PolyAmorieMatch

PolyAmorieMatch.nl is dé nieuwe, snelgroeiende polyamorie datingsite voor mensen die openstaan voor meer dan één liefdesrelatie op een eerlijke manier. Schrijf je in en ontmoet gelijkgestemden voor vriendschap, date, relatie of om ervaringen uit te wisselen. Een mens heeft vele behoeften, die hij via liefdesrelaties vervult. Het is een utopie om te verwachten dat één partner je hele leven lang al jouw intieme behoeften weet te vervullen. Een tweede relatie biedt jou de mogelijkheid om jouw behoeften te laten vervullen die binnen je eerste relatie niet of onvoldoende aan bod komen en die toch voor jou heel wezenlijk zijn. Polyamorie is door trendwatcher Adjiedj Bakas gesignaleerd als één van de nieuwe trends op liefdesgebied. PolyAmorieMatch.nl is een initiatief van Ageeth Veenemans, schrijfster van de bestseller ?Ik hou van twee mannen. Polyamorie, liefhebben zonder grenzen?.

Opzeggen

e lidmaatschap PolyAmorieMatch opzeggen kan op de volgende manier. Ga naar het kopje Lidmaatschap links in het menu. Er klapt een scherm uit waarin je PolyAmorieMatch Profiel Verwijderen kunt aanklikken. Na opgave van je inloggegevens en een reden kun je je van PolyAmorieMatch uitschrijven.


Kosten

Natuurlijk heeft PolyAmorieMatch gratis abonnementen, maar om van meerdere functies op de site gebruik te kunne maken is een PolyAmorieMatch Full Membership ideaal. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen/chatten en alle foto's van leden bekijken! De abonnementen van PolyAmorieMatch kosten €17,95 voor 1 maand lidmaatschap. De kosten van PolyAmorieMatch voor 3 maanden zijn €49,95 en voor 6 maanden kun je €75,00 aan PolyAmorieMatch betalen.


Artikelen over PolyAmorieMatch

PolyAmorieMatch geeft Dating seminar

Ben jij 30+ en wil je een relatie? Geef ons één dag? en je ontmoet in 2012 de liefde van je dromen! Connect 2012! Het Dating seminar voor 30+ Eendaags seminar in Driebergen (Utrecht) op 21-1-12 Voor mannen én vrouwen Verzorgd door Ageeth Veenemans en Fred Krautwurst Fred is auteur, spreker en trainer met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van marketing en netwerken. Hij geeft ... [...]

PolyAmorieMatch Reviews

  Promises, promises...

  Op de site het volgende citaat:
  In februari 2015 is de site overgegaan naar Jan Tromp, voormalig bestuurslid van de Stichting Polyamorie Nederland. De opbrengsten van de betalende leden worden geinvesteerd in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, moderne en functionele site waarin het gedachtegoed van polyamorie is terug te vinden in de manier waarop profielen zijn opgebouwd.
  Sinds die overname is er niets meer veranderd!
  Jammer voor de eventueel betalende leden.

  Sterke punten
  Het is de enige nederlandse polyamorie site

  Zwakke punten
  Staat al bijna 10 jaar stil

  Oudbollig

  Allereerst moeten jullie opnieuw goed en kritisch gaan revieuwen. Dit is een verouderde en ongelooflijk stoffige site geworden waar weinig tot niets gebeurd. Ze moeten nodig eens gaan moderniseren en een frisse wind door de hele site laten gaan. Daar wordt totaal niets meer gedaan door oprichters. Totaal niet meer van deze tijd.

  Sterke punten
  Ik zie ze niet

  Zwakke punten
  *oudbollig
  *niet afgestemd op mobiel
  *laden foto's gaat moeizaam
  *staat stil
  *geregeld gewone vreemdgangers, niets polyamorie

  Matig

  Laat ik beginnen met het goede van de site. Ik vind dat we dat vooral niet uit het oog moeten verliezen. De mensen die op de site staan lijken serieus om te gaan met Polyamori. Dus als je serieus op zoek bent dan ben je hier op het juiste adres en is deze site een goede manier om met gelijkgestemden in contact te komen.
  Maar..... de site is erg traag en verouderd. Ik heb ergens gelezen dat de site is overgenomen en dat men wilde gaan werken aan verbeteringen, maar hiervan merk ik niets. De zoekfunctie is zeer beperkt. Als betalend lid kan ik niet zien wie er verder nog betalend lid is. Dit is vervelend omdat ik niet kan zien wie ik mogelijk een flirt zou kunnen sturen en waarbij diegene dan iets terug kan sturen. Ik ben een man en het lijkt dat er weinig vrouwen op de site zitten( zoals bij alle datingsites). Verder vraag ik mij af hoeveel profielen nog actief zijn. Ik lees in de profielteksten teksten van 3 a 4 jaar geleden. Polyamorimatch zou alles een keertje moeten opschonen. Maar ik ben bang dat er dan maar een handjevol actieve profielen overblijft. Ik stuur regelmatig berichten naar andere leden, maar krijg haast nooit iets terug. Dat zegt misschien iets over mij, maar wellicht ook iets over de vele inactieve profielen op deze site. Deze site is leuk om eens te proberen, maar mag wel eens worden geactualiseerd. Ik krijg de indruk dat de eigenaren het wel prima vinden en terug geleund af zitten te wachten tot er weer iemand geld naar ze overmaakt. Jammer, ik denk dat Nederland wel een goede en serieuze Polyamorisite kan gebruiken.
  Vorm vooral je eigen mening en probeer het zou ik zeggen, maar misschien is een maandje betalen voldoende.

  Sterke punten
  Serieuze leden
  Bij gebrek aan beter

  Zwakke punten
  Trage en verouderde site.
  Als betalend lid niet kunnen zien wie er van de leden betalend is.
  Veel inactieve profielen
  Ledenbestand word niet opgeschoond.
  Slechte zoekfunctie
  Veel mannen, weinig vrouwen
  Geen marketing waardoor pagina onbekend blijft.
  Niet de indruk dat de beheerder serieus met de site omgaat.
  Opmerkingen blijven terugkomen hierboven en word niet opgepakt.

  Plus- en minpunten

  PAM heeft een zeer prettige uitstraling.
  Het was voor mij duidelijk dat de makers echt geïnteresseerd zijn in polyamorie en niet alleen in geld verdienen.

  Het afgesloten blijven van foto's is verraderlijk.
  Je hebt geen idee met wie je communiceert als je geen betalend dlid bent.
  En als je dan betaald hebt, blijken er heel veel gebruikers zonder foto te zijn.

  Helaas zijn er best veel gebruikers die zich bewegen in het grijze gebied tussen swingen en polyamorie, met name swingers die een vast seksmaatje zoeken.
  Wat iets héél anders is als liefde delen!
  Ik kwam ook veel single mannen tegen die vooral uit waren op een friend with benefits.
  .
  Voor mij als echte poly was de website daardoor altijd even niet prettig.

  Toch waren er ook pareltjes van mensen en ik heb er waardevolle contacten opgedaan.

  Sterke punten
  Polyamorie wordt werkelijk begrepen door de beheerder van de website.

  Als je het grenzen afbakenen voor de mensen die niet snappen wat polyamorie werkelijk is voor lief neemt, kun je er zéker mooie contacten opdoen want echte poly's zijn ook voldoende aanwezig op PAM.

  Zwakke punten
  De manier waarop de foto's verborgen blijven voor niet betalende leden.

  De leden die denken dat polyamorie een vorm van "swingen met liefde en vriendschap" is.

  Goede site, technisch kan het nog wat beter.

  Ik heb goede en positieve ervaringen met deze site. Leuk tantramassage maatje gevonden binnen een paar dagen. Technisch gezien kunnen de navigatiemogelijkheden van deze website wat moderner, zoekmogelijkheden wat beperkt. Je moet wel minimaal 1 maand lidmaatschap aangaan om berichten te kunnen uitwisselen.

  Sterke punten
  Duidelijke doelgroep.

  Zwakke punten
  Technisch gezien kunnen de navigatiemogelijkheden van deze website wat moderner, zoekmogelijkheden wat beperkt. Je moet wel minimaal 1 maand lidmaatschap aangaan om berichten te kunnen uitwisselen en foto's te kunnen zien.

  onmogelijk om je uit te schrijven bij deze club

  1 keer ingeschreven kom je niet meer weg bij deze club. Dit is een bewuste keuze. Wat is makkelijker dan een knopje uitschrijven of afmelden. Ik irriteer mij hier mateloos aan. Ook de tekst die ik vind bij deze vergelijkingssite over hoe uit te schrijven klopt gewoon niet
  "
  PolyAmorieMatch Verwijderen

  e lidmaatschap PolyAmorieMatch opzeggen kan op de volgende manier. Ga naar het kopje Lidmaatschap links in het menu. Er klapt een scherm uit waarin je PolyAmorieMatch Profiel Verwijderen kunt aanklikken. Na opgave van je inloggegevens en een reden kun je je van PolyAmorieMatch uitschrijven."

  Je vind gewoon geen knopje kopje Lidmaatschap links in het menu!!
  Voor mij komt dit over als bedrog.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geldklopperij

  Ageeth Veenemans, je bent gewoon een egoist.

  Angst om het soort vrouw tegen te komen wat hier in gelooft.

  Het probleem van de maatschappij tegenwoordig is dat mensen zichzelf niet meer in de spiegel kunnen aankijken. "Zou ik het leuk vinden als iemand bij mij doet wat ik bij hun doe?" wordt steeds minder afgevraagd. Sommige mensen kunnen het simpelweg niet, anderen boeit het niets en soms stoppen mensen ermee omdat ze in het "path of destruction" van een ander zijn gekomen.

  Bottemline is, iedereen word een keer verlieft op iemand en als dat dan gebeurt via deze website, is dat bijvoorbaat al een grote teleurstelling voor de verliefde persoon. Misschien is het leuk om even een verzetje te hebben, al vraag ik me af hoeveel vrouwen hier daadwerkelijk iets mee doen, maar uit eindelijk heb je alleen jezelf ermee.

  Ben benieuwt naar je volgende boek; "Ik ben verlieft op hem, maar hij is ook verlieft op haar".

  Sterke punten
  Leuk filosofisch onderwerp.
  Mooi verzamelpunt voor verliezers, hopelijk blijven ze daar dan ook.

  Zwakke punten
  Het werkt niet dus ze komen een keer terug.

  Krachtig, maar nét niet genoeg

  Ik heb een abonnement van 3 maanden gehad en ik die tijd een aantal leuke contacten gehad met gelijkgestemden, varierend van gezellig mailcontact tot een leuke vriendin met wie ik nu een relatie opbouw. In essentie dus geslaagd in de opzet, en in die zin is het een mooie, krachtige site die duidelijk een behoefte invult.
  Ik mis wel een aantal zoekmethoden om beter te kunnen matchen. Zoeken op interesse zou bijvoorbeeld erg fijn zijn, en kunnen zien wanneer iemand laatst actief is geweest op de site ook.

  Besef wel dat het aantal actieve vrouwen met foto en een goed ingevuld profiel (niet alleen "vertel ik je later" oid) zeer beperkt is. Je zult als man dus wel echt je best moeten doen om op te vallen.

  Sterke punten
  Helder gericht op een doelgroep: mensen die niet binnen de kaders van traditionele relaties willen denken

  Veel mensen met een prettig, open en eerlijk profiel.

  Zwakke punten
  Beperkte zoekmogelijkheden.
  Zoeken op sleutelwoorden zou fijn zijn.

  Relatief veel meer mannen dan vrouwen (daar kan de site misschien ook weinig aan doen)
  Ook jammer dat er veel mensen met een gratis profiel zijn, die geen foto hebben en geen berichten kunnen sturen. Het aantal interessante vrouwen wordt zo wel flink beperkt.

  kort maar krachtig

  Heb in heel korte tijd een aantal hele leuke contacten kunnen leggen, die stuk voor stuk hebben geleid tot kennismaking. Helemaal top, blij dat ik dit zo heb gedaan.

  Sterke punten
  Snel en eerlijk contact. Door betaalde site serieus. De profielen klopten met de personen in het echt.

  Zwakke punten
  verhouding m/v beetje ongelijk, maar of daar iets aan kan worden gedaan?

  Niet bepaald top

  Ik heb een tijdje ingeschreven gestaan. Omdat ik toch graag wil zien hoe iemand er uit ziet ben ik voor een maandje lid geworden. Viel dat even vies tegen toen bleek dat slechts een kwart van de vrouwen (de mannen heb ik niet bekeken) een foto bij hun profiel had staan. Zoiets zou voor een dergelijke, speciaal op een doelgroep gerichte site toch verplicht moeten zijn. Waar moet je je voor schamen? Voor gelijkgezinden die de site ook bezoeken en tevens betalen om foto's te kunnen zien? Zonde van mijn geld.

  Verder viel het op dat veel vrouwen al bezet waren. Bij een aantal stond dat netjes in hun profiel al was het beter geweest als die profielen verborgen zouden zijn. Erger was het met de vrouwen die het niet in hun profiel hadden staan maar dat in een mailtje vertelden.
  Dus vrouwen die niets meer zoeken en vrouwen zonder foto weghalend blijft er een schamel aanbod over. Zeker omdat voor mij persoonlijk de leeftijd vrij hoog ligt. Maar daar kan ik de site niet op afrekenen.
  Buiten het inhoudelijke en de profielen komt de site oublig over en werkt ie zeer traag.

  Sterke punten
  Discretie
  Site voor enkel gelijkgestemden
  Geen fakers

  Zwakke punten
  Weinig ingeschreven mensen
  Slechts een kwart heeft een foto.
  Site is traag.

  geweldige site

  Geweldige site, ik heb binnen een paar dagen een op deze site een prachtige vrouw ontmoet waarmee ik een tweede duurzame relatie aan het opbouwen ben.. Ik had me niets beters kunnen wensen! Zo te zien is iedereen op de site erg serieus, maar zorg er voor dat je foto's plaatst natuurlijk!
  Je kunt gratis alle profielen zien en 'flirts' sturen. Wil je foto's zien of volledige berichten sturen, moet je betaald lid worden, en dat kan ook simpel eenmalig voor minder dan 2 tientjes. In mijn geval was dat het zeker waard nadat ik eenmaal een leuke klik had ;)

  Sterke punten
  The real thing, geen neppe site, en ook niet het idee dat ik uitgemolken wordt.

  Onvoorwaardelijke liefde

  Dankzij deze site ben ik in contact gekomen met diverse prachtige mensen, die me wijzer en milder hebben gemaakt. Door hen heb ik ervaren hoe kleurrijk en veelzijdig liefde kan zijn. In ieder mens is een stukje van Gods onvoorwaardelijke Liefde terug te vinden, zo ervaar ik dat. Daarnaast is polyamorie nog steeds verrijkend voor mijn huwelijksleven. Ook mijn echtgenoot heeft, via deze site, een nieuw liefdevol contact. Ik voel me intens gelukkig, doordat ik in contact ben gekomen met een prachtige man, met wie ik een sterke hartsverbinding ervaar. Hierdoor voel ik me op een unieke manier geliefd en completer dan ooit.....'As it is in heaven'!

  Sterke punten
  Liefdevolle sfeer, mooie mensen, integer, aangename uitstraling.

  Zwakke punten
  Ik kreeg ook een aantal mails van mannen, die thuis geen open situatie hadden. Ik vind dat zij niet thuishoren op deze site.

  Integer

  Ik heb eigenlijk geen ervaring met datingsites en beschik dus niet over vergelijkingsmateriaal. Maar ik heb deze site ervaren als uitermate prettig. Ik voelde me veilig en wist dat mijn gegevens niet 'op straat' lagen, althans zo heeft het nooit gevoeld. Rondkijkend op de site had ik de indruk dat veel het merendeel van de mensen op deze site ook eerlijk was en open. Dat wekte vertrouwen. Het was een geweldige manier om ook de wereld van de polyamorie te verkennen waarbij me wel snel duidelijk werd dat daar vogels van allerlei soort rondvliegen. En daar vliegen heel erg aardige varianten tussen: open van geest en creatief. Ook ontdekte ik dat polyamorie een containerbegrip is waar verschillende mensen toch vaak heel anders denken over de wijze waarop deze 'levensstijl' in praktijk wordt gebracht. Bij sommige van die opvattingen voelde ik me thuis, bij andere minder of zelfs niet, maar ik heb dat nooit als een bezwaar gezien. De openheid van mensen op de site heb ik erg op prijs gesteld. Het leidde voor mij al in de eerste twee maanden dat ik op de site zat tot enkele contacten die vooral nuttig waren om te praten over het polyamore leven en te horen hoe anderen daar vorm aan geven, maar ook tot een contact dat verder ging en gaat. Zou ik het karakter van de site moeten samenvatten in één woord dan denk ik dat 'integer' de beste omschrijving is. Met dank aan Ageeth Veenemans die deze integriteit als eigenaar van de site bewaakt en ook zelf uitstraalt.

  Sterke punten
  Overzichtelijke vormgeving, niet opdringerig, respectvol, to the point, flexibel aanpasbaar naar eigen wensen.

  Zwakke punten
  Ik kan ze eigenlijk zo snel niet bedenken.

  Alle lof voor PAM!

  Ergens heb ik altijd wel geweten dat ik niet in de wieg gelegd ben voor een traditionele, monogame relatie. Het viel echter niet mee om gelijkgestemde mannen te ontmoeten. Op reguliere datingsites staan weliswaar genoeg mannen die een ?relatie ernaast? zoeken maar in veel gevallen gaat het dan om een geheime, en vooral seksuele, relatie. Dat was niet mijn bedoeling!

  Toen ik voorjaar 2010 op het www een verwijzing naar de nog te lanceren site PolyAmorieMatch zag, besloot ik me aan te melden zodra de site in de lucht zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan?

  Een week na de lancering van PAM heb ik één van mijn partners leren kennen. We bleken letterlijk bijna bij elkaar om de hoek te wonen maar zouden elkaar zonder PAM waarschijnlijk nooit ontmoet hebben. We zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. Wat mij betreft dus alleen maar lof voor PAM! :-)
  Maar ook als ik mijn roze bril afzet, kan ik PAM van harte aanbevelen aan mensen die polyamoureuze gevoelens hebben en polyamoureus (willen) leven. PAM stelt je in de gelegenheid om op een vertrouwde manier met gelijkgestemde mensen in contact te komen.

  Op dit moment ben ik supergelukkig met hoe mijn liefdesleven er uitziet. Ik heb mijn profiel onlangs dan ook van PAM laten verwijderen. Maar mocht ik ooit weer op zoek gaan naar een partner, zal ik me zeker opnieuw bij PAM aanmelden!

  Sterke punten
  De site is overzichtelijk en informatief, de meeste profielen zijn duidelijk en uitgebreid en je weet dat je te maken hebt met gelijkgestemden. Het gezicht achter de site is bekend en de communicatie met de redactie verloopt snel, correct en op een heel persoonlijke manier. Bovendien zijn de tarieven voor het full membership in mijn ogen heel redelijk. Al met al vind ik PAM de betrouwbaarste datingsite die ik ken.

  Zwakke punten
  Wat mij betreft zouden lege profielen, die na een paar weken op PAM te hebben gestaan zonder verder ingevuld te zijn, van de site moeten worden verwijderd. Nu staan ze er, volgens mij, soms maandenlang op. Lege profielen geven toch een beetje de indruk van "aapjes kijken". Vind ik persoonlijk niet prettig.

  Kwam.zag en overwon

  Na een tijdsverloop van zes maanden, is het gelukt om een hartsvriendin te vinden op polyamoriematch.
  Zorg voor een goede combinatie van een sterke tekst, een profielnaam die de aandacht trekt en zeker niet als minste een duidelijke foto waar je op je voordeligst op staat.
  Zoals op de meeste datingsite,s ligt de verhouding tussen mannen en vrouwen scheef.
  Door de aandacht gedragen de vrouwen zich niet als prinsesjes maar als Koninginnetjes,
  Met een weinigzeggend profiel ben je bij voorbaat kansloos.
  Het half jaartje op pam ben ik als een leuke tijd gaan zien, veel contact gemaakt met vrouwen, uiteraard ook mee afgesproken en uiteindelijk is daar de lang verwachte hartsvriendin uitgekomen.
  En als het mij lukt beste lezer, lukt het jou ook

  Sterke punten
  Veel gelijkgestemden, die op een eerlijke manier op zoek zijn naar een 2e lief.

  Feestelijke bijeenkomsten worden door pam georganiseerd, zelfs zonder te flirten een garantie voor een gezellige avond

  Contacten leggen, gaat vrij gemakkelijk

  Zwakke punten
  Verhouding man/vrouw staat scheef

  Bloedstollende ervaring

  Ik was alleen maar op zoek naar één lover... en ben met Polyamorie Match, in een maand, zes dates, twee nieuwe vrienden, een nieuwe liefde, 160 smsjes, 55 emails verder. Deze site is een openbaring! Geweldige ervaringen opgedaan en vooral veel over mijzelf geleerd. Fantastische verrassende contacten opgedaan met mannen die ik nooit in mijn eigen omgeving had kunnen vinden. Ik ben een wereldse succesvolle vrouw, heb al een lover en absoluut geen dating site nodig om contacten te leggen. Polyamorie Match bewees mij in één maand tijd, dat de aanvulling op mijn liefdesleven wel degelijk op internet te vinden is. De mannen die erop staan denken na over relaties, hebben een heel andere insteek dan (quasi) monogame mannen, praten over gevoelens en tonen respect voor mij en hun andere relaties. Ze zijn bijzonder en anders waardoor ik zelf enorm gegroeid ben. Heerlijke en spannende ervaring!

  Sterke punten
  Zie de tekst hierboven: bijzondere mensen met een eigen levensopvatting, doordacht, spannend en verrassend. De site is goed opgebouwd en gebruikersvriendelijk.

  Zwakke punten
  Hmm weet ik eigenlijk niet: oh ja de functie "feedback" staat op mijn smartphone over de tekst van emailtjes dat maakt het lastig leesbaar als je snel wilt weten wie je flirt of mailt.

  PAM bijzonder en fijn!

  Ik ben heel blij dat PAM er is! Samen met mijn man, met wie ik al 15 jaar getrouwd ben, heb ik twee jaar geleden onze relatie open gesteld voor anderen. Mijn man heeft sinds die tijd verschillende vriendinnen gehad. De laatste is gebleven, met haar heeft hij nu een jaar een relatie. Zij en ik kunnen het prima vinden met elkaar, en we gaan ook wel eens met zijn 3en op stap.

  Ik heb zelf op verschillende andere datingsites geprobeerd om een tweede relatie te vinden met iemand die in eenzelfde situatie verkeert als ik, maar de meeste mannen waarmee ik contact had, wilden wel een relatie, maar zonder medeweten van hun vrouw, of wilden alleen maar seks. Daar heb ik geen zin in. Bij ons is alles open en eerlijk, en dat verwacht ik van mijn vriend ook.

  PAM is een verademing! Ik las het ook al in andere reviews, maar zo heb ik precies ook ervaren: De meeste mailcontacten waren respectvol, en ik heb al een aantal fijne ontmoetingen gehad. Ik heb er tot nu toe een bijzondere, 'gewone' vriend aan overgehouden, met wie ik af en toe uit ga. Echter nog steeds niet de relatie waar ik naar verlang. Ik merk dat ik niet zo gemakkelijk klik met mannen. Toch hoop ik dat we binnenkort een keertje met zijn 4en op stap kunnen.

  Wat ik ontzettend leuk vind is dat op 16 april een PAM-feest georganiseerd wordt! Ik ben van plan om ernaartoe te gaan samen met mijn man en zijn vriendin. We zijn ontzettend benieuwd wat voor mensen we er gaan ontmoeten.

  Ik kan PAM van harte aanbevelen voor mensen, die op een eerlijke manier ruimte hebben voor meer liefde dan met 1 persoon. Ik ben blij met PAM!

  Sterke punten
  Fantastische, integere, mooie, duidelijke en transparante datingsite, die over het algemeen (niet altijd helaas) mensen aantrekt die bewuster dan gemiddeld in het leven staan. Ik ken geen enkele andere site waar zoveel mensen tegelijk bij elkaar te vinden zijn, die polyamoreus in het leven staan.

  Ageeth Veenemans heeft deze site opgericht en ik heb al een paar keer contact met haar gehad. Zij reageert altijd snel en behulpzaam. Haar boek 'Ik hou van twee mannen' is ook een aanrader, zij geeft het gratis als e-book weg. Ageeth doet baanbrekend werk!

  Zwakke punten
  De mannen met wie ik contact heb klagen wel eens dat er te weinig vrouwen op PAM staan. Zelf heb ik daar geen problemen mee, ik krijg als vrouw best veel aandacht, maar ik kan me voorstellen dat je als man extra moeite moet doen om in de picture te komen bij een vrouw. Zo werkt het in elk geval bij mij.

  Fijne mensen met open mind

  Ik ben nu een paar maanden lid en heb via PAM een mooie contacten. Ik heb de 'ware' nog niet gevonden. Echter, en dat is voor mij de reden om deze review te schrijven, de mensen die ik via PAM heb leren kennen staan open voor andere levenservaringen en -fasen en vinden het ook fijn daarover te praten. Dat vind ik positief voor mijn persoonlijke ontwikkeling, en een heel mooie bijkomstigheid van deze datingwebsites site!
  De site zelf vind ik mooi en overzichtelijk, en je kunt heel makkelijk zien wie on line zijn, welke leden nieuw zijn etc. De site is transparant.
  Ik vind dat Ageeth een heel mooi platform heeft gecreerd dat voorziet in een behoefte voor mensen die ernaar streven om op een open en eerlijke manier meerdere liefdes in hun leven te hebben. Uit eigen ervaring weet ik dat dit soms met vallen en opstaan gaat. (H)

  Sterke punten
  Openheid en kwaliteit van de leden
  De site wordt actief beheerd en feed back wordt serieus genomen

  Zwakke punten
  Minder vrouwen dan mannen

  Geweldige datingsite

  Pam is een schitterende dating site, dat staat voorop.
  Ik ben een overtuigd polyamoreus ingestelde vrouw, maar ook autonoom. Het meest geschikt is de site voor mensen die al een partner hebben en er iemand naast willen, zou mooi zijn dat dat met begrip voor het woord Polyamorie. Je kan zelfs je partner ook laten zien, dat is een geweldig gegeven. Maar voor mij als nog alleen staande op zoek naar een partner of meer, die mij niet als bezit zien, is het iets moeilijker.

  Sterke punten
  De hantering van de site is optimaal, je hebt snel overzicht en het is ook erg aantrekkelijk van vormgeving. Dat je kunt instellen wie je partner is, is ook een sterk punt.
  De manier om contact te leggen is heel handig, ook al je nog geen betaalde gast bent.
  De hele vormgeving is echt een sterk punt, geen reclame geen drukte, en niet het idee dat je op een dating site zit. Maar een mooie rustige uitstraling.
  Top.
  Wens jullie veel succes verder.

  Zwakke punten
  Geen foto's, maakt dat je langer moet uithoren of het wel je type is.
  Te veel mannen die hun partner niet op de hoogte hebben gesteld, alleen maar hopen dat ze het er mee eens zal zijn. Daar kan PAM niks aan doen.

  Geweldige site!

  Toen ik voor het eerst op PolyAmorieMatch een kijkje ging nemen viel me op dat vrijwel iedereen op de site zich presenteerde met serieuze en open bedoelingen. In de contacten die ik heb gehad bleek dat ook: in de uitwisseling van poly-amoureuze ervaringen of het delen van de nieuwsgierigheid ernaar was er eerlijkheid en openheid. Ik was aangenaam verrast en heel erg blij dat ik eindelijk (!!) mensen had gevonden met wie ik dit kon delen. En tot mijn enorme vreugde heb ik iemand leren kennen met wie ik nu sinds twee maanden een diepe, liefdevolle relatie deel. We zijn supergelukkig en hadden beiden nooit gedacht om dit via een matchingsite te vinden...maar het gebeurde wel. Dankzij PolyAmorieMatch! Ik klink misschien als een reclamespotje, maar het is echt waar. Ik zou deze site ook bij iedereen aanbevelen als ik niet een relatie had gevonden. De andere contacten die ik heb mogen ervaren waren allemaal oprecht en eerlijk, en de uitwisseling van ervaringen en gevoelens was heel waardevol.
  Ik wens iedereen heel veel liefde en warmte toe, en dat je mag vinden waar je naar zoekt. Of, zoals in mijn geval, nog veel meer dan wat je dacht te kunnen vinden!
  (H)(H)(H)(H)(H)

  Sterke punten
  - Serieuze deelnemers, gelijkgestemden
  - Overzichtelijke site, makkelijk te navigeren
  - Lidmaatschap makkelijk aan te gaan
  - Ook contact mogelijk indien je zelf geen fullmember bent

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldige mensen!

  PolyAmorieMatch is een mooi site met mooie profielen! Ik heb net het geweldige fenomeen Polyamorie ontdekt, het niet meer stiekem te hoeven zijn over mijn behoefte aan een vriendin naast mijn eigen vrouw. Die openheid geeft zo veel vrijheid. Op deze site tref ik andere mensen die, net als ik, deze openheid nastreven. De een is hierin natuurlijk verder dan de ander, maar dat is logisch. Het zijn mooie mensen op deze site! Complimenten voor de transparante opzet, en het fantastische design. (flower)

  Sterke punten
  Mooie profielen
  Snelheid van de site, en van de webmaster
  Overzichtelijk, makkelijk toegankelijk
  Mooi design
  Openheid over het aantal deelnemende vrouwen en mannen

  Zwakke punten
  Het aantal vrouwen mag nog verder groeien, want er zijn (net als bij andere sites) meer mannen dan vrouwen!

  Veel geleerd over mezelf

  Ageeth heeft mij gevraagd om mijn mening over PAM te geven. Ik ben vrijwel vanaf het begin lid geweest van PAM en heb het daardoor zien groeien, zowel de site zelf als ook het aantal mensen. Er komen elke dag nieuwe leden bij. Ik heb een paar keer een betaald lidmaatschap genomen, zodat ik zelf contact kon leggen met anderen. Je kunt ook alleen maar foto?s zien, als je full member bent. Ik heb mooie mailcontacten gehad met mannen, en ook een paar keer iemand ontmoet. Er is geen relatie uit gekomen, maar misschien was ik daar zelf ook nog niet klaar voor. Door de contacten met anderen heb ik wel veel meer ontdekt over mezelf en wat ik graag zou willen. PAM is de eerste datingsite waar ik me heb ingeschreven, dus ik heb geen ervaring met andere sites. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn gevoel bij PAM heel goed was. Toen ik een keer een probleem had, had ik binnen tien minuten antwoord en was het opgelost. PAM heeft een open sfeer, en ik heb er echt bijzondere mensen leren kennen, die ik anders nooit zou hebben ontmoet.

  Op dit moment hebben andere zaken in mijn leven veel aandacht nodig. Daarom heb ik me uitgeschreven. Ik kom waarschijnlijk wel weer terug als mijn leven weer in rustiger vaarwater is gekomen.

  Sterke punten
  Bijzondere mensen, die vaak een stapje verder zijn in hun denken over relaties. Mooie, transparante site. Je kunt zie wie er online zijn, en daarmee een chatgesprek aan gaan

  Zwakke punten
  De site trekt helaas ook vreemdgangers aan. Zelf zit ik daar niet op te wachten, dus het blijft belangrijk om goed te schiften. Sommige mannen reageerden niet op mijn bericht, en dan weet je niet wat de reden is. Je kunt niet zien of iemand jouw bericht gelezen heeft.

  Open en eerlijk: transparant

  Sterke punten

  Deze site heeft echt mooie profielen, met eerlijke en open mensen. Ik
  heb op deze site leuk mailcontact met andere leden. Ook heb ik al een
  leuke date gehad. Wat ik merk is dat de site heel transparant is
  opgezet, het is zoals het lijkt. Dat kan ook eigenlijk niet anders:
  het thema Polyamorie staat voor open- en eerlijkheid. Dat is wat mij
  bijzonder aanspreekt.
  Verder is de site nu weer snel, dat is een tijdje een probleem
  geweest, maar dat is nu kennelijk verholpen.

  De schrijfster Ageeth Veenemans heeft deze site opgezet, ik kan alleen
  maar zeggen: ga zo door!

  Sterke punten
  Openheid in doelstelling en wie de site managed
  Kwaliteit van de profielen: eerlijke profielen
  Snelheid van de site en de webmaster

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen

  Het onder zoeken, hoe het is, om meerdere relaties te hebben.

  Polyamoriematch is een heerlijke site om te gaan ervaren, hoe het is om meerdere relaties aan te gaan. Ik ben nu 3 maanden full member en ik heb verschillende mensen ontmoet, er zijn nog geen relaties ontstaan, dat komt nog wel, het heeft tijd nodig. Ik vindt het leuk om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te mailen. De ervaringen en mijn ontwikkeling, die ik heb opgedaan in de monogame relaties, neem ik mee in de polyamoreuse relaties, dat sluit mooi aan. Ik vindt het heel fijn, dat ik nu contact kan maken met mensen uit het hele land. Je moet wel met 2 benen op de grond blijven staan, ik ervaar dat er net zo'n verscheidenheid aan mensen zijn, als in de monogame relaties, het is voor mij niet zo dat ik meteen de mensen tref die mij het beste liggen. Ik ben aan het uitzoeken wat mij het beste ligt, zijn het alleenstaande, getrouwde stellen, is het dan fijn als zij alle twee polyamoreus zijn? Ik ben het allemaal aan het beleven en ervaren, er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Meestal weet ik wat voor vlees ik in de kuip heb en soms zit ik er helemaal naast. Het mooie vindt ik ook dat ik mensen tegen kom die al een lange tijd een relatie hebben met elkaar en dat die mensen mij mee laten genieten, dat zij in de liefde kunnen delen met anderen, dat is toch prachtig.

  Sterke punten
  Het ligt helemaal open wat je met relaties wilt, experimenteren, verdiepen, uitbreiden, kansen tot ontwikkeling om liefde te geven en te ontvangen, hoe meer je geeft, hoe meer je terug ontvangt, des te meer liefde je ontwikkelt in jezelf.

  De site is groot en het bestrijkt heel Nederland voor gelijkgestemde.

  Zwakke punten
  Hoe hou je mensen die vreemd willen gaan buiten de deur, daar zou nog iets op gevonden kunnen worden, mischien moet er gevraagd worden of diegene waar zij een relatie mee hebben, of die mensen er van af weten.
  Het zou mooi zijn als je zo'n site zuiver zou kunnen houden.

  Beste datingsite!!

  De site van PolyamorieMatch is de beste site voor mij gebleken. Je kan op een rustige wijze kennismaken. Het is geen sexgerichte site zoals vaak op andere datingsites. De site is open en duidelijk en eerlijk. Je probeert via deze site echt kennis te maken met gelijkgestemden en dat maakt het bijzonder. De contacten waren oprecht en duidelijk. Heb dan ook een heel goed gevoel over de mensen die op de site staan. Mij is het in ieder geval gelukt om via deze site al een hele leuke ontmoeting te arrangeren, die veel belovend is :-)
  Ageeth heeft een prima site opgezet. Hulde!!

  Sterke punten
  Technisch is de site prima hanteerbaar, behoorlijk gemakkelijk voor gebruiker.
  Gelijkgestemde mensen!!

  Zwakke punten
  ??


Bezoek PolyAmorieMatch

Schrijf een review