Plaatjes

Plaatjes kijken......dat is wat iedereen doet op een datingsite. Nogal makkelijk om iemand gewoon weg te klikken als hij of zij je niet aanstaat. Vaak wordt zelfs de tekst niet eens gelezen.

Ik geef toe.....ik val ook op een bepaald type vrouw en helaas nog vaak de verkeerde ook. De meeste vrouwen die ik heb leren kennen (vooral via het net) zijn vaak de vrouwen die enorm opgewonden raken van aandacht. Ik noem het gewoon ziekelijk omdat zij altijd en overal in de picture moeten staan. Na enkele maanden zijn ze jou beu en zoeken weer de aandacht bij een ander.....gewoon omdat daar een betere kop op staat (naar hun mening dan). Het maakt niet uit wat je verder te bieden hebt of wat je hebt bereikt in je leven want daar ligt de interesse helemaal niet. Alles draait om de spanning, en aangezien zij zelf de veroorzaker zijn van de desinteresse, gaan zij het toch weer bij de ander zoeken want aan hun ligt het niet en heeft het nooit gelegen.

Op Knuz gaat dat eigenlijk net zo. Alles draait om de aandacht! Je leest op haar profiel de tekst "stuur mij een origineel bericht" en je gaat dan een leuke presentatie van jezelf sturen. Denk nou maar niet dat je een reactie terug krijgt want het gaat er puur om dat er een volle mailbox gecreëerd wordt om hun ego te strelen. Of je hebt contact met elkaar en na een 2 of 3- tal mailtjes over en weer hoor je opeens helemaal niets meer (ook dat heb ik meerdere malen meegemaakt). Helaas zijn die vrouwen in het echt ook zo en gaan jou na een poosje gewoon negeren of jou net zo lang afzeiken totdat je zelf de benen neemt.

Om aandacht schreeuwen is niets anders dat verschrikkelijk onzeker zijn over jezelf. In werkelijkheid jezelf niets waard vinden en steeds een bevestiging opeisen in de hoop er zelf beter van te worden. Zich heel anders voordoen dan zij in werkelijkheid zijn. Zogenaamd alles goed voor elkaar hebben, zogenaamd de hele wereld afreizen en zogenaamd een geweldige baan hebben. In werkelijkheid hadden deze vrouwen het financieel "goed" voor elkaar dankzij hun ex- man, werken zij amper of gewoon helemaal niet omdat zij zowat de gehele alimentatie opsnoepen en zijn ze ook verschrikkelijk lui. Om dan nog maar even te zwijgen over het uiterlijk en hoe onhygiënisch zij in werkelijkheid zijn. En dat is nou de reden dat zij jou na verloop van tijd de laan uitschoppen.....want dan komt de ware aard naar boven.

Bestaan ze nog? Bestaan er nog vrouwen die zich wel durven te uiten en hun ware aard laten zien? Vrouwen die tevreden zijn met wat ze hebben en wat ze hebben bereikt in het leven. Om dan over die mooie vrouwen terug te komen....ik heb zeker mooie vrouwen gehad in mijn leven en geloof me.....die hebben meer minnen dan plussen want laat dat vaak de types zijn die vreselijk onzeker zijn.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

11 reacties

Aandacht en bevestiging zijn inderdaad de sleutelwoorden voor vrouwen. Als ze op een gegeven moment vinden dat ze aandacht bij je tekort komen zijn ze zo het matrasje voor een ander. Willen vrouwen nu echt zo'n macho uitsloverige hufter die ze geestelijk de hoek intrapt en waar ze jankend en onderdanig weer uitkomen en hem alles vergeven? Ik denk dat ze beter af zijn met een lieve, zorgzame man die veel voor ze doet. Maar ja, ik hoor het alweer, die zijn niet spannend, die zijn saai. Lieve, open, betrouwbare en niet veeleisende vrouwen zijn er zeker wel, maar ik kom ze niet loslopend tegen. Hou er rekening mee, vrouwen zijn in het begin lief, aardig en aanhankelijk, maar of ze zo blijven?

Dat zijn nou juist de vrouwen die altijd roepen "ik kom altijd de verkeerde mannen tegen".

Mijn ex vertelde ook over haar vriendjes die zij voor mij had leren kennen en ook het bed had gedeeld. Toen ik aan haar vroeg waarom het daarbij bleef kreeg ik als reactie "die mannen houden er altijd meerdere vrouwen op na" en verder werd er gezwegen. In het begin van de relatie begreep ik dat wel, echter toen de relatie tussen ons nog maar net 2 dagen verbroken was had zij alweer contact met een van hen opgenomen en hem uitgenodigd om bij haar "op de koffie" te komen. M.a.w. het saaie (in haar ogen) werd snel vergeten en het spannende was weer heel snel welkom! Dus op de vraag of dat soort vrouwen liever aandacht krijgen van een macho uitsloverige hufter? Ja! Bij hun is het niets anders dan een machtsspel en de ongelofelijke drang om de grootste vis te vangen. Zij houden zich niet bezig met het innerlijk....zij houden zich alleen bezig met het uiterlijk. Het is blijven vissen naar spanning en aandacht. Totdat de vis in hun ogen gaat rotten (omdat zij het zelf niet houdbaar kunnen houden) en gaan weer opzoek naar verse vis.

Ach Johan....als een vrouw nu tegen mij zegt "ik ben zo niet" kan ik alleen maar antwoorden met "uhuh sure" want voor nu geloof ik daar absoluut niet in. Vrouwen hebben mij verpest en misbruikt dus misschien moet ik ook wel die macho hufterige man gaan worden......maar ja.....dan doe ik mij anders voor en dat is nou juist wat ik nog nooit gedaan heb en ook nooit zal doen!

Wat je schrijft, komt mij zeer bekend voor, Dave.Ik kan niets anders dan jouw revieuw volledig onderschrijven, heb ook hetzelfde meegemaakt.Kijk maar eens naar tvprogramma's als "Tros opgelicht".Nog steeds vind ik het tenenkrommend om te zien dat oplichters, charlatans en ander gespuis het alleen al lukt om contact te maken met dames , welke ze in een later stadium naar de financieële afgrond brengen (rekeningnummers vervalsen, pinpassen misbruiken, etc).
Hoe kan het dat gladde, gewiekste lieden met een leuk "lief" koppie het wél lukt om een contact te krijgen met dames van een datingsite? Dat een dame bij haarzelf denkt " hé, dat is een leuke jongen, die wil ik wel beter leren kennen"..Terwijl de echte jongens, die oprecht goed, eerlijk, serieus en betrouwbaar zijn , jongens bij wie het niet eens opkomt om op deze manier met vrouwen om te gaan, genegeerd worden op datingsites.En waarom? uiterlijk is het enige wat telt,de innerlijke mens telt totaal niet.Niet bij Knuz, RP, Lexa, etc.

Ondanks veel teleurstellingen en negatieve ervaringen blijf ik vrouwen met respect behandelen, zo ben ik nu eenmaal. Maar willen vrouwen diep in hun hart dit wel?
Willen ze niet veel liever zo'n onbetrouwbare macho die ze als slet behandeld? Een man die maar met zijn vingers hoeft te knippen en hij heeft de volgende alweer in bed. Lekker spannend hè om één van de velen te zijn. Nee, ik ben niet jaloers, ik wil dit niet. Ik wil er maar één, maar dan wel een vrouw die ik met andere mannen kan vertrouwen. Ik geef ze alle vrijheid maar absoluut geen seks met andere mannen, dan is het gelijk voorbij.

Goed gesproken Dave. Ben het 100% met je eens, maar soms, en ik geef toe je moet zoeken, zijn er wel vrouwen die gewoon een leuk praatje willen

Ach weet je......ik lach ze hard in hun gezicht uit :)

Er is altijd wel een goede reden geweest dat zij verliefd op jou werd(en). Er is altijd wel iets geweest wat hun enorm aantrok aan jou en daarom een relatie wilde aangaan. Of het nou je uiterlijk was of je innerlijk of wat dan ook......ze beginnen niet voor niets iets met je.

Het feit van dat ik ze uitlach is dat ZIJ een probleem hebben en niet ik. Ik heb de aandacht niet nodig om mij goed en zeker te voelen. Ik ben trots op mezelf en weet wat ik te bieden heb. Daarbij heb ik in het dagelijkse leven absoluut niets te klagen dus ik krijg wel degelijk aandacht van mooie vrouwen. Ik heb het niet nodig om steeds het bed te delen met een andere vrouw om een bepaalde bevestiging te krijgen. Bevestiging voor wat? Zoeken naar aandacht is niets anders dan zoeken naar jezelf. Zoeken naar iets wat er niet is omdat het probleem bij jezelf ligt. Bij dat soort mensen duurt het vreselijk lang voordat zij erachter komen dat het probleem bij hun zelf ligt. Maar ondertussen doen zij er andere mensen pijn mee en slurpen zij jouw energie volledig op. Wij hebben een hele andere kijk op mensen en net zo goed op onszelf. Dat deze mensen (in dit geval vrouwen) zo vreselijk negatief zijn en jou betrekken in hun probleem is voor ons bijna niet te begrijpen. Wij gaan zo niet met mensen om.....wij hebben wel de nodige respect en menen wel wat wij zeggen. Wij hebben geen aandacht nodig om er zelf beter van te worden want wij zijn al goed genoeg. Ik kan zo nog wel even doorgaan maar het is wel hoe ik erover denk. Dit is denk ik ook de reden waarom wij dat soort vrouwen altijd weer aantrekken.....omdat zij tegen ons opkijken en ook zo door het leven willen gaan. Een confrontatie aangaan doen ze niet en kunnen ze ook niet omdat zij vreselijk labiel zijn. Meteen de vinger naar jou wijzen is voor hun de beste oplossing. En als het uiteindelijk een discussie wordt trekken zij hun gymschoenen aan en gaan ze vluchten naar een ander. Heel triest maar daarnaast ook vreselijk vermoeiend.

Deze vrouwen zullen altijd weer de spanning gaan opzoeken en daarbij een masker opzetten. Mooie mannen is het enige wat telt maar uiteindelijk zijn ze dom en naïef. Op de korte termijn voelen zij zich goed.......maar op de lange termijn gaan zij steeds verder de afgrond in totdat er niets meer overblijft waarvan zij denken gelukkig te worden. Dus als je weer zo'n vrouw tegenkomt.....dumpen en blijf gewoon wie je bent. Dan is jou enorm veel ellende bespaard gebleven ;)

Bedaar, we krijgen er allemaal mee te maken. Ik volg deze site al bijna acht jaar en het is in zijn geheel uit de klauwen gelopen. Als ik namen zie als sexbook of weet ik wat, hoe kun je dat nog serieus nemen? Dan lees ik hier de jankverhalen over bedrog..dan moet je echt bij jezelf te rade gaan.

acht jaar geleden stuurde ik een leuke meid een berichtje en daar kreeg ik gewoon antwoord op. Nu zijn datingsites zo overladen met vissende kerels die op een zeer agressieve manier strooien met berichten aan alles dat vrouwelijk is, dat die arme meisjes een slavenarbeid aan mailwerk in de schoot werpt. Als ik nu naar Knuz kijk dan staat je naam als nieuw ingeschrevene binnen een paar tellen op bladzijde dertig en berichten blijven onbeantwoord. Ik zou als ik in hun schoenen stond het ook niet meer weten. Je wordt afgekeurd, maar dat is omdat ze alle keus hebben en dagelijks blijft de interesse in dezelfde sneltreinvaart binnenstromen. Neem dat niet te persoonlijk op, dit is nu eenmaal zo. Het enige positieve wat je er van kunt maken is dat het alleen maar erger gaat worden.

Nee, ik werk niet voor Knuz of voor een andere datingsite en het is waar dat ik veel schrijf. Ik heb eerder geschreven dat mooie vrouwen worden bedolven onder de e-mails en dat ze ook plaatjes kijken en dat ze zich laten inpakken door mooie verhaaltjes en daardoor vaak voor het verkeerde type kiezen. Datingsites gaan gebukt onder een schrijnend tekort aan ingeschreven vrouwen. Mannen storten zich dus massaal op de vrouwen. Op datingsites hebben mannen een zeer zware concurrentie. Datingsites kunnen voor vrouwen werken, nauwelijks voor mannen terwijl die op betaalde datingsites zo goed als voor alle inkomsten zorgen. Voor de meeste mannen is dit gezien de zeer lage slagingskans weggegooid geld. Je kan als man dus maar beter wachten totdat je in real life toch nog een leuke vrouw tegenkomt, maar je moet er wel op uit gaan en niet achter je laptop blijven zitten.
Ook bellen vrouwen niet bij je aan de deur of ze je vriendin mogen zijn.

Zo te lezen hebben jullie al veel meegemaakt op liefdesgebied. Dit was dus niet allemaal positief. Maar zoals je al zegt Johan, ze zijn er wel: die vrouwen die op zoek zijn naar een lieve, zorgzame man en desondanks niet erg veeleisend zijn. Je moet ze alleen eventjes vinden. Dus ik zou zeggen. Geef niet op en selecteer misschien nog niets kritischer, zodat je niet weer een aandachtsgeile vrouw aan de haak hebt geslagen. Geloof me, ik ken deze types, maar er zijn ook aandachtsgeile mannen. Die kom ik in mijn geval vaak tegen op datingssites. Zij zijn te herkennen aan het vele reageren op profielen en er tussen uit te vissen door eens in de zoveel tijd een nieuw profiel aan te maken. Vaak meegemaakt dat dezelfde kandidaat dan weer mijn profiel leuk vond en mij op de nieuwe foto niet herkende als een contact van een half jaar geleden ;-)

Zo te lezen hebben jullie al veel meegemaakt op liefdesgebied. Dit was dus niet allemaal positief. Maar zoals je al zegt Johan, ze zijn er wel: die vrouwen die op zoek zijn naar een lieve, zorgzame man en desondanks niet erg veeleisend zijn. Je moet ze alleen eventjes vinden. Dus ik zou zeggen. Geef niet op en selecteer misschien nog niets kritischer, zodat je niet weer een aandachtsgeile vrouw aan de haak hebt geslagen. Geloof me, ik ken deze types, maar er zijn ook aandachtsgeile mannen. Die kom ik in mijn geval vaak tegen op datingssites. Zij zijn te herkennen aan het vele reageren op profielen en er tussen uit te vissen door eens in de zoveel tijd een nieuw profiel aan te maken. Vaak meegemaakt dat dezelfde kandidaat dan weer mijn profiel leuk vond en mij op de nieuwe foto niet herkende als een contact van een half jaar geleden ;-)

Dank je voor je bemoedigende woorden Ines. Ik merk in de praktijk dat de meest aanwezige mannen de aandacht van vrouwen trekken en dat ik door mijn rustige gedrag in feite verloren ga in de massa. Vrouwen waarderen mij echt wel, maar ik heb net niet dat waardoor vrouwen mij beter willen leren kennen. Aan mijn uiterlijk ligt het niet is mij meerdere keren verteld. Je bedoelt waarschijnlijk dat ik minder op het uiterlijk van vrouwen moet letten. Helaas werkt het bij mij zo wanneer het uiterlijk van een vrouw mij niet aanspreekt ik er geen speciale gevoelens voor kan krijgen. Ik weet ook dat dat niet kan komen. Als ze een vriendin van mij zou worden zal ze altijd een gewone vriendin zijn, niets meer.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden