oplichting

heb wel een account maar ben geen betalend lid.
je krijgt berichten dat je door iemand al favoriet bent toegevoegd, deze woont dan ergens in Nederland is meestal tussen de 30 en 40 jaar oud. wordt je gevraagd om direct kennis te maken door op de knop te drukken, dan kom je gelijk op de betaalpagina.
Je weet dan nog steeds niet hoe ze er uit ziet, er worden altijd dezelfde foto's gebruikt. dat doe ik dus niet.
heb wel steeds het e-mailadres hieruit kunnen halen.
daar stuur ik dan een mailtje naar toe. krijg je een berichtje terug van de dame(?) deze blijkt dan niet in Nederland te wonen. In dat mailtje vertellen ze dan in slecht (vertaald) Nederlands hoe lief ed ze zijn en wat ze van jou verwachten. Heb er nu twee uit Ivoorkust, twee uit Mali en de laatste uit Rusland en volgens het profiel wonen ze allemaal in Nederland. De twee uit Ivoorkust zijn volgens mij één en de zelfde persoon. Die uit Ivoorkust vroeg €150,- om te kunnen eten.
Zij gebruiken profielen uit andere (Franse en Russische datingsites. Kan hier nog veel meer over vertellen. Mijn advies NIET DOEN het zijn oplichters.

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
te veel om op te noemen

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

2 reacties

Alle datingsites worden bestookt met lieden die alleen maar uit zijn om mensen financieel uit te kleden. Veel datingsites en ook sociale media hebben een knop om deze oplichters te rapporteren. Gebruik die knop dan ook. Geef ze geen kans.

Ook datingsites zelf maken gebruik van bedrog. Kijk maar naar de vele inactieve profielen. Kijk maar naar het onduidelijke abonnementsverlenging gedoe. Je betaald dus om bestookt te worden door oplichters, probleemgevallen etc.
Datingsites zijn zonde van je tijd, geld en gemoedstoestand

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LexAmore
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden