Reviews van deze auteur

Geweldige site!

Review over PolyAmorieMatch

Toen ik voor het eerst op PolyAmorieMatch een kijkje ging nemen viel me op dat vrijwel iedereen op de site zich presenteerde met serieuze en open bedoelingen. In de contacten die ik heb gehad bleek dat ook: in de uitwisseling van poly-amoureuze ervaringen of het delen van de nieuwsgierigheid ernaar was er eerlijkheid en openheid. Ik was aangenaam verrast en heel erg blij dat ik eindelijk (!!) mensen had gevonden met wie ik dit kon delen. En tot mijn enorme vreugde heb ik iemand leren kennen met wie ik nu sinds twee maanden een diepe, liefdevolle relatie deel. We zijn supergelukkig en hadden beiden nooit gedacht om dit via een matchingsite te vinden...maar het gebeurde wel. Dankzij PolyAmorieMatch! Ik klink misschien als een reclamespotje, maar het is echt waar. Ik zou deze site ook bij iedereen aanbevelen als ik niet een relatie had gevonden. De andere contacten die ik heb mogen ervaren waren allemaal oprecht en eerlijk, en de uitwisseling van ervaringen en gevoelens was heel waardevol.
Ik wens iedereen heel veel liefde en warmte toe, en dat je mag vinden waar je naar zoekt. Of, zoals in mijn geval, nog veel meer dan wat je dacht te kunnen vinden!
(H)(H)(H)(H)(H)

Sterke punten
- Serieuze deelnemers, gelijkgestemden
- Overzichtelijke site, makkelijk te navigeren
- Lidmaatschap makkelijk aan te gaan
- Ook contact mogelijk indien je zelf geen fullmember bent

Zwakke punten
Geen

reacties:

Review: Geweldige site!

Graag gedaan Ageeth! Ik moet jou nog bedanken voor de mooie boodschap die je in je boek hebt geschreven, dat ik als 1e kadootje kreeg van mijn beminde! Zoals ik al schreef in mijn reden om van je site weg te gaan, voor nu is er geen behoefte aan anderen in onze relatie, maar we sluiten beiden op de langere termijn niets uit...dus je zal mij of hem of ons nog wel terugzien op je geweldige site. Heel veel succes en liefde!