Runnersdate.nl | Dating voor hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje en misschien meer... Dating voor hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje en misschien meer... 6 maanden lid voor slechts € 2,50 per maand 1 jaar lid voor slechts € 2,00 per maand 1,5 jaar lid voor slechts € 1,80 per maand Voordelen van Runnersdate.nl zijn: - Kleinschaligheid - Niet alleen op dating gericht - Makkelijk maandelijks opzegbaar - Uniek in Nederland - Je wordt op de hoogte gehouden van leuke hardloopevents

Doelgroep

Ben je een frequentie hardloper en ben je op zoek naar een hardloop maatje of misschien meer dan alleen een hardloopmaatje? Dan ben je op Runnersdate.nl op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal hardlopers, die net als jou ook op zoek zijn naar hardloop maatjes, vrienden en kennissen. Het hoeft niet bij hardlopen te blijven. Wil je snel een hardloopmaatje leren kennen of wil je met eentje daten? Meld je dan snel aan bij Runnersdate.nl.


Kosten

Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een betaalde lidmaatschap. Met een betaalde lidmaatschap verhogen zijn namelijk de kans op een perfecte hardloop maatje. Men kan kiezen voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Voor een maand lidmaatschap betaald men € 9,95. De overige bedragen zien er als volgt uit: 3 Maanden lid voor maar € 14,85 6 Maanden lid voor maar € 29,70 1 Jaar lid voor maar € 59,40


Mogelijkheden profiel

Met een Runnersdate profiel hebben gebruikers de mogelijkheid om in contact te komen met andere gebruikers van de site. Bij een goede klik kan men eventueel afspreken om samen hard te gaan lopen of om te daten. Men kan zijn of haar profiel aanmaken en te allen tijde bewerken. Men kan verder profielen opslaan in een favorieten pagina, matches bekijken en berichten versturen naar andere gebruikers. Men kan dus veel met zijn of haar profiel om uiteindelijk de perfecte hardloop date te vinden.


Veiligheid

Veiligheid op deze site wordt heel hoog in het vaandel gehouden. Alle profielen worden handmatig bekeken en beoordeelt. Daarnaast wordt er gezorgd voor een beveiligde SSL verbinding gezorgd. Gebruikers kunnen dus gegarandeerd van een veilige dating platform gebruik maken. Verder worden nepprofielen of profielen die nep lijken en blijken te zijn geblokkeerd middels handmatige controles van de beheerders van de site.


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site. Dit kan men doen door het contactformulier op de contactpagina van de site in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In het contactformulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, telefoonnummer, het onderwerp en bericht verwerken.


RunnersDate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over RunnersDate.

Bezoek RunnersDate

Schrijf je eigen review