Schrijf je gratis in op BiLove.nl - de eerste serieuze Nederlandse dating website voor mensen met biseksuele voorkeur! Voor als kiezen geen optie is. 40PlusRelatie - Op zoek naar een relatie

Doelgroep

BiLove.nl is een interessante datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar andere gelijkgestemde biseksuele personen. Op deze site hebben alle leden namelijk een nieuwsgierigheid voor biseksuele romantiek. Deze datingsite is een online gemeenschap waar biseksuele personen met dezelfde interesses bij elkaar komen om op die manier contacten te leggen c.q. te daten met gelijkgestemde personen.


Inschrijven

Personen die interesse hebben in Bi- Love, hebben de mogelijkheid om een gratis 'BiLove' account aan te maken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Meld je nu gratis aan!', het aanmeldformulier in te vullen. Hier moet men onder andere een gebruikersnaam, wachtwoord en e- mail adres ingeven. Na deze gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'meld je aan'. Na hierop geklikt te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct surfen op de site en zoeken naar een perfecte Bi- Love date.


Gratis account en premium membership

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met een gratis account heeft men namelijk toegang tot de standaardfuncties van de site. Een dergelijke account is 3 jaar geldig. Daarnaast hebben deze gebruikers ook de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te gaan. Hiermee kan men onder andere berichten versturen naar andere leden en deze ook lezen en beantwoorden. Men kan verder foto's bekijken, een of meerdere foto's plaatsen of verwijderen op de site en gebruik maken van de live chat opties van de site.


Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een BiLove account aanmaken op deze site. Daarnaast kan men het gratis account ook upgraden naar een premium lidmaatschap. Gebruikers hebben de mogelijkheid om uit vier soorten premium lidmaatschappen te kiezen. Men kan kiezen uit 1 maand, promotie, 3 maanden of 6 maanden premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 3 maanden, 14,65 euro/maand. 6 maanden, 9,95 euro/ maand 12 maanden, 6,66 euro/ maand.


Contact gegevens

Contact Brunique b.v./ BiLove Rotterdamseweg 183 2629 HD DELFT Postadres Postbus 85209 3009 ME ROTTERDAM Media & Publiciteit Bi love T. +31 (0)10 7142266 Email: [email protected] Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van de site, middels het versturen van een e- mail naar [email protected]. Daarnaast kan men de helpdesk op de maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 15.00u telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010 7142266.


Artikelen over BiLove.nl

BiLove.nl Reviews

  Dank!

  Beste bilove,

  Precies een jaar geleden mijn vriendin via jullie site ontmoet. Voor ons allebei de eerste verkenning op bilove. Na de eerste chats afgesproken en we zijn nog steeds samen! Dat is op zich bijzonder omdat we ver uit elkaar wonen en beide zeker niet op zoek waren naar een vaste relatie. Maar het is zo gegroeid en heerlijk!!

  Dank jullie wel.

  Liefs Anna

  bilove is en blijft een vraag teken

  Op Bilove staan alleen heren

  wat een onzin ppff
  inschrijven gaat allemaal prima
  alleen dat er geen enkele dame te bekennen is ga ik mij weer uitschrijven
  ik zal ik deze site later nog eens bezoeken misschien meer geluk

  Sterke punten
  ik geef er een 3

  Zwakke punten
  er staan geen dames op alleen heren

  prima website, prima functies

  De titel zegt et al: prima website met prima functies. Vooral top dat er mensen rondlopen die pas net uit de kast zijn gekomen of zelfs nog moeten komen (Y)..

Bezoek BiLove.nl

Schrijf een review