Zeddnet = eng

Vandaag heb ik via mijn mailadres 2 mailtjes ontvangen van leden van Zeddnet. Ik kan deze mailtjes echter niet lezen omdat ik niet op de site kom (zie mijn vorige berichten hier). Dus waarschijnlijk sta ik nog gewoon als lid (met mijn foto) op de site!
Mensen, komop en reageer zodat ik voldoende materiaal heb om naar Radar te schrijven.

Sterke punten
Niet respectvol met mensen omgaan.

Zwakke punten
Niet respectvol omgaan met een mens.

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

2 reacties

Ik vind zeddnet idd ook een zeer onrespectvol gemodereerde site... Heb in deze rubriek al eerder een review geschreven... De moderatoren zijn erg subjectief. Ik kreeg eens een zeer beledigde mail van een moderator omdat ik niet op een persoonlijk berichtje gereageerd had...Bovendien vind ik die regel dat je je oude nicknames moet vermelden ook wat overbodig... oké, soms kan dat handig zijn om het te doen, maar ik vind niet dat je mensen daartoe moet verplichten... Niet iedereen die van nickname verandert heeft slechte intenties... Ik vind het een wat militaire regel...Er zitten ook veel 'stokers' op de site, mensen die voor elkaar 'bemiddelen'. Het type :'jij hebt mijn vriendje niet teruggemaild, en dat is niet lief van jou'.
Ik voelde me er niet comfortabel en ben niet langer geneigd om er nog een profiel aan te maken...
groetjes
Sarah

Inge:)
Ik lees dit en ik besef dat het bijna een jaar oud is deze reactie, ik sta achter jullie., ik wol niets meer met zeddnet te maken hebben, ,, engerds.

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zeddnet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden