TransseksueelDating - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 11 januari 2019
TransseksueelDating Logo
  1. TransseksueelDating informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Gratis lidmaatschap
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact
  7. TransseksueelDating Reviews
  8. Schrijf ook een review over TransseksueelDating

Niet tevreden over TransseksueelDating? Probeer dan eens RunnersDate.

TransseksueelDating informatie

Dating Voor Transseksuelen

Wil je kinky seks ervaren? Of ben je eerder conservatief? Wat voor seks je ook wil, als je het met transen wil, dan is Transseksueel Dating de website voor jou. Wil je vrijen met mooie vrouwen in hakken en makeup? Is een schoonheidsroutine belangrijk voor jou? Neem je regelmatig een proteÔnerijk gezichtsmaskertje? Wil je de spannendste seks genieten? Plasseks, anaalverkeer, deepthroat? Heb je dat alles al meegemaakt? Wil je het vaker doen? Als je je fantasieŽn en wensen wil vervullen dan ben je precies op het juiste plek. Wij zijn hier om je met de allermooiste, liefste en geilste transseksuelen te koppelen.

TransseksueelDating Details

Hits: 1256

URL: http://www.transseksueeldating.com/

CategorieŽn: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 0

Doelgroep

Op deze site staat de liefde voor transseksuelen centraal. Mannen die eenzaam zijn, bi- seksuelen, gays, transseksuelen of hetero's die een keertje of wel vaker seksueel contact willen hebben met transseksuelen, zijn op Transseksueel Dating op het juiste adres. Op deze site treft men namelijk de heetste en gewillige transseksuelen, die allen op zoek zijn naar hete erotische contacten. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog je eigen Transseksuele date scoren? Meld je dan direct aan op Transseksueel Dating.

Aanmelden

Het aanmelden op deze site en aanmaken van een account is geheel gratis. Aanmelden kan simpelweg via de startpagina van de site. Er is namelijk een doorklik aanmeldformulier waarin men onder andere de voorkeuren/ wensen ingeeft, de leeftijd, werkende e- mail adres en een gebruikersnaam naar wens. Na de gegevens verwerkt te hebben, wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben kan men direct van start met het vinden van spannende transseksuelen voor heerlijke seks of meer..

Gratis lidmaatschap

Bij het aanmelden op deze site krijgen de nieuwe gebruikers het standaard gratis lidmaatschap toegewezen. Hiermee kan men onder andere een account aanmaken, foto's uploaden, dertig flirts versturen en zoeken naar een geschikte partner dan wel date. Dit alles kan met het standaard lidmaatschap en het is geheel gratis. Daarnaast kan men het account tegen betaling ook verder upgraden naar het premium- lidmaatschap. Hiermee heeft men niet alleen toegang tot de basis functionaliteiten van de site, maar tot veel meer.

Profiel verwijderen

Gebruikers die al een serieuze Transseksuele date hebben weten te scoren of die vanwege de een of andere rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun profiel verwijderen. Dit kan men bewerkstelligen door naar de 'Deactiveer Account Pagina' te gaan van de site. Indien men op een later tijdstip weer gebruik wenst te maken van het account, dan kan men het account wederom activeren. Als het account eenmaal gedeactiveerd is, dan kan men geen gebruik meer maken van de diensten van de site en hebben andere gebruikers ook geen inzage dan wel toegang tot het gedeactiveerde profiel.

Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site door te bellen naar het telefoonnummer 954-944-9054. Daarnaast kan men ook het online contactformulier op de contactpagina van de site invullen en versturen naar de helpdesk.


Maak nu een gratis account aan op TransseksueelDating

Reviews en Ervaringen over TransseksueelDating

Er zijn nog geen reviews geschreven over TransseksueelDating

Schrijf ook een review over TransseksueelDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TransseksueelDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TransseksueelDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TransseksueelDating


Home Ľ Gespecialiseerde Dating Ľ TransseksueelDating