Reviews van deze auteur

Hoe meer klachten hoe beter, des te eerder liggen ze eruit

Review over Zeddnet

Ik las na een tijd weer de onschuldige mensen die net zo als ik destijds walgelijk behandeld zijn op de site zeddnet, het is afschuwelijk om te lezen dat deze site nog steeds in de lucht is, en af en toe komt Heintje en zn aanhang ffe positieve zogenaamde berichten neerzetten over zeddnet, maar daar trappen mensen echt niet in, en dan dat taalgebruik :(
Veel klachten zegt meer dan genoeg .En het is waarheid.

Sterke punten
gratis o

Zwakke punten
o

Nog even verslag over het inloggen na een tijd.

Review over Zeddnet

Hallo velen gedupeerden van Zeddnet.Ik vrouw astrid wil even laten weten na een tijd hoe het af is gelopen.Ik heb tot de dag van toen en tot nu eind maart 2012 NOOIT meer kunnen inloggen bij Zeddnet .com.Niet dat ik dat nog wil , al was het alleen om mn account eruit te wi halen.Ik wil daar niet eens meer zijn.Ik dacht laat het even weten voor velen gedupeerden onder sommigen.En heintje , dat is natuurlijk een lid van de Cruw van Zeddnet en enkele aanhang zonder eigen mening , alleen als heintje weer dingen ziet die er niet zijn en leest, maar dat is heintjes visie hier met respons,ik negeer het maar.heintje verdedigt hier zijn zeddnet , want hoe meer negatieve reacties over zeddnet hoe meer de site naar beneden gaat. En de waarheid boven water komt.Dat wilde ik nog even delen met velen gedupeerden als slot , en het allerbeste voor de goede onder ons.Groet astrid

Sterke punten
Het plaatje toeters en bellen

Zwakke punten
vals spel

Het paswoord is niet correct probeer opnieuw

Review over Zeddnet

De leugen regeert , en hetzelfde zinnetje retour van:


Error - Het paswoord is niet correct Probeer opnieuw.

Sterke punten
De leugen regeert

Zwakke punten
het paswoord is niet correct, probeer het later opnieuw

verdrietig en onbegrepen

Review over Zeddnet

Hallo hier ben ik nogmaals Astrid .
Ik heb een paar revieuws geschreven hier over Zeddnet, maar ik werd zo onzeker dat ik ze heb laten verwijderen steeds,een wat inpulsieve reactie dus.
Ik wilde eerst een maand wachten vervolgens ik me uitlaat, maar ben nogal boos en ervaar een zeer naar gevoel, en voel me onbegrepen, maar deze review laat ik zeer zeker staan dit keer.
Ik zal nu mn ervaring beschrijven over Zeddnet.com.

Ik werd vorige week dinsdag lid, ik heb last van fobieen, en maak dan moeilijk contakt.En dit was gratis ook nog, een lichtpuntje in mn leven, mijn isolement.De perfecte site dus voor mij en zeker anderen met beperkingen.
Ik vond het mooi in elkaar gezet, netjes en overzichtelijk, ik plaatste een fototje van mezelf en wat meer over mn hobbie s etc..
Ik kreeg mails daar van veel mannen , maar ben erg voorzichtig erin, dus gingen ze snel weer weg, wat niet goed voelde, dus enkel op lust beruste mannen.
zo was ik erg vriendelijk, stelde me voor op het forum , poste nog wat leuke dingetjes op het forum daar, chatte nog even mee.
Vrijdagochtend wilde ik inloggen , en dat lukte niet meer, dus ik in paniek, ik ging twijfelen aan mezelf, 4 x mn wachtwoord opgehaald via mail van zeddnet.Het klopte wel degelijk mn wachtwoord en gebruikersnaam..Ik kwam er niet meer in, je gaat elder probere bij kennissen fam op hun latop of het mischien aan mn eigen pc ligt, maar nee , ook daar kon ik er niet in.Ik heb die afgelopen vrijdag me opnieuw regegistreerd met ongeveer dezelfde naam om contakt te krijgen met beheerders en admins daar, ik zag geen andere mogelijkheid.Toen ik me had geregistreerd opnieuw zag ik mn eigen profiel nog staan, dus ik zag moderators staan en de mails van enkele beheerders, dus ik alles uitleggen, ook deze registratie om met de hun contakt te krijgen, ik mailde 1 of andere mod. en nog 2 die online stonden, ik wachten geen reactie, nog een mailtje, en geen antwoord maar ik werd eruit gezet, dan bedoel ik weer niet kunnen inloggen met deze niet acount, dit was een noodacount om de beheerders te kunnen bereiken, gelukkig heb ik 2 beheerders kunnen mailen op het nippertje, en ik kreeg na 2 dagen gisteren een mail van een beheerder van zeddnet.com met de mededeling:We hebben u acount nagekeken en u zou gewoon moeten kunnen inloggen, maar ik kan niet inloggen at ik ook doe, nu heb ik dat weer retour gemaild naar de beheerder, nog geen antwoord 3 mails stuurde ik, of ik dan een ander acount kan maken , en of de beheerder dat acount waar ik niet meer kan inoggen er uit wil halen, geen antwoord op mn mails, nog niet.Ik heb en rot weekend en voel een zeer naar gevoel , gaan ze wel eerlijk te werk?
Wat heb ik fout gedaan, ik kan het me niet heugen, ik was heel netjes en beleefd.
Ik kreeg bij mn angstklachten , onzekere misselijkmakende gevoelens over dit, ik was zo blij dat ik iets had gevonden om wat uit mn isolement te komen met ook mensen daar met beperkingen.Het verward me, en dat voelt niet goed.Als je zo lid word nog geen week geleden, en dan al niet meer kunnen inloggen om wat voor redenen ook, dat is geen goed voorteken vind ik .Het moet fijn gaan , maar het geeft een rot gevoel, en dit klopt niet.Ik schrok een beetje van de revieuws van anderen over zeddnet.com, het komt erg dichtbij wat ik ervaarde, en dat maakte zeer boos, zouden ze echt oneerlijk te werk gaan met toch al kwetsbare mensen, dan ben je ecth fout bezig.Ik las dat er meerdere mensen ook ineens niet meer konden inloggen, en dat ga je denken van , er gaat iets niet eerlijk daar.Maar ik hou jullie op de hoogte , ik wacht de mail af van de beheerder van zeddnet met vragen dat ik echt niet meer in kan logggen, en wil graag aanwezig zijn, omdat ik net een leuk contakt ervaarde, en dit is nu allemaal onbereikbaar :(Ik kan niets maar dan ook niet doen.Als ik niets meer hoor na 4 mails naar de beheerder , dat inloggen onmogelijk is na 20 x. En of ik me opnieuw kan registreren , dan weet ik genoeg. Ik kan er nog weinig verder op door gaan , het is nog pril de mails.Ik kom terug met vervolg hoe dit afloopt.
Maar mn gevoel keert zich af, dit is natuurlijk niet normaal, ook het lezen van anderen reviews waar mn maag van omkeert, dit is geen toeval dus.Ik laat het nog weten, ik wacht 3 weken.

Lieve groet Astrid

Sterke punten
Mooi en overzichtelijk
Gratis

De misleiding de verleiding: mooie berichten over god , maar god is liefde en dat ervaar ik niet,

Zwakke punten
Geen communicatie met beheerders en moderators of hoe je dat ook noemt.
Ik ervaar dat het plaatje niet overeenkomt met wat beheerders zeggen over eerlijkheid en respect, ik ervaar nare gevoelens vlak na inloggen, en niet meer kunnen inloggen.De strijd om binnen te komen is een gevecht en wekt een zeer onbehagelijk gevoel op die niet te beschrijven is, en vooral geen antwoord terug krijgen , de onmacht , het schuldgevoel de pijn de verwarring die dit teweegbrengt dat is geen liefde maar iemand een schuldgevoel bezorgen die al KWETSBAAR zijn.
Dan is eerlijkheid ver te zoeken , en voelt dit meer als fake.

reacties:

Review: Hoe meer klachten hoe beter, des te eerder liggen ze eruit

Aan keizer admiraal ,
Dit getuig alweer wat een types er op zeddnet zitten , de uitspraken van deze meneer zijn paranoide en respectloos en duidelijk mensen aanziet voor anderen.
Nog erger keizer admiraal maakt het geloof belachelijk, en ik meen toch te hebben gelezen dat het geloof in zeddnet (zogenaamd ) hoog daar aan de vaandel staat.
Dat is merkwaardig, en weer vallen ze door de mand.

Review: Hoe meer klachten hoe beter, des te eerder liggen ze eruit

Heintje alles zal terug komen bij je , wat je uitzende, zie de reacties hier !
Arme Heintje , ik vind je nogal een zielig exemplaar:(

Review: Hoe meer klachten hoe beter, des te eerder liggen ze eruit

Heintje ik ken dit IP adres niet, en het is zeker niet die van mij.
Wist je dat dit strafbaar is een IP adres openbaar neerzitten Heintje ?
Zo gaan jullie te werk op Zednet , nu ziet ieder lezer/ster het,dreigen , manipuleren , chanteren etc..
Gelukkig is dit niet Mijn IP , was dit wel zo, dan had ik aangifte gedaan bij de politie.
Sterkte in iedergeval met je waanvoorstellingen Hein!

Review: Hoe meer klachten hoe beter, des te eerder liggen ze eruit

Zo aanhang van Hein , kwebbel?
Ik ga aangifte doen van dit openbaar neerzetten .Zo gaan jullie te werk bij zeddnet een schande!!!! Ik reageer niet meer hier ,mij te negatief bah, en dat ik nu pas reageer dat komt omdat ik zelden dit lees.Ik heb het ook aan de beheerder hier gemeld :)

Review: zeddnet? Waardeloze site

Zielige figuren die heintje en zn achterlijke aanhang, zeddnet is een zeer foute site, ook mijn ervaring was gruwelijk daar.Geen toeval al die klachten over zeddnet, , toch op waarheid berust..

Review: gewoon doen

keizer karel lees jezelf eens met je domme uitspraken en je vriendje yorg kruijs.
Sopy en ik en velen zien het wel heel scherp,jammer he dat zeddnet steeds lager zing ?Karel blijf maar lekker hard schreeuwen wij lachen .

Review: positief geluid

Lieve Sophy ik sta volledig aan jou kant , en jou verhaal is totaal op waarheid berust !! Mijn korte ervaring op die zeddnet waren ook echt gruwelijk en onrechtvaardig.
Dit zegt veel over de kudde schaapjes die trouw achter de bekende aanhang daar aanwaggelen, sneu en zielig, maar vooral erg dom zijn ze.Hopen dat die zeddnet met al die klachten snel eruit ligt , een schande daar,het deugd voor geen meter, en er komen meer en meer klachten :))
Niet voor niets toch ? Denk daar maar eens over na jullie. God is overal, en wat je uitzend krijg je terug vroeg of laat, de duivel kent ook vele gedaantes , en daar is zeddnet er 1 van, de misleiding.
Het gaat verdacht veel op een sekte lijken daar brrrr , een satanische.

Review: positief geluid

Nog iets over een zekere keizer karel, wat een taal die jij uitslaat kerel, echt dom, respectloos en asociaal .Allemaal negatieve uitspattingen in jou boze spiegel die jij projecteerd op goede lieve mensen die de waarheid onthullen karel admiraal keizer, jij deugt voor geen meter, je bent grof en onbeschroft ,

Review: positief geluid

En kwebbel erachter aan (zie de datum) want wat admiraal keizer zegt doen de dwazen na. Ik heb een hekel aan meelopers, die afgaan op de negatieve oordelen van anderen zoals kwebbel , de naam zegt al genoeg over zijn/haar gemoedstoestand .
Lieve Sophie laat het los :)

Review: Proberen kost niets ;)

Yorg Kruijs ga je mond spoelen met je leugens en je aanhang Hein en kwebbel en keizer admiraal etc...
Jij bent die zogenaamde crewlid die manipulerende mailende kwal.

Review: verdrietig en onbegrepen

Yorg:Ik ervaarde ook lieve mensen in die 3 dagen.
Ik heb al 6 mails gestuurd, steeds dezelfde zin : Volgens ons kunt u gewoon inloggen, ik heb alles geprobeerd, bij fam. op hun pc inloggen, opnieuw instaleren echt alles, ik ben nu moegestreden en ben het zat, dit is niet leuk meer.
Marianna: Wat je zegt ben je zelf , spiegeltje spiegeltje aan de wand, en geef het clubje daar een hand.
Heintje:Jij komt me erg bekend voor van zeddnet, jij zelf een moderator of zoiets dergelijk, Je bent vaste klant daar , en je valt al door de mand Heintje, maar ik ga niet meer reageren , jullie genieten van al die strijd merk ik. Vaak een projectie van jezelf Heintje.
Winfred en Agnes: Ik heb al lang afgewacht en het me nog afgevraagd,Heb alleas echt alles geprobeerd wat je je maar kan bedenken om er in te komen,zelfs opnieuw geregistreerd , en een mod, aangesproken ,en die gooide me er meteern weer uit zonder uitleg op al mijn antwoorden.

Review: afrader

waarheid

Review: afrader

Herstel :Je word zomaar geblokt ja, zonder enig uitleg en reden, dat is nu wel erg bekend.
Ik vind dat Jentje absolute waarheid spreekt, en dat ze ook hier word benaderd door het clubje vriendjespolitiek van Zeddnet merk ik, een tip voor je Jentje negeer ze!

Review: Zeddnet: Des duivels

Beste Henk, ik ervaar net als jij van binnen dit gevoel, ik kan me hier helemaal in plaasten.
Eruit worden gezet , zonder enig uitleg en weten dat je je netjes hebt gedragen, dat noem ik geen RESPECT! De misleiding van kwetsbare zieltjes site die deze groep oprichten, en wat voor groep , wie zij die mensen werkelijk. ?

Review: Zeddnet = eng

Inge:)
Ik lees dit en ik besef dat het bijna een jaar oud is deze reactie, ik sta achter jullie., ik wol niets meer met zeddnet te maken hebben, ,, engerds.

Review: teleurgesteld

hm klinkt erg bekend ;)
Ze zetten je onder druk in mails die ze terugsturen, nu ook net bij mij ,alles verdraaien ze.En nu wil ik echt niets meer met zeddnet te maken hebben