Nog steeds arrogantie ten top

Nog steeds arrogantie ten top

Nog steeds ben ik lid van Knuz, en nog steeds valt het mij op dat de dames aldaar een torenhoge arrogantie denken te kunnen hebben, en met een irreëel eisenpakket denken te kunnen komen.
Nog steeds zie ik daar die ongegeneerde kakkerlak met de naam "Banano" , die zich met god en iedereen (ongevraagd) bemoeid in een chatbox, en nog steeds is "Libra72" er or ook nog, zittend in haar 'hokje."
Geen enkele man is goed genoeg voor de dames daar, want waarom zou men moeite doen om jou iets terug te sturen , waneer je tijd en moeite voor ze hebt gedaan? Want er is natuurlijk altijd wel iemand die net iets meer op Di Caprio of Chris Zeegers lijkt dan jou, natuurlijk.
Van jou verwachten dat je tijd en moeite voor ze doet, want " een interessebericht is makkelijk en goedkoop, die gaan meteen de prullenbak in" , valt er te lezen bij de hooghartige profielen, vaak voorzien van misplaatste arrogantie t.o.v. degene die ze zoeken.
Je kan berichten schrijven dat je een ons weegt, maar iets terugzeggen: nee, dat doet men niet.Meteen je profiel bekijken waneer je een mail gestuurd hebt, en vervolgens niet antwoorden.Nog steeds niets veranderd.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Net zoals vele andere sites: dames die van alles zoeken en eisen, dames die zelf het uiterlijk van Hanna Tokkie hebben en denken dat ze iedereen kunnen krijgen, en verder vooral de overgrote meerderheid die totaal niet reageert.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

1 reactie

Gunst, als je de recensies van Mark zo bekijkt grijpt het hem kennelijk erg aan, hij is in enkele weken tijd wel 2 jaar ouder geworden (van 87 naar 89... ;-)

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden