Banano, het toonbeeld van het gemiddelde niveau

Banano, het toonbeeld van het gemiddelde niveau

Knuz is net als alle andere sites: Het enigste wat telt, is je uiterlijk.
Ik heb reeds meerdere malen op Knuz gestaan, maar mij eergisteren uitgeschreven.Op de chat aldaar kwam je er gewoon niet tussen, het is al eeuwen hetzelfde kliekje wat daar huist, waarbij met name de ordinairiteit van die schaamteloze kakkerlak "Banano" opvalt.
"Ik ga alleen voor uiterlijk", zei deze ordinaire tor eens.En dan nog zelf denken dat ze heel wat is.
En nee, ik ben niet degene die in haar "prive" wilde, want dat wil geen normaal denkend mens.
Ik had verder veel aandacht aan mijn profiel besteed, nam de tijd en moeite om iemand een serieus en origineel bericht te sturen, maar nagenoeg steeds: mijn profiel werd meteen bekeken, maar iets terugzeggen? forget it.
Want mijn ervaringen door de jaren heen, is toch wel dat vrouwen het prachtig vinden om aandacht ( berichten, gastenboekkrabbels) te krijgen, maar de moeite doen om wat terug te zeggen, wordt als een vervelende bijkomstigheid gezien.
En dan zie je nog steeds verwaande dames staan die zich afvragen waarom ze zolang alleen zijn...omdat ze eerlijke mensen , die geen Bradd Pitt e.d. zijn, bij voorbaat afwimpelen omdat ze toch denken iedereen te kunnen krijgen.

Ik schreef een dame een compleet vriendelijk bericht, en als "dank" kreeg ik een goedkoop "geen interesse" bericht en was meteen geblokkeerd.Om zo'n manier denk je ook .."krijg de ... maar."

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Veel niet reagerende dames, niveauloze tokkies als "Banano" aanwezig.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden