NieuwSexcontact.nl

Op Nieuwsexcontact.nl vind je liefhebbers van sex die het spannend vinden om in contact te komen met anderen. Ze zijn op zoek naar sex in de ruimste zin van het woord en hebben uiteenlopende fantasieën en wensen. Ze zoeken mannen, vrouwen en stellen om hun fantasieën mee te delen.

NieuwSexcontact.nl Reviews

  Bull-site

  Hoe doorzichtig wil je het hebben?

  Ik bevond mij op deze site en zag een paar leuke dames voorbijkomen. Ik ben normaal niet zo van internetdating, dus ik benaderde er één waarbij ik het gevoel had dat dit een kans van slagen had...

  Ze wou me zooo graag ontmoeten, zooo graag iets met me afspreken... Dus ik denk: BAM, heb je mijn mail-adres (verdekt in het bericht gezet, zonder @ that is)... Ik kreeg alleen wat vragen retour en niks in mijn echte mail-box...
  Weer 10 punten om alleen al een bericht te lezen, dan weer 10 punten om er een te versturen... Hahaha... Afgehaakt, maar nog één geprobeerd die mij juist had benaderd... Op welke termijn er iets leuks kon gebeuren?

  Nou, klinkt enthousiast, niet? NIET!!! Ook weer mail-adres gegeven... Niks, alleen weer heel gauw bericht terug via de site... Die 10 punten had ik al niet meer en die 10 punten gaan er ook NOOIT en TE NIMMER komen - lol

  Sterke punten
  Goed nagedacht over het puntensysteem
  - gaan er makkelijk en snel doorheen
  - je krijgt her en der wat punten voor bijv. invullen profiel, uploaden profielfoto, openen van berichten via je mailbox (Sneaky sneaky)

  Zeer doortrapte poppetjes die hier achter zitten, je bericht beantwoorden... net genoeg om de meeste mannen (geef toe, als het op sex aankomt, zijn we "suckers") geboeid te houden, maar niet, ondanks alle enthousiasme, een andere weg inslaan om contact op te bouwen.

  Zwakke punten
  Bij rustig afwachtende houding schemert de NEPHEID aardig gauw door!

  Erin getrapt

  Puur uit nieuwsgierigheid en geilheid heb ik me geregistreerd. Totaal onervaren en naief. Het viel me op dat ik heel snel werd benaderd door genoeg vrouwen. Omdat ik al snel door de 40 of 45 gratis contactpunten heen was registreerde ik me steeds opnieuw om weer heel even door te kunnen gaan. Je uitschrijven en opnieuw aanmelden met hetzelfde emailadres is geen enkel probleem. Op een gegeven moment werd ik getroffen door een foto van een beeldschone en sexy jonge vrouw. Ik benaderde haar en ze schreef terug (snel en dagelijks)! Ik was verkocht. Ze zinspeelde al vrij vlot op een date die ze al snel zou willen hebben. Maar ze reageerde maar half op mijn laatste bericht en dat was vreemd en teleurstellend. Haar Nederlands was ook niet zo best. Toen kreeg ik echt argwaan en ging googelen naar reviews. Ik vond deze site en herkende alle verhalen. Het is inderdaad nep. Het was even spannend, maar ik voel me nu belazerd. Gelukkig geen cent uitgegeven.

  Sterke punten
  Even spannend.

  Zwakke punten
  Misleiding. Gewetenloze geldklopperij.

  Dit is NEP en kost GELD

  Oh wat ben ik stom geweest. Lijkt allemaal zo leuk, 20 euro betalen, steeds weer aan het lijntje gehouden met vragen zoals: "wat leuk van je, en hoe zou jij dat dan doen?"
  Allemaal nep profielen dus, en een groepje mensen daarachter die fake berichten naar je sturen.
  Dit had ik gedaan bij langswippen.nl maar deze site is net zo nep! Gelukkig had ik hier even afgewacht en nog niets betaald.

  DUS: NIET DOEN!

  ik wou dat ik mijn geld terug kon eisen, maar naar de rechter gaan met het verhaal van ik zocht seks staat natuurlijk ook zo gek.. letterlijk met je billen bloot.. dat doet niemand toch?

  Sterke punten
  Ze kunnen je goed in de maling nemen

  Zwakke punten
  Het is NEP en kost geld.

  Erg knap!!

  Je kan alleen maar via een profiel reageren op een ander profiel. Maar ik kreeg mailtjes van vrouwen die nooit mijn profiel hadden bezocht. Hoe ik dat weet? Je kan bij je profiel kijken wie jouw profiel bekeken heeft. En dat had geen van de dames gedaan die mij een berichtje hadden gestuurd. Toch wel heel erg knap.

  Sterke punten
  niet gevonden

  Zwakke punten
  Ontvangenbericht lezen: 1,30 euro
  Bericht versturen: 1,30 euro
  Pure geldklopperij dus!

  weer iemand die erin is getrapt...

  Zoals in de andere reviews al te lezen is, is deze site een grote fake.
  Maar helaas was ik onwetend en ben ik erin getrapt.
  Had wat puntjes gekocht en wat ge-chat met wat vrouwen op de site.

  In het begin leek het allemaal wel leuk en aardig, maar al heel snel laten ze doorschemeren dat ze alleen maar via de site zelf contact willen houden en eigenlijk zou ik toen al iets door moeten hebben...

  Heel vaak zijn de berichtjes onsamenhangend of off-topic.
  Ook krijg je hele rare antwoorden op vragen die je stelt.
  Een goed voorbeeld is als je vraagt naar iemands hobbies/interesses/fantasieën, krijg je antwoorden als (en dit zijn letterlijke voorbeelden): "ik houd van allerlei leuke dingen" of "Mijn hobby is gewoon nieuwsgierig zijn"... nou ja, ik bedoel maar...

  Ben er helaas ingetrapt, dus hoop hiermee anderen te waarschuwen.

  Sterke punten
  achteraf gezien geen

  Zwakke punten
  Nep
  Heel erg manipulatief, ze zorgen er echt voor dat je punten blijft kopen

  geld uit de zak klopperij

  inderdaad wat iedereen zegt, pure oplichterij!!
  ik had een paar gratis punten en heb het geprobeerd, maar je krijgt
  alleen maar vage berichten terug, niet doen dus!!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  doorzichtig

  Oplichterij

  Ook ik enthousiast begonnen op deze site... en vergelijkbare ervaring als hier vernoemd: je krijgt heel snel contact, en altijd allemaal korte berichtjes die mega positief zijn. Vaak slecht Nederlands, geen leestekens, etc. Het verzoek om na wat berichtjes op en neer gestuurd te hebben over te stappen op gmail of skype wordt voortdurend genegeerd....

  Na een avondje klikken werd ik de volgende ochtend wakker en bleek dat ik reacties had gekregen van ALLE berichten die ik verstuurd had. Ik heb wat ervaring met dit soort sites... en een hitratio van 1 op 40 ligt meer in de lijn der verwachtingen... Dus 100% is onmogelijk... en bovendien zijn al die berichten (het waren er een stuk of 15) verstuurd tussen 0:30 en 7:30... Een grote OPLICHTERIJ dus. :-(

  Er zullen ongetwijfeld een paar verdwaalde echte profielen tussen zitten (3 van die 15 waren afmeldingen in de trend van "sorry, maar ik zie geen match")... maar de kans dat je die vindt is niet de moeite.

  Mijn persoonlijke mening is overigens dat dating sites waar je per berichtje moet betalen per definitie oplichters zijn. Ik ben iig nog geen eerlijke tegen gekomen.

  Richard

  Sterke punten
  Je kunt zoeken op voorkeuren. Met die verknipte fantasien van mij is dat handig. :-)

  Zwakke punten
  Een grote oplichterij, zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden.

  Te mooi om waard te zijn

  Veel geld uitgegeven, leuke gesprekken gehad. Dames zeggen toe wel wat met je te willen doen, maar als je uiteindelijk vraagt om via een andere weg bv een speciaal aangemaakt email adres te chatten, dan zeggen ze alleen via de huidige weg te willen blijven communiceren: dus alleen via nieuwsexcontact.nl, beetje vreemd.

  Het volgende lees ik ook nog in Artikel 3 van de voorwaarden van de website:

  "Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen. Het staat u natuurlijk vrij een correspondentie met een ander op elk moment te beëindigen."

  Oplichterij dus...

  Sterke punten
  ziet er goed uit
  veel keus, voor ieders wat

  Zwakke punten
  oplichterij
  geen echte afspraken

  Schrikt er zelfs niet voor terug profielen aan te maken met foto's van overledenen

  In mijn vorige review maakte ik al melding van de vele fake profielen waarbij eventuele foto's gewoon van internet zijn geplukt, vaak van porno sites. Maar nieuwsexcontact.nl presteert het zelfs bij een verzonnen profiel een foto te plaatsen van een dame in Amerika die daar is vermoord. Om daarmee te kunnen mailen is toch wel een heel uitzonderlijke belevenis.

  Sterke punten
  Geen enkel.

  Zwakke punten
  Dit is 100% bedrog. Absoluut geen geld aan uitgeven, want dat is echt weggegooid.

  Nieuwsexcontact absoluut puur FAKE in hoofdletters!

  De site Nieuwsexcontact.nl is werkelijk lachwekkend. Het bedrog druipt er werkelijk van af. Gewaarschuwd voor praktijken op andere sites namen we de proef op de som door ons gratis aan te melden met een fake profiel. In de beschrijving stond onomwonden dat het profiel fake was. Ook kun je meerdere foto's plaatsen en plaatste daar werkelijk met koeienletters dat het profiel fake was. Het kon echt niemand ontgaan dat alles verzonnen was. En wat denk je? Het duurde niet lang voordat de eerste vrouwen met hoge nood zich kwamen melden. Blijkbaar kijken die al lang niet meer naar beschrijvingen en eventuele foto's. Je kan ook zien wie je profiel bekeken heeft. En je raad het al, deze dames in nood stonden daar niet bij.

  Er komen berichtjes binnen, maar als je denkt die ook te kunnen lezen moet je eerst betalen met sexcontactpunten. Als je een profiel met foto aanmaakt krijg je er 45. Zowel een bericht versturen als een binnengekomen bericht kunnen lezen kost je 10 punten. Die zijn zo snel op. Je kan wel meer punten kopen, 10 stuks voor 1 euro 30. Dus een mailtje sturen en het antwoord daarop lezen kost je dan al 2 euro 60. Als je denkt antwoord te krijgen op je mail dan zit je er naast. Er komt dan een antwoord dat om een nieuw mailtje sturen vraagt. Stuur je een mail met het verzoek verder naar je email adres te mailen, dan komen er vaagheden dat ze alleen online via de site kunnen mailen. Als degene aan de andere kant een echt contact zou zijn betaalt die liever voor ieder mailtje en ieder antwoord dat je stuurt. Gelooft u dat? De waarheid is dat ze mensen proberen te verleiden zoveel mogelijk punten op te maken en vooral natuurlijk heel veel punten te kopen. En als je er veel tegelijk koopt wordt het allemaal wel iets goedkoper, maar desondanks fors aan de prijs.

  Ook leuk is de zoekfunctie naar foto's van Google eens te proberen. Sleep voor de aardigheid de profiel foto's daar eens heen en kijk eens naar het resultaat. Je kan er gif op innemen dat die foto's op vele andere sites, vaak buitenlandse porno sites terug te vinden zijn waar bij dezelfde foto soms heel andere profielen te vinden zijn. De website gebruikt dus gewoon foto's van andere sites om fake profielen te maken. Confronteer je je contact dat je hem of haar verdenkt van een fake profiel, dan zal die dat heftig ontkennen. Om de reactie te kunnen zien ben je natuurlijk wel weer 10 punten kwijt.

  Kortom, trap er niet in. En vooral, betaal niks. Je kunt van de gratis punten even rondkijken om daarna de site de rug toe te keren. Want echt, een afspraakje komt er zeker niet. Betaal dus niet voor iets dat je toch niet krijgen gaat.

  Sterke punten
  geen enkel.

  Zwakke punten
  Pure oplichterij. Er wordt geprobeerd je te verleiden geld over te maken waarna zij er wel voor zullen zorgen dat dat heel snel op is. Tot een afspraak komt het nooit (zie review).

  FAKE! met hoofdletters

  Koop credits! Dat is het enige wat ze van je willen.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen!
  Gewoon niet doen!

  Pure oplichtgerij

  Je krijgt een paar gratis puntjes waarmee je kunt starten. Natuurlijk reageren alle dames en dan moet je puntjes bijkopen om die berichten te lezen of te schrijven. Je snapt het al... ze houden je aan het lijntje tot je portemonee leeg is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  dit is een oplichterssite

  Nieuwsexcontact Uitgelicht

  Nieuwsexcontact :

  Ik heb dit maar even geprobeerd om jullie een goed review te geven over deze site.
  Je schrijft je in je zet je info erop foto plaatsen, nou dan ff foon veriveren en je heb 50 contact punten gratis, nu kan je daar 5 berichten mee sturen want een tekst bericht kost 10 contact punten en om te zien wat de dame of heer in kwestie heeft geschreven zelfde prijs ook 10 contact punten.

  Ons onderzoek :

  Na het inschreven nee er kwamen geen boel berichten na een week nog niks dus we hadden zo iets dan maar zelf aan de slag.
  We zochten een leuke meid uit onze buurt met een leuke tekst en een goed verhaal.
  Wat ons wel een leuk persoon leek te zijn nou ik was gewoon mezelf en ze was hotel de botel, nou als ik haar vroeg of ze me wou ontmoeten weigerde ze dit ze vond het via deze site veiliger.
  Ok ja je hoort genoeg rare verhalen dus waarom ook niet, we mailen wat verder en na een tijdje vroeg ik of ze whats app had, neh die was opgezegt.
  Wacht ff een dame die niet whats app heeft of geen Skype en geen msn heeft dat is vreemd maar toch ik weet dat ik zelf op die leeftijd ook niet zoveel geld ervoor had dus het is mogelijk.
  Nou ik had haar foto en haar gebruikers naam en wist dat ze bij een kapper werkte in de stad waar ik opzoek zou gaan.
  Dus ik van alle mogelijke kappers een adres te hebben begon mijn reis door de stad..
  Alle kappers zaken af geweest drie dagen later maar geen dame die bij een kapper woonde in die stad toen nog alle huis aan huis kappers afgezocht maar allemaal de zelfde reactie knappe meid maar die werkt niet bij mij.

  Toen maar eens gaan googlen naar kapperzaken en personeel in dienst nou je raad het al niet hoor ik had geen geluk toen op gebruikers naam gegoogled en bingo onze naam kwam voor bij twoo en verrek als het niet waar is ze was ook kapper en werkend in de stad waar ik zocht. gesprek met haar aangegaan en ze was bereid mij te woord te staan.

  Ik vertelde dus dat ik er zag staan op nieuw seks contact en dat we al paar dagen hadden gemaild en ze was erg verbaasd en snapte niet hoe dat kon omdat ze mij nog niet eerder gesproken had.

  Toen vroeg ik haar of ze wou skypen en ik wist dat degene op NSC geen Skype of whatsapp had.en tot verbazing zei ze ja geen probleem als ik u daar mee kan helpen graag.
  eenmaal geskyped te hebben blijkt dus uit me onderzoek dat ze info van andere sites krijgen en gebruiken of dat dit onrechtmatig is verkregen. Nu is dus alleen de vraag met wie ik wel heb zitten mailen maar goed dit is een bewijs voor jullie dat dit leuk voor de fun is maar niet meer als dat en als je bereid bent je geld over de muur te gooien. Mijn advies hou je geld opzak zoek een kroeg en ga daar gezellig zitten kletsen en als je ben wie je ben komen de meiden vanzelf wel geloof mij maar. O betreft de dame in kwestie die heeft uit boosheid haar profiel van twoo verwijderd en heeft een zaak aangespannen zowel tegen Nieuwsexcontact als tegen Twoo. Vriendelijke groetjes Coot

  Sterke punten
  Lijk wel gek dat ik dit doe maar ja is voor goed doel

  Zwakke punten
  geen

  Fakesite

  Deze site ben ik betaald lid geweest en er dus "ingetrapt". Je betaalt en vervolgens krijg je heel veel reacties en je emailbox explodeert. Als je met vrouwen gaat chatten en dan een stap verder wilt gaan door iets af te spreken haken ze allemaal af. Ze houden je wel zo lang mogelijk aan het lijntje. Echt misdaad een site als deze. Snap niet dat zoiets niet verboden wordt.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Pure diefstal en oplichting ! Trap er dus niet in !

  Pure oplichterij

  Ik heb voor de gein een klein aantal punten gekocht in de hoop dat 1 van al die advertenties misschien echt zou zijn.

  Maar nee... allemaal nep.
  Echt allemaal fake en oplichterij.
  Men houdt je aan de lijn en willen alleen via de site zelf met je mailen (om geld binnen te halen natuurlijk).

  Als je een eigen emailadres opgeeft om verder via te mailen volgt de standaard smoes "ik ken je niet, ga mijn emailadres niet geven. Dit is voor de veiligheid".
  Lol.. wat een dombo's (net zo dom als ik omdat ik er toch ingetrapt ben).
  Alsof een of ander enail account onveilig is.

  Allemaal fakeprofielen en er alleen op uit om zo lang mogelijk met je via de site te mailen en geld binnen te harken.

  Zoals gezegd.. trap er niet in.
  Allemaal FAKE!!!

  Sterke punten
  Sterk in oplichterij.

  Zwakke punten
  Alles.

  100 5 eens, fake

  Ik ben het met de mannen eens. Ze houden je aan het lijntje. Je bent zo door je punten heen zonder afspraak. Ook krijg je als je op 2 profielen reageert dezelfde dag hetzelfde antwoord, zo van "ik wil eerst een foto van je zien" Dan weet je dus al dat het nep is. Mijn advies, zoek een vrouw op een normale datingside als lexa, als je het 'n beetje tactisch speelt houd je er ook nog een superleuke levenspartner aan over en elke avond feest......Voor de heren die een vrouw erbij zoeken wordt het lastiger want de meeste vrouwen op lexa zoeken vastigheid. Succes!

  Sterke punten
  Geen, pure oplichterij

  Zwakke punten
  Alles

  niet aan beginnen

  Als je je hebt ingeschreven krijg je post van dames veel jonger dan jezelf en niet woonachtig in je eigen omgeving. Mail je terug dan krijg je nietszeggende antwoorden en geen concrete afspraak.Dus als je je al hebt ingeschreven : mail niet openen en als je dat al hebt gedaan niet terugmailen.Ze bestaan waarschijnlijk niet echt

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  op geen punt

  Nieuwsexcontact oplichters

  Niet aan beginnen dus..... Check de profielen
  en kijk naar de foto,s... Dan weet je al bijna genoeg.... Zijn er alleen op uit om je aan de praat te houden... En om je geld te ontfutselen.... Strafbaar feit, en dit krijgt ,n staartje!

  Opgelichtopinternet.nl

  Sterke punten
  Geen, behalve dat het wel echte dieven zijn.

  Zwakke punten
  Veel

  niet doen

  Je wordt overspoeld met berichten van dames die niet van je leeftijd zijn ,in een andere leeftijd zoeken en niet in jouw regio wonen.Niet openen en vooral niet antwoorden want dat kost je punten dus geld

  Sterke punten
  geen

  Alles is fake

  Ze moeten die lui aanpakken voor de rechter gooien.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fake
  trap er niet in!

  FAKE je kan niet eens je account verwijderen

  nou de titel zegt het al het is natuurlijk 100%fake en dan kan je ook nog is niet je account verwijderen, dat had ik toen.

  Sterke punten
  totaal geen

  Zwakke punten
  alles

  Geschreven door een man onder vrouwen dat is Fake

  Ik denk dat het schrijven van een review nog wel iets met zich meebrengt want als je als een man een fake review onder een vrouwen catergorie dus als vrouw een review schrijft dan en heet Ron dan ben je ook niet echt beter dan die geen die de fake profielen maakt zelf vind ik wel dat er soms een profieltje bijzit die iets te mooi is om waar te zijn maar daar ben je zelf ook bij toch, Ik heb mij ook wel aangemeld bij een gratis datingsite maar daar zijn weinig of bijna geen vrouwen en als die er al wel zijn dan of reageren niet of ze hebben geen interesse dus vrouwen zijn nou eenmaal een lastig geslacht als het om een date gaat en mannen die daten gewoon sneller vrouwen willen zekerheid en dat de man er moeite doet. Mannen willen alleen sex. Ps. en ze verdienen niet aan gratis gegeven credits dat is niet mogelijk. Je moet gewoon een beetje opletten wat je op zoon website doet en wet wie. check ook even de echte bekende datingsites zoals lexa die werken ook allemaal zo en zijn ook geen oplichters ze moeten wel ergens geld voor vragen anders kunnen ze de website ook niet op het internet zetten. En dat neemt ook wel zijn kosten met zich mee maar ik vind wel dat de prijzen te hoog zijn om met iemand in contact te komen. en denk als ze daar iets aan doen dat er minder slechte reviews geschreven worden en er meer mensen zijn die zich makkelijker inschrijven maar dat is aan de datingsites zelf.

  Sterke punten
  alles in de wereld heeft zo zijn sterke en zwakke punten ook datingsites

  Zwakke punten
  alles in de wereld heeft zo zijn zwakke en sterke punten ook datingsites

  FAKE!

  @ Ron op 27 februari 2013

  Niet zo vooroordelen over de vrouwen. Ik heb eerde rhet idee dat men deze foto's gebruikt die ze gevonden hebben op het internet, zonder dat deze vrouwen er van weten dat ze gebruikt/misbruikt worden. DAT komt vaker voor en dat is echt niet normaal om foto's met opzet te verspreiden van onwetende vrouwen. Ik denk dat als die vrouwen hun foto op deze manier op het internet zouden terug zien, ze zich enorm ongemakkelijk voelen.


  Hoe dan ook, nooit met zo'n site als deze meer in zee gaan. Het is soms te mooi om waar te zijn, en dan wete je dat het fake is. Ook dag en nacht online zijn is wel heel raar, een mens moet ook slapen.

  Sterke punten
  Sterke punten? Zijn er voor dit soort site sterke punten dan?

  Zwakke punten
  Sja, zie verhaal.

  Leuk om zelf te beschouwen

  Op deze website " NieuwSexContact.nl " kun je wat gratis punten krijgen om daarmee vervolgens te chatten door bijv. je profiel compleet in te vullen, gebruik deze gratis punten nou eens om zelf te beschouwen dat je praat tegen een auto talker, Je krijg op welk tijd stip dan ook binnen tien minuten antwoord terug en de meiden zijn dag en nacht online. Wil je graag je geld uitgeven om tegen een computer te praten? Dan is deze website perfect, de meiden antwoorden nooit persoonlijk op bijv. een berichtje je krijgt altijd een standaard berichtje terug dat niet echt past op jou berichtje.

  Sterke punten
  Ideaal om voor de gek gehouden te worden.

  Zwakke punten
  Mijn bericht spreekt voor zich neem ik aan :-)

  ZWAAR KLOTE

  De match die ik had beweerde uit zuid-holland te komen maar kwam uit vianen,zijn profiel was anders dan wat hij vertelde en er werd nooit op de vraag beantwoord mij rechtstreeks op Hotmail te antwoorden ook al heb ik niet veel geld,en heb nog nooit face-picture gezien van de persoon,want hij had ze niet(een 23jarige,my arse) klot,klote,klote

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen geldklopperij van het zuiverste water,we moeten alberto stegeman er maar s opzetten,klootzakken


Bezoek NieuwSexcontact.nl

Schrijf een review