Uniform Dating Video


Doelgroep

Heb je altijd al een brandweerman, politieman, verpleegster of een militair willen daten? Ben je dol op de uniformen? Dan ben je op deze site op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal gebruikers die daadwerkelijk in een bepaalde branche dan wel geüniformeerd dienst zitten en een aantal gebruikers die niet in een dergelijke dienst zitten maar wel geüniformeerd op een date willen. Wil je ook een geüniformeerde date? Meld je vandaag nog aan bij Uniform dating.


Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site , onder het kopje 'Schrijf in om contact op te nemen met onze leden!', het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden naar de beheerders van de site. IOn dit formulier moet men onder andere een passende gebruikers naam, werkende e- mail adres alsook wachtwoord ingeven. Na deze gegevens verwerkt te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een leuke 'Uniform' date.


Trial, Gold en VIP Lidmaatschap

In beginsel krijgen alle nieuwe gebruikers op deze site het standaard gratis account toegewezen. Met dit account kunnen gebruikers een profiel aanmaken en werken, leuke foto's en video's plaatsen, bewerken of verwijderen en men kan reageren op chatverzoeken of deze zelf versturen naar andere gebruikers. Om de kans op een succesvolle date te vergroten, kunnen trial leden hun account verder upgraden naar het Gold membership. Gold leden hebben de mogelijkheid om een onbeperkt aantal e- mail en winks te versturen naar andere gebruikers en ze kunnen gebruik maken van de tekst voice en video chat mogelijkheden van de site. Om beter op te vallen tussen alle leden, kunnen Gold gebruikers er ook voor kiezen om het account verder up te graden naar het VIP lidmaatschap. Hierdoor verkrijgen zij een speciale prioriteitsnotering op de site.


Profiel verwijderen

Het kan wel eens voorkomen, dat een gebruiker vanwege de een of andere rede ervoor kiest om geen gebruik meer te maken van de diensten van de site. Deze gebruiker kan zijn of haar profiel dan verwijderen van de site. Dit kan men onder andere bewerkstelligen door in te loggen op de site en te gaan naar 'account pagina'. Op deze pagina kan men dan klikken op 'verwijder account'. Na deze keuze bevestigd te hebben, wordt het account per direct verwijdert van de database van de site.


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van de site. Dit kan men doen door het online contactformulier op de contactpagina van de site volledig in te vullen, het bericht te verwerken en te verzenden naar de helpdesk.


Uniform Dating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Uniform Dating.

Bezoek Uniform Dating

Schrijf een review