Reviews van deze auteur

Erodating is creditsucking

Review over EroDating.nl

Zoals al in andere reviews te lezen, m.n. die van Wim, is Erodating een site waar je prima je geld uit kunt geven aan de grootst mogelijke flauwekul, zonder dat het ooit wat wordt.
De zgn. 'dames' vallen allemaal voor je, willen de wildste dingen van je en blijken bij een reactie ineens geen Nl. te kunnen typen, alleen maar eenregelige vragen te stellen, met het verzoek zo snel mogelijk weer te reageren.
De lui erachter zijn zakelijk slim en daar ben je snel achter, met een iets legere rekening. Maar ja.....als je een scheve schaats rijdt kun je in een wak komen.....dus.
De zgn. dames, fantastisch! Teksten als nog nooit in een relatie gezeten (en dan een berichtje net gescheiden te zijn). Rokende vrouwen die het liefst een niet roker willen (kan.....kan). Vrouwen die snel echt menselijk contact willen want dat internet is maar niks.....totdat je vraag na vraag in bericht na bericht krijgt en er geen einde aan komt. Vrouwen zonder emailadres, waarbij als jij er dan een opent voor haar, ze geen idee heeft hoe dat dan moet (gelukkig vond 'ze' het wel lief). Vrouwen die op elk moment dat je wilt afspreken, al is het voor en kop koffie, 'jammer genoeg' net moeten werken (ja, dûh, achter het toetsenbord) et cetera.
Afijn, ik ben er van af en nu ook van m'n verhaal.
Mannen: geen gebruik van maken! Echte vrouwen: maak je snel kenbaar als echt door je anders te gedragen!

Sterke punten
Ongelofelijk veel vrouwen in alle categorieën, met vaak leuke foto's en prachtige verhalen (over onderdrukkende, impotente, vreemd gaande, slaande, aan ALS leidende, zeer religieuze mannen e.d.).

Zwakke punten
Alle zgn. dames zijn creditsuckers en daar blijft het bij; zolang je credits aan ze besteed ben je de liefste, vraag je direct contact haken ze af.

reacties: