oplichters

Ook ik dacht een lieve partner te kunnen vinden met veel sexplezier.
Kwam dus van de koude kermis thuis. Ingeschreven en voor 40 euro credits gekocht. Kreeg 100 credits kado dus bij elkaar 900 credits.
Als je dit omrekent en weet dat een berichtje verzenden van 250 leestekens een berichtje dus 1 euro pb kost (de 100 gratis credits niet meegerekend)
Als snel kwam ik eracher dat de dames die ik aanschreef allemaal alleen verder wilde praten via sexbook en niet via mijn E-mail wat ik gelijk mee had gestuurd.
Wat een onzin komt er uit die dames als je een bericht terug ontvangt, niks waar je iets aan hebt alleen een vragend antwoord terug zodat je eigenlijk weer een bericht moet sturen om met (haar)verder te komen.
mijn vermoeden van oplichting werd bevestigd doordat ik een bericht aan 2 verschillende dames beantwoord kreeg met 2 exact hetzelfde geschreven bericht met dezelfde schrijffout erin. Dit bevestigd volgens mij dat gewoon dezelfde medewerker/ster de berichten beantwoord en iet de dames die ik aanschreef.
Jammer is dat mijn credits kwijt ben, maar weer een goede leer voor een volgende keer.
Eigenlijk zou hier controle op moeten komen op dit soort van criminaliteit, want het is gewoon pure oplichting.
Advies: Geen lid van worden, niet inschrijven en zeker niet betalen. Zoek de liefde maar verder in het echt en niet via dit soort site`s, zonde van je geld en je tijd en je teleurstellingen.

Groetjes, en sterkte Willem

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Aardig gemaakt, ook ik trapte erin. het zijn goede oplichters

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

3 reacties

Ik ben het helemaal met je eens Willem een fake site opgezet door goede oplichters!!!!

Is inderdaad een oplichtersite.Werkt kennelijk via het principe van de 06-lijnen. Veel dames die als gastvrouw werken en een vergoeding krijgen, per ontvangen bericht.Het merendeel van de foto's van vrouwen zijn van het internet gejat of gemaakt op hotelkamers. Als je ze goed bekijkt kom je HEEL VEEL hotelkamers tegen. Dus mensen.... Niet intrappen, geen geld aan besteden want het is gewoon een bodemloze "money-pit" !

helemaal mee eens. je krijgt netjes iedere dag een berichtje van een vrouw.... wel toevallig om iedere dag een berichtje te krijgen. zelfs zonder foto heb je succes... geloof niet dat een vrouw zo snel met iemand wil afspreken.... gelukkig heb ik nooit geld er in gestoken. alleen maar me welkom credits gebruikt.

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexBook.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden