Reviews van deze auteur

Geen likes

Review over OkCupid

Na jaren weer eens een profiel op okc aangemaakt. Binnen een paar dagen 20 likes. Voor 20 euro in te zien dus ik dacht ik probeer dit eens. Tegenwoordig koop je er drie biertjes voor in het cafe dus ik dacht ik waag het er eens op. Alle vrouwen kwamen uit Kenya of de Filippijnen. Dit grenst voor mij aan oplichting okc. Kennelijk laat okc mijn profiel dus in die landen zien voor de likes. Maar goed, even balen en door. Dus ik ga maar nette intro's sturen. Veel intro's! Tot op heden nog geen enkele reactie. Tot op heden nog geen enkele like van iemand uit de buurt. Ik weet ook niet of ik naar profielen aan het kijken ben die waarop de laatste drie jaar niet meer is ingelogd. Voor mij valt okc enorm tegen. Mijn advies zou zijn om er in ieder geval niet voor te betalen. En het matchgehalte zegt helemaal niks!

Sterke punten
Weinig nepprofielen zo te zien.

Zwakke punten
Matchgehalte zegt echt helemaal niks.
Likes van vrouwen die een halve wereld weg wonen.
Je kan niet zien hoe oud de profielen zijn of wanneer ze het laatst online waren.

Matig

Review over PolyAmorieMatch

Laat ik beginnen met het goede van de site. Ik vind dat we dat vooral niet uit het oog moeten verliezen. De mensen die op de site staan lijken serieus om te gaan met Polyamori. Dus als je serieus op zoek bent dan ben je hier op het juiste adres en is deze site een goede manier om met gelijkgestemden in contact te komen.
Maar..... de site is erg traag en verouderd. Ik heb ergens gelezen dat de site is overgenomen en dat men wilde gaan werken aan verbeteringen, maar hiervan merk ik niets. De zoekfunctie is zeer beperkt. Als betalend lid kan ik niet zien wie er verder nog betalend lid is. Dit is vervelend omdat ik niet kan zien wie ik mogelijk een flirt zou kunnen sturen en waarbij diegene dan iets terug kan sturen. Ik ben een man en het lijkt dat er weinig vrouwen op de site zitten( zoals bij alle datingsites). Verder vraag ik mij af hoeveel profielen nog actief zijn. Ik lees in de profielteksten teksten van 3 a 4 jaar geleden. Polyamorimatch zou alles een keertje moeten opschonen. Maar ik ben bang dat er dan maar een handjevol actieve profielen overblijft. Ik stuur regelmatig berichten naar andere leden, maar krijg haast nooit iets terug. Dat zegt misschien iets over mij, maar wellicht ook iets over de vele inactieve profielen op deze site. Deze site is leuk om eens te proberen, maar mag wel eens worden geactualiseerd. Ik krijg de indruk dat de eigenaren het wel prima vinden en terug geleund af zitten te wachten tot er weer iemand geld naar ze overmaakt. Jammer, ik denk dat Nederland wel een goede en serieuze Polyamorisite kan gebruiken.
Vorm vooral je eigen mening en probeer het zou ik zeggen, maar misschien is een maandje betalen voldoende.

Sterke punten
Serieuze leden
Bij gebrek aan beter

Zwakke punten
Trage en verouderde site.
Als betalend lid niet kunnen zien wie er van de leden betalend is.
Veel inactieve profielen
Ledenbestand word niet opgeschoond.
Slechte zoekfunctie
Veel mannen, weinig vrouwen
Geen marketing waardoor pagina onbekend blijft.
Niet de indruk dat de beheerder serieus met de site omgaat.
Opmerkingen blijven terugkomen hierboven en word niet opgepakt.

reacties: