Reviews van deze auteur

wat heb je eraan..?

Review over Lexa

Duizenden zijn bij lexa, daar moet toch wel iets tussen zitten..?
Mannen moeten eerst leren daten, en beseffen dat ze met het verdraaien van feiten toch wel achterhaald worden. Wat heeft het dan voor zin. En daar zijn er te veel van. Door de brei van slechte foto's en weinig tekst, te worstelen naar de enkele die wel hun best doen, is niet te doen. En dat is heel jammer. Ik ben een zeer aantrekkelijke vrouw, toch ben ik niet genoeg om op te reageren. Ook vreemd, dus vraag ik me ook af wat ik hier zelf doe.
Ik zit hier echt voor noppes...en zie steeds fakers langs komen, dus wil ik weg. Maar hoe doe ik dat...? Nergens de link tot uitschrijven te vinden.

Begin er niet aan...!!

Sterke punten
Op zich is de site wel goed opgezet.
Maar dat is alles.
Je krijgt wel jouw leeftijdsgroep te zien,
je bezoekers, je flirts, op zich is dat goed.

Zwakke punten
Geen controle over de inschrijvers,
En dat is een erg slecht punt, want het werkt afstotend.
Geen communicatie met lexa zelf,
Geen menu om iets te vinden,
Geen manier om jezelf te verwijderen.
HEt is zeer flauw je eerst te laten betalen, en later
pas te zeggen dat je jezelf niet tijdelijk kunt uitschakelen.

En misschien zijn er daarom wel zoveel profielen, mensen
die allang niks meer zoeken.

Geweldige datingsite

Review over PolyAmorieMatch

Pam is een schitterende dating site, dat staat voorop.
Ik ben een overtuigd polyamoreus ingestelde vrouw, maar ook autonoom. Het meest geschikt is de site voor mensen die al een partner hebben en er iemand naast willen, zou mooi zijn dat dat met begrip voor het woord Polyamorie. Je kan zelfs je partner ook laten zien, dat is een geweldig gegeven. Maar voor mij als nog alleen staande op zoek naar een partner of meer, die mij niet als bezit zien, is het iets moeilijker.

Sterke punten
De hantering van de site is optimaal, je hebt snel overzicht en het is ook erg aantrekkelijk van vormgeving. Dat je kunt instellen wie je partner is, is ook een sterk punt.
De manier om contact te leggen is heel handig, ook al je nog geen betaalde gast bent.
De hele vormgeving is echt een sterk punt, geen reclame geen drukte, en niet het idee dat je op een dating site zit. Maar een mooie rustige uitstraling.
Top.
Wens jullie veel succes verder.

Zwakke punten
Geen foto's, maakt dat je langer moet uithoren of het wel je type is.
Te veel mannen die hun partner niet op de hoogte hebben gesteld, alleen maar hopen dat ze het er mee eens zal zijn. Daar kan PAM niks aan doen.

reacties:

Review: wat heb je eraan..?

Dank voor je reactie Mick,
Die link had ik ook al gevonden, maar het vervelende is dat hij niet werkt. Je krijgt telkens de melding dat je naam of inlog niet klopt. (oplettend op hoofdletters en tekens) met exact dezelfde gegevens kom ik normaal wel ingelogd. Dus zou niet weten wat wel in te vullen....Hier ligt het probleem dus.

Tja, over de reacties op mijzelf. Er komen wel heel veel bezoekers, maar vrijwel niemand stuurt een bericht. Ha, mooi dat ik fake lijk, zou inderdaad heel goed kunnen. Mijn foto oogt 10 jaar jonger dan mijn leeftijd. Toch is hij recent. Heel recent zelfs. Tja.

Groetjes, Aurora

Review: wat heb je eraan..?

Hi Mick,
Ik hoef Daisy niet meer te gebruiken, ik ben nl van Lexa af. hehehe.
Ik heb ze het probleem geschreven, en voor het eerst kreeg ik respons.
Daarna een berichtje dat ik verwijderd was. Zomaar...!! Geweldig.

Groetjes,
Daisy of Aurora, hoe je wil....En ik zou niet weten hoe ik je het moet tonen, met een foto.

Review: Geweldige datingsite

Nog even een reactie Ageeth, dat van die foto's werd me niet duidelijk. Was daardoor ook verwarrend of ik er dan zelf wél een op kon zetten als niet betalend lid. Het is nl wel heel fijn dat je even niet betalend lid mag zijn, om te kijken of de site wat voor je is. Het is wel heel logisch hoor dat de full leden beschermd worden. En misschien heb ik de mededeling over het hoofd gezien. Ik raakte een beetje gewend aan de fotoloze site, dat ik de indruk kreeg het zo zou blijven. Ja, jammer misverstand.

Veel succes verder.
groetjes
Aurora

Review: Geweldige datingsite

Enne...Bertus, of ik nou Daisy heet of Aurora en mijn leeftijd, dat doet er niet toe. Ik ben niet aan het daten...! Gaat er hier om wat mijn ervaringen zijn, en Pam is echt heel goed, dat wil ik graag melden.