BiLove.nl - 11 Reviews

Last updated: 14 oktober 2020
BiLove.nl Logo

30% aanbevolen, 11 Reviews

 1. BiLove.nl informatie
 2. Doelgroep
 3. Inschrijven
 4. Gratis account en premium membership
 5. Kosten
 6. Contact gegevens
 7. BiLove.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over BiLove.nl

Niet tevreden over BiLove.nl? Probeer dan eens Lesbian Personals.

BiLove.nl informatie

Schrijf je gratis in op BiLove.nl - de eerste serieuze Nederlandse dating website voor mensen met biseksuele voorkeur! Voor als kiezen geen optie is.

40PlusRelatie - Op zoek naar een relatie

BiLove.nl Details

Hits: 3926

URL: http://www.bilove.nl/

CategorieŽn: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 11

Doelgroep

BiLove.nl is een interessante datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar andere gelijkgestemde biseksuele personen. Op deze site hebben alle leden namelijk een nieuwsgierigheid voor biseksuele romantiek. Deze datingsite is een online gemeenschap waar biseksuele personen met dezelfde interesses bij elkaar komen om op die manier contacten te leggen c.q. te daten met gelijkgestemde personen.

Inschrijven

Personen die interesse hebben in Bi- Love, hebben de mogelijkheid om een gratis 'BiLove' account aan te maken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Meld je nu gratis aan!', het aanmeldformulier in te vullen. Hier moet men onder andere een gebruikersnaam, wachtwoord en e- mail adres ingeven. Na deze gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'meld je aan'. Na hierop geklikt te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct surfen op de site en zoeken naar een perfecte Bi- Love date.

Gratis account en premium membership

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met een gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaardfuncties van de site. Een dergelijke account is 3 jaar geldig. Daarnaast hebben deze gebruikers ook de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te gaan. Hiermee kan men onder andere berichten versturen naar andere leden en deze ook lezen en beantwoorden. Men kan verder foto's bekijken, een of meerdere foto's plaatsen of verwijderen op de site en gebruik maken van de live chat opties van de site.

Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een BiLove account aanmaken op deze site. Daarnaast kan men het gratis account ook upgraden naar een premium lidmaatschap. Gebruikers hebben de mogelijkheid om uit vier soorten premium lidmaatschappen te kiezen. Men kan kiezen uit 1 maand, promotie, 3 maanden of 6 maanden premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:
3 maanden, 14,65 euro/maand.
6 maanden, 9,95 euro/ maand
12 maanden, 6,66 euro/ maand.

Contact gegevens

Contact Brunique b.v./ BiLove
Rotterdamseweg 183
2629 HD DELFT

Postadres
Postbus 85209
3009 ME ROTTERDAM

Media & Publiciteit
Bi love
T. +31 (0)10 7142266
Email: [email protected]

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van de site, middels het versturen van een e- mail naar [email protected] Daarnaast kan men de helpdesk op de maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 15.00u telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010 7142266.


Maak nu een gratis account aan op BiLove.nl

BiLove.nl Acties & Nieuws

 • 5 januari 2012 Nieuwe datingwebsite voor als kiezen geen optie is
  BiLove.nl is de eerste datingsite voor mensen die fantasieën hebben over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht. Voor zowel Vrouw?Vrouw als Man-Man contacten kan veilig en anoniem, gratis worden ingeschreven op www.bilove.nl/gratis-inschrijven. Lees verder

BiLove.nl reviews (11):

BiLove.nl - Slecht!

1

Review:
Als niet betalend lid kun je letterlijk niks op de site. Geen berichten openen, geen berichten sturen. Dus maw als je niet betaalt zit je er voor spek en bonen.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Geldklopperij

ZoŽ beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - Oplichters

0

Review:
Ik heb mij laten inschrijven voor een half jaar. Gewoon op zoek naar vriendinnen. Als de site je niet bevalt mag je je abo opzeggen en krijg je je geld terug. Gaat die "bianca" opeens allemaal moeilijk doen omdat ik mijn man zijn email adres heb gebruikt bij het inschrijven. Het zijn daar allemaal nepprofielen. Er is echt niemand die een berichtje leest. Dat is logisch natuurlijk als je als "bianca" zelf achter al die profielen zit. Ik ben ook echt bang dat zij je fotos en gegevens verkopen!! "Bianca" die in werkelijkheid wel Klaas zal heten gaat iig geen geld teruggeven.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Fake

Bernz beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - Dank!

0

Review:
Beste bilove,

Precies een jaar geleden mijn vriendin via jullie site ontmoet. Voor ons allebei de eerste verkenning op bilove. Na de eerste chats afgesproken en we zijn nog steeds samen! Dat is op zich bijzonder omdat we ver uit elkaar wonen en beide zeker niet op zoek waren naar een vaste relatie. Maar het is zo gegroeid en heerlijk!!

Dank jullie wel.

Liefs Anna

BiLove.nl - Zeer veel fake-profielen

0

Review:
Nu ongeveer een jaar member op Bilove.
Afgelopen zomer kreeg ik veel knipoogjes van andere leden.
Ik reageer daar altijd op door mijn emailadres te geven, maar van die mails wordt ong. 80% nooit gelezen (dat kun je zien)
Dat zijn dus leden die 1 keer inloggen, veel knipoogjes geven en verder nooit meer inloggen.
Of;
Het zijn profielen aangemaakt door Bilove zelf.
Ik ben er inmiddels van overtuigd dat het de laatste optie is.
Verder zeer onoverzichtelijke site.

Sterke punten:
Absoluut GEEN

Zwakke punten:
Fake
Weinig mogelijkheden
Erg simpele opzet
Duur!!

Sunahra beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - oplichterij

0

Review:
Na een profiel te hebben aangemaakt en een abonnement te hebben genomen kreeg ik al snel berichten. De berichten kon ik echter niet openen omdat ik geen betaald lid zou zijn.Na een aantal emails te hebben uitgewisseld met 'Bianca' kon ik wel bij mijn inbox echter alle berichten waren verwijderd.

Na dit alles bleek ik ook niet meer in te kunnen loggen. Weer een mail gestuurd...inmiddels twee weken verder maar geen enkele reactie en nog steeds niet in kunnen loggen. Schandalig gewoon! !! En maar geld blijven innen.Bah!

madelon beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - goedkope parenclub

0

Review:
Het was even schikken: Ik wilde rondkijken en heb een snelle profiel aangemaakt. Ik kwam op een site die vol zat met spelfouten en de lijst die ik moest invullen liet ook zien, dat de oprichter zelf weinig met boeken en lezen had en meer met geld. Ene `Bianca`. Op elke pagina waar ik op klikte waren de 3 ( zelfverzonnen?) positieve reviews aanwezig. 3 mensen vonden de site `top` en daar heeft ze de site mee beplakt.
Naarmate ik naar beneden scrolde, had ik steeds meer het idee, dat alles een beetje nep was. De profielen hadden meer van porno-achtige dan `serieuse` bi-s. Ik werd een beetje misselijk. Nou ja, geen probleem, er zijn nog veel andere sites, die beter bij mij passen. Ik wilde mijn profiel gelijk verwijderen maar vond nergens een link die dat mogelijk maakte.
Ik vulde dus het contactformulier in met de vraag, waarom er geen link was en hoe ik mijn profiel kon verwijderen.
Kreeg een bevestigende zin: `jouw mail is nu verstuurd aan ` bianca`.
Een uur later bericht in mailbox: Profiel is verwijderd . Bianca.

Ik log na enige tijd in om te checken: mijn profiel staat er nog ! `Bianca` heeft die dus niet verwijderd.
Vandaar de grote aantal leden op de site ..

Ik heb weer een mail verstuurd voor uitleg. Geen antwoord.
Ik voelde mij machteloos. Gelukkig heb ik niet zoveel van mezelf op de site prijsgegeven en de weinig kon ik allemaal uitwissen, omdat ik nog steeds in kon loggen.
En dag later kon ik eindelijk niet meer inloggen.
Maar ik vraag mij af, wie deze `Bianca` is. ` Een man met een vrouwelijke nikname? Of gewoon een vrouw met nikname ?
Mijn advies: vermijd deze site, want als je eenmaal een profiel aanmaakt, kun je die niet meer zelf verwijderen. En doe vooral geen geld overmaken, want je weet nooit wie achter een dergelijke `serieuze Nederlandse site` staat. Voordat je het weet ben je helemaal uitgekleed.Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel

Ankie beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - Geldklopperij

1

Review:
Zelf ben ik een lekkere nieuwsgierige meid en ben ik al een tijdje in de bi-scene aan het rondsnuffelen op internet. Toen ik in een advertentie las van deze datingsite was ik dan ook al gelijk erg benieuwd. Eenmaal op de site viel mij al gelijk op hoe "goedkoop" het er uit ziet. Het is een site die heel snel in elkaar is gezet. Nadat ik een gratis account had aangemaakt (waarmee ze adverteerde) heb ik even rondgekeken. Waar wel bleek dat ze al best wat leden hadden, maar de zoekopties binnen dit bestand zijn erg beperkt. Ook kan je met een gratis account niets meer dan rondkijken. Contact maken gaat bijvoorbeeld al niet. Nee, dan mag je even 40 euro per drie maanden of 60 euro per half jaar gaan betalen... Een belachelijk hoog bedrag voor zo een simpele site met geen extra services. Er zit geen passie achter de site, het lot van de leden maakt niemand wat uit. Het gaat alleen om het binnen halen van geld. Dat is wat mij heel erg tegen staat aan deze site..

Het concept is zeker niet nieuw. Dus lieve dames er zijn veel betere en leukere sites voor bischierige meiden, die nog gratis zijn ook. (Ik weet niet of ik die hier mag noemen?) Maar ik zou lekker even gaan zoeken online!

En wie weet tot ziens.. ;)

Sterke punten:
- Het ledenbestand is redelijk groot. (Maar erg onoverzichtelijk!)

Zwakke punten:
- Erg simpele site.
- Slechte begeleiding in het zoeken naar een leuke date.
- Erg hoge kosten voor makkelijk concept.

Joanne beveelt BiLove.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BiLove.nl - bilove is en blijft een vraag teken

1

Review:
Op Bilove staan alleen heren

wat een onzin ppff
inschrijven gaat allemaal prima
alleen dat er geen enkele dame te bekennen is ga ik mij weer uitschrijven
ik zal ik deze site later nog eens bezoeken misschien meer geluk

Sterke punten:
ik geef er een 3

Zwakke punten:
er staan geen dames op alleen heren

BiLove.nl - prima website, prima functies

0

Review:
De titel zegt et al: prima website met prima functies. Vooral top dat er mensen rondlopen die pas net uit de kast zijn gekomen of zelfs nog moeten komen ..

BiLove.nl - Fantastische date!

1

Review:
Door af te spreken met een leeftijdsgenoot van BiLove heb ik gisteravond een fantastische, culinaire avond met Italiaans eten van gehad bij Lo Stivale in Groningen! Overigens is tenminste 50% op de website hetero, de rest is inderdaad geïnteresseerd in beide geslachten.

Jessica beveelt BiLove.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over BiLove.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BiLove.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BiLove.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BiLove.nl


Home Ľ Gay en Lesbian Dating Ľ BiLove.nl