Reviews van deze auteur

FAKE!

Review over NieuwSexcontact.nl

@ Ron op 27 februari 2013

Niet zo vooroordelen over de vrouwen. Ik heb eerde rhet idee dat men deze foto's gebruikt die ze gevonden hebben op het internet, zonder dat deze vrouwen er van weten dat ze gebruikt/misbruikt worden. DAT komt vaker voor en dat is echt niet normaal om foto's met opzet te verspreiden van onwetende vrouwen. Ik denk dat als die vrouwen hun foto op deze manier op het internet zouden terug zien, ze zich enorm ongemakkelijk voelen.


Hoe dan ook, nooit met zo'n site als deze meer in zee gaan. Het is soms te mooi om waar te zijn, en dan wete je dat het fake is. Ook dag en nacht online zijn is wel heel raar, een mens moet ook slapen.

Sterke punten
Sterke punten? Zijn er voor dit soort site sterke punten dan?

Zwakke punten
Sja, zie verhaal.

reacties:

Review: stelletje bedriegers

Nouja, ik heb misschien een beetje overtrokken gereageerd. Ik kan eigenlijk met 1 moderator niet goed opschieten, en ik denk er nu anders over. Misschien moeten we juist ideeën opbrengen en leren van elkaar. Als we dat doen, misschien dat het dan ook beter wordt. Misschien kunnen we juist helpen bij verbeterpunten (die op elke site ongetwijfeld zullen bestaan, niet alleen bij zeddnet). Ik hoop wel dat ze mij een kans geven om nog een keer terug te komen, want ik kan over het algemeen heel leuk praten met mensen op de chat. Nieuwe mensen horen net als elders even welkom te zijn, dat gebeurd ook wel volgens mij. Het zijn misschien enkelen die niet zo subtiel zijn waardoor mensen mogelijk schrik krijgen en wegblijven.

Ik heb hier mijn berichten oprecht laten verwijderen, omdat ik vond dat ik te ver ben gegaan. Ik heb ze een uitgebreide excuus mail/brief gestuurd met darain ook dat ik oprecht mijn excuus aanbiedt. Het zou Zeddnet echt sieren om mensen dan ook een tweede kans te geven, want een keer buiten je boekje gaan en iemand nooit laten terugkeren, zou betekenen dat berichten hier bevestigd worden en dat zou ik jammer vinden en bovendien onmenselijk. Ik vind, mensen verdienen een tweede kans. Ik hoop dat ze nu ook met elkaar in overleg zijn, ik ben nog nooit ergens gebannen dit was echt een incident. Ik ben niet gebannen wegens onverschilligheid, maar wel om wat ik hier eerder heb geschreven.

Zeddnet, ik zou het echt heel leuk vinden om terug te komen, want een tweede kans om gezellig mee te kletsen (en irritatie te vermijden door te zwijgen) en ook een kans om te bewijzen dat ik WEL leuk mee kan doen, en dat dit incident eenmalig was. Hoe moet ik anders bewijzen dat ik dat kan?

MVG.

Review: stelletje bedriegers

En wat ik vooral vergeten ben, is dat ik (laat ik even voor mezelf spreken) maar ook anderen juist van zeddnet in dit geval kunnen leren. Het was een ongelooflijke negatieve flow waar ik in zat waarbij ik dingen zei die in een waas voorbij kwamen zonder ook de consequenties in te zien. Ik wil laten zien dat ik ervan heb geleerd.

Review: stelletje bedriegers

Nouja, eigenlijk heb ik er geen goed gevoel over, anders had ik vast al bericht terug gehad. Jammer. Ik lees net het verhaal van Sophy (nu pas), ik wist niet dat dat echt zo ging? Als dat zo is dat ze zo schelden, dan zou ik me afvragen waarom ze mij gebannen hebben. Ik heb ook gescholden, maar mijkunnen ze bannen. Waarom mogen zij het dan wel en ik niet? Ik heb 1 moderator wel voor iets uitgemaakt (nee, geen nare ziektes hoor), maar dan nog hoort dat niet maar als wij niet mogen schelden, dan mogen zij dat natuurlijk zelf ook niet. Beetje krom als wij dat niet mogen en beheerders dat net zo hard zouden doen. Ik heb gelukkig geen last gehad van scheldende moderators. Ze hebben gehandeld hoe ze moesten handelen in mijn geval maar als dit verhaal van sophy waar is, dan krijg een twijfelachtige gedachte. Niet dat ik tekeer zou gaan nu hoor, dat heb ik gehad maar welke sites zijn jullie nu lid? Ik zou graag meekletsen.

Review: stelletje bedriegers

Ik heb nog geen bericht terug gekregen van Zeddnet. Ik wil wel terug, want ik mis de mensen met wie ik leuk kon praten. Ik zou het op zijn minst erg prettig vinden om a.u.b een antwoord te mogen ontvangen? Want anders weet ik helemaal niks zeker.

Review: stelletje bedriegers

@ Jan Muyrens, ik vrees dat er sprake is van een misverstand :)
Ik denk dat je een andere Patrick voor je ziet, ik ben gewoon een leek die toevallig lid was van Zeddnet onder de naam Lonely_Wolf ;)

Review: stelletje bedriegers

Of maak ik nu zelf een misverstand? Er zijn hier nog meer Patricks :P

Review: stelletje bedriegers

Ik ben dus de niet Patrick H.

Verder zou ik het niet slim vinden je telefoonnummer openbaar op te schrijven, je weet immers nooit wie er meeleest :(
Mensen kunnen er misbruik van maken, of er zijn mensen die van alles met je uit kunnen halen door bv. constant te terroriseren met bellen en sms-jes waar je niet op zit te wachten, hackers en dergelijke.

En ik heb gelukkig een antwoord van Zeddnet mogen krijgen. Ik ben echt blij als ik terug zou mogen, en mij positiever opstellen en als ik toch door iets anders al geïrriteerd ben ben, blijf ik toch wel eventjes weg., dan trek ik me vaak even terug. Je hoeft ook niet altijd je dag te hebben en dan kom je weer online als het wel weer goed gaat.

Review: afrader

Ironisch dat de namen Senna en goudlokje (mits jullie dezelfde namen gebruiken op zedd) nooit meer te zien waren toen ik lid was :)
ALS dat zo is, was het toch niet zo leuk meer? Of is men verbannen van de site? :)

Ben er wel achter dat degene die geblokt worden, de mensen zijn die normaal leuk chatten en als ze dan een keer iets verkeerd zeggen, meteen wordt gewaarschuwd in een mail, terwijl andere mensen die veel te ver gaan gewoon worden beschermt en dat ze mogen blijven. Wat klopt hier dan niet? Lachwekkend gewoon :)
Maar ik ben klaar hoor. Ik wens niet langer in deze vriendjespolitiek te trappen en de lol is er hierdoor helemaal af om nog maar 1 dag terug te keren op zeddnet.

Review: afrader

Oeps, mijn naam vergeten. Het bericht hieronder is afkomstig van Lonely_Wolf. Of is één van de moderators (lizzy, sil of Aldurazyme) hier anoniem bezig te reageren? Dat zou laf zijn :)