gewoon doen

Ik ben al een hele tijd actief op Zeddnet en heb het erg naar me zin ben er voornamelijk om gezellig te chatten en op het forum berichten te plaatsen
Zeddnet is ook geen dating site dit in tegenstelling dat veel mensen dit denken
er komen wel relaties uit deze site voort maar dit is dus niet de insteek
Ik zou zeggen kom je inschrijven,het is gratis en de site word met liefde gemaakt.

Sterke punten
gratis

leuke emoticons

Zwakke punten
er zijn (soms weinig~) mensen op de chat

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

6 reacties

De reviews staan anders wel geplaatst bij speciale datingsites. Daarbij; je kunt aanvinken wat je wilt op Zeddnet, 1 vd 4 opties is een relatie vinden. Andere bv aktiviteiten. Beide opties, en ook de andere, kun je gebruiken om te daten. De eerst genoemde is er zelfs op gericht om te daten.
Mocht Zedd dit niet willen, dan kunnen ze dat aangeven bij deze site, om niet zo genoemd te staan. Zeddnetters gebruiken Zedd om te daten, dat is een feit.
Die liefde door beheer is soms een haat tegen goede criticasters, die soms leidt tot verwijdering. Dit is in strijd met de regels. Goede input voor Zeddnet wordt niet altijd gewaardeerd.
Weinig mensen op de chat komt mssch doordat select groepje de chat beheerst. Velen voelen zich er niet thuis, durven hun ideeen en meningen niet te uiten. Treitergedrag door steeds dezelfde die zelfs onwetene Zedders meesleuren in hun pest- en haatdrift. Maar meer daarover heb ik al elders hier neergezet.
Censuur en discriminatie is niet juist, daarom pleit ik voor verbeteringen naar Zedd. Meer diversiteit ook ook in bestuur; niet alleen maar mensen uit zelfde groepen, iedereen hoort vertegenwoordigd te zijn, de belangen van iedereen die zich ad regels houd, dienen behartigd te worden. Dat mis ik zeer.

Soofje, zou het niet kunnen dat zeddnet jou verwijderd heeft omdat je neerbuigend praat over het merendeel van hun leden?en jij zal ongetwijfeld mensen helpen, maar dat doen er meer op zeddnet en deze mensen lopen daar, itt jou, niet mee te koop, stop dus met je hetze, zo kom je nooit meer terug, en ga verder met je leven!

@Sophy:
"Goede input voor Zeddnet wordt niet altijd gewaardeerd. "

Wat is die input dan, noem eens een concreet voorbeeld en wat was de reactie daarop? En dan nog is het maar 1 kant van het verhaal. Stel je eens voor dat de politie dat deed, luisteren naar 1 kan van het verhaal. Dan kon iedereen zomaar een ander in de bak laten belanden door als eerste naar de politie te stappen.

"Velen voelen zich er niet thuis, durven hun ideeen en meningen niet te uiten."

Dat is dan toch hun probleem? Niet de schuld van de site. Ik uit mijn meningen ook gewoon en ik leef nog. En die komen echt niet altijd overeen met die van de massa. En waarop baseer je dat velen? De reviews op deze site? Er zitten zo'n 4000 mensen, laten we zeggen minstens 1000 actief. Enkelen daarvan posten hier, enkelen op het forum. Dan blijft er toch nog wel zo'n 900 over die geen mening waar dan ook neerzetten. Dus... wat is veel?

Sophy: Gaaaaaaaaan we weer.......Zeddnet is GEEN datingsite.....het is een plek waar je lotgenoten kunt vinden. Ontstaat er een relatie...dan is dat meegenomen. Zoals zussie zei, dat is niet de insteek. Er zijn genoeg datingsites en volgens mij is er ook 1 onder de naam zeddnet. En JIJ blijft maar zeiken en zanniken over de sfeer en het getreiter...wie treitert hier nu....JIJ toch.....jij blijft maar bezig erover en o o o wat is Sophy toch een wereldverbeteraar (NOT). Jij hebt het beste me mensen voor, jij wilt de sfeer veranderen, Jij Jij JIJ....pfffff.....kun je maar 1 ding doen BLIJF WEG. Dan is de sfeer ook goed. Meningsverschillen zijn er overal, en die mogen ook geuit worden. En soms lijdt dat wel eens tot ruzie en ergernis. DAT MAG.....Maar de meeste zeddnetters (in tegenstelling tot jou) zijn volwassen en ga er volwassen mee om...praten het uit en gaan verder, maar jij.....jij blijft erin hangen. Leef je eigen leven joh en zoek sites waar meer megalomanen komen...

keizer karel lees jezelf eens met je domme uitspraken en je vriendje yorg kruijs.
Sopy en ik en velen zien het wel heel scherp,jammer he dat zeddnet steeds lager zing ?Karel blijf maar lekker hard schreeuwen wij lachen .

@anoniempje andre astrid henriette k jentje wie je ook bent, ik vind je niet lachen hoor, jij en je zus soof lopen alleen maar te zeuren dat jullie niet meer op zeddnet mogen komen, raar hoor na jullie reacties hier, hoe kan dat nou?????????

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zeddnet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden