DAMES, WE LATEN ONS GEBRUIKEN BIJ SECOND LOVE!! LAAT JE UITSCHRIJVEN BIJ DEZE SITE.

DAMES, WE LATEN ONS GEBRUIKEN BIJ SECOND LOVE!! LAAT JE UITSCHRIJVEN BIJ DEZE SITE.


Wanneer je je als vrouw inschrijft, word je automatisch geregistreerd als betalend lid. Je zou denken, dat je dan ook gebruik kunt maken van alle faciliteiten van de site. Kennelijk is dit niet zo, want wanneer je een bericht verstuurt, kan het zomaar zijn, dat de geadresseerde dat bericht nooit kan lezen. Ik kwam daar min of meer toevallig achter, en ben toen wat gaan surfen. Het blijkt inderdaad, dat dit kan voorkomen.
WE WORDEN HEEL ORDINAIR GEBRUIKT OM ZOVEEL MOGELIJK MANNEN TE BEWEGEN BETALEND LID VAN SECOND LOVE TE WORDEN. SCHANDE!!!
Geen wonder, dat we ons zomaar ?betalend? lid mogen worden. Oh ja er zijn succesverhalen, maar och, er zijn ook andere, betrouwbare sites, waar hetzelfde kan plaatsvinden. Mensen, weg daar en jullie, mannen, laat je niet verleiden te betalen. ZONDE VAN JE GELD.

Sterke punten
Voor de vrouw ogenschijnlijk een betrouwbare site

Zwakke punten
De vrouw wordt gewoon beduveld en daarnaast ook nog eens de man

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

reacties

Clara,
Je bent een fantastische vrouw, je slaat de spijker op zijn kop, ik ben een man en heb eigenlijk geen goede ervaringen met second love, hoewel ik mij tot de gelukkige mag prijzen mijn SL gevonden te hebben.
Hoe dat is een heel apart verhaal, maar SL heeft daar bijna niet aan bijgedragen, het was grote geluk en het is een fantastische vrouw, zo een als je er maar 1 keer in je leven tegen komt, de SL kwam pas na vele maanden en niet via SL, maar gewoon omdat we bij elkaar in de buurt woonde en van elkaar wisten dat we zoekende waren.
Dat is de enige bijdrage van SL, hoe groot is de kans dat zoiets je over komt, nihil dus, ik had geluk, verder heb ik geen enkele afspraak kunnen krijgen via SL.
Frans.
Het is waar je word beduveld en fijn te horen dat er eens een vrouw is die dat ook verteld, ik heb het al zo vaak geschreven, maar altijd een berichte terug dat het aan mij zou liggen, profiel niet goed, vrouw onvriendelijk enz. weet dat het niet zo is, dit blijkt wel uit mijn verhaal, maar bij SL is het om de centjes te doen en doen dat over de gevoelens van de man en nu blijkt ook over de gevoels van de vrouw heen.
Jammer het kan zo mooi zijn.
Goed zo Clara, had jouw wel willen ontmoeten.

Sinds ongeveer een half jaar kan gratis mannelijk lid op deze site inderdaad geen berichten meer lezen. Andere mogelijkheden zijn ook verdwenen: bijvoorbeeld datum laatst ingelogd, dus het kan goed zijn dat je iets aan een deelnemer stuurt die al heel lang niet meer actief is.

He Carla, Dank voor je relativerende review. Ik overwoog eigenlijk net om eens te gaan kijken en wellicht inschrijven daar. In je review had je het over "andere betrouwbare sites, waar hetzelfde kan plaatsvinden."
Welke?

Hallo, ik ben een man en heb ook zeer slechte ervaringen op second love, ook wij mannen worden gebruikt, vooral om geld aan te verdienen.
Ik ben 3 maanden betalend lid geweest en niet één positieve reactie van een vrouw gehad helaas. Volgens mij zijn het allemaal (of in ieder geval heel veel) fake accounts. Secondlove is volgens mij allen maar gemaakt om geld aan ons te verdienen, en je krijgt dan zogenaamde tips om alles beter te doen. Wat ik ook probeer niks lukt daar.

heb gehad dat een vrouw alleen was uit op me geld ,wouw niet meer bij me zijn vrouwen zijn net bloedzuigers, ze gebruiken je , en gaan dan weer weg

Hoi,

Ik ben het er niet mee eens.. ik ben een dame, en heb vorige maand een man leren kennen.. afgsproken, en het was al vanadf dag 1 raak.. we spreken elkaar bijna dagelijks, en hebben elkar jammer genoeg nog maar 2 keer kunnen zien...

Hallo, OZ, even een vraag, ben jij single, of gescheiden? Of ben je gebonden?
Mij ervaring is dat je als gebonden man geen kontakt krijgt met vrouwen. En met singles ook niet want die willen geen gebonden man. Volgens mij leggen alleen singles succesvol kontakt via deze sites.

Ik heb een half jaar betaald aan deze waardeloze sites, heeft me dus een hoop geld gekost met totaal geen resultaat.

Gebonden vrouwen zij op zoek naar stoere gespierde macho mannen, liefst met tattoos, lijkt mij, een gewone man zoals ik, zien ze gewoon niet zitten. Dus zijn gewone mannen kansloos op die sites.

Het draai alleen maar om geld en de positieve berichten komen vaak van second love zelf er zit een goed team achter die alles goed in de gaten houd, dus kunnen zij ook heel goed weten wat de resultaten van hun site zijn, na genoeg niets.
Hebben jullie wel eens uitgerekend hoe veel geld er bij hun binnen komt.
groetjes aan al de gelovige en verder word wakker, ik ben succes vol een andere weg ingeslagen en heb echt veel leuke en heerlijke contacten.
Daar zijn wel dames die graag met een fijne vent uit en mee om willen gaan, zelfs al ben je getrouwd, maar het draait wel om eerlijkheid, respect en vertrouwen, heb je dat niet dan krijg je ook daar geen succes en mannen, ja je moet er wel wat aan doen.

Aan kapitein50

Zou jij die weg met ons willen delen dan? welke site is dat? en is dat gratis?

Wil ik ook wel eens proberen dan. Ik geloof er niet echt meer in, maar als jij er succes hebt dan moet mij dat ook lukken, dus kom maar op met die site.

Ja hoor je moet elkaar wat helpen, je moet er wat moeite voor doen maar ik heb de meeste contacten gekregen via de gratis site TAGGED, je maakt je profiel en je benaderd de vrouwen op een gepaste manier, maar dat begrijp je natuurlijk wel, eerst zul je wat heen en weer schrijven tot je van bijde kanten de klik voelt en geloof me dan staat er een fijne tijd te wachten, iets wat ik bij second love nooit heb gevonden, als het bij mij werk moeten andere dat ook kunnen, je hebt het daar echt zelf in de hand, er zijn genoeg vrouwen die op een nette manier ook op zoek zijn wat zij missen, veel succes en hoop te horen als ook jij er wat gevonden hebt.

Bedankt, ga ik uitproberen. Ik laat het wel weten of het lukt.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden