Reviews van deze auteur

Kleine site waaraan nog gewerkt moet worden

Review over Nr1 Gratis Dating

Bij toeval heb ik deze site ontdekt en ik vind het wel een leuke site. Wel klein en dus weinig mogelijkheden.
Het ziet er mooi uit. Maar de functies werken niet altijd even handig. Bijvoorbeeld: zoekfunctie, ik wil alle dames van ongeveer mijn leeftijd uit mijn omgeving zien. Dat lukt niet (ik krijg alle vrouwen van ongeveer mijn leeftijd die op zoek zijn naar een man, eventueel uit mijn omgeving - dat is dus heel wat anders).
Dan nog de fakers: ik kreeg 2 berichten en het duurde toch wel lang voordat de fakers verwijderd waren (ca. 24 uur).

Sterke punten
Ziet er mooi uit
Komt aardig over

Zwakke punten
Zoekfunctie is niet handig
Beheer is niet snel
Ik kan niet zien wie mij bekeken heeft

Lexamore: het lijkt leuk, maar is het niet

Review over LexAmore

Sinds kort heb ik me ingeschreven bij Lexamore. Het bevalt me totaal niet. In de eerste plaats ontvang je onttelbare mailtjes op je emailadres (na veel moeite heb ik dat enigszins kunnen uitschakelen). De site is behoorlijk onoverzichtelijk en niet logisch. Bovendien vertellen ze er niet bij dat als je iemand schrijft, dat haar reactie alleen gelezen kan worden als je gaat betalen. Dus geen site om iemand te vinden.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alleen uit op geld, bovendien erg duur

Sympathieke datingssite met veel arrogante vrouwen

Review over e-Matching

De beheerders van deze site hebben geprobeerd om er een leuk site van te maken. Deels lukt dat ook. Maar... Helaas zijn het merendeel van de vrouwen (van rond mijn leeftijd) op deze site superarrogant en willen helemaal geen serieuze relatie. Dat schiet dus niet op.

Sterke punten
-Als je gratis lid bent, kun je antwoorden
-Profiel kun je mooi presenteren

Zwakke punten
Arrogante vrouwen die alleen maar uit zijn op je foto, niet reageren, emotionele spelletjes spelen. Als je maar iets kwetsbaars zegt, ben je tegelijk nog niet toe aan een relatie. En dat terwijl de verhouding man:vrouw, 2:3 is (van rond mijn leeftijd).

reacties:

Review: Kansloos

Dat niet iedereen met de goede bedoelingen zich inschrijft op welke datingsite ook, wil niet zeggen dat de site zelf niet okee is. Mijn ervaringen met Paiq zijn uitermate positief en nog gratis ook!

Review: Afzeikcultuur Eerste Klas!

Als je bij het inschrijven goed gelezen had hoe Paiq te werk gaat, dan had je dit geweten. Ik heb deze ervaringen overigens helemaal niet. Al een aantal leuke, verrassende ontmoetingen gehad.

Review: Arrogante kerels of autisten

Naar mijn mening komt hier wel een hele nare blik over autisten naar voren, waarvan ik me niet kan indenken dat die waar is. Mijn jongste zoon is autistisch; ik weet dus heel goed wat het is. Om nu een man, die om de sex op een datingsite staat, een autist te noemen? Ik vind het nogal bot en zeker niet waar voor de meeste echte autisten.
Wat me wel van het hart moet, is dat er op eMatching de arrogante mensen aantrekt. Lastig bij het zoeken naar een leuke vrouw die werkelijk betrokken wil zijn bij een ander.