mannen

mannen zijn daar ook even erg......als het om leeftijd gaat...hoe jonger hoe mooier....en jongere ongev. tussen 20 -30jarige willen juist oudere.....maar ook mannen hebben daar toren hoge verlanglijsten.....Ik vind je probeer de juiste te vinden ....als je niet tegen roken kan...wil je toch geen man hebben die rookt.pffffff....en als je mannen in je leven heb gehad die de touwtjes in handen heb gehad wil je zelf ook is bepalen wat het best is voor je zelf maar maatschappelijk...een beetje water bij de wijn kan.....om terleurstelling te voorkomen...dus als je de profiel niet bevalt rol met je vinger over de muis en ga verder(doeg)
En over geen bericht terug sturen.....mannen hebben altijd wat terug te zeggen[niet van ook jij veel succes, maar slijmen en doorvragen over met andere woorden] als je eerlijk tegen ze zijn dat je degene bent die je zoekt,en wenst hem succes....dus is het beter om niets terug zeggen.

Sterke punten
-overzichtelijk
-makkelijk te bedienen
-gratis
-redelijk goed bestand tegen fakers

Zwakke punten
-mag maar 4 foto`s uploaden
-vaak onbereikbaar[jammer]

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

8 reacties

Ik kan begrijpen als je een slechte relatie hebt gehad dat je het duidelijk anders wilt. Je trapt niet overal meer in, maar om nu gelijk een veel jongere man te zoeken? Ik deed alles voor mijn ex, maar nooit was iets goed of genoeg en dan er met een andere man vandoor gaan. Als ik al die eisen van vrouwen zie, geloof je dan dat ik denk: Daar heb je er weer zo een?

Veel vrouwen gaan op het verkeerde type man af. De dominante machotjes. Erg interessant allemaal. Vaak zijn deze mannen van (Noord) Afrikaanse of Caribische afkomst. Die zijn super macho. Als deze mannen zeer dominant tegen haar beginnen te worden, is Leiden in last.

Ik wil even me hart luchten; vaak blijven we kiezen voor de verkeerde vrouwen en mannen omdat we van ene relatie in andere hoppen. Ik zeg hier niks nieuws is zo oud als de weg naar Rome.. Mensen hebben een relatie om maar niet alleen te zijn of ook maar die ander een hak te zetten: kijk ik kan ook een relatie vinden. In mijn omgeving klagen vrouwen dat ze geen mannen kunnen krijgen, hebben ze er een die best wat zou kunnen zijn is er altijd iets om af te dingen of negatiefs te vinden. Het leven is evenmin een sprookje en er bestaan geen prinsen of prinsesjes en ze leefden nog lang en gelukkig. Het zijn de kleine dingen die het hem doen een knuffel een knipoog een kwinkslag. De vrouwen die ik tegenkom zijn zo bazig en vol van zichzelf dat ik bij voorbaat denk : laat maar. Iedereen heeft dat bagagezakje op zijn rug ik ook, niks mis mee,evenmin is er iets mis met erotiek. Als je met elkaar kunt praten,lachen en je zit op zelfde niveau toch niet onbelangrijk! Zo leerde ik een vrouw kennen die me opzij zette vr 'haar droomman' dacht ze, prima, maar dan moet je op de blaren zitten. Ik heb er heel nog last van gehad en nog omdat ze niet inzag wat ik voor haar voelde! Nee voor mij hebben vrouwen afgedaan. Ze blijven op verkeerde mannen vallen. Onthoudt 1 ding: blijf jezelf, ga niet veranderen om die ander te pleasen !~Ben je dominant dan is dat in je, wil je jezelf geweld aandoen dan ga je gang maar het komt altijd bij je terug. En over de Naffers, ach zal maar niks zeggen maar als je daar al een relatie mee aangaat dan weet je dat je niks anders bent dan een zaadbak. Kiezen doen ze toch vr een onderdanige en analfabete vrouw uit Riffgebergte. Johan , je schreef dat je alles voor je ex deed, waarom eigenlijk?Soms is de koek gewoon op, mensen hebben te hoge verwachtingen van een relatie en hoe die eruit moet zien, de waarheid is minder romantisch en minder spannend dan in boekjes of films. Valt me ook op dat men tegenwoordig om minste of geringste uit elkaar gaat of vreemdgaat omdat men iets 'mist'wat dat 'iets ' is weten ze zelf amper.Zoals ik al schreef als de dames zoveel te bieden hebben en geldt vr de heren idem, dan heb je geen datingssite nodig. Over afstand, daar heb ik geen moeite mee, als iemand leuk is en de moeite dan doe ik dat en al heb je alleen maar vriendschap dan is dat ook heel veel waard. Ik heb 2 relatie gehad met oudere vrouwen, en het is een verademing in vergelijking met die van me eigen leeftijd of jonger. Ik kon mezelf zijn en het was en is ok, ben nog steeds bevriend met me ex en we lachen en praten nog dagelijks. Een hekel aan vrouwen heb ik nog net niet gekregen, maar ik doe er geen moeite meer om in de smaak te vallen:take it or leave it!Zorg dat je van jezelf houdt en verwerkt hebt voor je een relatie aangaat.

Ik ben een 50 er. Er zijn best wel mooie vrouwen van mijn leeftijd, maar die zijn allemaal getrouwd. Ik ken bijna geen vrouw van 5 jaar ouder die er net zo oud , of zelfs jonger uitziet als ik. Het kan zijn dat ik er ook veel jonger uitzie, dan wordt het moeilijk. Als ik een vrouw niet aantrekkelijk vind, wordt het niets. Een praatvrindin. O.K.

Even voor de duidelijkheid....als je mannen heb gehad die de touwtjes in handen heb[is geen ex] zijn alleen in je leven gekomen waar ik verliefd ben geworden en hun zo veranderen in wat wel of niet willen....wel scheiden niet scheiden komen wanneer zij dat willen komen.niet luisteren ...of alleen komen voor sex....bla bla...Maar je leer er ook van ......de grootte[lengte postuur] kleiner dan ik zelf is niet leuk,dus bij mij lijstje man die langer is dan mij.
Maar kortom mannen moeten niet zeuren en vrouwen idem.....laat iedereen in hun waarden,wat ze zelf willen staat het je niet aan ,ga dan voorbij...
mannen moet zelf naar mannen profielen kijken wat ze allemaal willen....bijv..kijk naar zijn leeftijd en zie tot welke leeftijden[bv. 46 man wil 25- 40 ] niet eens 44 45 of 46 47 of meer.....meeste mannen die willen jonger....mannen rond 50 willen ook jonger....60 ook die willen vrouwen van 30- 55....enz.... dus waarom mogen vrouwen niet schrijven wat ze willen.....pfffffffffffffffffffffff...laat iedereen toch....in niemand ogen doen het goed of je eerlijk ben of niet. ...en ga niet schrijven naar degene oh oh wat vraag je veel....ga voorbij en kijk naar een ander....

Ik heb al eerder geschreven: Als een vrouw slechte ervaringen heeft met een man, ze hebben die typetjes helemaal zelf uitgezocht. Ze gaan elke keer weer voor hetzelfde (foute) type.

Johan ....het overkom iedereen....het is niet jij of ik die het doet het komt van 2 kanten.....er zijn ook lieve moordenaars...zijn dus achteraf slecht of lieve vders die het met hun dochters doen........er is geen goede of slechte mensen.... pfff.

Ieder mens heeft goede en slechte kanten, de een wat meer als de ander. Mijn ex was voor het huwelijk heel anders. Kort na het huwelijk begon ze langzaam maar zeker te veranderen. Of ze heeft voor het huwelijk een masker op gehad.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden