Ge�nteresseerd ? Hoezo ge�nteresseerd !

Geïnteresseerd ? Hoezo geïnteresseerd !

Zolang je nog gratis lid bent wordt je bestookt door automatisch gegenereerde e-mails dat er veel mensen geïnteresseerd in je zouden zijn. Laten we één ding duidelijk stellen, al is je profiel duizend maal bezocht, zolang je geen e-mail hebt gekregen is er helemaal niemand die interesse voor je heeft. Het grote nadeel van Lexa tegenover andere datingsites is dat je als gratis lid je e-mails niet kunt lezen en niet kunt zien wie je profiel heeft bezocht. Als je dit wilt krijg je gelijk de betaalpagina voor je neus. Op Relatieplanet kan dit duidelijk wel. Pas als je een e-mail terug wilt sturen moet je gaan betalen. Ik heb niet de indruk dat Lexa of Relatieplanet met fake profielen werken zoals andere malafide datingsites. Zolang je niet hebt betaald wordt je door deze malafide datingsites bestookt door e-mails van hele mooi vrouwen. Deze e-mails van fake profielen worden enkel als lokeend gebruikt om je te doen betalen. Als je hebt betaald zul je ontdekken dat het merendeel, zo niet allemaal, fake profielen zijn. Weggegooid geld dus. Wat voor alle datingsites geldt is dat bij matching enkel wordt gekeken welke dames binnen jouw voorkeur liggen en niet of je binnen elkaars voorkeur ligt. Geen echte matching dus! Bijvoorbeeld een zogenaamde match waarbij om te beginnen al blijkt dat je niet binnen haar gewenste leeftijd valt.

Sterke punten
Geen fake profielen?

Zwakke punten
Als gratis lid kun je helemaal niets. Misleiding door te stellen dat er veel interesse voor je zou zijn. Moeilijk gedoe als je de tekst van je profiel wilt wijzigen. De tekst wordt geweigerd terwijl er absoluut geen verboden dingen in staan. De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst. Als je je tekst weer wilt wijzigen moet je wachten totdat de vorige is goedgekeurd. Date voorstellen zijn vaak dezelfde dames. E-mails aan Lexa worden niet beantwoord.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

4 reacties

Nou Johan, je hebt groot gelijk.Alleen, het Lexa Customercare team of hoe het ook heten mag, is niet weg te branden van deze site.Zal vast wel weer zo'n zieltje de boel proberen recht te praten wat krom is.Lexa is er maar voor 1 ding: Zoveel mogelijk geld binnenhalen.De rest interesseert ze geen moer.En al die fijne,spontane meiden waarmee ze adverteren op tv over hoe makkelijk het allemaal gaat...Een en al misleiding.Er wordt gesuggereerd dat ze maar 1 reactie heeft gekregen ( van die persoon waarmee ze samen een hamburger eet).Dat ze in werkelijkheid veel meer reacties gehad heeft ( want zo gaat dat bij datingsites) en daar niet op gereageerd heeft, dat verteld Lexa je niet.Om zo de mannelijke leden gedesillusioneerd achter te laten en de ervaring te geven dat het helemaal niet zo is zoals het wordt voorgespiegeld in die vrolijke fantasiewereld van Lexa.

@Bertus,

Je hebt het over de TV reclames. Je ziet hier enkel jonge mensen. Jonge mensen hebben juist de meeste kansen in real live. Die gaan veel uit en ontmoeten veel mensen. Het zijn juist de mensen zo vanaf 40 die veel minder mensen ontmoeten en zich daarom tot een datingsite wenden. De spoeling van vrijgezellen vanaf 40 is ook veel en veel minder dan onder de twintigers. Hier zouden de reclamemakers eens aan moeten denken.

De reclamemakers kiezen dus de verkeerde doelgroep. De meeste mensen waarbij het in real live niet lukt zijn 40 jaar en ouder.

Toevallig op deze pagina terecht gekomen omdat ik probeerde uit te vissen waarom mijn profieltekst waar niets mis mee is, niet geaccepteerd wordt.
Overigens moet ik zeggen dat Lexa voor mij prima werkt. Zelfs zonder profielfoto(!) is het mij al diverse malen gelukt om te daten. In de afgelopen 7 jaar zijn daar twee relaties van 4 en 2 jaar uit voort gekomen plus voor, tussen en na die relaties nog 5 - 10 dates. Als Lexa niet werkt dan denk ik dat dat voornamelijk aan de persoon zelf of een slecht profiel ligt...

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden