Kansloos

Ik las in een vorige review iets over bindingsangst, wat met name door datingsites wordt aangewend om mensen naar de site te lokken. Dat klopt als een bus, in je eigen autonome zelf, waarin je compleet bent, ga je niet op zoek naar een partner. Dit doe je alleen als je niet in je eigen behoeftes, wensen en verlangens kunt voorzien. Ik raad een ieder aan eens het boek te lezen van Jan Geurtz , Verslaafd aan Liefde. Meer da n 25% van de beroepsbevolking heeft bindingsangst, deze 25% vind je ook terug op alle datingsites die er zijn.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Inspelen op de leegheid en behoeftes van de aanwezige (25%) bindingsangst in onze maatschappij. Resultaat in het aantal scheidingen tegenwoordig zegt voldoende. Liefde is onvoorwaardelijk en die begint nog altijd bij jezelf.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

2 reacties

Hoi Phil
Je hebt het mooi verwoord en helaas ben ik het volkomen met je eens , het is een kansloze zaak om een leuke match te vinden ,en ben nu daarom al niet meer vaak op een datingsite te vinden en bevalt ook goed !

Dat niet iedereen met de goede bedoelingen zich inschrijft op welke datingsite ook, wil niet zeggen dat de site zelf niet okee is. Mijn ervaringen met Paiq zijn uitermate positief en nog gratis ook!

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden