Teleurstellend

Teleurstellend

Knuz is een geweldige site, maar die vrouwen hè. De vrouwen (getrouwd) die ik ken vinden het onbegrijpelijk dat ik geen leuke vriendin kan vinden. De vrouw die jij krijgt mag in haar handen knijpen, vinden ze. Je ziet er heel goed uit en ziet er ook nog eens veel jonger uit. Maar ja, deze vrouwen kennen mij en weten hoe ik ben. Op alle dating sites, geen antwoord of "geen interesse" Ik ben beslist niet wanhopig, maar deze situatie is om moedeloos van te worden.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

11 reacties

Heel herkenbaar, Johan.Bij mij is het nagenoeg net zo.Mensen die mij kennen, vragen zich ook af waarom ik nog niemand heb.Ook zij weten hoe ik ben, maar het is inderdaad zo: van een datingsite kent niemand je hoe je van binnen bent, hoe je bent als mens.
Aangezien vrouwen veel meer reacties krijgen dan alleen die van jou, en nagenoeg allemaal een afwachtende houding hebben (en hiermee samenhangend een hoog eisenpakket hebben), is het enige wat telt : je uiterlijk.
Hoe jij bent als mens, intereseert ze totaal niet.

Hallo Bertus, ik was best wel actief in het versturen van leuke e-mails, maar nu denk ik, waar doe ik het allemaal voor als je toch geen positieve reacties krijg? Ik wacht wel af totdat ik wordt benaderd, dan weet je tenminste zeker dat een vrouw in je geïnteresseerd in je is, of ik zou toch nog in het dagelijks leven iemand tegen moeten komen.

Ik heb toch wel e-mails van vrouwen gehad die mij als eerste hebben benaderd. Je kunt het wel raden, allen veel ouder dan ik en niet mijn type. Ik zoek een vrouw die niet al te stevig is (ik ben zelf slank) en die zichzelf heel goed verzorgt, zowel uiterlijk als haar kleding. Dit lijken mij geen hoge eisen.

Maar Johan, ben je niet een beetje inconsequent? Je baalt ervan dat vrouwen je niet willen terwijl ze je niet echt kennen. En dan komt de aap uit de mouw, het draait jou ook niet om wie iemand is, maar om uiterlijke waarden. Ze moet slank zijn, je type zijn, haar kleding en zichzelf heel goed verzorgen. Ik hoor niets over aardig, leuk, gezellig,weet ik veel wat. Pot verwijt de ketel.
En dat je vrienden je vertellen dat je er zo goed uitziet en dat ze je vertellen dat het onbegrijpelijk is dat je nog niemand hebt...eh...tja, daar zijn het vrienden voor. Dat is hun rol. Ze gaan niet zeggen, luister eens Johan, geef het maar op, het is een hopeloze zaak.

Mijn naam vergeten te plaatsen, onderstaande reactie was van mij.

@ Agnes,

Het uiterlijk is iets waar zowel mannen als vrouwen in eerste instantie op af gaan. Of iemand een goed of slecht karakter heeft kom je veel later pas achter.
Als je naar het eisenpakket van de meeste vrouwen kijkt, bijvoorbeeld: knap, jong, lang en rijk, vallen die van mij in het niet. Ook schijnt een man een eerste klas entertainer (humor) te moeten zijn. Nou, die zijn er niet veel. Voor mij mag de vrouw wel wat ouder zijn als ik. Voor de meeste vrouwen moet de man minstens enkele jaren jonger zijn dan zij, liefst veel jonger.

En nog iets: Ik vind niet als je zelf gezet bent, dat je van een ander kan eisen dat die wel slank is.

@johan
De meeste mensen eisen totaal iets anders van de ander dan ze zelf hebben te bieden, bijvoorbeeld, lelijke man zoekt knappe vrouw, dikke vrouw zoekt slanke man. Arm persoon zoekt rijk persoon. Die willen hun eigen tekortkomingen compenseren met hun partner. Je hebt ook mensen die zelf ergens heel fanatiek in zijn en die ander moet daar in meegaan, gek van de honden, van de moter, de boot, diepzeeduiken enz. Die willlen juist een kopie van zichzelf.
Uiteindelijk wijst het zich wel uit. Mensen die op geen enkele manier water bij de wijn willen doen hebben een lange zoektocht in het vooruitzicht.
Ik herken me er overigens helemaal niet in dat vrouwen een veel jongere partner zoeken, er zijn ook veel vrouwen die een man willen die wat ouder is dan zijzelf.
Maar ik denk wel dat vrouwen meer kunnen eisen omdat de verhouding man/vrouw op datingsites vaak erg ongelijk is, zouden er meer vrouwen zijn dan mannen, dan zouden mannen meer eisen. Zo is het nu eenmaal.

@Agnes, Ik heb wat ik heb geschreven absoluut niet persoonlijk bedoeld. Ik heb wel een grootste gemene deler gemaakt van heel veel profielen die ik van vrouwen heb gelezen. Ik heb moeten constateren dat wat het meeste door vrouwen wordt gewenst toch jong, knap en lang is. Wat de mannen wensen weet ik niet, ik zoek niet op mannen. Ik heb ook geconstateerd dat de vrouwen die mijn profiel bezoeken (dus enkel kijken) over het algemeen een stuk ouder zijn dan ik als ik en vaak volslank. Ik heb geen hekel aan dikke vrouwen, maar ik ben zelf slank en dat wens ik ook graag van een vriendin. Een volslanke vrouw is dus beslist niet de eerste waar ik op afkom. En ja, die volslanke vrouw kan dus heel lief zijn, maar dat zie je niet aan de buitenkant.

De verhouding man vrouw ligt zo krom, dat de meeste dating sites voor mannen een grote frustratie zijn en erg slecht voor je ego zijn.
Mannen gaan daardoor rare sprongen maken om toch nog contact te krijgen met het andere geslacht, waardoor de vrouw raakt gekrenkt en denk dat er geen normale mannen meer zijn. dating sites zullen altijd blijven maar de serieuze man die gewoon liefde zoekt in het leven zullen er verdwijnen.

Laatste reactie was van mij.

Btw heb wel een tip voor ons mannen ga naar een datings bureau het klinkt echt wanhopig ik zie mezelf niet als wanhopig ben een jaar vrijgezel en heb een relatie gehad van 5 jaar en ben 30 nu.
Maar ik zie waar het heengaat dus ik neem liever serieuze stappen inplaats van zo'n dating site, waar Trien met 40 puisten op haar kop denkt dat ze miss universe is...

Het probleem is van ons mannen we zijn te lui en niet bewust genoeg bezig met het zoeken naar een partner.
Het is geen broodje wat je haalt uit de supemarkt

dating sites werkt voor vrouwen niet voor mannen simpel fact

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden