Reviews van deze auteur

Proberen kost niets ;)

Review over Zeddnet

Zeddnet is ten eerst geen datingsite, mocht je dat denken als je er via deze site komt, stel je verwachtingen daar op in zodat je niet teleurgesteld wordt. Je kunt er dates vinden maar dat is niet het hoofddoel, vindt het dus niet vreemd dat niet iedereen daarvoor staat te springen.

Los daarvan, als je het ziet als de site die het is, een soort van ontmoetingsplaats voor voornamelijk mensen met een handicap maar ook mensen zonder handicap. Je kunt er mailen, chatten, op het forum babbelen, naar groepsmeetings gaan en profielen vinden en bekijken.

De een haat het er, de ander vindt het er geweldig. Kortom, de site is gratis, probeer het en zie wat je er zelf van vindt.

Sterke punten
- Vele mogelijkheden om mensen te leren kennen en via de meetings te ontmoeten.
- Gratis
- Veel soorten emoticons als je daar van houdt.

Zwakke punten
- Omdat de site gratis is en gerund wordt door vrijwilligers is er:
* Weinig ruimte voor foto's, wat geen probleem is als je weet hoe je foto's moet bewerken.
* Soms tragere reactietijd van de teamleden, zij hebben ook een eigen leven en staan dus niet 24/7 beschikbaar.
* Tevens is de site vaak langzaam met laden, vooral in de avonden.
* Niet iedereen zal je aardig vinden, net als op elke site en in het echte leven. ;)

reacties:

Review: gewoon doen

@Sophy:
"Goede input voor Zeddnet wordt niet altijd gewaardeerd. "

Wat is die input dan, noem eens een concreet voorbeeld en wat was de reactie daarop? En dan nog is het maar 1 kant van het verhaal. Stel je eens voor dat de politie dat deed, luisteren naar 1 kan van het verhaal. Dan kon iedereen zomaar een ander in de bak laten belanden door als eerste naar de politie te stappen.

"Velen voelen zich er niet thuis, durven hun ideeen en meningen niet te uiten."

Dat is dan toch hun probleem? Niet de schuld van de site. Ik uit mijn meningen ook gewoon en ik leef nog. En die komen echt niet altijd overeen met die van de massa. En waarop baseer je dat velen? De reviews op deze site? Er zitten zo'n 4000 mensen, laten we zeggen minstens 1000 actief. Enkelen daarvan posten hier, enkelen op het forum. Dan blijft er toch nog wel zo'n 900 over die geen mening waar dan ook neerzetten. Dus... wat is veel?

Review: positief geluid

"Sorry, was nog eea vergeten. Bella schrijft dat Zedd geen datingsite is, maar op allerlei sites staat ze wel zo aangegeven."

Op andere sites ja, niet op Zeddnet zelf. Het is een dating site als het doel dates en eventueel een relatie vinden zou zijn, dat is het doel niet van Zeddnet. Dat betekent niet dat je het niet als datingsite kunt gebruiken.

Maar dat is het zelfde als op een fiets fietsen en met de fiets aan de hand lopen. In beide gevallen gebruik je een fiets, er zitten ook geen echte nadelen aan beiden, toch is een fiets bedoeld om te fietsen. Ook al kun je er mee aan de hand gaan lopen, het doel is iets anders. In het geval van Zeddnet is het een fiets met vele gebruikers, de een wil fietsen, de andere lopen en je moet er niet van uitgaan dat iemand anders hetzelfde wil als jij, ook al kan dat zeker voorkomen. Nergens zegt iemand dat je Zeddnet niet als datingsite kunt gebruiken, maar op een datingsite zitten mensen die de site voor dat doel gebruiken. Op Zeddnet zitten ook mensen die dat niet doen, dat kan een teleurstelling zijn als je verwacht dat iedereen het als datingsite benaderd.

Al het andere wat je zegt kan ik niet over oordelen, kan alleen zeggen dat ik geen last heb gehad van kwaaie teamleden of Zeddnetters en ben toch al enkele keren met het team in aanraking gekomen. Maar minder op de chat dus...

Rot dat je je vrienden niet meer kan laten weten wat er aan de hand is en zorgen dat je het contact kan voortzetten. Ik zou ze voor je kunnen mailen als je dat wil.

Review: positief geluid

@Sophy:
Je moet die namen sowieso niet hier neer zetten, maar goed ik bood het alleen maar aan, als je het dan privacy schendend vindt om de namen door te geven dan ook niet doen.

Vindt het trouwens vindt dat je Zeddnet zo graag als datingsite wil afschilderen terwijl het dat niet is en toch aangeeft er te willen vechten voor je idealen. Je gebruikt het dus zelf niet als datingsite, maar wil wel dat iedereen denkt dat het een datingsite is? Sorry, maar dat rijmt niet met elkaar vind ik. :S

"Het zou fijn zijn als Zedd die mooie waarden ook erkent"

Zelf heb ik nog nergens het bewijs gezien van niet, ben dan wel niet veel op de chat, maar des te meer op het forum en ben daar ook zeer actief. Daar heb ik niks gezien in de trant van dat die waarden niet erkent worden.

Review: positief geluid

@Sophy:
"Ik heb dus ook Zedd niet áfgeschilderd'''als datingsite.

Je schrijft wel dingen als:
"De reviews staan anders wel geplaatst bij speciale datingsites."
"Het is dus oa een datingsite."

Dat lijkt alsof je het wil tegenspreken dat het er geen zou zijn. Vandaar dat ik het zei.
Maar je zet het nu wel in een andere licht en nu zie ik dat er in beide reviews waar je zo op reageerde er niet staat dat je Zeddnet wel kunt gebruiken als datingsite. Nu zie ik dus pas dat je simpelweg wilt vertellen dat je het wel zo kunt gebruiken.(alhoewel ik dat niet zou aanraden, aangezien je dan botst met veel mensen die het zo niet willen gebruiken, dan wordt je teleurgesteld dat mensen niet willen daten ja goh :P maar dat terzijde)

Die bewering trek ik dan ook in want ik zie nu dus waar je op uit was en dus zat ik er naast, sorry.

"Ga maar eens op de chat"

Ben er al enkele avonden geweest, niet veel betekent niet nooit ;) en er zitten mensen van allerlei opleidingen, andere achtergronden en met andere interesses. Hun IQ kan ik niet beoordelen, jij wel dan? En wat keizer karel als reactie op jou eens zei, bij een ander review op deze site:
"zou het niet kunnen dat zeddnet jou verwijderd heeft omdat je neerbuigend praat over het merendeel van hun leden?"

Misschien ligt het aan mij, maar op mij in ieder geval wek je de indruk alsof je wil zeggen dat je een hoger IQ hebt, impliciet zit daarin verborgen dat je neerbuigend bent over het IQ van anderen. Ziedaar de andere kant van het verhaal, zou dat niet voor een deel verklaren waarom je een probleem had met de mensen op Zeddnet?

Zelf probeer ik anderen in hun waarde te laten, dat er mensen op de chat zitten die over bijvoorbeeld alledaagse dingen willen praten vind ik daarom prima. Als jij wilt forceren om een serieus diepergaand gesprek te voeren dan kan dat misschien weerstand opleveren. Of je dat ook gedaan hebt weet ik niet, maar soortgelijke zaken zijn misschien de reden erachter dat je het ervaart alsof er een hetze tegen je werd gehouden? Zo niet, waarom dan vraag ik me af.

"En wat was je aanbod dan mbt die leden? Hoe kan ik ze anders benaderen?"

Mailtje aan mij. Als je vindt dat dat de privacy schendt, prima. Het is alleen een verschil met hoeveel mensen. Een andere manier kan ik niet bedenken om ze te mailen. Het is overigens ook niet zo dat ik zelf zit te wachten om m'n privé e-mail hier neer te zetten(jij ook niet denk ik), dus vind het ook prima als je het toch maar niet wil doen. Maar het aanbod staat er. :)

Review: positief geluid

Ten eerste, excuses voor de late reactie, kreeg om de een of andere geen reden melding meer dat er reactie was, maar besloot vandaag weer eens te kijken.

"Als Yorg ergens iets oppakt, zonder het verloop goed te lezen, dan heeft hij onvolledige informatie. Dus beoordeelt hij eea ook onvolledig."

Ik helemaal niks beoordeelt, ik vroeg om informatie... maar wat ik je vooral zie is dat je in herhaling valt met dezelfde argumenten, geen nieuwe informatie waar ik om vroeg. Hoe moet ik er dan een beeld van vormen? En als er wel antwoorden staan op specifieke vragen van mij, wijs me er dan op, want je reactie herhaalt zoveel en is zo groot, heb ik het gemist?

Of ga je nu zeggen "ja ik heb je geantwoord, zoek zelf maar", dan heb je naar mijn idee er niet eens naar serieus naar gekeken, alleen naar je eigen doel om Zeddnet zwart te maken, dat idee krijg ik althans. En ga je daar boos op reageren, dan versterk je dat idee alleen maar, reageer eens serieus op mensen, als het dan niet mij is, dan bijvoorbeeld Rob, is zijn reactie ook dom volgens jouw?

En als dat niet zo is, waarom reageer je er dan niet op en probeer je toch alle of het merendeel van de reacties af te schilderen als dom? Of wou je beweren van niet? Volgens mij reageer je op gevoel, niet op verstand. Wat ik mis bij jou is een objectieve kijk op de zaak, je hebt een gekleurde bril op die je niet wil afzetten, je vertelt niet je ervaringen zoals ze gebeurt zijn maar zoals jij ze interpreteert.

Voorbeeld: Er werden je vragen gesteld in de chat, noem eens gewoon de vraag, het antwoord wat je gaf en de reactie daarop, de woorden, niet jouw interpretatie. Pas dan is het een objectieve weergave van jouw ervaring, een oordeel daarover kan de lezer zelf vellen, nu moeten wij de lezers het doen met jouw oordeel en kunnen wij onmogelijk een eigen oordeel vormen over je ervaring, wel over jou als persoon en daarop voel jij je aangevallen, in sommige gevallen terecht maar zeker niet in alle gevallen.

"Yorg was even aardig door voor te stellen mijn contacten te mailen. Als ik er serieus op inga, en bang ben andermans privacy te schenden, dan stopt opeens het aanbod van Yorg"

Mijn aanbod staat nog open, ik liet het aan jou om het door te zetten, het gaat om privé gevoelige informatie, daarop ga ik niet aandringen want dat vind ik goed fatsoen. Dus het aanbod staat nog altijd, maar ik ben niet degene die het risico loopt, dus het is aan jou te kiezen of je er op in gaat of niet.

"Ik denk dat iemand die Zedd niet kent, en mij en Zedders niet, alleen al obv. de reviews hier zich een oordeel kan aanmeten. "

Omdat het overnemen van iemand anders oordeel getuigt van een eigen persoonlijkheid? Ik noem het een schaap zijn, er valt niks te verliezen om Zeddnet eens uit te proberen en alles te winnen, mits je er verstandig mee omspringt(met verstandig bedoel ik niet zomaar vreemde kerels je MSN gaan geven, of je woonadres). Ik raad lezers dus aan zelf te oordelen en niet af te gaan op een oordeel van goed of fout wat een ander neerzet. Als het nou een betaalde site was... dan is het een waarschuwing ter harte nemen als er veel negatief over is geschreven. Maar Zeddnet is gratis dus, oordeel zelf zou ik zeggen. :)

Review: positief geluid

@zedluminati:
Inderdaad we zijn mensen en doen dus dingen fout. Het gaat er om hoe men met de fouten omgaat. Je kunt een scheldpartij beginnen op een andere site, over de site en de mensen daarop. Of je kunt het netjes uitpraten en accepteren dat mensen en wij dus ook niet perfect zijn en dus fouten kunnen maken.

Maar de vraag is dan dus, hoe ga je ermee om: kwaad weglopen, ruzie maken of het uitpraten? En er zijn wel meer mogelijkheden, soms wordt het niet uitgepraat, ook niet op Zeddnet. Dat is niet zo mooi, maar soms komt dat van 2 kanten, dus in ieder geval is men dan het erover eens dat ze elkaar niet mogen. :P

En tja, Zeddnet is inderdaad niet perfect, maar wel perfect voor mij. En een hel voor een ander. Zo is het leven nu eenmaal, wat voor de een de hemel is, is voor de ander een hel.

Maar wat Zeddnet voor je betekent of kan betekenen is voor iedereen om zelf uit te vinden, op zijn/haar eigen manier en dat kan zijn door alleen af te gaan op revieuws hier... of lekker avontuurlijk zelf te ontdekken. ;)

Review: positief geluid

Sophy je haalt mijn woorden lekker uit verband. Maar je doet maar, mensen die Zeddnet zullen of kunnen waarderen weten wel wat ik bedoel.

Feit is dat ik het naar mijn zin heb op Zeddnet, dat is mijn ervaring. Kun je het mee eens zijn, maar dat veranderd mijn ervaring niet. Mijn ervaring is ook dat de teamleden doen wat ze kunnen en de resultaten zijn prima voor mij en iedereen met wie ik spreek. Alleen jij en de haatdragende mensen op deze site zijn de enige uitzondering. Ik hoef me niet te verwonderen over waarom.

En denk dat ik voortaan deze site maar links laat liggen. Heb mijn standpunt verteld, meer is er voor mij niet te zeggen. Overtuigen is hier toch niet mogelijk, mensen kiezen ervoor het te zullen proberen, of niet. Die enkeling die zich wel iets aan trekt van deze comments is de verdere moeite niet waard. Heb een boeiend leven voor me. ;)

De groeten :)

Review: verdrietig en onbegrepen

Hoi Astrid, dat er slechte mannen zitten zul je op alle sites wel zien en des te meer op een site waar mensen met een handicap zitten. Het is goed dat je voorzichtig bent maar trek het je niet aan er zitten ook hele goede aardige mensen.

Betreft de inlogproblemen, er is een www.zeddnet.com en een www.zeddnet.be beiden zijn de zelfde site maar wat me vandaag ter ore kwam is dat www.zeddnet.be inlogproblemen heeft bij veel andere mensen, op welke site probeerde jij het?

Het verbaast me wel een beetje dat de staff je zo behandeld, naar mijn ervaring zijn ze juist heel behulpzaam, maar het zijn allemaal vrijwilligers die ook hun eigen leven hebben, bij dit soort problemen kun je ook terecht op het forum, dan zouden anderen daar je hebben kunnen helpen, de staff leest ook het forum dus misschien heb je dan juist sneller antwoord aangezien de staff twee accounts heeft namelijk, ze zien dus niet alle mails meteen omdat ze daarvoor apart moeten inloggen.

Ik hoop dat je Zeddnet nog een kans geeft, het heeft mij al nieuwe vrienden gebracht en er is een gezellig forum, probeer het ook niet te zien als een datingsite waarbij het alleen daarom draait, geef het forum ook een kans om gelijkgestemden te ontmoeten die niet op een relatie uit zijn.

Review: verdrietig en onbegrepen

Hoi Astrid, de staff bestaat ook maar uit vrijwilligers en een probleem als dit is vaak lastig om zo maar in een handomdraai op te lossen. Het lijkt misschien maar het is een gratis site met vrijwillige bemanning die ook nog hun eigen werk hebben om zich druk om te maken en wonder professionals die alles in een keer kunnen oplossen zijn het ook niet, ze doen dit in hun vrije tijd niet als betaalde professionele werknemers.

Ik zou zeggen wacht dus even af en ga ook niet nog meer nieuwe profielen maken, waarschijnlijk maakt dat hun werk alleen nog maar lastiger om het specifieke probleem op te sporen. Blijf ook netjes want met beschuldigen en schelden kom je nergens, ik weet niet of je dat doet maar bedenk wel hoe jij je voelt als je naast je vaste baan mensen nog eens vrijwillig probeert te helpen en je wordt daardoor nog aangevallen ook, nogmaals ik weet niet of je dat doet maar vermijd dat in ieder geval, ze zullen je heus wel helpen als ze het probleem kunnen vinden!

Zeddnet heeft geen "klanten" maar Heintje is inderdaad veel aanwezig op Zeddnet maar hij is geen lid van de staff, van de staff is overigens voor zover voor mij merkbaar maar 3 leden daadwerkelijk actief waarvan er maar 1 je daadwerkelijk zou kunnen helpen de andere 2 zijn chatguides en hebben geen controle over de werking van de site. Dus geef die dame ook de tijd om dit op te lossen!

Ondertussen heb ik aangegeven dat je nu hopelijk even rustig blijft en een idee geopperd, namelijk het verwijderen van alle extra profielen en het originele probleem profiel zodat je het daarna met een "schoon" profiel nog eens kunt proberen en dat ze in de gaten houden wanneer het misgaat(als het nog eens misgaat), of het gaat helpen weet ik niet maar als je je zorgen maakt kan ik je via reacties op deze review op de hoogte houden hoe het ervoor staat als ze dit zelf niet doen.

Als je er niet meer tegen kunt... dat is dan heel jammer, ik begrijp dat je het er moeilijk mee hebt maar hopelijk geef je het nog een kans en wacht je nog een paar dagen af.