EroDating.nl

Sex advertenties

EroDating.nl Reviews

  Dikke bedriegers!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Erodating gebruikt dezelfde nepprofielen en foto's als geile-sexdates.nl , Dus bedriegers ontmaskert.

  Als je graag bedrogen word, moet je op deze site's zijn en veel veel spenderen.

  Contact is op deze site nooit mogelijk, ondanks al die mooie woordjes, en lief dat ze zijn, oooooooo.

  Sterke punten
  Zeer mooie bedrieglijke nepprofielen.

  Zwakke punten
  Gaat enkel om jou geld uit je zakken te halen.

  Betaald mailen = vragen om bedrogen te worden!

  Heel mooie vrouwen, heel mooie vrouwen. Als je doorvraagt en 10 maand met diverse verhalen geconfronteerd word, kun je de leugens er zo uithalen.
  600€ armer, maar veel bijgeleerd. Een dure les.
  Heb binnen de 25€ geen contact, vergeet het dan maar, je portefuile word gemolken, niet je penis!

  Sterke punten
  Mooie vrouwen.

  Zwakke punten
  Volledige nep site, enkel bedoelt om goedgelovige mensen op een lieve manier aan je centen te zitten.

  100%fake

  sta hier nu al aantal maanden op deze site meedere profielen om te testen en je krijgt altijd de zelfde berichten als je contact wil maken via een andere weg dan deze site terwel in hun profiel staat ik wil zo snel mogenlijk afspreken dan krijg je een antwordt van ik wil hiero nog verder maile wat een oplichterij deze shit geloof er niet in besteed je geld aan andere dingen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fake

  vrijwillig

  Iedereen die zich inschrijft op een site als deze weet dat het niet echt is. Dat is inmiddels al zo vaak in de media geweest. Als je je dan toch inschrijft en los gaat op de 'dames' dan doe je dit toch geheel vrijwillig? Je weet dat het nep is..........

  Sterke punten
  er blijven mannen zich inschrijven en credits kopen

  Erodating is creditsucking

  Zoals al in andere reviews te lezen, m.n. die van Wim, is Erodating een site waar je prima je geld uit kunt geven aan de grootst mogelijke flauwekul, zonder dat het ooit wat wordt.
  De zgn. 'dames' vallen allemaal voor je, willen de wildste dingen van je en blijken bij een reactie ineens geen Nl. te kunnen typen, alleen maar eenregelige vragen te stellen, met het verzoek zo snel mogelijk weer te reageren.
  De lui erachter zijn zakelijk slim en daar ben je snel achter, met een iets legere rekening. Maar ja.....als je een scheve schaats rijdt kun je in een wak komen.....dus.
  De zgn. dames, fantastisch! Teksten als nog nooit in een relatie gezeten (en dan een berichtje net gescheiden te zijn). Rokende vrouwen die het liefst een niet roker willen (kan.....kan). Vrouwen die snel echt menselijk contact willen want dat internet is maar niks.....totdat je vraag na vraag in bericht na bericht krijgt en er geen einde aan komt. Vrouwen zonder emailadres, waarbij als jij er dan een opent voor haar, ze geen idee heeft hoe dat dan moet (gelukkig vond 'ze' het wel lief). Vrouwen die op elk moment dat je wilt afspreken, al is het voor en kop koffie, 'jammer genoeg' net moeten werken (ja, dûh, achter het toetsenbord) et cetera.
  Afijn, ik ben er van af en nu ook van m'n verhaal.
  Mannen: geen gebruik van maken! Echte vrouwen: maak je snel kenbaar als echt door je anders te gedragen!

  Sterke punten
  Ongelofelijk veel vrouwen in alle categorieën, met vaak leuke foto's en prachtige verhalen (over onderdrukkende, impotente, vreemd gaande, slaande, aan ALS leidende, zeer religieuze mannen e.d.).

  Zwakke punten
  Alle zgn. dames zijn creditsuckers en daar blijft het bij; zolang je credits aan ze besteed ben je de liefste, vraag je direct contact haken ze af.

  erodating is fake

  Gewoon , identiek dezelfde opmerkingen als hierboven.

  Zijn er mensen die samen met mij een officiele klacht willen indienen of heeft iemand het adres van een officieel adres waar ik een klacht kan indienen?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Waardeloos

  (baby)rnrnErodating is waardeloos geworden sinds het vallen in andere 0900 handen, ik bezoek het niet meer en raad het ook niet aan, gewoon een 0900 site geworden.

  Echt nep

  EroDating.nl - Echt nep

  Zoals Wim op 28 december 2011 al schreef: NEP = FAKE

  Zie verder:
  ===> EroDating.nl - Echt nep


  Datum: 28 december 2011

  Geschreven door: Wim(34)

  Review:
  Hier ben ik met open ogen ingetrapt!


  Geschreven door: Wim(34)

  Review:
  Hier ben ik met open ogen ingetrapt!

  Sterke punten
  GEEN (nep)

  Zwakke punten
  nep / fake

  Ero mag EURO worden

  Op basis van de gemiddelde score hier durfde ik het wel aan. Dat was niet zo handig want er is blijkbaar veel veranderd in 2011. De vrouwen zijn fake. Dat dit mag in Nederland!?
  Ze doen er alles aan om je zoveel mogelijk euro?s te laten besteden. Er schrijft hier iemand dat er 5% echte vrouwen zijn, ik geloof er niets van.
  Ero mag EURO worden want een Euro per berichtje is ook nog eens vreselijk duur!!!

  Sterke punten
  ik kan er geen bedenken.

  Zwakke punten
  - Fake vrouwen.
  - Duur
  - Niet discreet

  Echt nep

  Hier ben ik met open ogen ingetrapt!

  Via google afbeeldingen zoeken kwam ik een paar ?beroemde? dames tegen van deze site. Verschillende plaatjes zijn dus gewoon van het internet geplukt van (o.a.) mooie Russische en Poolse dames.

  Je kunt kiezen om een aantal credits te kopen en elk berichtje kost je dan een credit. Dus ben je geneigd om zo snel mogelijk over te stappen naar een e-mailcontact. Daar trappen de ?dames? niet in. De mooiste excuses kom je dan tegen. ?Ik vind het nu te snel om?.?, ?Ik ben bang dat je mijn gegevens kunt zien?, ?ik wil je eerst wat beter leren kennen? of ?ik gebruik mijn e-mail alleen voor vrienden?.
  Een vrijblijvende en veilige afspraak maken dan maar? Ook nu is dat ?te snel?, ?nu nog niet?, ?ik wil je eerst beter leren kennen? of ?ik laat je weten als ik er aan toe ben?.

  Verder zijn ze uitstekend getraind om veel open vragen te stellen. Meestal in 1 zin want dat kost het minste tijd om te typen en het moet snel dus het is vaak onbegrijpelijk en nauwlijks te lezen. 1 ?dame? vind het een pré als een man foutloos kan schrijven. Haar antwoorden en vragen stonden zo vol taalfouten dat ik me afvroeg of ze het überhaupt zou merken.

  Deze vragen blijf je beantwoorden en zo kom je snel van je duur gekochte credits af. De rollen maar eens omgedraaid door vragen te stellen. Dan krijg je keurig antwoord maar niet op alle vragen die je stelde. Vervolgens eindigt het altijd weer met een nieuwe vraag. (....en jij?)

  Verschillende dames aangeschreven. ?Toevallig? kwamen de antwoorden allemaal tegelijk, nog geen minuut na elkaar, binnen. Daar kun je gevoeglijk van uit gaan dat het dezelfde ?dame? deze antwoorden in elkaar heeft gedraaid.

  Advies: Houd je geld in je zak (of op je rekening).
  Dit is geldklopperij zonder enige kans op resultaat.

  Sterke punten
  Vol met aantrekkelijke dames... Sommige echt bloedmooi!

  Zwakke punten
  Ze zijn niet echt. Laat staan dat je in contact met ze kunt komen.....

  Moeite waard als je een stel zoekt.

  Ik heb zelf al een aantal keren gereageerd op advertenties. Krijg altijd een serieuse reactie terug. Ben zelfs twee keer wezen daten via deze site. Betaalde dates zijn ook echt. Een vriend van me heeft al eens een contact gehad met een dame via deze site.

  Sterke punten
  Kan goede advertenties plaatsen.
  Krijgt serieuse reactie op advertenties.
  Tot nu toe geen fakers gevonden.
  Aanbod in stellen die zoeken is groot.
  Aanbod in pay-dates is giga.
  Overzichtelijk in gebruik.
  Is gratis

  Zwakke punten
  Zeer weinig single vrouwen die zoeken.
  Behalve "stel zoekt" en "commerciele dates" tot nu toe (23 nov '09) weinig te zoeken (tenzij je zelf een advertentie plaatst).

Bezoek EroDating.nl

Schrijf een review