat overigens achterlijk duur is.

Ik heb contact gehad met 1 dame die er leuk uit zag én zelf met een bericht kwam waar het wel erg dik bovenop lag wat ze dan zou willen.
De andere heb ik zelf contact mee gemaakt.

De eerste:
Begon met een aannemelijke reactie om eerst even te chaten voordat we af zouden spreken. Ik stuurde er op aan dat het toch wel erg duur was en het gewoon voor ons beide handiger en goedkoper zou zijn om even via een discreet email adres te communiceren.
Eerst een smoesje dat ze geen hotmail of gmail wilde gebruiken omdat ze gehoord heeft dat haar computer daar traag van zou worden. (hahaha) Na een stap voor stap uitleg die echt niet te missen was, kreeg ik geen reactie meer op de vraag om contact buiten de website maar ging over op een ander onderwerp. De gene die er achter zat was wel echt heel erg door de mand gevallen.

De tweede:
Leuk over en weer mee gekletst. Leek heel natuurlijk te gaan. Toonde intresse etc etc. Deed ook vermoede dat ze wel wilde afspreken.
Zij vertellen dat ze zelf wel hotmail gebruikt maar liever niet meteen haar adres wilt geven. Prima!
Het gesprek ging daarna over dat ik toch wel vond dat de hele website een oplichtings praktijk lijkt. Zij reageerd met "Ik licht je niet op hoor ik ben echt."
Dus ik vertelt dat ik zelf ook een discreet email adres gebruik, kon ze zelf ook doen. Bewijst meteen dat ze echt leeft, zonder dat ik meer gegevens van haar teweten kom. Haar reactie was "Ik kijk nog wel even hoe ik je contacteer".
...tot nu toe nog niks

Ik heb een zelf een fake vrouwen account aangemaakt op de site. Op de één of andere manier was mijn account na een half uur al niet te benaderen of te vinden.
Natuurlijk bang dat ze compleet door de mand vallen.

De video profielen die te vinden zijn, zijn net iets te professioneel opgezet om 'zelf gemaakt' te zijn door de dames.

Conclusie

Oplichters!

Sterke punten
Soms wel fotos van knappe meiden/vrouwen

Zwakke punten
Fake

reacties: