mismatch

Ik woon in Zeeland en ontving via Lexamore enkel en alleen maar matchingsvoorstellen uit Groningen, Friesland en Overijssel. Via een andere datingsite ben ik in contact geweest met dames die dezelfde ervaring hebben met Lexamore. Ik heb hierover met Lexamore contact over proberen op te nemen echter ze werken alleen met voorgeprogrammeerde vragen. Een voorgeprogrammeerde vraag over mijn probleem stond er niet tussen. De eerder genoemde dames en ik hebben enkele date via deze site gehad, ronduit schandalig. Mijn advies is dan ook, doe het niet wordt géén lid van deze bende.

Sterke punten
De profielvragen

Zwakke punten
Dat ik op geen enkele manier mijn klacht kenbaar kon maken omdat de vragen voorgeprogrammeerd zijn.

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

1 reactie

@Hans: haal dan wel even de 5 sterren weg uit je beoordeling, denk niet dat je dit zo bedoelt.
Lexamore is de onnozele en duurbetaalde versie van Lexa. Voor mensen die denken dat wanneer Lexa niet werkt, Lexamore wel zal werken. Welnu, je betaalt alleen more!
Beiden zijn achterhaald door apps als Tinder. Het geringe aantal leden moet wel buiten de provinciegrenzen gaan kijken wil er nog een "match" uit kunnen rollen. Je zou denken dat datingsites hun tarieven zouden verlagen bij een leeglopend klantenbestand. Maar ze worden eerder duurder om veel geld bij elkaar te blijven kunnen harken. Moeite hiervoor doen ze niet want zoals uit het review blijkt is er een slechte klantenservice.

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LexAmore
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden