Reviews van deze auteur

goedkope parenclub

Review over BiLove.nl

Het was even schikken: Ik wilde rondkijken en heb een snelle profiel aangemaakt. Ik kwam op een site die vol zat met spelfouten en de lijst die ik moest invullen liet ook zien, dat de oprichter zelf weinig met boeken en lezen had en meer met geld. Ene `Bianca`. Op elke pagina waar ik op klikte waren de 3 ( zelfverzonnen?) positieve reviews aanwezig. 3 mensen vonden de site `top` en daar heeft ze de site mee beplakt.
Naarmate ik naar beneden scrolde, had ik steeds meer het idee, dat alles een beetje nep was. De profielen hadden meer van porno-achtige dan `serieuse` bi-s. Ik werd een beetje misselijk. Nou ja, geen probleem, er zijn nog veel andere sites, die beter bij mij passen. Ik wilde mijn profiel gelijk verwijderen maar vond nergens een link die dat mogelijk maakte.
Ik vulde dus het contactformulier in met de vraag, waarom er geen link was en hoe ik mijn profiel kon verwijderen.
Kreeg een bevestigende zin: `jouw mail is nu verstuurd aan ` bianca`.
Een uur later bericht in mailbox: Profiel is verwijderd . Bianca.

Ik log na enige tijd in om te checken: mijn profiel staat er nog ! `Bianca` heeft die dus niet verwijderd.
Vandaar de grote aantal leden op de site ..

Ik heb weer een mail verstuurd voor uitleg. Geen antwoord.
Ik voelde mij machteloos. Gelukkig heb ik niet zoveel van mezelf op de site prijsgegeven en de weinig kon ik allemaal uitwissen, omdat ik nog steeds in kon loggen.
En dag later kon ik eindelijk niet meer inloggen.
Maar ik vraag mij af, wie deze `Bianca` is. ` Een man met een vrouwelijke nikname? Of gewoon een vrouw met nikname ?
Mijn advies: vermijd deze site, want als je eenmaal een profiel aanmaakt, kun je die niet meer zelf verwijderen. En doe vooral geen geld overmaken, want je weet nooit wie achter een dergelijke `serieuze Nederlandse site` staat. Voordat je het weet ben je helemaal uitgekleed.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
veel

Saai

Review over Contigo Contact

Ondanks goede concept erg saai, allemaal dezelfde teksten met dezelfde cliches. De gemiddelde niveau van de advertenties is behoorlijk laag. Er huppelen veel kikkers rond die de prinsens zoeken die ze wakker kust. Maar als je op zoek gaat naar de echte, loop je hier de kans om zelf een kikker te worden.

Sterke punten
originele concept

Zwakke punten
laag niveau, veel cliches, niet inspirerend

e-matching-verspil van je tijd

Review over e-Matching

Oude profielen die er al jaren staan, achterlijke adviezen van `coach Irma`, Bemoeienis met de manier waarop je je eigen profiel wilt samenstellen. Je wordt ` gekeurd` door onbekwame medewerkers .
Ik heb een aantal dates gehad en wat mij opviel was, dat de meesten op mbo-niveau zaten . De profielen met ` academisch` bij hun profiel, waren amper op hbo niveau.
Kortom: deze site is zeker niet zijn naam waard.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Niet eerlijk, commercieel, onbekwaam en amateuristisch.

reacties:

Review: Wegwezen bij ematching

Zo herkenbaar wat Elton schrijft. Zelf heb ik ook e.e.a. bij e-matching meegemaakt, waardoor ik me vaker afvroeg, of de niveau van de leden en de team zelf uberhaupt een hbo bereik had. Het leek allemaal wel op vmbo en mbo niveau. Ik heb ook een reeks teleurstellingen achter de rug en ik ben eens met de stelling dat dit soort ` populaire` dating sites niet de oplossing zijn voor het vinden van een serieuze partner. Hopelijk worden die langzamerhand passe door de opkomst van allerlei kleinere initiatieven, waar echte mensen in het echt elkaar kunnen vinden. Zonder flauwekul, zonder marktwerking, zonder percentages, maar met een echte niveau.