verdrietig en onbegrepen

verdrietig en onbegrepen

Hallo hier ben ik nogmaals Astrid .
Ik heb een paar revieuws geschreven hier over Zeddnet, maar ik werd zo onzeker dat ik ze heb laten verwijderen steeds,een wat inpulsieve reactie dus.
Ik wilde eerst een maand wachten vervolgens ik me uitlaat, maar ben nogal boos en ervaar een zeer naar gevoel, en voel me onbegrepen, maar deze review laat ik zeer zeker staan dit keer.
Ik zal nu mn ervaring beschrijven over Zeddnet.com.

Ik werd vorige week dinsdag lid, ik heb last van fobieen, en maak dan moeilijk contakt.En dit was gratis ook nog, een lichtpuntje in mn leven, mijn isolement.De perfecte site dus voor mij en zeker anderen met beperkingen.
Ik vond het mooi in elkaar gezet, netjes en overzichtelijk, ik plaatste een fototje van mezelf en wat meer over mn hobbie s etc..
Ik kreeg mails daar van veel mannen , maar ben erg voorzichtig erin, dus gingen ze snel weer weg, wat niet goed voelde, dus enkel op lust beruste mannen.
zo was ik erg vriendelijk, stelde me voor op het forum , poste nog wat leuke dingetjes op het forum daar, chatte nog even mee.
Vrijdagochtend wilde ik inloggen , en dat lukte niet meer, dus ik in paniek, ik ging twijfelen aan mezelf, 4 x mn wachtwoord opgehaald via mail van zeddnet.Het klopte wel degelijk mn wachtwoord en gebruikersnaam..Ik kwam er niet meer in, je gaat elder probere bij kennissen fam op hun latop of het mischien aan mn eigen pc ligt, maar nee , ook daar kon ik er niet in.Ik heb die afgelopen vrijdag me opnieuw regegistreerd met ongeveer dezelfde naam om contakt te krijgen met beheerders en admins daar, ik zag geen andere mogelijkheid.Toen ik me had geregistreerd opnieuw zag ik mn eigen profiel nog staan, dus ik zag moderators staan en de mails van enkele beheerders, dus ik alles uitleggen, ook deze registratie om met de hun contakt te krijgen, ik mailde 1 of andere mod. en nog 2 die online stonden, ik wachten geen reactie, nog een mailtje, en geen antwoord maar ik werd eruit gezet, dan bedoel ik weer niet kunnen inloggen met deze niet acount, dit was een noodacount om de beheerders te kunnen bereiken, gelukkig heb ik 2 beheerders kunnen mailen op het nippertje, en ik kreeg na 2 dagen gisteren een mail van een beheerder van zeddnet.com met de mededeling:We hebben u acount nagekeken en u zou gewoon moeten kunnen inloggen, maar ik kan niet inloggen at ik ook doe, nu heb ik dat weer retour gemaild naar de beheerder, nog geen antwoord 3 mails stuurde ik, of ik dan een ander acount kan maken , en of de beheerder dat acount waar ik niet meer kan inoggen er uit wil halen, geen antwoord op mn mails, nog niet.Ik heb en rot weekend en voel een zeer naar gevoel , gaan ze wel eerlijk te werk?
Wat heb ik fout gedaan, ik kan het me niet heugen, ik was heel netjes en beleefd.
Ik kreeg bij mn angstklachten , onzekere misselijkmakende gevoelens over dit, ik was zo blij dat ik iets had gevonden om wat uit mn isolement te komen met ook mensen daar met beperkingen.Het verward me, en dat voelt niet goed.Als je zo lid word nog geen week geleden, en dan al niet meer kunnen inloggen om wat voor redenen ook, dat is geen goed voorteken vind ik .Het moet fijn gaan , maar het geeft een rot gevoel, en dit klopt niet.Ik schrok een beetje van de revieuws van anderen over zeddnet.com, het komt erg dichtbij wat ik ervaarde, en dat maakte zeer boos, zouden ze echt oneerlijk te werk gaan met toch al kwetsbare mensen, dan ben je ecth fout bezig.Ik las dat er meerdere mensen ook ineens niet meer konden inloggen, en dat ga je denken van , er gaat iets niet eerlijk daar.Maar ik hou jullie op de hoogte , ik wacht de mail af van de beheerder van zeddnet met vragen dat ik echt niet meer in kan logggen, en wil graag aanwezig zijn, omdat ik net een leuk contakt ervaarde, en dit is nu allemaal onbereikbaar :(Ik kan niets maar dan ook niet doen.Als ik niets meer hoor na 4 mails naar de beheerder , dat inloggen onmogelijk is na 20 x. En of ik me opnieuw kan registreren , dan weet ik genoeg. Ik kan er nog weinig verder op door gaan , het is nog pril de mails.Ik kom terug met vervolg hoe dit afloopt.
Maar mn gevoel keert zich af, dit is natuurlijk niet normaal, ook het lezen van anderen reviews waar mn maag van omkeert, dit is geen toeval dus.Ik laat het nog weten, ik wacht 3 weken.

Lieve groet Astrid

Sterke punten
Mooi en overzichtelijk
Gratis

De misleiding de verleiding: mooie berichten over god , maar god is liefde en dat ervaar ik niet,

Zwakke punten
Geen communicatie met beheerders en moderators of hoe je dat ook noemt.
Ik ervaar dat het plaatje niet overeenkomt met wat beheerders zeggen over eerlijkheid en respect, ik ervaar nare gevoelens vlak na inloggen, en niet meer kunnen inloggen.De strijd om binnen te komen is een gevecht en wekt een zeer onbehagelijk gevoel op die niet te beschrijven is, en vooral geen antwoord terug krijgen , de onmacht , het schuldgevoel de pijn de verwarring die dit teweegbrengt dat is geen liefde maar iemand een schuldgevoel bezorgen die al KWETSBAAR zijn.
Dan is eerlijkheid ver te zoeken , en voelt dit meer als fake.

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

8 reacties

Astrid, misschien moet je wachten tot na het weekend, moderators van gratis sites zijn meestal niet zo snel en werken vaak niet in het weekend. Dus wacht nog even tot dinsdag voordat je je oordeel velt. Misschien zijn het geen kwade bedoelingen, maar is er niemand aanwezig.
Mocht je dinsdag nog niets hebben vernomen, maak dan gewoon een nieuw profiel aan en kijk hoe ver je daarmee komt. Neem het allemaal niet te zwaar op en ga gewoon lekker chatten met die mensen daar. Geen afspraakjes maken, ik denk niet dat iedereen daar te vertrouwen is. Vooral kwetsbare mensen zijn vaak een prooi voor 'slechteriken'
Succes!

hoi astrid
ook ik wens je succes en net wat agnes schrijft ff afwachten tot dinsdag.
en mogelijk ff nieuw profiel aanmaken.

Wat mij aan jou stoort,is dat je de echte naam van een Zeddnetter hebt genoemd hier in 1 van jouw eerder geposte revieuws,die nu dan gelukkig wel zijn verwijderd.
Hoe bedoel je respectloos bezig zijn....

Volges mij ben jij zo neurotisch dat de fout gewoon bij jou lig.
weet je zeker dat het niet gewoon aan jou lig voordat je anderen maar de schuld geef?

Hoi Astrid, dat er slechte mannen zitten zul je op alle sites wel zien en des te meer op een site waar mensen met een handicap zitten. Het is goed dat je voorzichtig bent maar trek het je niet aan er zitten ook hele goede aardige mensen.

Betreft de inlogproblemen, er is een www.zeddnet.com en een www.zeddnet.be beiden zijn de zelfde site maar wat me vandaag ter ore kwam is dat www.zeddnet.be inlogproblemen heeft bij veel andere mensen, op welke site probeerde jij het?

Het verbaast me wel een beetje dat de staff je zo behandeld, naar mijn ervaring zijn ze juist heel behulpzaam, maar het zijn allemaal vrijwilligers die ook hun eigen leven hebben, bij dit soort problemen kun je ook terecht op het forum, dan zouden anderen daar je hebben kunnen helpen, de staff leest ook het forum dus misschien heb je dan juist sneller antwoord aangezien de staff twee accounts heeft namelijk, ze zien dus niet alle mails meteen omdat ze daarvoor apart moeten inloggen.

Ik hoop dat je Zeddnet nog een kans geeft, het heeft mij al nieuwe vrienden gebracht en er is een gezellig forum, probeer het ook niet te zien als een datingsite waarbij het alleen daarom draait, geef het forum ook een kans om gelijkgestemden te ontmoeten die niet op een relatie uit zijn.

Yorg:Ik ervaarde ook lieve mensen in die 3 dagen.
Ik heb al 6 mails gestuurd, steeds dezelfde zin : Volgens ons kunt u gewoon inloggen, ik heb alles geprobeerd, bij fam. op hun pc inloggen, opnieuw instaleren echt alles, ik ben nu moegestreden en ben het zat, dit is niet leuk meer.
Marianna: Wat je zegt ben je zelf , spiegeltje spiegeltje aan de wand, en geef het clubje daar een hand.
Heintje:Jij komt me erg bekend voor van zeddnet, jij zelf een moderator of zoiets dergelijk, Je bent vaste klant daar , en je valt al door de mand Heintje, maar ik ga niet meer reageren , jullie genieten van al die strijd merk ik. Vaak een projectie van jezelf Heintje.
Winfred en Agnes: Ik heb al lang afgewacht en het me nog afgevraagd,Heb alleas echt alles geprobeerd wat je je maar kan bedenken om er in te komen,zelfs opnieuw geregistreerd , en een mod, aangesproken ,en die gooide me er meteern weer uit zonder uitleg op al mijn antwoorden.

Hoi Astrid, de staff bestaat ook maar uit vrijwilligers en een probleem als dit is vaak lastig om zo maar in een handomdraai op te lossen. Het lijkt misschien maar het is een gratis site met vrijwillige bemanning die ook nog hun eigen werk hebben om zich druk om te maken en wonder professionals die alles in een keer kunnen oplossen zijn het ook niet, ze doen dit in hun vrije tijd niet als betaalde professionele werknemers.

Ik zou zeggen wacht dus even af en ga ook niet nog meer nieuwe profielen maken, waarschijnlijk maakt dat hun werk alleen nog maar lastiger om het specifieke probleem op te sporen. Blijf ook netjes want met beschuldigen en schelden kom je nergens, ik weet niet of je dat doet maar bedenk wel hoe jij je voelt als je naast je vaste baan mensen nog eens vrijwillig probeert te helpen en je wordt daardoor nog aangevallen ook, nogmaals ik weet niet of je dat doet maar vermijd dat in ieder geval, ze zullen je heus wel helpen als ze het probleem kunnen vinden!

Zeddnet heeft geen "klanten" maar Heintje is inderdaad veel aanwezig op Zeddnet maar hij is geen lid van de staff, van de staff is overigens voor zover voor mij merkbaar maar 3 leden daadwerkelijk actief waarvan er maar 1 je daadwerkelijk zou kunnen helpen de andere 2 zijn chatguides en hebben geen controle over de werking van de site. Dus geef die dame ook de tijd om dit op te lossen!

Ondertussen heb ik aangegeven dat je nu hopelijk even rustig blijft en een idee geopperd, namelijk het verwijderen van alle extra profielen en het originele probleem profiel zodat je het daarna met een "schoon" profiel nog eens kunt proberen en dat ze in de gaten houden wanneer het misgaat(als het nog eens misgaat), of het gaat helpen weet ik niet maar als je je zorgen maakt kan ik je via reacties op deze review op de hoogte houden hoe het ervoor staat als ze dit zelf niet doen.

Als je er niet meer tegen kunt... dat is dan heel jammer, ik begrijp dat je het er moeilijk mee hebt maar hopelijk geef je het nog een kans en wacht je nog een paar dagen af.

@Astrid:Stel je eens voor dat mensen hier kunnen lezen dat ik het enorm naar mijn zin heb op Zeddnet en dat ik er vaak te vinden ben?
Ja in dat geval val ik dan idd door de mand.

Jouw reactie op mijn post raakt natuurlijk kant nog wal.
Of probeer je het te verdoezelen dat je de naam van een ZN-ter hebt neergezet hier in 1 van jouw eerdere reviews?
Het feit blijt dat je een dame bent met weinig geduld en omdat je jouw zin niet heel snel krijgt,ga je hier jouw gal spuwen over Zeddnet.
Hoe kan jij nu een degelijke review geven over Zeddnet terwijl je maar een paar dagen lid bent geweest?

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zeddnet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden