PolyAmorieMatch - 42 Reviews

Last updated: 3 mei 2018
PolyAmorieMatch Logo

89.5% aanbevolen, 42 Reviews

  1. PolyAmorieMatch informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. PolyAmorieMatch Reviews
  5. Schrijf ook een review over PolyAmorieMatch

Niet tevreden over PolyAmorieMatch? Probeer dan eens RunnersDate.

PolyAmorieMatch informatie

PolyAmorieMatch.nl is dé nieuwe, snelgroeiende polyamorie datingsite voor mensen die openstaan voor meer dan één liefdesrelatie op een eerlijke manier. Schrijf je in en ontmoet gelijkgestemden voor vriendschap, date, relatie of om ervaringen uit te wisselen.

Een mens heeft vele behoeften, die hij via liefdesrelaties vervult. Het is een utopie om te verwachten dat één partner je hele leven lang al jouw intieme behoeften weet te vervullen. Een tweede relatie biedt jou de mogelijkheid om jouw behoeften te laten vervullen die binnen je eerste relatie niet of onvoldoende aan bod komen en die toch voor jou heel wezenlijk zijn. Polyamorie is door trendwatcher Adjiedj Bakas gesignaleerd als één van de nieuwe trends op liefdesgebied.

PolyAmorieMatch.nl is een initiatief van Ageeth Veenemans, schrijfster van de bestseller ?Ik hou van twee mannen. Polyamorie, liefhebben zonder grenzen?.

PolyAmorieMatch Details

Hits: 13749

URL: http://www.polyamoriematch.nl/

Categorieën: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 42

Opzeggen

e lidmaatschap PolyAmorieMatch opzeggen kan op de volgende manier. Ga naar het kopje Lidmaatschap links in het menu. Er klapt een scherm uit waarin je PolyAmorieMatch Profiel Verwijderen kunt aanklikken. Na opgave van je inloggegevens en een reden kun je je van PolyAmorieMatch uitschrijven.

Kosten

Natuurlijk heeft PolyAmorieMatch gratis abonnementen, maar om van meerdere functies op de site gebruik te kunne maken is een PolyAmorieMatch Full Membership ideaal. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen/chatten en alle foto's van leden bekijken! De abonnementen van PolyAmorieMatch kosten €17,95 voor 1 maand lidmaatschap. De kosten van PolyAmorieMatch voor 3 maanden zijn €49,95 en voor 6 maanden kun je €75,00 aan PolyAmorieMatch betalen.


Maak nu een gratis account aan op PolyAmorieMatch

PolyAmorieMatch Acties & Nieuws

  • 4 januari 2012 PolyAmorieMatch geeft Dating seminar
    Ben jij 30+ en wil je een relatie? Geef ons één dag? en je ontmoet in 2012 de liefde van je dromen! Connect 2012! Het Dating seminar voor 30+ Eendaags seminar in Driebergen (Utrecht) op 21-1-12 Voor mannen én vrouwen Verzorgd door Ageeth Veenemans en Fred Krautwurst Fred is auteur, spreker en trainer met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van marketing en netwerken. Hij geeft je Lees verder

PolyAmorieMatch reviews (42):

PolyAmorieMatch - Matig

1

Review:
Laat ik beginnen met het goede van de site. Ik vind dat we dat vooral niet uit het oog moeten verliezen. De mensen die op de site staan lijken serieus om te gaan met Polyamori. Dus als je serieus op zoek bent dan ben je hier op het juiste adres en is deze site een goede manier om met gelijkgestemden in contact te komen.
Maar..... de site is erg traag en verouderd. Ik heb ergens gelezen dat de site is overgenomen en dat men wilde gaan werken aan verbeteringen, maar hiervan merk ik niets. De zoekfunctie is zeer beperkt. Als betalend lid kan ik niet zien wie er verder nog betalend lid is. Dit is vervelend omdat ik niet kan zien wie ik mogelijk een flirt zou kunnen sturen en waarbij diegene dan iets terug kan sturen. Ik ben een man en het lijkt dat er weinig vrouwen op de site zitten( zoals bij alle datingsites). Verder vraag ik mij af hoeveel profielen nog actief zijn. Ik lees in de profielteksten teksten van 3 a 4 jaar geleden. Polyamorimatch zou alles een keertje moeten opschonen. Maar ik ben bang dat er dan maar een handjevol actieve profielen overblijft. Ik stuur regelmatig berichten naar andere leden, maar krijg haast nooit iets terug. Dat zegt misschien iets over mij, maar wellicht ook iets over de vele inactieve profielen op deze site. Deze site is leuk om eens te proberen, maar mag wel eens worden geactualiseerd. Ik krijg de indruk dat de eigenaren het wel prima vinden en terug geleund af zitten te wachten tot er weer iemand geld naar ze overmaakt. Jammer, ik denk dat Nederland wel een goede en serieuze Polyamorisite kan gebruiken.
Vorm vooral je eigen mening en probeer het zou ik zeggen, maar misschien is een maandje betalen voldoende.

Sterke punten:
Serieuze leden
Bij gebrek aan beter

Zwakke punten:
Trage en verouderde site.
Als betalend lid niet kunnen zien wie er van de leden betalend is.
Veel inactieve profielen
Ledenbestand word niet opgeschoond.
Slechte zoekfunctie
Veel mannen, weinig vrouwen
Geen marketing waardoor pagina onbekend blijft.
Niet de indruk dat de beheerder serieus met de site omgaat.
Opmerkingen blijven terugkomen hierboven en word niet opgepakt.

PolyAmorieMatch - Plus- en minpunten

0

Review:
PAM heeft een zeer prettige uitstraling.
Het was voor mij duidelijk dat de makers echt geïnteresseerd zijn in polyamorie en niet alleen in geld verdienen.

Het afgesloten blijven van foto's is verraderlijk.
Je hebt geen idee met wie je communiceert als je geen betalend dlid bent.
En als je dan betaald hebt, blijken er heel veel gebruikers zonder foto te zijn.

Helaas zijn er best veel gebruikers die zich bewegen in het grijze gebied tussen swingen en polyamorie, met name swingers die een vast seksmaatje zoeken.
Wat iets héél anders is als liefde delen!
Ik kwam ook veel single mannen tegen die vooral uit waren op een friend with benefits.
.
Voor mij als echte poly was de website daardoor altijd even niet prettig.

Toch waren er ook pareltjes van mensen en ik heb er waardevolle contacten opgedaan.

Sterke punten:
Polyamorie wordt werkelijk begrepen door de beheerder van de website.

Als je het grenzen afbakenen voor de mensen die niet snappen wat polyamorie werkelijk is voor lief neemt, kun je er zéker mooie contacten opdoen want echte poly's zijn ook voldoende aanwezig op PAM.

Zwakke punten:
De manier waarop de foto's verborgen blijven voor niet betalende leden.

De leden die denken dat polyamorie een vorm van "swingen met liefde en vriendschap" is.

PolyAmorieMatch - Goede site, technisch kan het nog wat beter.

0

Review:
Ik heb goede en positieve ervaringen met deze site. Leuk tantramassage maatje gevonden binnen een paar dagen. Technisch gezien kunnen de navigatiemogelijkheden van deze website wat moderner, zoekmogelijkheden wat beperkt. Je moet wel minimaal 1 maand lidmaatschap aangaan om berichten te kunnen uitwisselen.

Sterke punten:
Duidelijke doelgroep.

Zwakke punten:
Technisch gezien kunnen de navigatiemogelijkheden van deze website wat moderner, zoekmogelijkheden wat beperkt. Je moet wel minimaal 1 maand lidmaatschap aangaan om berichten te kunnen uitwisselen en foto's te kunnen zien.

Hans beveelt PolyAmorieMatch aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - onmogelijk om je uit te schrijven bij deze club

0

Review:
1 keer ingeschreven kom je niet meer weg bij deze club. Dit is een bewuste keuze. Wat is makkelijker dan een knopje uitschrijven of afmelden. Ik irriteer mij hier mateloos aan. Ook de tekst die ik vind bij deze vergelijkingssite over hoe uit te schrijven klopt gewoon niet
"
PolyAmorieMatch Verwijderen

e lidmaatschap PolyAmorieMatch opzeggen kan op de volgende manier. Ga naar het kopje Lidmaatschap links in het menu. Er klapt een scherm uit waarin je PolyAmorieMatch Profiel Verwijderen kunt aanklikken. Na opgave van je inloggegevens en een reden kun je je van PolyAmorieMatch uitschrijven."

Je vind gewoon geen knopje kopje Lidmaatschap links in het menu!!
Voor mij komt dit over als bedrog.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geldklopperij

Janne beveelt PolyAmorieMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - Ageeth Veenemans, je bent gewoon een egoist.

0

Review:
Angst om het soort vrouw tegen te komen wat hier in gelooft.

Het probleem van de maatschappij tegenwoordig is dat mensen zichzelf niet meer in de spiegel kunnen aankijken. "Zou ik het leuk vinden als iemand bij mij doet wat ik bij hun doe?" wordt steeds minder afgevraagd. Sommige mensen kunnen het simpelweg niet, anderen boeit het niets en soms stoppen mensen ermee omdat ze in het "path of destruction" van een ander zijn gekomen.

Bottemline is, iedereen word een keer verlieft op iemand en als dat dan gebeurt via deze website, is dat bijvoorbaat al een grote teleurstelling voor de verliefde persoon. Misschien is het leuk om even een verzetje te hebben, al vraag ik me af hoeveel vrouwen hier daadwerkelijk iets mee doen, maar uit eindelijk heb je alleen jezelf ermee.

Ben benieuwt naar je volgende boek; "Ik ben verlieft op hem, maar hij is ook verlieft op haar".

Sterke punten:
Leuk filosofisch onderwerp.
Mooi verzamelpunt voor verliezers, hopelijk blijven ze daar dan ook.

Zwakke punten:
Het werkt niet dus ze komen een keer terug.

Willem beveelt PolyAmorieMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - Krachtig, maar nét niet genoeg

0

Review:
Ik heb een abonnement van 3 maanden gehad en ik die tijd een aantal leuke contacten gehad met gelijkgestemden, varierend van gezellig mailcontact tot een leuke vriendin met wie ik nu een relatie opbouw. In essentie dus geslaagd in de opzet, en in die zin is het een mooie, krachtige site die duidelijk een behoefte invult.
Ik mis wel een aantal zoekmethoden om beter te kunnen matchen. Zoeken op interesse zou bijvoorbeeld erg fijn zijn, en kunnen zien wanneer iemand laatst actief is geweest op de site ook.

Besef wel dat het aantal actieve vrouwen met foto en een goed ingevuld profiel (niet alleen "vertel ik je later" oid) zeer beperkt is. Je zult als man dus wel echt je best moeten doen om op te vallen.

Sterke punten:
Helder gericht op een doelgroep: mensen die niet binnen de kaders van traditionele relaties willen denken

Veel mensen met een prettig, open en eerlijk profiel.

Zwakke punten:
Beperkte zoekmogelijkheden.
Zoeken op sleutelwoorden zou fijn zijn.

Relatief veel meer mannen dan vrouwen (daar kan de site misschien ook weinig aan doen)
Ook jammer dat er veel mensen met een gratis profiel zijn, die geen foto hebben en geen berichten kunnen sturen. Het aantal interessante vrouwen wordt zo wel flink beperkt.

Lancelot beveelt PolyAmorieMatch aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - kort maar krachtig

0

Review:
Heb in heel korte tijd een aantal hele leuke contacten kunnen leggen, die stuk voor stuk hebben geleid tot kennismaking. Helemaal top, blij dat ik dit zo heb gedaan.

Sterke punten:
Snel en eerlijk contact. Door betaalde site serieus. De profielen klopten met de personen in het echt.

Zwakke punten:
verhouding m/v beetje ongelijk, maar of daar iets aan kan worden gedaan?

marc beveelt PolyAmorieMatch aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - Niet bepaald top

1

Review:
Ik heb een tijdje ingeschreven gestaan. Omdat ik toch graag wil zien hoe iemand er uit ziet ben ik voor een maandje lid geworden. Viel dat even vies tegen toen bleek dat slechts een kwart van de vrouwen (de mannen heb ik niet bekeken) een foto bij hun profiel had staan. Zoiets zou voor een dergelijke, speciaal op een doelgroep gerichte site toch verplicht moeten zijn. Waar moet je je voor schamen? Voor gelijkgezinden die de site ook bezoeken en tevens betalen om foto's te kunnen zien? Zonde van mijn geld.

Verder viel het op dat veel vrouwen al bezet waren. Bij een aantal stond dat netjes in hun profiel al was het beter geweest als die profielen verborgen zouden zijn. Erger was het met de vrouwen die het niet in hun profiel hadden staan maar dat in een mailtje vertelden.
Dus vrouwen die niets meer zoeken en vrouwen zonder foto weghalend blijft er een schamel aanbod over. Zeker omdat voor mij persoonlijk de leeftijd vrij hoog ligt. Maar daar kan ik de site niet op afrekenen.
Buiten het inhoudelijke en de profielen komt de site oublig over en werkt ie zeer traag.

Sterke punten:
Discretie
Site voor enkel gelijkgestemden
Geen fakers

Zwakke punten:
Weinig ingeschreven mensen
Slechts een kwart heeft een foto.
Site is traag.

Amorax beveelt PolyAmorieMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - geweldige site

0

Review:
Geweldige site, ik heb binnen een paar dagen een op deze site een prachtige vrouw ontmoet waarmee ik een tweede duurzame relatie aan het opbouwen ben.. Ik had me niets beters kunnen wensen! Zo te zien is iedereen op de site erg serieus, maar zorg er voor dat je foto's plaatst natuurlijk!
Je kunt gratis alle profielen zien en 'flirts' sturen. Wil je foto's zien of volledige berichten sturen, moet je betaald lid worden, en dat kan ook simpel eenmalig voor minder dan 2 tientjes. In mijn geval was dat het zeker waard nadat ik eenmaal een leuke klik had ;)

Sterke punten:
The real thing, geen neppe site, en ook niet het idee dat ik uitgemolken wordt.

Angelo beveelt PolyAmorieMatch aan bij vrienden/bekenden

PolyAmorieMatch - Onvoorwaardelijke liefde

0

Review:
Dankzij deze site ben ik in contact gekomen met diverse prachtige mensen, die me wijzer en milder hebben gemaakt. Door hen heb ik ervaren hoe kleurrijk en veelzijdig liefde kan zijn. In ieder mens is een stukje van Gods onvoorwaardelijke Liefde terug te vinden, zo ervaar ik dat. Daarnaast is polyamorie nog steeds verrijkend voor mijn huwelijksleven. Ook mijn echtgenoot heeft, via deze site, een nieuw liefdevol contact. Ik voel me intens gelukkig, doordat ik in contact ben gekomen met een prachtige man, met wie ik een sterke hartsverbinding ervaar. Hierdoor voel ik me op een unieke manier geliefd en completer dan ooit.....'As it is in heaven'!

Sterke punten:
Liefdevolle sfeer, mooie mensen, integer, aangename uitstraling.

Zwakke punten:
Ik kreeg ook een aantal mails van mannen, die thuis geen open situatie hadden. Ik vind dat zij niet thuishoren op deze site.

Linda beveelt PolyAmorieMatch aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over PolyAmorieMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou PolyAmorieMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou PolyAmorieMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek PolyAmorieMatch


Home » Gespecialiseerde Dating » PolyAmorieMatch