Singles maken op hun eigen unieke manier gebruik van dating websites... daarom kijken we op Lexamore.nl naar wat u uniek maakt. Uw waarden, de manier waarop u in het leven staat en hoe u aankijkt tegen de liefde en relaties worden in kaart gebracht met de Lexamore persoonlijkheidstest. Wij stellen u vervolgens voor aan mensen die qua persoonlijkheid echt bij u passen. Een volledig nieuwe aanpak Op Lexamore.nl vindt u de personen die echt bij u passen... De kracht van Lexamore is de gratis persoonlijkheidstest. Nadat u de vragenlijst heeft afgerond, ontvangt u per e-mail uw eigen persoonlijkheidsrapport. Op basis van dit rapport worden de singles die bij u passen aan u voorgesteld. Voor iedere single waarmee u een matchfactor heeft die hoger is dan 65%, wordt een uitgebreid relatierapport gemaakt. Hierin kunt u de overeenkomsten en verschillen tussen u en de betreffende single nog even rustig nalezen. Wie ziet uw profielfoto? U bepaalt zelf wie uw profielfoto mag zien, en wanneer. Als u niet wilt dat uw profielfoto voor alle Lexamore Members te zien is, dan kunt u ervoor kiezen om deze alleen zichtbaar te maken op verzoek. Lexa More is inmiddels overgegaan in Match.com!

LexAmore Reviews

  Oplichters

  Ik dacht dat het een extra iets was van lexa. Nu sta ik op lexamore (gelukkig niet voor betaald)
  Maar kan het nergens verwijderen.
  Als ik het wel zou willen verwijderen moet het geloof ik aangetekend. Dat ga ik geen geld voor betalen.
  Is toch belachelijk dat het niet op te zeggen is?
  Begin er niet aan zou ik zegggen’

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Je kan het geeneens verwijderen

  afschuwelijk

  Ik had tot 23 juni tijd om Lexamore te verlaten. Op de dag 10 juni dat ik probeerde ontslag te nemen werd er nog gauw 180 Euro gedebiteerd van mijn rekening zonder enige vraag enkel met verwijzing naar een contract. Denk 2x na voor je lid wordt van deze club want het is hopeloos ingewikkeld om er vanaf te geraken

  Lexamore NIET mee in zee gaan!

  Zeer nare ervaringen met Lexamore. Veel nepaccounts en weinig inzichtelijke organisatie. Herroepingsrecht werkt bij hun ook niet. Zeer schimmig. Oplichters!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nepaccounts. Niet behulpzaam. Herroepingsrecht werkt niet. Oplichters

  👎

  Zo'n analyse lijkt leuk maar staar je r niet blind op.
  Een foto ter grootte van een duppie, geeft totaal geen beeld n de omschrijving is zeer summier.
  Maby leuk als je van gokken houd, vrees vooral tijdverspilling.
  Getoonde profielen zijn nl een verzameling van andere sites, kun je dus beter Lexa zelf gebruiken. Al kun je daar enkel reageren op iemand met abo, zelfs bij een match.
  Je profiel verwijderen, gaat minder vlot dan aanmaken (zou enkel via PC kunnen).
  Ze maken je dus lekker met iets wat veelal niets is, waarschijnlijk kijken de meesten r nooit meer naar om

  👎

  Zo'n analyse lijkt leuk maar staar je r niet blind op.
  Een foto ter grootte van een duppie, geeft totaal geen beeld n de omschrijving is zeer summier.
  Maby leuk al je van gokken houd, vrees vooral tijdverspilling.
  Getoonde profielen zijn nl een verzameling van andere sites, kun je dus beter Lexa zelf gebruiken. Al kun je daar enkel reageren op iemand met abo, zelfs bij een match.
  Je profiel verwijderen, gaat minder vlot dan aanmaken (zou enkel via PC kunnen).
  Ze maken je dus lekker met iets wat veelal niets is, waarschijnlijk kijken de meesten r nooit meer naar om

  Volledig nep en zonde van het

  De opzet van de site is erg mooi. Maar ondanks dat verschillende dames jou favoriet maken, krijg je geen respons. Dus vooral NIET doen.!

  Duur en onmogelijk

  Helaas had ik geen reviews gelezen voordat ik me had aangemeld bij Lexamore. Ik dacht dat het een soort informeler "zusje" van de bekende Lexa site was. Maar het is een Nederlandse versie van Match.com. Niks nieuws dus, maar een bestaand iets met een nieuwe naam.

  Het aanmelden / inschrijven gaat erg slecht: mail, ww, vragen invullen, en wachten op de inschrijvingslink. Ik ben erg zorgvuldig met het noteren en invullen van de vereisten. Maar wat ik ook doe, uren wachten, vpn uit, verder dan de melding "we hebben je niet kunnen identificeren" ben ik niet gekomen. Ook reCAPTCHA goed aanklikken bracht geen verbetering.

  Dus heb ik lexamore maar opgegeven. Geen spijt van, later las ik dat ze 50 euro per maand vragen. Dat gecombineerd met de vele negatieve reviews betekent dat ik geen nieuwe registratiepoging ga wagen.

  Sterke punten
  Onbekend

  Zwakke punten
  Slechte software, het is niet eens mogelijk om je te registeren.

  Absolute oplichting!

  100% oplichting! zoekfuncties totaal onbruikbaar, aanbodprofielen kloppen niet, fake profielen etc etc.
  Ongelofelijk dat deze website nog steeds bestaan na jaren van dit soort reviews, echt bizar!

  Sterke punten
  totaal niets! 0,0

  Zwakke punten
  100% oplichting!

  mismatch

  Ik woon in Zeeland en ontving via Lexamore enkel en alleen maar matchingsvoorstellen uit Groningen, Friesland en Overijssel. Via een andere datingsite ben ik in contact geweest met dames die dezelfde ervaring hebben met Lexamore. Ik heb hierover met Lexamore contact over proberen op te nemen echter ze werken alleen met voorgeprogrammeerde vragen. Een voorgeprogrammeerde vraag over mijn probleem stond er niet tussen. De eerder genoemde dames en ik hebben enkele date via deze site gehad, ronduit schandalig. Mijn advies is dan ook, doe het niet wordt géén lid van deze bende.

  Sterke punten
  De profielvragen

  Zwakke punten
  Dat ik op geen enkele manier mijn klacht kenbaar kon maken omdat de vragen voorgeprogrammeerd zijn.

  Hier niet aan beginnen!

  Zeer slechte site, in mogelijke matches wordt niet gekeken naar je voorkeuren.
  Informatie klopt nooit. Goede match in de mail van een vrouw van 54 jaar in Groningen blijkt na opening van het haar account 60 jaar te zijn en in Middelburg te wonen! Dit gebeurt niet één keer maar constant. Wanneer je aangeeft op zoek te zijn naar een vrouw van max. 57 jaar met halflang of lang haar in zwart, blond of bruin krijg je de perfecte match met een vrouw van 65 met kort rood haar!
  Alleen maar ergernis, zonde van geld dat je meteen voor 6 maanden moet betalen, maar na een maand opgezegd!.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totale mismatch van kandidaten, geen maximale afstand in te geven.

  Nep

  Heb een jaar account. Niemand reageert als ik bericht stuurt. Maak niet uit hoe ik formuleer. Liefdevol, beleeft. Niks reageert op een bericht. Jammer dat je grof geld betaald en dat er niemand reageert. Zou het liefst geen ster geven. Een en al bedrog.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht opgezette dating site, gebruik onvriendelijk en onjuiste informatie gevend

  De site hapert als ik scroll, heeft weinig keus, als ik mail krijg dat er een man heeft gereageerd, dan zie ik zijn naam+leeftijd+woonplaats, maar als ik op de link klik die mij naar de betreffende persoon op de site leid is vaak alleen de naam juist, de leeftijd en woonplaats kloppen niet. Ook worden algemene gegevens slecht doorgegeven. Ik heb een paar keer geklaagd maar kreeg steevast algemene antwoorden die mijn vraag niet beantwoorden en dat is uitermate frustrerend. Na 1 jaar ga ik graag van deze site af.

  Sterke punten
  Ik kreeg wel reacties

  Zwakke punten
  Slechte performance, onhandig mee te werken, gebruiksonvriendelijk en in reactie op vragen paternalistisch en totaal geen antwoord geven.

  Bedroevend slecht.

  Op lexamore laten ze profielen zien die alleen een profiel hebben aangemaakt zonder abonnee te worden. Zonder abonnement kunnen ze niet reageren. Wel krijgen ze telkens mails die ze niet kunnen beantwoorden zonder abonnement. Je krijgt voorstellen met een link die de betreffende persoon niet laten zien. Veelal is betreffende persoon niet te vinden op de site. Als je personen bij de voor jouw samengestelde weg klikt, kan je ze permanent niet meer nazien. Is niet aangegeven!. Als je die personen toch terug wilt zien dien je opnieuw een profiel aan te maken en je via de helpdesk weer laten activeren. Kortom een heel slecht werkende site met veel mebers zie van derden afkomen en niet kunnen/zullen reageren.

  Sterke punten
  Persoonlijke analyse, waar je geen abonnement voor nodig hebt.

  Zwakke punten
  Slecht werkende site.
  Veel (externe) members die niet of niet kunnen reageren.
  Geen goed werkende links.
  Voorstellen die niet binnen jouw criterium liggen.
  Enz.

  Website werkt voor geen meter

  Ik zit nu tijdje op Lexamore. Heb ook al twee keer kontakt opgenomen via de help pagina. De website werkt geheel niet. De links in de emails brengen je niet naar het profiel en je kunt ze daar ook niet vinden. Op een mobiel werkt de site al helemaal niet. Meest kwalijke is dat je er een hoop geld voor betaald, maar support geen contact met je opneemt. Schande dat deze website nog in de lucht is.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Site doet het gewoon niet

  Je denkt dat je een goede site hebt gevonden maar lauwloene!

  Denk je dat je bij Lexamore wel goed te zitten. Maar, helaas die datingsite is niet te vertrouwen. Met degene met wie ik mailde, dat was/is wel een Hollandse meid, maar is op dit moment in het buitenland, en vroeg aan mij, na een tijd, dagelijks gemaild te hebben, om geld voor de vliegticket. Ik vertelde dat aan derde, en die adviseerde om dat niet te doen, en dat Lexamore zeer onbetrouwbaar is! Wat kan men nu nog, als een betrouwbare datingsite beschouwen?

  Sterke punten
  Goed in oplichterij!

  Zwakke punten
  Gewetenloze kandidaten!

  Je denkt dat je een goede site hebt gevonden maar.....

  Denk je dat je bij Lexamore wel goed te zitten. Maar, helaas die datingsite is niet te vertrouwen. Met degene met wie ik mailde, dat was/is wel een Hollandse meid, maar is op dit moment in het buitenland, en vroeg aan mij, na een tijd, dagelijks gemaild te hebben, om geld voor de vliegticket. Ik vertelde dat aan derde, en die adviseerde om dat niet te doen, en dat Lexamore zeer onbetrouwbaar is! Wat kan men nu nog, als een betrouwbare datingsite beschouwen?

  Sterke punten
  Goed in oplichterij!

  Zwakke punten
  Gewetenloze kandidaten!

  Je denkt dat je een goede site hebt gevonden maar.....

  Voorheen zocht ik mijn Levenspartner bij creditsites, maar die zijn helemaal onbetrouwbaar, en het kost je veelste veel geld aan credits, en je krijgt degene waarmee je chat nooit en te nimmer te zien krijgt. Dus dacht ik bij Lexamore wel goed te zitten. Maar, helaas ook die datingsite is niet te vertrouwen. Met degene met wie ik mailde, dat was/is wel een Hollandse meid, maar is op dit moment in het buitenland, en vroeg aan mij, na een tijd, dagelijks gemaild te hebben, om geld voor de vliegticket. Ik vertelde dat aan derde, en die adviseerde om dat niet te doen, en dat Lexamore zeer onbetrouwbaar is! Wat kan men nu nog, als een betrouwbare datingsite beschouwen?

  Sterke punten
  Goed in oplichterij!

  Zwakke punten
  Gewetenloze kandidaten!

  Ongewenst

  Per ongeluk klik je wat aan en ben je ineens member. Hier heb ik niet om gevraagd. Ik vind dit niet netjes, en doordat ik member was bij lexa kreeg ik mail van hun. Hoop dat ze niks afschrijven daar ik dit geen member wil zijn

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ongewenste mail sturen en slecht contact mee te krijgen

  Pure Fake zooi

  Zelden zoveel nep meegemaakt.
  Word doodt gegooid met mogelijke matchen.
  Of er word niet gereageerd,
  of is PURE FAKE (Verweggistan).

  Wordt tig keren opnieuw vragenlijst invullen.
  En weer betalend lid worden, terwijl ik dat was.

  Iemand zei, je kan beter xxx film gaan kijken.
  Durf nog verder te gaan je kan beter bestellen Escort,
  dan weer je tenminste waar je aan toe bent.

  Sterke punten
  Geen, Niks, Nopes, Nada

  Zwakke punten
  Goede geldklopperij.
  Deugt werkelijk niks van.

  oplichting

  heb wel een account maar ben geen betalend lid.
  je krijgt berichten dat je door iemand al favoriet bent toegevoegd, deze woont dan ergens in Nederland is meestal tussen de 30 en 40 jaar oud. wordt je gevraagd om direct kennis te maken door op de knop te drukken, dan kom je gelijk op de betaalpagina.
  Je weet dan nog steeds niet hoe ze er uit ziet, er worden altijd dezelfde foto's gebruikt. dat doe ik dus niet.
  heb wel steeds het e-mailadres hieruit kunnen halen.
  daar stuur ik dan een mailtje naar toe. krijg je een berichtje terug van de dame(?) deze blijkt dan niet in Nederland te wonen. In dat mailtje vertellen ze dan in slecht (vertaald) Nederlands hoe lief ed ze zijn en wat ze van jou verwachten. Heb er nu twee uit Ivoorkust, twee uit Mali en de laatste uit Rusland en volgens het profiel wonen ze allemaal in Nederland. De twee uit Ivoorkust zijn volgens mij één en de zelfde persoon. Die uit Ivoorkust vroeg €150,- om te kunnen eten.
  Zij gebruiken profielen uit andere (Franse en Russische datingsites. Kan hier nog veel meer over vertellen. Mijn advies NIET DOEN het zijn oplichters.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Is opgelost

  Meest scammers uit Frankrijk

  Ben slechts enkele dagen lid geweest : steeds dezelfde procedure, nieuwe zogenaamde leden (Franssprekend) nemen contact met je op, krijg je hun foto en e-mail toegestuurd (dikwijls dezelfde foto met ander profiel). Als je op de foto klikt met je rechtermuisknop in Google vind je die dezelfde foto's dan terug op Franse scammersites. De berichten die je krijgt kunnen net zo goed door een man geschreven zijn. Wat een oplichterij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewoon oplichterij.

  NIET doen!

  Ik ben ruim drie jaar betalend lid geweest bij Lexamore, en kan u, lezer, mededelen dat ik bij deze irritante mailgeile nepclub NUL dates heb gehad. Je wordt, zoals ook al bij vele andere recensisten hier te lezen is, letterlijk d??dgegooid met "U hebt een nieuwe fan" of "Maak kennis met ....". In ALLE gevallen betroffen die "fan-mails" onlosmakelijk dames met Fransklinkende (of gewoon Franse) namen, of in Verweggistan terwijl mijn zoekargumenten toch ?cht mijn eigen provincie aangeven. Ook zijn ze onveranderlijk stuk voor stuk tussen de 30 en 35 jaar en hoe vreemd....over het algemeen lijken de profielen ook op elkaar.
  Kortom, drie jaar lang lid geweest, af en toe het profiel van een leuke dame gezien en d??r ook op gereageerd, met nul comma niks resultaat, doodse stilte.

  Neem gerust van me aan dat Lexamore gewoon een geldzuiger is met een zooi nepprofielen en ongewenst ?norme digitale zakken mail, waarvan de meeste gewoon NEP zijn.

  Dat Lexamore totaal NIETS doet met klachten is me ook onderhand duidelijk geworden. Ik heb een aantal keer via een contactformulier hun "klantenservice" geschreven en aangegeven dat ik niet gediend was van nepmails van nepdames die zogenaamd "fan" van me zijn geworden. Mailboxvervuiling en nutteloze netwerkbelasting noem ik zoiets!

  Als u mijn advies wilt horen over Lexamore: LexaLESS als het aan mij ligt, en zoals de titel al zegt: NIET DOEN!!!!!

  Sterke punten
  Welke?

  Zwakke punten
  Alles!

  Lexamore: het lijkt leuk, maar is het niet

  Sinds kort heb ik me ingeschreven bij Lexamore. Het bevalt me totaal niet. In de eerste plaats ontvang je onttelbare mailtjes op je emailadres (na veel moeite heb ik dat enigszins kunnen uitschakelen). De site is behoorlijk onoverzichtelijk en niet logisch. Bovendien vertellen ze er niet bij dat als je iemand schrijft, dat haar reactie alleen gelezen kan worden als je gaat betalen. Dus geen site om iemand te vinden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen uit op geld, bovendien erg duur

  op verkeerde dingen controle

  Ik word net als anderen met veel teveel emails doodgegooid. ook al vink ik aan dat ik bepaalde mails niet wil/hoef te ontvangen!

  Er is geen of niet duidelijk contact mogelijk het lexa.

  profieltekst wordt belachelijk moeilijk gemaakt. ik kan bv niet schrijven dat ik niet gevonden wil worden, maar dat ik zelf zoek.

  Sterke punten
  je krijgt mega veel flirts, dus je hoeft niet te schrijven. je hoeft alleen maar een flirt vinkje aan te klikken. geen rsi, dus. je leert elkaar dus ook niet goed kennen. houd het heerlijk oppervlakkig.
  je krijgt zelden een normaal en/of vriendelijk bericht terug, dus je hoeft ook niet veel te lezen en/of te beantwoorden.
  je foto wordt door menigeen gekeurd, dus je weet dat je wel of geen lekker stuk vlees bent
  profielen worden niet gelezen, dus daar hoef je geen energie in te steken.
  kortom minimaal 25 euro kwijt zijn voor een maandje op knopjes drukken.
  ik ga ook een datingsite beginnen!

  Zwakke punten
  is nu wel duidelijk


Bezoek LexAmore

Schrijf een review