positief geluid

Ten eerste is zeddnet geen dating site, het is een ontmoetingsplaats.
OP zeddnet komen allerlei soorten mensen, dat is juist prettig.
De mensen die zeddnet in de lucht houden doen dit allemaal in hun vrije tijd.
Mijn ervaring is, mocht je een probleem hebben, daar wordt objectief naar gekeken .
Het team staat open voor feedback en kan goed met kritiek omgaan.
Zelf vind ik heel gemakkelijk om een oordeel ergens over te vellen, want meestal zegt het meer over jezelf dan over de ander.
Er is een spreek woord wat zegt, als je een vinger naar de ander wijst,wijzen er 3 naar jezelf.( hier bedoel ik mee, ergens negatief over oordelen)
.

Sterke punten
een sterk team die de site in de lucht houdt, het zijn vrijwilligers die dit naast hun gewone werk doen.
Het team kan met kritiek omgaan en geeft en ontvangt feedback.

Zwakke punten
kan ik zo maar niet verzinnen

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

30 reacties


Ik ben het op veel punten niet eens met wat Bella schrijft. Waarschijnlijk is haar reaktie die op mijn vnl negatieve reakties hier. Ik ben zomaar van Zeddnet verwijderd, omdat ik gedegen kritiek had.
Ik heb een grote bijdrasge aan Zeddnet geleverd, door kwalitietsvergeteringen door te geven, me sociaal op te stellen naar anderen, ook al was dat soms meer vrijwilligerswerk dan dat ik er zelf plezier aan beleefde. Maar ik hou er niet van als mensen buitengesloten worden. Dat gebeurt op mn de chat erg vaak; benatwoord je niet ah beeld dat het gros daar heeft, dan kan het makkelijk zijn dat ze een hetze ontketenen. Je kan zomaar uitgescholden worden voor Himmler/Frau Braun....Echt te naar voor woorden. Beheer is zeker net objectief. Scheldt soms net zo hard mee. Als je daar dan iets van zegt op noirmale wijze id chat, zegt de chatguide letterlijk; dien maar een klacht in. Kost veel tijd, en het beheer is bevooroordeeld. En kost mij energie. En de chatguide hoort zijn werk te doen, ik hoef dat niet over te nemen/hem te controleren.
Erge is dat ik mijn vrienden van Zedd niet kan beanderen om hen te laten weten dat Zedd mijn account heeft verwijderd. Fijn voor hen....Zo gaan we dus zeker niet met elkaar om!
Positive ervaringen heb ik ook zeker

Sorry, was nog eea vergeten. Bella schrijft dat Zedd geen datingsite is, maar op allerlei sites staat ze wel zo aangegeven. Daarbij; ook via Zedd kan je aangeven een relatie te willen. Zedders die dat slechts willen, kunnen ook aan hun trekken komen. Het is dus oa een datingsite. Zedders worden ook wel eens verliefd, net als op andere datingsites


OP zeddnet komen allerlei soorten mensen, dat is juist prettig.Dat schrijft Bella. Dat kan dus ook negatief zijn. Daarnaast; Zedd is er juist voor mensen met een psychische stoornis, en bv fysieke handicaps. Erg mooi; een site die toegespitst is op mensen met handicaps! Mentaal/fysiek. Maar dit btekent dus ook grotere kans op schizofrenen et cetera, prima, maar onderschat de kans op ernstige communicatiestoornissen niet; agressie, gescheld. Daar moet je wel tegen bestand zijn, sommigen erkennen dit niet eens. Dus meer dan gemiddeld agressie en andere discriminatoire uitingen. Diverse Zedders durvenniet meer op de chat wegens een groep die zich daar ernstig misdraagt. Chatguides schelden soms zelfs mee!
De mensen die zeddnet in de lucht houden doen dit allemaal in hun vrije tijd.Klopt, erg mooi! Sommigen ervan hebben een uitkering, dus ze werken zo deels voor hun geld, ook dat is normaal natuurlijk.
Mijn ervaring is, mocht je een probleem hebben, daar wordt objectief naar gekeken .Absoluut niet.
Het team staat open voor feedback en kan goed met kritiek omgaan.Nee, ze erkennen niet dat racisme niet mag, en meer van dat soort uitsluitingen.
Zelf vind ik heel gemakkelijk om een oordeel ergens over te vellen, want meestal zegt het meer over jezelf dan over de ander. Dat is natuurlijk onzin. Kritisch zijn mag, erger; is zeer goed voor kwalitietsbeheersing/verbetering.
Er is een spreek woord wat zegt, als je een vinger naar de ander wijst,wijzen er 3 naar jezelf.( hier bedoel ik mee, ergens negatief over oordelen) Dank je wel, Bella. Hoe weet je dat dit van toepassing is? Heb je de chat steeds gevolgd? Weet je wat er allemaal voorgevallen is? Lijkt me sterk, dus kun je niet op deze wijze oordelen over mijn kritiek, net zo min als ik kan weten hoe jouw ervaringen zijn.
.

Nog even een tegen reactie.
Behandel mensen zoals ze zijn. Ik denk dat er een verschil is van normen en waarden. Ik denk dat leeftijdsverschil een enorme rol speelt. Iedereen heeft een keuze om ergens aan deel te nmen en interesse liggen soms veruit elkaar, dat overkomt je in het echte lefven ook

hahahahahahaha sophy, jij en iets positiefs bijdragen op zedd, je hebt humor!we zullen je missen op zedd, als kiespijn!opgeruimd staat netjes!

Net wat ik wilde zeggen keizer karel.......je haalt me de woorden uit mijn mond....Opgeruimd staat netjes.....

"Sorry, was nog eea vergeten. Bella schrijft dat Zedd geen datingsite is, maar op allerlei sites staat ze wel zo aangegeven."

Op andere sites ja, niet op Zeddnet zelf. Het is een dating site als het doel dates en eventueel een relatie vinden zou zijn, dat is het doel niet van Zeddnet. Dat betekent niet dat je het niet als datingsite kunt gebruiken.

Maar dat is het zelfde als op een fiets fietsen en met de fiets aan de hand lopen. In beide gevallen gebruik je een fiets, er zitten ook geen echte nadelen aan beiden, toch is een fiets bedoeld om te fietsen. Ook al kun je er mee aan de hand gaan lopen, het doel is iets anders. In het geval van Zeddnet is het een fiets met vele gebruikers, de een wil fietsen, de andere lopen en je moet er niet van uitgaan dat iemand anders hetzelfde wil als jij, ook al kan dat zeker voorkomen. Nergens zegt iemand dat je Zeddnet niet als datingsite kunt gebruiken, maar op een datingsite zitten mensen die de site voor dat doel gebruiken. Op Zeddnet zitten ook mensen die dat niet doen, dat kan een teleurstelling zijn als je verwacht dat iedereen het als datingsite benaderd.

Al het andere wat je zegt kan ik niet over oordelen, kan alleen zeggen dat ik geen last heb gehad van kwaaie teamleden of Zeddnetters en ben toch al enkele keren met het team in aanraking gekomen. Maar minder op de chat dus...

Rot dat je je vrienden niet meer kan laten weten wat er aan de hand is en zorgen dat je het contact kan voortzetten. Ik zou ze voor je kunnen mailen als je dat wil.

@Yorg; dank jewel voor je steun en je aanbod. Ik weet niet of dat mag, ivm privacy. Ook kan ik niet alle nicknames onthouden. Ik had behoorlijk wat contacten lopen daar. Voor sommigen was ik een soort persoonlijk begeleidster, mensen die bijzonder eenzaam en getraumatiseerd waren. Zij waren blij met mijn aanwezigheid, ook id chat waren sommigen blij met me. De belangen van andere Zedders worden zo ook geschaad, nl de mensen waarmee ik contact houd en die ik niet kon inlichten, en waarmee contact nu niet meer mogelijk is.
Ik blijf me inzetten voor de underdog, voor de emanciaptie van mensen die niet de meningen van de grote groep delen, die tegen verruwing van taalgebruik en normen en waarden ageren, die tegen discriminatie zijn, die sociaal zijn, die de democratische waarden erkennen, de vrijheid van meningsuiting erkennen. Ook voor mensenrechten opkomen, opkomen voor dierenrechten en voor het milieu zijn. Tegen censuur en uitsluiting zijn. Dat zijn grote groepen, en zeer kwetsbare groepen vooral. Het zou fijn zijn als Zedd die mooie waarden ook erkent.Veel van wat ik schrijf staat ook in allerlei Grondwetten en verdragen!

Whahahahaha ik pies zowat in mn broek van het lachen hier..
die Soof, wat een lolbroek

@Sophy:
Je moet die namen sowieso niet hier neer zetten, maar goed ik bood het alleen maar aan, als je het dan privacy schendend vindt om de namen door te geven dan ook niet doen.

Vindt het trouwens vindt dat je Zeddnet zo graag als datingsite wil afschilderen terwijl het dat niet is en toch aangeeft er te willen vechten voor je idealen. Je gebruikt het dus zelf niet als datingsite, maar wil wel dat iedereen denkt dat het een datingsite is? Sorry, maar dat rijmt niet met elkaar vind ik. :S

"Het zou fijn zijn als Zedd die mooie waarden ook erkent"

Zelf heb ik nog nergens het bewijs gezien van niet, ben dan wel niet veel op de chat, maar des te meer op het forum en ben daar ook zeer actief. Daar heb ik niks gezien in de trant van dat die waarden niet erkent worden.

@Yorg; ik begon ook helemaal niet over een datingsite! Ik heb dus ook Zedd niet áfgeschilderd'''als datingsite. Andere Zedders kwamen daarmee. Wel is het zo dat er meen ik 4 opties zijn, en een daarvan is relatie aangaan. Je kunt ook slechts dat vakje aanvinken, dus dan gebruik je Zedd als datingsite, wat vaker daar gebeurd. Is nix mis mee. Was niet mijn ideaal. Zedd staat hier als datingsite, wat de lading natuurlijk niet dekt; ze is zoveel meer; aktiviteiten, chatten, mailen, forum, groepsmeetings, vriendschappen ontwikkelen.
Dit bedoel ik nu met onjuiste weergaves; andere zeggen iets, en ik moet het verantwoorden! Beter vraag je hen daarnaar. Mssch logisch dat jij eea niet hebt meegemaakt, dat wil echter niet zeggen dat het er niet is. Ga maar eens op de chat, en als je dan niet de mening deelt van bepaalde mensen, en ze hebben al een hekel aan je omdat je een ander IQ hebt, tja, dan kun je op treiterijen rekenen. Maar dan val ik in herhaling.
En wat was je aanbod dan mbt die leden? Hoe kan ik ze anders benaderen?

sophy, voor iemand die steeds kokketeert met haar iq, heb je wel een verbazingwekkend laag eq, we weten nu wel dat jij de reddende engel van zeddnet had willen spelen, maar zeddnet zit niet op jou te wachten, dus hou nu maar op met je geklaag en ga breien, ofzo!

@Sophy:
"Ik heb dus ook Zedd niet áfgeschilderd'''als datingsite.

Je schrijft wel dingen als:
"De reviews staan anders wel geplaatst bij speciale datingsites."
"Het is dus oa een datingsite."

Dat lijkt alsof je het wil tegenspreken dat het er geen zou zijn. Vandaar dat ik het zei.
Maar je zet het nu wel in een andere licht en nu zie ik dat er in beide reviews waar je zo op reageerde er niet staat dat je Zeddnet wel kunt gebruiken als datingsite. Nu zie ik dus pas dat je simpelweg wilt vertellen dat je het wel zo kunt gebruiken.(alhoewel ik dat niet zou aanraden, aangezien je dan botst met veel mensen die het zo niet willen gebruiken, dan wordt je teleurgesteld dat mensen niet willen daten ja goh :P maar dat terzijde)

Die bewering trek ik dan ook in want ik zie nu dus waar je op uit was en dus zat ik er naast, sorry.

"Ga maar eens op de chat"

Ben er al enkele avonden geweest, niet veel betekent niet nooit ;) en er zitten mensen van allerlei opleidingen, andere achtergronden en met andere interesses. Hun IQ kan ik niet beoordelen, jij wel dan? En wat keizer karel als reactie op jou eens zei, bij een ander review op deze site:
"zou het niet kunnen dat zeddnet jou verwijderd heeft omdat je neerbuigend praat over het merendeel van hun leden?"

Misschien ligt het aan mij, maar op mij in ieder geval wek je de indruk alsof je wil zeggen dat je een hoger IQ hebt, impliciet zit daarin verborgen dat je neerbuigend bent over het IQ van anderen. Ziedaar de andere kant van het verhaal, zou dat niet voor een deel verklaren waarom je een probleem had met de mensen op Zeddnet?

Zelf probeer ik anderen in hun waarde te laten, dat er mensen op de chat zitten die over bijvoorbeeld alledaagse dingen willen praten vind ik daarom prima. Als jij wilt forceren om een serieus diepergaand gesprek te voeren dan kan dat misschien weerstand opleveren. Of je dat ook gedaan hebt weet ik niet, maar soortgelijke zaken zijn misschien de reden erachter dat je het ervaart alsof er een hetze tegen je werd gehouden? Zo niet, waarom dan vraag ik me af.

"En wat was je aanbod dan mbt die leden? Hoe kan ik ze anders benaderen?"

Mailtje aan mij. Als je vindt dat dat de privacy schendt, prima. Het is alleen een verschil met hoeveel mensen. Een andere manier kan ik niet bedenken om ze te mailen. Het is overigens ook niet zo dat ik zelf zit te wachten om m'n privé e-mail hier neer te zetten(jij ook niet denk ik), dus vind het ook prima als je het toch maar niet wil doen. Maar het aanbod staat er. :)

Lindaaaah normaal zou ik met je meelachen.....maar op deze manier vergaat het lachen je wel.... Yorgkuijs. zoals je al omschreef....als zeddnetters in een gesprek zitten en sophy komt binnen.....dan dringt zij zich erg op om over zaken te praten ( die volgens haar alleen maar met mensen te doen is met een hoog IQ).......Hoezo respect hebben voor iedereen......gaat mij mijn pet te boven hoor.... Ze doet alsof ze een wereld verbeteraar is en dat zij zeddnet wel kan beheren....maar echt....heb haar verschillende keren meegemaakt en geloof me....kan ze niet...ze voegt niks positiefs toe aan zeddnet...dringt zich alleen op. Niemand zit er op te wachten om te horen dat ze te "min"zijn want men heeft niet zo'n hoog IQtje als ons sopfhieke....niemand zit er op te wachten om haar mening te horen over mensen die in de wajong/wao zitten....want die mensen zijn volgens haar lui.....Zij kent iedereen persoonlijk en weet ieders achtergrond en beperkingen....knap knap knap.....( NOT). Ik walg hier dus echt van, zoals zij zichzelf de hemel in prijst ow en nog een schouderklopje wilt ook....want ze doet het gratis.........whahahahahahaha.......je bescheurt je toch gewoon......Over het zeddnetteam heeft ze ook geen goed woord over....en niet iedereen zal het ook altijd eens zijn met hun, maar ja....je kan niet met iedereen door 1 deur en nobodys perfect ( behalve ons sofieke dan, in haar ogen). kots kots kots......
Sorry maar door haar gedrag ben ik het respect voor haar helemaal verloren.....en ik ben niet de enigste.....

@Sophy

Jij geeft aan dat jij veel vrienden op zeddnet had en ook mensen die op jou steunde en om jouw advies vroegen ?
Dan vind ik het wel heel vreemd dat jij niet minimaal een paar prive mailadressen hebt van deze mensen en dat jij blijkbaar geen enkele methode hebt om met deze groep te communiseren
Wat jij 'gedegen kritiek 'noemt komt op mij over als afzeiken en trappen om jouw zin door te drijven en ik vind het niet vreemd als dat op anderen ook zo overkomt
Ik heb jouw reacties verschillende keren op de chat mogen lezen en hoewel jij soms goede dingen zei accepteerde jij totaal geen tegenspraak en was jij extreem snel 'beledigd '
Dan ging je roepen dat de CG's moesten ingrijpen en als ze dat niet deden (want er was geen reden voor) dan was je opnieuw beledigd
Het feit dat jij keer op keer mensen liet horen dat jouw IQ zo hoog was (hoger dan de rest) droeg niet echt bij aan een goede sfeer ...
Dat van die Himmler opmerking is 1x voorgekomen en of daar wat aan gedaan is kun jij niet weten want dat soort zaken handelt het Zeddteam altijd achter de schermen af
Als jij met 'het zbeheer is niet objectief' bedoeld dat ze jou niet altijd gelijk geven dan heb je gelijk en daar ben ik blij om
Jij ziet gewoon maar 1 kant van het verhaal en er zijn altijd meerdere kanten !
Dat het beheer 'meescheld ' heb ik nog nooit meegemaakt maar dat zegt natuurlijk niet alles
Vreemd blijft het wel
Je geeft aan dat 'de chatguides hun werk moeten doen ' maar eigenlijk bedoel je dat ze zonder moeten doen wat jij wil en dat kan gewoon niet
En wat is er tegen om een mail te sturen met een klacht ?
Met die grote groep zeddnetters waar je sowieso al mee mailt is 1 mail extra toch geen probleem ?
En als je een mail schrijft wordt die mail ook door andere leden van het team bekeken ipv alleen door de CG die volgens jou zijn werk niet deed
Kritiek geven mag blijkbaar alleen als jij die kritiek geeft en dat vind ik erg jammer maar goed misschien is dat wel jouw 'minpuntje' ;-)

Goedendag!

Tja, meerdere reakties hier bevestigen de sfeer die regelmatig op Zeddnet heerst, en de manier waarop bep. Zeddnetters zich gedragen, zich uiten.
Ik ben bv nooit begonnen over het feit dat Zeddnet een datingsite zou zijn.
Als Yorg ergens iets oppakt, zonder het verloop goed te lezen, dan heeft hij onvolledige informatie. Dus beoordeelt hij eea ook onvolledig.
Om overal op in te gaan is een lange klus. Ik heb al zoveel positiefs bijgedragen aan Zeddnet, het heeft me al zoveel kostbare, mooie energie gekost.
Ik word nu gedongen om op allerlei ongefundeerde, niet al te slimme kritiek in te gaan, op laster naar mij, op de meest onzinnige beschuldigingen.
Zedders, vooral die vd chat, praten elkaar hier na. zonder na te deneken; dat blijkt wel uit de valse beschuldigingen, de vieze woordkeuzes, het gescheld. Ook hier zie je weer die hetze, dat mensen zomaar conclusies trekken die nergens op slaan.
Yorg was even aardig door voor te stellen mijn contacten te mailen. Als ik er serieus op inga, en bang ben andermans privacy te schenden, dan stopt opeens het aanbod van Yorg.
Mijn contacten worden ook geschonden. Zedders waren blij met me, gaven me gelijk. Id chat, als de ruziemakers weg waren, of in privemail. Die zijn bang om ook een hetze tegen zich te krijgen, of verwijders te worden door het team, dat discrimineert.
Iemand die mij zonder enige reden uitschold voor Himmler, me wegtreiterde, en noem maar op, die is door het team ondersteund en mag blijven...
Google maar eens op Himmler....Walgelijk....Frau Braun....
Tja, het feit dat dit soort mensen mogen blijven op Zeddnet, een teamlid meedoet aan schelden, ik kan zooooveel opnoemen wat zo niet sociaal is aan Zeddnet......
Iemand die nu weer kwaad wil/slecht leest/tekst niet kan begrijpen ziet hierin weer een reden om domme woorden te schriven..Ik kan ze zelf ook bedenken. Ik weet wie ik ben; zeer, zeer sociaal, niet meehuilend met de grote groep die alleen maar klaagt over alles en altijd een ander/de overheid de schuld geeft.
Ik heb me zeer ingezet voor Zedd, ze in begin bedankt, positief geweest,goede bijdrage geleverd, misstanden gemeld waarvoor ze me dankbaar waren. Kritiek was echter niet gewensd, liever lieten ze wantoestanden bestaan. Diversiteit ih team is onvoldoende aanwezig. Het feit dat ze dit vrijwillig doen-- is iedereen idd onbetaald, krijgt niemand onkosten vergoed?-- is geen vrijbrief voor dit soort misstanden.
Als mensen een inkomen hebben vind ik dat ze best een tegenprestatie kunnen leveren. Relaxed in je eigen huis Zeddwerk doen is niet het vervelendste vrijwillgerswerk. Daarnaast profiteren sommigevh team zelf ook van Zedd; zij zijn zelf de doelgroep. En het feit dat je mensen op[ Zedd ondersteunt, is ook een mooi doel, waar je blij van kunt zijn.
Ik relativeer dus veel, ook dat wordt me kwalijk genomen.
Ik hoef me natuurlijk niet te schamen voor mijn inzet, noch voor mijn karakter, noch voor mijn intelligentie, die zo laatdunkend besproken wordt.
Niemand hoeft zich te schamen voor zijn IQ; dit krijg je mee bij je geboorte. Je kunt het wel zelf voor een deel stimuleren of schaden. Dat is eigen verantwoordelijkheid. En wat je doet met je IQ, idem dito.
Tja, ik ben zeer voor emancipatie van allerlei achtergestelde groepen, daarom krijg ik hier ook zoveel geweld, laster, haat en scheldwoorden over me heen, en grof taalgebruik. Ik ben inmiddels niet anders gewend van Zeddnet.
Klokkenluiders worden ipv beschermd, monddoed gemaakt, agressief bejegend, gecensureerd, gediscrimineerd. Zwart gmaakt met valse beschuyldigingen, zodat anderen ten onrechte een negatief beeld van me krijgen.
Provocaties;
als bv id chat werd gevraagd Wat ik dan wel voor werk deed, wat ik had gestudeerd, waar ik had gewerkt'', bedoeld om me onderuit te halen, was het antwoord altijd fout; als ik niet had geantwoord-- te agressieve mensen die je beter kon negeren-- werd er van gemaakt; Zie je, ze durft niet te antwoorden, ze liegt. Ben je eerlijk, waarmee je bewijs dat je eea goed kan weten, dan wed je id chat, via vervelende mails, en ook hier nu weer, afgemaakt;
o, ze vindt zichzelf zo slim...
Ik moet dus perse een midden of laag IQ hebben. Waarom?
Iedereen zou zich thuis moeten voelen op Zedd.
Als mensen een beetje levenservaring hebben, zien ze dat op het werk, in instllingen, op school, in woonwijken, er dit soort gedrag plaatsvindt, het gedrag dat ik beschreef; roddelziek--sommigen vinden het vreemdgenoeg fijn om te roddelen--, lasterrijk, scheldend, grof taalgebruik,. treitergedrag, uitsluiting, discriminatie, verbaal geweld-- zelfs Himmler en Frau Braun--, provocaties, en meer.
Ik kan er niets aan doen als mensen roddelen en zo, verkeerd lezen. Ik ben daarvoor niet verantwoordelijk, noch voor de misstanden bij het Zeddbeheer.
Jammer dat ze mijn opbouwende kritieken niet erkennen, weigeren de site te verbeteren, weigeren discriminatie daar aan te pakken, meewerken aan hetzes, censuur plegen, zaken omdraaien. Weigeren excuses aan te bieden.
Arrogant. Schandalig, maar de geschiedenis bewijst dat allerlei organisaties niet blij zijn met kriticasters, die op goede wijze hun aandeel nemen tot verbeteren van de organisatie.Liever pamperen ze de meerderheid, bang voor kritiek.
Zeddbeheer voert een zeer oneerlijke strijd tegen mij, en maakt gebrik van oa machtsmisbruik. Regels worden overboord gekieperd om bepaalde mensen zoet te hopudn, en niet naar hun eigen handelen te kijken. Reflectie op juiste gronden is niet ad orde. Stevige kritiek van mij, ja, maar zeer integer en doordacht. Daarnaast heb ik ze alle ruimte gegeven eea te verbeteren, helaas maakten ze daar geen gebruik van. Ze hadden kunnen leren van mijn expertise, maar negeerden dat.
Ik draag Zeddnet een warm hart toe, en gun ze de verbeteringen die zo hard nodig zijn zodat haar doelstellingen daadwerkelijk tot stand worden gebracht.
Dat wordt een zware klus, waaraan ik gaarne bijdraag.
Onder andere deze reviews, waarvan Zeddnet kan leren, ook vd reviews van overige Zedders. Daartussen zitten nl de scheldende, lasterrijke, hetzezoekende, discriminerende Zedders. Maar eea blijkt ook wel uit hun reviews. Dat is onderdeel van mijn bewijs, waarvan ik hoop dat het door Zeddnet niet verwijderd wordt.
Ik denk dat iemand die Zedd niet kent, en mij en Zedders niet, alleen al obv. de reviews hier zich een oordeel kan aanmeten.

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap sophy je valt in herhaling...........................................................

Klopt, Karel; uit de reakties blijkt dat men het nog steeds niet begrepen heeft, men blijft vals beschuldigen, slecht lezen, dus help ik hen weer. Oa Yorg. Kost mij extra tijd maar dat krijg je als je sociaal bent; herhalen, herhalen en herhalen zodat sommigen misschien wel iets gaan begrijpen en hun fouten kunnen verbeteren. Daarbij: als je een berg onjuiste kritiek over je heen krijgt, heb je het recht je te verdedigen. Gelukkig zie je dat ik in herhaling val.

Ten eerste, excuses voor de late reactie, kreeg om de een of andere geen reden melding meer dat er reactie was, maar besloot vandaag weer eens te kijken.

"Als Yorg ergens iets oppakt, zonder het verloop goed te lezen, dan heeft hij onvolledige informatie. Dus beoordeelt hij eea ook onvolledig."

Ik helemaal niks beoordeelt, ik vroeg om informatie... maar wat ik je vooral zie is dat je in herhaling valt met dezelfde argumenten, geen nieuwe informatie waar ik om vroeg. Hoe moet ik er dan een beeld van vormen? En als er wel antwoorden staan op specifieke vragen van mij, wijs me er dan op, want je reactie herhaalt zoveel en is zo groot, heb ik het gemist?

Of ga je nu zeggen "ja ik heb je geantwoord, zoek zelf maar", dan heb je naar mijn idee er niet eens naar serieus naar gekeken, alleen naar je eigen doel om Zeddnet zwart te maken, dat idee krijg ik althans. En ga je daar boos op reageren, dan versterk je dat idee alleen maar, reageer eens serieus op mensen, als het dan niet mij is, dan bijvoorbeeld Rob, is zijn reactie ook dom volgens jouw?

En als dat niet zo is, waarom reageer je er dan niet op en probeer je toch alle of het merendeel van de reacties af te schilderen als dom? Of wou je beweren van niet? Volgens mij reageer je op gevoel, niet op verstand. Wat ik mis bij jou is een objectieve kijk op de zaak, je hebt een gekleurde bril op die je niet wil afzetten, je vertelt niet je ervaringen zoals ze gebeurt zijn maar zoals jij ze interpreteert.

Voorbeeld: Er werden je vragen gesteld in de chat, noem eens gewoon de vraag, het antwoord wat je gaf en de reactie daarop, de woorden, niet jouw interpretatie. Pas dan is het een objectieve weergave van jouw ervaring, een oordeel daarover kan de lezer zelf vellen, nu moeten wij de lezers het doen met jouw oordeel en kunnen wij onmogelijk een eigen oordeel vormen over je ervaring, wel over jou als persoon en daarop voel jij je aangevallen, in sommige gevallen terecht maar zeker niet in alle gevallen.

"Yorg was even aardig door voor te stellen mijn contacten te mailen. Als ik er serieus op inga, en bang ben andermans privacy te schenden, dan stopt opeens het aanbod van Yorg"

Mijn aanbod staat nog open, ik liet het aan jou om het door te zetten, het gaat om privé gevoelige informatie, daarop ga ik niet aandringen want dat vind ik goed fatsoen. Dus het aanbod staat nog altijd, maar ik ben niet degene die het risico loopt, dus het is aan jou te kiezen of je er op in gaat of niet.

"Ik denk dat iemand die Zedd niet kent, en mij en Zedders niet, alleen al obv. de reviews hier zich een oordeel kan aanmeten. "

Omdat het overnemen van iemand anders oordeel getuigt van een eigen persoonlijkheid? Ik noem het een schaap zijn, er valt niks te verliezen om Zeddnet eens uit te proberen en alles te winnen, mits je er verstandig mee omspringt(met verstandig bedoel ik niet zomaar vreemde kerels je MSN gaan geven, of je woonadres). Ik raad lezers dus aan zelf te oordelen en niet af te gaan op een oordeel van goed of fout wat een ander neerzet. Als het nou een betaalde site was... dan is het een waarschuwing ter harte nemen als er veel negatief over is geschreven. Maar Zeddnet is gratis dus, oordeel zelf zou ik zeggen. :)

en ja hoor de 'mongols' van zeddnet proberen het weer goed te praten.nee joh ze doen nnooit iets fout daar.

@zedluminati:
Inderdaad we zijn mensen en doen dus dingen fout. Het gaat er om hoe men met de fouten omgaat. Je kunt een scheldpartij beginnen op een andere site, over de site en de mensen daarop. Of je kunt het netjes uitpraten en accepteren dat mensen en wij dus ook niet perfect zijn en dus fouten kunnen maken.

Maar de vraag is dan dus, hoe ga je ermee om: kwaad weglopen, ruzie maken of het uitpraten? En er zijn wel meer mogelijkheden, soms wordt het niet uitgepraat, ook niet op Zeddnet. Dat is niet zo mooi, maar soms komt dat van 2 kanten, dus in ieder geval is men dan het erover eens dat ze elkaar niet mogen. :P

En tja, Zeddnet is inderdaad niet perfect, maar wel perfect voor mij. En een hel voor een ander. Zo is het leven nu eenmaal, wat voor de een de hemel is, is voor de ander een hel.

Maar wat Zeddnet voor je betekent of kan betekenen is voor iedereen om zelf uit te vinden, op zijn/haar eigen manier en dat kan zijn door alleen af te gaan op revieuws hier... of lekker avontuurlijk zelf te ontdekken. ;)

Tja, erg makkelijk om maar te zeggen dat mensen fouten maken. Een ontzettende dooddoener. Daarbij; het grote aantal klachten en de aard vd klachten zorgt ervoor dat belangrijke grenzen te lang te ver zijn overschreden.
Racistische uitlatingen, gewelddadige uitingen, scheldpartijen, en allerlei misstanden die ik reeds besproken heb. Moderators doen zelfs mee aan schelden. Als je er netjes wat van zegt id chat, excuseren ze zich niet, geven ze niet alsnog het goede voorbeeld aan de aanwezige, uiterst nare chatters die mij en anderen het leven zuur maakten, nee; dien maar een klacht in. Zo onvoorstelbaar onverantwoordelijk.
Dan stelt Yorg daarnaast ook nog eens dat diegenen die hun kostbare tijd investeren in Zedd, zoals ik, het maar anders moeten doen; ''hoe men met fouten omgaat....'' Steeds legt Yorg zaken buiten de leiding, buiten Zedd, zo onverantwoordelijk! Ipv te kijken naar de feiten en de veelheid aan klachten-- en die zijn er veel! -- kletst hij zich overal uit! ''kwaad weglopen, ruzie maken of het uitpraten?'' Over wie heeft hij het? Vegeet hij even dat er ook emnsen zijn die uitgesloten worden door Zeddnet, de leiding mn, die zeer links is, en regelmatig discrimineert. Fraudes van sociale verzekeringen en zorg vinden ze prima, scheldpartijen, noem maar op. Psychsich zwaar gestoorde mensen soms die liegen. Die hebben mijn respect; ze verdienen zorg, maar mogen dus vrijelijk op Zedd afspreken en daar onschuldige, soms kwetsbare leden schade toebrengen. Andere Zedders hebben contact opgenomen met de leiding, dat ze in strijd met allerlei belangrijke regels opereren. Zeddleiding pleegt censuur, sluit sociale, kritische mensen uit, neemt gewelddadige/discriminerende/ agressieve/hetzevoerende/onbetrouwbare leden in bescherming. Bizar!
Leden die afspreken maar weigeren de afgesproken kosten te betalen, ik heb het meermaals meegemaakt. Die een uur te laat komen, en mij de schuld geven; ik zou bv het verkeerde adres op hebebn gegeven. Dan laat ik zien middels mail dat dat onterechte beschuldigingen zijn; zijzelf zijn telaat, e proberen de schuld in mijn schoenen te schuiven. Ipv zelf excises aan te beiden dus laffe beschuldigingen. Vaak zijn dit getraumatiseerde mensen.
Laatste keer dat ik afsprak met lid waarmee ik nog contact had, kreeg een woede-aanval id auto, schold me uit. Ik verzocht hem me uit de auto te laten; ik zou liever met de trein naar huis gaan. Snel reed hij naar de snelweg, en het was gevaarlijk voor mij om daar uit te stappen.
Eerder had hij me op allerlei manieren versierd, van alles beloofd, en opeens moets ik daar helemaal geen conclusies aan verbinden! Echt heel vreemd! Hij deed alsof ik veel teveel wilde, wilde zijn rare gedrag in mijn schoenen schuien.
Ik heb echter veel werkervaring met clienten, dus vroeg hem of hij geen problemen had met hechting; eerst iemand gigantisch aantrekken, op allerlei manieren, vele malen. daarna afstoten en doen alsof die ander gek is. Ik ken dat proces. En ja hoor; binnen 1 minuut zat hij boven zijn koffie ih openbaar te huilen. Ik troostte hem. En toch daarna weer dat gedrag. Een eenzame man, schreeuwend om contact, en vervolgens de ander bespelen en beschuldigen.
Zwaar om mee om te gaan. Gevaarlijk zelfs. Hij gaf me eerder gelijk mbt de veelvuldige kritiek naar Zedd, dat hij zeer goed kende. Steunde me daarin. Hij noemde me meermaals zeer integer. Fysiek speelt hij met vrouwen. Ik ben daarin niet zo bang, maar hij is duidelijk niet oprecht. Palmt je eerst helemaal in, en legt dan de verantwoordelijkheid voor alle gevolgen bij een ander.
Alsof je een ander verleidt, sabbelt aan een oor, de hele tijd erg prive bent, op allerlei vlakken, en dan opeens zegt; ''Maar je heioft nix te verwachtenhoor!''
Zo gaat hij met vrouwen om.
Natuurlijk zitten er ook betrouwbare leden bij Zedd, maar zo bont, zo gevaarlijk als bij Zedd heb ik het nog nooit meegemaakt! Logisch ook, gezien het aantal getraumatiseerden en psychisch gestoorden/gehandicapten.Groter risico op a-sociaal gedrag.
Als de leiding dat nu erkent, en dat soort mensen stukje begeleiding biedt, en duidleijk maakt dat er regels zijn op Zedd, voeren ze een hetze tegen critici die zich uitermate inspannen voor Zedd. Verwijderen ze je account, zonder over de gevolgen na te dnken. Mssch hebebn ze zelf ook a-sociale kenmerken, denken ze dat ze mensen mogen discrimineren en uitsluiten?
Diversiteit bij Zedd is hard nodig, en een advisor die zaken als discriminatie ad kaak stelt. Jammer dat Yorg vindt dat het voor sommigen een hel mag zijn; de site hoort zich simpelweg aan haar eigen regels te houden! Discriminatie en zo, Yorg, is bij wet verboden.Nederland is geen bananenrepubliek maar een democratie. waardoor deze site absoluut geen hel mag zijn.
Stop die linkse hulpverleners, die schade aanrichten en discrimineren. Mensne horen zich veilig en gewaardeerd te voelen, het mag niet zo zijn dat een selecte groep daar er maar op los mag schelden, hetzes mogen voeren, dat maakt Zedd onbetrouwbaar, onveilig en a-sociaal.

Sophy je haalt mijn woorden lekker uit verband. Maar je doet maar, mensen die Zeddnet zullen of kunnen waarderen weten wel wat ik bedoel.

Feit is dat ik het naar mijn zin heb op Zeddnet, dat is mijn ervaring. Kun je het mee eens zijn, maar dat veranderd mijn ervaring niet. Mijn ervaring is ook dat de teamleden doen wat ze kunnen en de resultaten zijn prima voor mij en iedereen met wie ik spreek. Alleen jij en de haatdragende mensen op deze site zijn de enige uitzondering. Ik hoef me niet te verwonderen over waarom.

En denk dat ik voortaan deze site maar links laat liggen. Heb mijn standpunt verteld, meer is er voor mij niet te zeggen. Overtuigen is hier toch niet mogelijk, mensen kiezen ervoor het te zullen proberen, of niet. Die enkeling die zich wel iets aan trekt van deze comments is de verdere moeite niet waard. Heb een boeiend leven voor me. ;)

De groeten :)

Ik denk dat je eea totaal niet snapt. Hleaas ga je gewoonweg niet inhoudelijk op diverse standpunten in.
Heb een boeiend leven voor me...wat bedoel je ermee?? Is toch niet relevant?
Of is dit een simplistische., zielige opmerking? Nou ja, zo ga je iig niet met elkar om. Ik dnk dat jij je prima zal vermaklen op Zedd, je past er goed tussen.
Jammer dat je niet sociaal bent en je je geen zorgen maakt over discriminatoire uitlatingen aldaar, en dat de leiding het toestaat. Ik ben voor kwalitietsbewaking- en verbetering.. Jammer dat jij je daarvoor blijkbaar niet in wilt cq. kunt zetten.
Was jij niet diegene die beloofde contacten te leggen met mijn Zeddcontacten?

Sophy toch.........JIJ bent echt geweldig (denk je) jij kan het allemaal zo goed(denk je). Waarom blijf je neit weg op zeddnet als je totaal niks bevalt daar. We kunnen je missen als kiespijn en je overdreven commentaar ook. Gaat echt nergens over. Je hebt het over gestoorde gehandicapten....Nee dat tuigt van respect. Maak zelf een eigen site, waar net zo'n bekrompen mensen als jij het wel naar de zin hebben. Kijken of je het dan nog allemaal zo geweldig vind. Je creert alleen maar medelijden (DENK JE) want ow ow iedereen doet naar tegen jou.....Dat VERDIEN jij omdat je je zo lomp uit. Ga zelf eens naar een Psychiater joh en laat je in een dwangbuis stoppen...dat heb je echt nodig...Ow en nog een tip....google eens naar Megalomanie........denk dat dat erg van jou op toepassing is.

Sophy, hou nou eens op meid, kom je sex tekort ofzo dat je je zo laat gaan?koop een dildo en ontspan eens meid!ennuh op zedd moet jij toch niet meer willen komen, het merendeel van de leden is toch zwaar onder jouw niveau?????????????????


Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zeddnet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden