Naturisten Dating - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 mei 2018
Naturisten Dating Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Naturisten Dating informatie
  2. Inschrijven
  3. Gratis account en betaalde lidmaatschap
  4. Kosten
  5. profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. Naturisten Dating Reviews
  8. Schrijf ook een review over Naturisten Dating

Niet tevreden over Naturisten Dating? Probeer dan eens RunnersDate.

Naturisten Dating informatie

Naturisten Dating

Naturisten Dating Details

Hits: 3541

URL: http://www.naturisten-dating.nl/

Categorieën: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 1

Inschrijven

Personen die interesse hebben in Naturisten Dating, hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Het aanmaken van een account is heel simpel. Op de startpagina van de site, onder het kopje 'Registeer om leden van Naturisten Dating te benaderen!', kan men aangeven waar men naar op zoek is, de geboortedatum, een gebruikersnaam, e- mail adres en wachtwoord naar keuze ingeven. Vervolgens kan men klikken op 'Start nu!'. Nadat men hierop geklikt heeft, wordt een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een perfecte naturisten date.

Gratis account en betaalde lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met zo een gratis account heeft men de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken en te bewerken, foto's toe te voegen en te verwijderen, te browsen op de site naar perfecte dates, gebruik maken van de chatfunctie van de site en knipoogjes versturen en ontvangen. Deze leden hebben echter alleen toegang tot de standaard functies van de site. Deze gebruikers hebben gelukkigerwijs wel de optie om het account te upgraden naar een Gold lidmaatschap.

Met een Gold lidmaatschap hebben gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt e-mails en winks te versturen en te ontvangen, men kan profielen van andere bekijken, gebruik maken van de tekst voice en video mogelijkheden en nog veel meer. Daarnaast kunnen deze leden hun account verder upgraden naar een VIP account. Met VIP lidmaatschap valt men eigenlijk op in de zoekresultaten en galerijen van de gebruikers, wordt men als speciaal gekenmerkt op de homepage van andere leden, kan men communiceren met Gold als trial leden en krijgt men een prioriteit notering op de website.

Kosten

Het aanmaken van een account op Naturisten Dating is geheel gratis. Gebruikers hebben de mogelijkheid om het gratis account tegen een kleine financiële vergoeding verder up te graden naar een Gold lidmaatschap. Leden met een Gold account kunnen op hun beurt het account verder upgraden naar een vip lidmaatschap. De kosten voor een Gold en VIP lidmaatschap zien er als volgt uit:
Voor een Gold lidmaatschap, betaald men:
1 Maand €37.99 / maand
3 Maanden €29.99 / maand −21%
6 Maanden €24.99 / maand −34%

Voor een VIP lidmaatschap, betaald men €14.90 / maand extra.

profiel verwijderen

Personen die reeds een partner hebben gevonden of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om zich uit te schrijven van de site. Dit kan men doen door als eerst in te loggen op de site en te klikken op 'profiel'. Vervolgens kan men klikken op 'account details' en daarna op 'verwijder account'. Hierna wordt gevraagd naar het wachtwoord van de gebruiker en de reden van vetrek. Na de informatie ingevuld te hebben, kan men klikken op 'verwijder profiel'. Hierna wordt het profiel permanent verwijdert van de database van de site.

Contact gegevens

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden en gebruikers contact opnemen met de klantenservice van Naturisten Dating middels het online contactformulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op ondersteuning en daarna op 'Hoe kun je contact opnemen met het Klanten Support team?'. Na hierop geklikt te hebben, kan men op de link 'Customer support' klikken. Men kan dan de naam, het e-mail adres, de taal, categorie en het bericht verwerken in het formulier en daarna versturen naar de klantenservice van de site.


Maak nu een gratis account aan op Naturisten Dating

Naturisten Dating reviews (1):

Naturisten Dating - Ik zoek

2

Review:
Ik zoek een vrouw die ook graag aan naturisme doet, ik doe dat ook graag maar als man alleen denken ze snel wat anders.Ik zoek een lieve eerlijke vrouw, ze mag jonger en van vreemde origine zijn.

Sterke punten:
Ik ben lief en zacht eerlijk, woon alleen, ik hou van koken natuur reizen wandelen fitsen dieren dansen restaurant en naturisme.Ik ben wel niet meer zo jong maar ben nog zeer actief in alles.

Zwakke punten:
moeielijk om van je zelf te zeggen

Henri Germ beveelt Naturisten Dating aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Naturisten Dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Naturisten Dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Naturisten Dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Naturisten Dating


Home » Gespecialiseerde Dating » Naturisten Dating