Reviews van deze auteur

Alle lof voor PAM!

Review over PolyAmorieMatch

Ergens heb ik altijd wel geweten dat ik niet in de wieg gelegd ben voor een traditionele, monogame relatie. Het viel echter niet mee om gelijkgestemde mannen te ontmoeten. Op reguliere datingsites staan weliswaar genoeg mannen die een ?relatie ernaast? zoeken maar in veel gevallen gaat het dan om een geheime, en vooral seksuele, relatie. Dat was niet mijn bedoeling!

Toen ik voorjaar 2010 op het www een verwijzing naar de nog te lanceren site PolyAmorieMatch zag, besloot ik me aan te melden zodra de site in de lucht zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan?

Een week na de lancering van PAM heb ik één van mijn partners leren kennen. We bleken letterlijk bijna bij elkaar om de hoek te wonen maar zouden elkaar zonder PAM waarschijnlijk nooit ontmoet hebben. We zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. Wat mij betreft dus alleen maar lof voor PAM! :-)
Maar ook als ik mijn roze bril afzet, kan ik PAM van harte aanbevelen aan mensen die polyamoureuze gevoelens hebben en polyamoureus (willen) leven. PAM stelt je in de gelegenheid om op een vertrouwde manier met gelijkgestemde mensen in contact te komen.

Op dit moment ben ik supergelukkig met hoe mijn liefdesleven er uitziet. Ik heb mijn profiel onlangs dan ook van PAM laten verwijderen. Maar mocht ik ooit weer op zoek gaan naar een partner, zal ik me zeker opnieuw bij PAM aanmelden!

Sterke punten
De site is overzichtelijk en informatief, de meeste profielen zijn duidelijk en uitgebreid en je weet dat je te maken hebt met gelijkgestemden. Het gezicht achter de site is bekend en de communicatie met de redactie verloopt snel, correct en op een heel persoonlijke manier. Bovendien zijn de tarieven voor het full membership in mijn ogen heel redelijk. Al met al vind ik PAM de betrouwbaarste datingsite die ik ken.

Zwakke punten
Wat mij betreft zouden lege profielen, die na een paar weken op PAM te hebben gestaan zonder verder ingevuld te zijn, van de site moeten worden verwijderd. Nu staan ze er, volgens mij, soms maandenlang op. Lege profielen geven toch een beetje de indruk van "aapjes kijken". Vind ik persoonlijk niet prettig.

reacties: