Reviews van deze auteur

Hoge eisen

Review over Knuz

Hallo vrouwen die zoveel te eisen hebben. Hebben jullie wel eens naar jezelf gekeken? Wat hebben jullie te bieden dat jullie zulke hoge eisen kunnen stellen? Zijn jullie allemaal een fotomodel of een super girl? Ook het niveau van veel vrouwen op datingsites is laag. Het niet beantwoorden van serieuze niet op seks uit zijnde e-mails is tekenend. Zijn die vrouwen wel serieus op zoek? Veel maken er een spelletje van. Of hebben ze zich enkel maar ingeschreven om te kijken wat voor mannen er nog op hun reageert? Ze willen weten of ze nog goed in de markt liggen, meer niet.

Donkere vrouwen

Review over Knuz

Waarom zie ik haast geen donkere vrouwen op datingsites? Als ik een interraciaal stel zie is dit voor 99% een donkere man met een blanke vrouw. Een donkere vrouw met een blanke man zie ik zelden. Willen donkere vrouwen geen blanke man? Een reactie van een donkere vrouw zou welkom zijn.

Cultuurverschil

Review over Knuz

Aan een relatie met groot cultuurverschil kan je beter niet aan beginnen. Grote kans dat je dit vroeg of laat gaat opbreken. Een blanke man is over het algemeen betrouwbaarder en minder bazig als bijvoorbeeld een Noord-Afrikaanse of negroïde man. In deze culturen zie je mannen die pakken wat ze pakken kunnen (ook als ze al een relatie hebben) en negroïde vrouwen met kinderen van verschillende mannen. Voor mezelf heb ik geen bezwaar tegen een vrouw van een ander ras zolang we goed met elkaar kunnen opschieten. Naast een blanke vrouw gaat mijn voorkeur uit naar een vrouw van het Aziatische type.

Wat moet ik hiervan denken?

Review over Knuz

Ik heb via Knuz een date gehad met een hele leuke dame, we gaven elkaar ons e-mail adres en hebben nog maandenlang een goed e-mail contact gehad. Het kwam ondanks mijn voorstellen niet tot een nieuwe afspraak, geen tijd, geen tijd, dit ondanks dat ze eerst wel graag weer wat met me wilde gaan drinken of eten. Plotseling beantwoordde ze mijn e-mails niet meer alsof ze van de aardbodem was verdwenen. Dat ze een ander had ontmoet waar haar volledige aandacht naar uitging en dat ik niet meer bestond? Dat ze de moeite niet wilde nemen om mij dat te schrijven of durfde te schrijven? Ik werd volledig genegeerd ondanks onze vroegere zeer goede contacten.

Ik ben er mee gekapt

Review over Knuz

Ik ben met alle datingsites gekapt omdat ik het spuugzat werd elke keer weer tevergeefs op antwoord op mijn e-mail te wachten. Net zoals in real live trekken de Don Juans de aandacht van de vrouwen, andere mannen worden niet gezien. Als je als man geen mooi pratende charmeur bent kan je het ook op datingsites wel shaken. Het kan ook zijn dat ik iedere keer een populaire vrouw heb aangeschreven waarbij mijn e-mail werd ondergesneeuwd door de e-mails van andere mannen. Ik heb gezien dat sommige vrouwen wel 50 e-mails per dag kregen. Val tussen die andere 49 maar eens op. Op mijn profiel en berichtjes was niet veel aan te merken, wat is het dan wel?

Het lijkt wel

Review over Knuz

Het lijkt wel of 50+ vrouwen die alleen komen te staan veel minder geïnteresseerd zijn in een nieuwe relatie dan 40+ vrouwen. Ik maak dit op uit het aantal 40+ vrouwen en het aantal 50+ vrouwen die ingeschreven staan. Het aantal 50+ vrouwen is veel minder. Misschien heeft het met de overgang te maken. Dit is niet zo gunstig voor 50+ mannen die wel graag een nieuwe relatie willen.

Te hoge verwachting

Review over Partner Select

Verwacht via een relatiebemiddelingsbureau niet iemand die er uitziet als een fotomodel of filmster. Mensen die zich hier inschrijven lukt het niet in het dagelijks leven iemand naar hun smaak te vinden en hebben het vaak ook al jarenlang tevergeefs op datingsites geprobeerd. Om die mensen kneuzen te noemen gaat me net iets te ver maar hier komt het in de praktijk wel op neer. Er moet toch iets zijn waarom iedereen je afwijst? Op datingsites is dit vaak leeftijd en uiterlijk. Ook vrouwen kijken op datingsites eerst naar de foto en als de man er niet precies zo uitziet als ze graag zouden willen klikken ze hem gelijk weg. Verwacht via relatiebemiddeling niet de man of vrouw van je dromen. Je kunt aan de consulente wel je wensen kenbaar maken, maar wanneer je je wensen als eisen gaat hanteren gaat het echt niet lukken.
Als je aan je eisen vast blijft houden, geef het dan maar op, dan hou je tenminste je geld nog in je zak.

Scheve verhouding

Review over Knuz

Dat op datingsites de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen zo scheef ligt komt omdat vrouwen veel minder echt op zoek zijn naar een nieuwe partner. Vrouwen laten het meer aan het lot over of ze een nieuwe partner vinden of niet. Vrouwen kunnen ook makkelijker zonder partner leven als mannen. Mocht een vrouw ergens behoefte aan hebben kiest ze daarvoor wel een man uit haar eigen omgeving uit, of deze man getrouwd is of niet maakt ze hiervoor weinig uit. Misschien is het wel veiliger met een getrouwde man, verder geen toestanden. Het is wat dat betreft veel en veel gemakkelijker voor een vrouw. Een vrouw hoeft zich enkel maar aan te bieden aan een man waar ze wat mee wil, een man moet flink jagen. Een man moet zich duidelijk onderscheiden wil hij voor een vrouw opvallen. Ook in het gewone leven heeft een vrouw het voor het uitkiezen.

Niet meer dan 3

Review over Knuz

In artikelen worden vrouwen geadviseerd niet meer dan 3 eerdere relaties en/of avontuurtjes te bekennen. Ik vind dit geen goed advies omdat dit slecht is voor de vertrouwensbasis. Vroeg of laat zal er toch meer van uitkomen. Ik kan me goed voorstellen dat een man dan gaat denken "als ze er één heeft verzwegen zullen er nog wel meer zijn geweest" In het begin zul je niet alles vertellen, maar ik vind dat je dit later wel moet doen, zowel de mannen als de vrouwen.

Ook vind ik stiekem vreemdgaan achterbaks, wat de reden ervoor ook geweest is. De mannen hebben de naam, maar de vrouwen zijn net zo erg. Vrouwen kunnen het enkel beter geheimhouden.

Bijna alleen maar jonger

Review over Knuz

Op datingsites wordt er bijna uitsluitend, zowel door vrouwen als mannen, gezocht naar personen die jonger zijn, tot aan het extreme toe. Er wordt veel te veel op leeftijd gelet. Men zou ook eens moeten zoeken naar personen die ouder zijn. Een tweede punt is de foto. Wanneer de foto niet aan het ideaalbeeld voldoet wordt er snel doorgeklikt. In het dagelijks leven zie ik relaties ontstaan met zelfs een groot leeftijdverschil, hierbij zijn leeftijd en uiterlijk duidelijk van minder belang maar meer hoe iemand is. Ook valt mij de zeer passieve houding van vrouwen op. Ze nemen bijna nooit zelf het initiatief om een man te benaderen. Indien dit gedrag op datingsites niet verandert zie ik via datingsites maar zeer weinig relaties ontstaan.
Ik heb ook dingen waarvan ik graag zie dat een vrouw uiterlijk aan voldoet, maar dat zijn er niet zoveel. Dit zijn slank, lang haar en een mooie open blik. Ik sluit niet uit dat het wat kan worden met een vrouw die hier niet geheel aan voldoet. Volslanke vrouwen zien graag een slanke man en zijn op hun teentjes getrapt als ze wordt duidelijk gemaakt dat ze het beter bij een man van hun eigen postuur kunnen houden.

Waarover klagen en willen de vrouwen

Review over Knuz

Vrouwen klagen erover dat de mannen enkel een jong, mooi, zeer slank modepoppetje willen hebben en niet kijken naar de innerlijke schoonheid van een vrouw. Maar wat willen vrouwen zelf dan? Een betrouwbare, lieve en zorgzame man is niet interessant, die is saai. Vrouwen willen een jonge, lange, stoere, zeer zelfverzekerde man met veel babbels (moet wat te vertellen hebben) en vooral heel veel HUMOR. Mag ik even weten wat dat allemaal op zijn beurt met de innerlijke schoonheid van een man te maken heeft? Ik zou het niet weten. Mannen met echte humor zijn er niet zoveel. Onder mijn 42 mannelijke collega's zou ik kunnen zeggen dat er maar één echte humor heeft en die is getrouwd. Mannen met humor blijken razend populair onder de vrouwen (in meer dan de helft van de profielen van vrouwen komt het woord HUMOR voor) dus vrouwen zullen zware concurrentie ondervinden, de kans is dus heel klein dat hij voor jou gaat kiezen. Wat ik ook vaak tegenkom is de zin "geen invulling maar aanvulling" Nu weet ik niet exact wat ze hier mee bedoelen maar ik maak hieruit op dat ze hun leven niet met een man willen delen maar een man maar als extra zien.

Dat een vrouw juist op zoek is naar een betrouwbare, zorgzame en lieve man en al dat macho en uitsloverig gedoe van mannen spuugzat is ben ik in profielen van vrouwen nog niet tegengekomen. Het woord lief wel ja, maar dan wel in combinatie met de door mij opgesomde eigenschappen.

Aanvulling, geen invulling

Review over Knuz

Ik lees vaak dat vrouwen een man zoeken als aanvulling, geen invulling. Ik denk dat een man door een vrouw niet graag als extraatje wordt gezien. Dit is een totaal andere insteek dan wanneer je als je jong bent gaat samenwonen of trouwen, dan wil je er voor elkaar zijn en gaan. Als iemand zijn leven al zover heeft ingevuld dat er maar weinig ruimte overblijft kan die beter niet aan een relatie beginnen. Als iemand schrijft "Ik zoek geen invulling, ik heb mijn leven al ingevuld" dan vraag ik me af hoeveel tijd en energie die persoon in een nieuwe relatie wilt steken. Ziet zo iemand in een relatie niets meer als vermaak tussendoor? Zoek geen contact enkel maar voor de gezelligheid, je kunt de ander er valse hoop door geven. Ik ben van mening als je echt wat voor elkaar wilt betekenen je wel elkaars leven gedeeltelijk moet invullen, je leeft anders teveel langs elkaar heen en je relatie heeft onvoldoende diepgang.

Humor

Review over Knuz

Wat ik heel vaak in profielen van vrouwen tegenkom is dat een man veel humor moet hebben. Alsof een man een grote lolbroek moet zijn en er is om een vrouw te entertainen. Van een man die weinig humor heeft wordt gelijk aangenomen dat die man wel saai zal zijn en wel weinig leuks mee te beleven valt. Zoveel vrijgezelle mannen met veel humor zijn er niet, die zijn vaak getrouwd of hebben allang een nieuwe vriendin en wat dan? Die mannen met veel humor kunnen je wel eens op een andere manier in de maling nemen wat je beslist niet zo leuk zal vinden als je er achter komt. Het hardste lacht die man dat het hem weer gelukt is. Hij zal het wel veel humor vinden, jij niet meer. Populaire mannen zijn niet trouw, die kunnen vrouwen bij de vleet krijgen en kiezen op hun beurt voor de mooiste en jongste, getrouwd of niet getrouwd. Die man waar jullie op zoek naar zijn vindt je niet op een datingsite. Die heeft dit niet nodig. Die vindt zo wel een hele mooie en gewillige vriendin, misschien wel meerdere. Als je met minder geen genoegen wilt nemen, geef het dan maar op. Als je het onderste uit de kan wilt hebben krijg je het lid op je neus. Ik heb stellig de indruk dat veel vrouwen hun mogelijkheden te hoog inschatten en dat mannen realistischer zijn. Uiteraard zijn er ook mannen die er enkel maar van kunnen dromen een bepaalt type vrouw te krijgen, terwijl een andere man hier geen enkele moeite voor hoeft te doen omdat de vrouwen zo wel op hen afkomen.

Grote mismatch

Review over Knuz

Ik heb het idee dat er onder het vrijgezellenbestand een grote mismatch is.
Vrouwen waar mannen in geïnteresseerd zijn willen die mannen niet.
Mannen waar vrouwen in geïnteresseerd zijn willen die vrouwen niet.
Ik vrees dat ondanks het bestaan van veel datingsites dit zo zal blijven.

Een vaak gelezen excuus waarom vrouwen het een stuk jonger zoeken is dat ze de mannen van haar leeftijd niet aantrekkelijk meer vinden en dat ze zich veel jonger voelen.
Realiseren deze vrouwen zich wel dat mannen er net zo over kunnen denken en dus geen (veel) oudere vrouw willen hebben?

De voorkeur voor een veel jongere man zie ik voornamelijk bij vrouwen tegen, tijdens en na de overgang.

Geïnteresseerd ? Hoezo geïnteresseerd !

Review over Lexa

Zolang je nog gratis lid bent wordt je bestookt door automatisch gegenereerde e-mails dat er veel mensen geïnteresseerd in je zouden zijn. Laten we één ding duidelijk stellen, al is je profiel duizend maal bezocht, zolang je geen e-mail hebt gekregen is er helemaal niemand die interesse voor je heeft. Het grote nadeel van Lexa tegenover andere datingsites is dat je als gratis lid je e-mails niet kunt lezen en niet kunt zien wie je profiel heeft bezocht. Als je dit wilt krijg je gelijk de betaalpagina voor je neus. Op Relatieplanet kan dit duidelijk wel. Pas als je een e-mail terug wilt sturen moet je gaan betalen. Ik heb niet de indruk dat Lexa of Relatieplanet met fake profielen werken zoals andere malafide datingsites. Zolang je niet hebt betaald wordt je door deze malafide datingsites bestookt door e-mails van hele mooi vrouwen. Deze e-mails van fake profielen worden enkel als lokeend gebruikt om je te doen betalen. Als je hebt betaald zul je ontdekken dat het merendeel, zo niet allemaal, fake profielen zijn. Weggegooid geld dus. Wat voor alle datingsites geldt is dat bij matching enkel wordt gekeken welke dames binnen jouw voorkeur liggen en niet of je binnen elkaars voorkeur ligt. Geen echte matching dus! Bijvoorbeeld een zogenaamde match waarbij om te beginnen al blijkt dat je niet binnen haar gewenste leeftijd valt.

Sterke punten
Geen fake profielen?

Zwakke punten
Als gratis lid kun je helemaal niets. Misleiding door te stellen dat er veel interesse voor je zou zijn. Moeilijk gedoe als je de tekst van je profiel wilt wijzigen. De tekst wordt geweigerd terwijl er absoluut geen verboden dingen in staan. De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst. Als je je tekst weer wilt wijzigen moet je wachten totdat de vorige is goedgekeurd. Date voorstellen zijn vaak dezelfde dames. E-mails aan Lexa worden niet beantwoord.

Van één kant

Review over Knuz

Het lijkt wel of alles van één kant moet komen, van de kant van de man dus. Denken vrouwen wel eens na wat ze voor een man kunnen betekenen?
Een man moet dit, een man moet dat, een man moet zus, een man moet zo.
Wat moeten ze zelf dan? Helemaal niets?
Het enige wat een man zal vragen is dat ze een beetje aantrekkelijk is.

Er zijn vrouwen die het enkel om het vertier gaat en de man dit vertier helemaal betaalt. Als de man dan, zeg na enkele maanden, wat van haar wil is ze niet thuis.
Er is aan mij een geval bekend dat zo 'n vrouw een bedvriendje had maar dat vriendje kwam enkel hiervoor langs en deed verder niets voor haar. Ze had dus één man voor de lusten en één man voor de lasten. Dit geval is aan mij zo bekend omdat ik zelf die man van de lasten was die bij haar niets mocht. Ik ging bij haar door de achterdeur naar binnen omdat ik ze wilde verrassen. Nou, ik verraste ze inderdaad. Ik trof haar met dit vriendje in bed aan! Die man deed verder niets met haar omdat hij getrouwd was. De verklaring die ze hiervoor gaf was dat ze verliefd op deze man was en dat ze niet tegelijk op twee mannen verliefd kon zijn. Of deze man de oorzaak van haar scheiding was geweest heb ik haar niet meer gevraagd, maar kon best wel het geval geweest kunnen zijn.

Er zullen best leuke (weer) vrijgezelle vrouwen zijn die niet zoveel noten op hun zang hebben en wel eerlijk en openhartig zijn, maar ik ben ze nog niet tegengekomen, niet in real live noch op datingsites.

De voornaamste reden

Review over Knuz

De voornaamste reden dat vrouwen steeds hogere eisen aan een man zijn gaan stellen is omdat vrouwen niet meer financieel afhankelijk van een man meer zijn. Ze hoeven dus niet meer uit nood te trouwen en met vrijwel elke man genoegen nemen.
Door de komst van het Internet wordt haar keuze niet meer beperkt tot het aantal vrijgezelle mannen die in de buurt rondlopen. Ze heeft ze nu zeer ruim voor het uitkiezen. Vrouwen hebben de macht. Ook wordt er lang niet meer zo van opgekeken wanneer een vrouw met een man omgaat waarmee ze niet getrouwd is, zelfs niet wanneer deze man wel getrouwd is.

Het is mij opgevallen dat er vele malen meer vrouwen van in de 40 dan in de 50 zijn ingeschreven. Voor vrouwen van in de 50 hoeft het allemaal zo nodig niet meer blijkbaar.

Wanhopig?

Review over Knuz

Een man moet wel zéér wanhopig zijn wil hij een relatie aangaan met een veel oudere vrouw. Hij zal wel bot hebben gevangen bij vrouwen van zijn leeftijd en jonger en probeert het daarom maar bij een veel oudere vrouw, zo heeft hij toch nog wat. Of een oudere vrouw is heel makkelijk voor een jonge man of hij heeft een moedercomplex.

Een veel gelezen bewering is dat veel vrouwen een wat oudere man of een man van haar leeftijd er niet uit meer vinden zien en dat een oudere man wel niet zoveel energie meer zal hebben. Laat deze vrouwen eerst maar eens goed in de spiegel kijken of ze zelf er nog goed uitziet en of mannen van haar leeftijd en ouder haar er nog wel goed vinden uitzien.

Vrouwen spiegelen zich te vaak aan mooie, bekende, succesvolle en rijke vrouwen die met gemak een veel jongere partner kunnen krijgen. Als ze er inderdaad nog redelijk goed uitzien denken ze: Dit gaat mij ook lukken! Je kan vaak al aan de foto zien dat ze alleen voor jonge mannen gaat. Hé dat is een mooie, die zal denk ik wel weer.......en ja hoor!

Het is voor de meeste mannen een illusie dat je via een datingsite een mooie vrouw van gelijke leeftijd of jonger kan opdoen, of je moet flink met je portemonnee zwaaien, dan komen ze wel en is zelfs een groot leeftijdverschil geen enkel probleem meer.

Lang niet alle vrouwen zijn zo, dat weet ik, maar op datingsites zijn het er helaas wel veel. Misschien geven de vrouwen die op datingsites staan mij wel een verkeerd beeld van vrouwen in het algemeen. Misschien val ik wel op het verkeerde type vrouwen. Ik heb er geen probleem mee een tot 5 jaar oudere vrouw te accepteren, maar helaas zijn er bijna geen bij van mijn type.

Wat is mij type?

Mijn type is kleiner dan 1,70 m, heeft maximaal maatje 38, heeft (half)lang haar, heeft een mooi gezicht en is uiterst verzorgd. Ze heeft geen of nog te jonge kinderen. Ze heeft haar laatste kind dus nog voor haar 30e gehad.

Oneerlijk spel

Review over Tagged

Het merendeel van de mensen gebruikt hun eigen foto niet, maar van een mooie jonge vrouw of man. Dit om het aantrekkelijk te maken hun als huisdier te kopen. Als datingsite acht ik Tagged hierom ongeschikt. Tagged is ook het werkterrein van Afrikaanse oplichters. Als je als man wordt benaderd met een foto van een vrouw die je jongste dochter had kunnen zijn dan weet je het wel. De oplichterij straalt er vanaf.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Fake foto's en profielen.
Geen echte datingsite.

Zwaar teleurgesteld

Review over Knuz

Ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mannen zijn die zwaar teleurgesteld zijn in datingsites. De man heeft meestal een nare scheiding achter de rug waar hij niet de oorzaak van geweest hoeft te zijn. Het zijn allang niet meer alleen de mannen die vreemd gaan, de vrouwen kunnen er ook wat van, vooral als de man vaak van huis is. Het lukt hem niet in het dagelijks leven een andere vrouw te vinden en heeft daarom zijn toevlucht tot datingsites gezocht. Na jarenlang ingeschreven te zijn en het schrijven van talloze e-mails die niet werden beantwoord of waarop hij de standaard afwijzing heeft gekregen kan ik me voorstellen dat de moed hem in de schoenen zakt. Als hij dan een enkele keer door een vrouw werd benaderd was het totaal zijn type niet of het was een problemenvrouw die enkel maar een man zocht om haar uit de problemen te helpen. Het kan zelfs zo zijn dat hij door al deze negatieve ervaringen een hekel aan vrouwen heeft gekregen en zich gaat afvragen of er nog wel goede vrouwen bestaan. Zijn die allemaal getrouwd of hebben die allang weer een nieuwe relatie?

Oerinstinct bij partnerkeuze

Review over Knuz

Vrouwtjes zoeken het meest dominante en sterke mannetje uit voor hun nageslacht. Mannetjes jonge vrouwtjes omdat deze het meest vruchtbaar zijn. Het zou hier wel eens vandaan kunnen komen dat veel vrouwen vallen voor jonge dominante macho's (jonge mannen zijn ook vruchtbaarder dan oudere) en dat mannen op jonge vrouwen vallen.
Dat er vrouwen zijn die juist op een veel oudere man vallen heeft te maken met een veilig en beschermd gevoel en/of zijn geld en status. Dat een jonge man op een oudere vrouw valt kan te maken hebben dat hij daar niet zo zijn best voor hoeft te doen en zich niet zo voor hoeft waar te maken.

Hoe voorkom je als vrouw?

Review over Knuz

Hoe voorkom je als vrouw dat je (weer) een foute man treft?

1. Door niet in te gaan op e-mails die je krijgt, maar door zelf te zoeken. Een foute man zal altijd als eerste contact met je zoeken.

2. Zoek het ook niet te jong. Onder de veel jongere mannen die een date met je willen hebben zijn ook weer veel foute types.

SUCCES!

Ontstaan relaties

Review over Knuz

Als je ouder bent is het niet zo eenvoudig meer als vroeger. Veel relaties zijn ontstaan op school, in de discotheek of bar, in verenigingen, of op het werk. Hier zag je iemand dagelijks of wekelijks. Iemand die je in eerste instantie niet zo aantrekkelijk vond maar hierdoor beter kon gaan kennen kon op termijn gevoelens bij je wakker maken en dat je er zelfs verliefd op werd. Nu is het op het werk vaak zo dat alle leuke mannen en vrouwen getrouwd zijn. Ook kan het zo zijn dat je op een bedrijf werkt waar haast alleen maar mannen of vrouwen werken zodat je daar ook niemand van je gading tegenkomt. Je zal er dus op uit moeten. Voor mij is het zo dat ik in het uitgaansleven alleen maar veel jongere vrouwen tegenkom die uiteraard mij niet zien staan. Nu is het zo dat ik een relatie met een te groot leeftijdverschil niet zie zitten, je verkeert beide in een andere levensfase.

Op datingsites ken je de personen niet. Je hebt je wel een beeld gevormd hoe deze persoon er uit zou moeten zie en wat zijn of haar maximum leeftijd zou moeten zijn. Het gevolg hiervan is als de persoon niet geheel aan dit beeld voldoet je geen interesse hebt. Je neemt dus niet de moeite om een persoon die niet geheel aan dit beeld voldoet beter te leren kennen. Bij dates worden, vooral door vrouwen, te snel conclusies getrokken. Hoe kan je iemand nu in een uur beoordelen? Hoe kun je nu weten hoe deze persoon echt is? Geef je de ander wel echt een kans? Als je iemand beter wilt leren kennen zul je je in de situatie moeten bevinden waar dit mogelijk is of meerdere afspraken moeten maken, al denk je dat het niet echt wat voor je is, misschien blijkt later van wel.

Het probleem in het echte leven is dat er niet op iemands voorhoofd geschreven staat dat hij of zij beschikbaar is, je kent hem of haar niet, dus je gaat er vanuit dat hij of zij getrouwd is. Je zal eerst een gesprek aan moeten gaan om dit te weten te komen, maar doe je dit zomaar? De een wel, de ander niet. Als je je bezwaard voelt om dit te doen kom je ook niet verder.

Bankhanger

Review over Knuz

Wat ik regelmatig in profielen van vrouwen tegenkom is: Geen bankhanger. Wat is een bankhanger? Een gezapige weinig actief persoon die s'avonds voor de TV zit en enkel naar zijn programma's wil kijken en nergens meer toe te bewegen is? Ik vraag me af waarom deze man zo geworden is. Omdat zijn vrouw zich misschien van hem heeft afgekeerd en heel druk met haar eigen bezigheden is? Omdat deze man alleen is en verder geen activiteiten kan verzinnen? Vrouwen kunnen trouwens ook bankhangers zijn. Humor komt ook heel vaak voor. Moet een man een vrouw entertainen en wacht ze passief af wat hij te brengen heeft? Wie is hier dan passief? Ik heb het vermoeden dat veel vrouwen er niet over nadenken wat ze aan een man te bieden hebben, maar enkel geïnteresseerd zijn wat die man haar te bieden heeft. Is dit niet een beetje egoïstisch? De meeste mannen zijn best wel te motiveren, maar als de vrouw geen ideeën aanbrengt, hier geen moeite voor doet, de man alles zelf verzinnen moet en dus alles van de man af moet komen? Denk eens na!

Nog vragen?

Review over Knuz

Nog vragen waarom vrouwen van je leeftijd of jonger niet op je reageren?
Het bewijs hiervoor heb ik zelf ondervonden. Vrouwen die mij hebben benaderd waren allen ouder. Vrouwen van mijn leeftijd of wat jonger die ik heb benaderd reageren niet of reageren negatief.

Hier een gevonden artikel:

Oudere vrouwen storten zich op jonge mannen. Het zou zomaar hun zoon kunnen zijn. De toyboys waar veel oudere vrouwen zich massaal op storten. Celebs als Madonna, Demi Moore en Halle Berry hebben een trend gezet en zijn hun voorbeeld. De massa volgt……..In Amerika kregen deze oudere vrouwen de bijnaam poema’s. Omdat ze zich als een roofdier gedragen op hun zoektocht naar jonge mannen of ‘welpen’. Maar de zoektocht naar toyboys is niet alleen een trend bij celebs. Uit onderzoek van een Britse datingsite blijkt dat 280.000 Britse vrouwen ouder dan 45 jaar op zoek zijn naar een jongere man als partner. Dat is een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar.Datingsites als gocougar.com schieten nu als paddenstoelen uit de grond, zij specialiseren zich in het zoeken naar jonge mannen voor oude vrouwen. De 39-jarige Britse Rita Sangha heeft al verschillende toyboys versleten: “Jonge, energieke mannen zijn de perfecte partner voor oudere vrouwen in de fleur van hun leven. En zij zijn niet altijd rijke mannenverslindsters, elke vrouw kan genieten van de affectie van een jongere man.” Daarom besloot Rita workshops voor oudere vrouwen te organiseren waarin ze leert hoe een toyboy te versieren. “Ik kan je kansen op een jongere man verdrievoudigen. De 44-jarige Britse Bea Cameron volgde deze workshop. “Sinds ik gescheiden ben wil ik alleen nog jongere mannen. Met de lessen van Rita weet ik nu hoe ik mannen moet versieren en ontmoette ik gelijkgestemde vrouwen. Jongens vinden het leuk om vrouwen te plezieren, mannen van mijn leeftijd zijn saai. Is je interesse gewekt? Dan zijn hier wat tips van Rita hoe je te werk moet gaan: Begin niet meteen iets met de eerste 21-jarige die je aandacht geeft (leek me ook een beetje overdreven….) Jonge mannen zijn energiek, attent en geweldige partners. Maar vergeet niet dat je niet te veel moet verwachten, begrijp dat zij een andere kijk hebben op het leven. Bemoeder hem nooit (aan één moeder heeft hij genoeg). Wees geen onderdeurtje. Bel hem nooit en zeg niet als eerste dat je hem graag ziet. Het is essentieel dat hij denkt dat je het drukt hebt ook als dat niet zo is. Zet de eerste stap. Je moet je niet schamen om een jongere man in een café aan te spreken. Probeer het eens met deze openingszin: “Ik vind dat je mij uit moet vragen, dit is een beperkt en exclusief aanbod. Leer jezelf beter kennen op seksueel vlak. Volg bijvoorbeeld een cursus striptease of paaldansen. Zo, dat zijn nog eens tips waar je wat aan hebt. Ik wens je veel succes……….

Met andere woorden: Vrouwen willen een veel jongere sixpack sportverslaafde (die je s' avonds en in weekend dus vaak kwijt bent) waarmee ze de Blitz kunnen maken zonder dat ze zelf in de spiegel durven kijken. Iemand zou ze eens een spiegel voor moeten houden. Als je een vrouw hiermee confronteert vliegt ze in de ontkenning, maar ze doet het wel. Kijk maar eens naar de gewenste leeftijd in hun profielen! Dit zegt me genoeg. Een veel jongere man speelt vaak alleen maar een spelletje met ze. Ze komt hier vaak ook wel achter, maar het opmerkelijke is dat ze de volgende keer hier gewoon wéér intrapt. Vrouwen die wel een partner van hun eigen leeftijd of wat ouder willen hebben moet je met een lampje zoeken, vooral als ze er nog een beetje aantrekkelijk uit moet zien. Een naald in een hooiberg, dus vergeet het maar, vooral voor de mannen vanaf middelbare leeftijd. Het is net zoals met het vinden van nieuw werk. Je bent al te oud.

Ik moet er trouwens niet aan denken dat ik een relatie zou beginnen met een vrouw die (bijna) mijn moeder had kunnen zijn. Vooral niet met dames waar de tand des tijds behoorlijk aan geknaagd heeft en behoorlijk uitgedijd zijn. Je begint geen relatie met je moeder. Dan blijf ik nog liever alleen.

Status en geld

Review over Knuz

Het blijkt dat veel vrouwen gevoelig zijn voor de status en geld van een man. (macht erotiseert) Het is zelfs zo erg dat er vrouwen zijn die met zo'n man een relatie aangaan terwijl ze weten dat hij getrouwd is en nooit voor haar zal gaan scheiden. Ze zal het wel proberen, maar ze zal haar zin niet krijgen. Als ze te moeilijk gaat doen is de relatie over. Mannen met status hoeven er nog geen eens moeite voor te doen, vrouwen komen zo wel op hen af en hiervoor hoeft hij ook niet mooi te zijn. Dan vervallen gelijk de eisen van de vrouwen wat uiterlijk en leeftijd betreft. En nog een punt. Waarom zijn vrouwen boos als hun profiel wordt bezocht door 10 jaar oudere mannen, terwijl ze zelf het vanaf 15 jaar jonger zoeken? Ze noemen deze mannen lelijke oude mannen die een groen blaadje zoeken. Inconsequent dus. Mogen vrouwen het enkel jonger zoeken?

Ik ben benieuwd

Review over Knuz

Ik ben benieuwd of veel mannen dezelfde ervaring hebben als ik. Dat je wordt afgewezen door vrouwen van je leeftijd en jonger en dat je enkel wordt benaderd door vrouwen die (veel) ouder zijn.

Cougars

Review over Knuz

Het valt me nog steeds op dat veel vrouwen een veel jongere man zoeken. Wat is er mis met een man van hun eigen leeftijd of enkele jaren ouder? Ikzelf zie er nog heel goed uit en gedraag me veel jonger dan ik ben. Dit is niet mijn eigen mening. Niemand snapt dat ik nog geen leuke vrouw heb gevonden, maar ze weten zelf ook geen vrouw voor me. Alle vrouwen die ik heb benaderd antwoorden niet of geven een standaard afwijzing. De jongste vrouw die mij heeft benaderd was drie jaar ouder. Niet dat ik daar een probleem mee heb, maar ze was mijn type niet. De rest was nog ouder. Bij fotomatching is het resultaat bedroevend. Het lijkt wel of de vrouwen niet in mijn leeftijdsgroep zoeken of er zijn er maar zeer weinig die fotomatching doen. Mag ik hieruit concluderen dat de meerderheid van de vrouwen een veel jongere man zoeken? Cougars dus? Ik heb ook het idee dat het merendeel van de vrouwen geheel passief op de website staan, ze zoeken zelf niet, ze wachten enkel e-mails af. Ik laat me toch niet door deze zaken ontmoedigen, er hoeft maar 1 vrouw te zijn waarbij het klikt, toch? Wat ik heb geprobeerd is me een beeld te vormen van de meeste vrouwen die op een datingsite staan. Ik vrees dat dit beeld juist is. Wat mij verder nog is opgevallen bij de profielen van vrouwen is wanneer ze wel toestaan dat een man tot een jaar of 5 ouder is, dat het over het algemeen moeders mooiste niet zijn en dit is nog zachtjes uitgedrukt. Als ze het idee hebben dat ze er nog goed uitzien, gaan ze allemaal voor jonger. Dat Jeffrey Bok vreemdgegaan is met een 20 jaar oudere vrouw is ook weer zoiets, van die vrouw dan.

Wat vrouwen willen

Review over Knuz

Een vrouw wil een man waar ze tegenop kijkt, vaak ook wat lengte betreft. Vrouwen zoeken spanning, zelfs sensatie. Een lieve en zorgzame man wordt wel gewaardeerd maar snel saai gevonden. Een man moet een vrouw blijven verrassen en verbazen. Een vrouw wil aandacht, bewonderd blijven worden en vaak complimenten krijgen. Als een man voorspelbaar wordt is de spanning weg, dan wordt een vrouw gevoelig voor een man die weer spanning in haar leven brengt. Als de relatie routine wordt en de vrouw vindt dat ze te weinig aandacht krijgt raakt een vrouw verveeld en kijkt ze verder. Hierdoor bestaat de kans op vreemdgaan.

Aan de andere kant is het zo als een man het gevoel heeft dat hij er maar bijhangt wordt hij gevoelig voor andere vrouwen of hij verdrinkt zich in zijn werk of een hobby.
Als een vrouw een man gaat domineren kan het kort of heel lang duren, maar het gaat een keer mis.

@Knuzbezoeker

Review over Knuz

Dat hoge eisenpakket is op iedere datingwebsite zo. Er zijn heel veel vrouwen die enkel voor de hoofdprijs gaan, Gold Diggers. Er zijn toch vrouwen die wel serieus zijn, maar dat zijn meestal niet moeders mooiste waar je niet zo snel op zal reageren. De mooie vrouwen worden bedolven onder de mailtjes en hebben zoveel keuze dat ze de jongste en mooiste man uitzoeken. De kans is dan erg groot dat ze een getrouwde man voor een date uitzoeken die er enkel maar een bij wil hebben en dan maar klagen. Zowel mannen als vrouwen gaan teveel op uiterlijk af. De minder mooie mannen en vrouwen krijgen op deze manier weinig kans, maar je moet geluk hebben. Het is zeker wel mogelijk dat je iemand vindt waarbij het wel klikt al is die kans, zeker voor mannen, heel klein. Hou er rekening mee, mooie vrouwen en mannen lopen niet lang los rond, of er is iets mee. Een veel gehoorde opmerking van vrouwen is dat alle leuke mannen getrouwd zijn. Ik denk dat dit ook voor vrouwen opgaat.

arrogantie

Review over Knuz

Kort geleden heb ik een oude date van me aangeschreven, puur uit belangstelling hoe het met haar gaat en zonder bijbedoelingen. Ik kon zien dat ze het bericht had geopend. Denk je dat ze het fatsoen had om me een berichtje terug te sturen? Nee dus. Een zeer hooghartige tante die nog eens 5 jaar ouder is als ik en dan nog te bedenken dat ze aan het eind van de date vond dat het allemaal zeer positief was. Ik moest haar als eerste na de date een berichtje sturen. Ze antwoordde dat ze er vanaf zag. Het was allemaal toch zo positief?

Vaak gelezen klacht

Review over Knuz

Ik lees op forums dat er zo weinig echt leuke vrouwen of mannen op dating sites staan. Het is helaas zo dat populaire vrouwen en mannen in hun eigen omgeving of op het werk wel aan een nieuwe relatie komen. Die hebben het niet nodig om zich op een dating site in te schrijven. Op een dating site tref je over het algemeen geen 1e keus mensen aan. Mochten deze er wel op staan hebben deze vaak al een relatie, willen ze er een bij, of er is wat mee. Uitzonderingen bevestigen de regel.

Lieve en zorgzame mannen

Review over Knuz

Lieve en zorgzame mannen worden door vrouwen vaak saai gevonden. Daar valt helemaal niets mee te beleven, vinden ze.

Worden vrouwen kritischer?

Review over Knuz

Ik heb het idee dat vrouwen met het ouder worden veel kritischer worden als mannen. Vandaar misschien het hele hoge pakket van eisen waar veel mannen over klagen.

Waarop gaat een relatie stuk?

Review over Knuz

Gebrek aan aandacht. Als de man te vaak weg is voor zijn werk of voor zijn werk bezig is, te vaak gaat sporten of te lang met zijn hobby bezig is. Als de vrouw altijd met andere dingen bezig is en de man te vaak afwijst (moe, hoofdpijn)
Als er een ander is die je wel veel aandacht geeft gaat het vaak mis, of je moet er een dubbele agenda op nahouden. Vrouwen kunnen hun relatie wel beter geheim houden. Er wordt gezegd dat mannen veel vaker vreemd gaan dan vrouwen. Daar zijn toch net zoveel vrouwen voor nodig? Of het moet zo zijn dat die vrouwen met meerdere mannen vreemdgaan.

Als je maar bekend en/of rijk bent.

Review over Knuz

Kijk maar naar Menthal Theo en Maaike.
Dan is het geen enkel probleem als de man 26 jaar ouder is.
Anders moet de man weer veel jonger zijn.

Je moet elkaar zien

Review over Knuz

Bij datingsites wordt door zowel mannen als vrouwen veel teveel afgegaan op de foto. Hoe vaak komt het niet voor dat iemand waar men in eerste instantie niets in ziet dat je daar toch verliefd op wordt en je man of vrouw wordt? Door gelijk al iemand af te wijzen op de foto en/of leeftijd worden heel veel kansen weggegooid.

Opeens stoppen de e-mails

Review over Knuz

Dames,

Als je verder niet meer met een man wilt communiceren, schrijf hem dit dan. Mannen willen ook duidelijkheid. Het is frustrerend als je een weer e-mail hebt geschreven dat het ineens aan de andere kant doodstil blijft. Schrijf er ook de reden bij, de man kan er misschien zijn voordeel mee doen. Het kan zijn dat doordat wat een man heeft geschreven je het verder niet ziet zitten. Het kan ook zijn dat je inmiddels iemand hebt gevonden waarvan je denkt dat hij beter bij je past. Misschien schrijf je wel met meerdere mannen tegelijk. Hou dan de man die je minder lijkt niet aan het lijntje door hem niet meer te schrijven en dus hem maar tevergeefs te laten wachten op een e-mail terug.

Mooie vrouwen en mannen zijn populair

Review over Knuz

Mooie vrouwen en mannen zijn populair, die komen in het dagelijks leven beslist geen aandacht te kort, je zult ze dus nauwelijks op een dating site tegenkomen. Als je beslist een echt mooie man of vrouw zoekt, zul je die hier niet vinden. Je kan er wel op blijven hopen, maar dit zal tevergeefs zijn. Denk er dus maar eens over na als je bij het zien van de foto gelijk iemand weg klikt!

Teleurstellend

Review over Knuz

Knuz is een geweldige site, maar die vrouwen hè. De vrouwen (getrouwd) die ik ken vinden het onbegrijpelijk dat ik geen leuke vriendin kan vinden. De vrouw die jij krijgt mag in haar handen knijpen, vinden ze. Je ziet er heel goed uit en ziet er ook nog eens veel jonger uit. Maar ja, deze vrouwen kennen mij en weten hoe ik ben. Op alle dating sites, geen antwoord of "geen interesse" Ik ben beslist niet wanhopig, maar deze situatie is om moedeloos van te worden.

Foto Matching

Review over Knuz

Ik ben nu al vanaf het begin bezig met foto matching. Tot op heden heb ik geen enkele match. Eén mogelijkheid is dat de vrouwen die ik aantrekkelijk vind mij niet aantrekkelijk vinden en andersom, de andere mogelijkheid is dat die vrouwen (nog) geen foto matching hebben gedaan. Ik ben benieuwd naar de resultaten van andere mannen en eventueel van vrouwen.

Kiik eens naar de oudere reacties

Review over Knuz

Geachte heren,

Knuz heeft helemaal geen baat bij fakers of nepprofielen, het is een gratis dating site. Kijk eens naar de bezoekers statistieken bij de vrouwen. Ze hebben helemaal geen tijd om alle e-mails te beantwoorden, dit is een dagtaak. Het is gewoon waar dat de vrouwen ook eerst naar de foto kijken, dit doen de mannen ook! Als de foto en vooral de leeftijd ze niet bevalt, is het verder niet interessant. Een vrouw schreef in een e-mail aan mij: Als je een keuze hebt, neem ik de mooiste en jongste. Ze kunnen daardoor elke keer weer de foute mannen uitkiezen. Er zijn veel reacties van vrouwen dat de mannen enkel op een ding uit zijn. Hallo, ze hebben deze typetjes toch zelf uitgezocht en de goede mannen genegeerd? Of heb ik het nu mis?

Oudere mannen zien er niet uit

Review over Knuz

Iemand heeft geschreven: Mannen van mijn leeftijd en ouder zien er niet uit, daarom zoek ik het jonger. Ik denk dat veel mannen hetzefde hierover denken, maar dan over vrouwen en het daarom ook (veel) jonger zoeken. Probeer nu maar eens een match te vinden. Hoe vaak komt het niet voor dat een man een al dan niet geheime relatie krijgt met een veel jongere vrouw van zijn werk? Helaas voor haar gaat hij meestal, veelal om financieele reden, niet van zijn vrouw scheiden en heeft zijn relatie het nakijken wanneer ze hem te veel gaat claimen.

Vrouwen boven de 60

Review over Knuz

Vrouwen boven de 60 zouden zich moeten realiseren dat ze zo goed als geen jongere partner kunnen krijgen, of ze moeten er nog wel heel erg goed uitzien en veel jonger lijken. Daarom kunnen ze beter zoeken vanaf hun eigen leeftijd of ouder.

Foto Matching

Review over Knuz

Knuz heeft iets nieuws, Foto Matching! Hiermee ging ik dus enthousiast mee aan de slag. Op ruim 50 foto's van vrouwen heb ik "ja" gezegd. Eigenlijk kon ik het resultaat van tevoren bedenken. 0 matches. Wij mannen weten het allang hoe extreem hoog de eisen van de meeste vrouwen op Dating Sites zijn en een grenzeloze zelfoverschatting hebben.
Dit geldt niet alleen voor Knuz, maar voor alle Dating Sites. Ik heb ook het idee dat er er vrouwen zijn, die misschien ook nog wel een vaste relatie hebben of getrouwd zijn, die alleen maar willen weten hoe goed ze nog in de markt liggen en wat er nog allemaal op hun af komt.

Sterke punten
Gratis, helaas veel meer meer serieuze mannen dan vrouwen,

Zwakke punten
Jammer van al die niet serieuze vrouwen.

Knuz is een hele leuke site, maar.....

Review over Knuz

Na weer enkele weken veel profielen van vrouwen te hebben bekeken valt het mij weer op dat veel vrouwen een veel jongere partner zoeken. Ze durven dan ook nog op deze website te klagen dat het deze mannen maar om 1 ding te doen was. Wat verwachten ze dan? Dat een veel jongere man een serieuze en langdurige relatie met ze aangaat? Hoe dom kunnen ze zijn! Ik heb het hier met vrienden en collega's over gehad. Er is er niet één die een meer als twee jaar oudere partner wil hebben, al is ze nog zo mooi.

Cupido Party

Review over Knuz

Ik ben op 16-9-2011 naar de Cupido Party in Wijk aan Zee geweest.
Helaas heb ik moeten constateren dat het voor een 45+ man weinig zin heeft hier heen te gaan wegens een groot gebrek aan 45+ vrouwen. 45+ vrouwen schijnen geen behoefte te hebben naar de Cupido Party te komen. Ik moet wel zeggen dat het een prachtige locatie is en het was erg gezellig. Het lijkt zo op een discotheek. Prima organisatie. Alleen de 45+ vrouwen nog. Dat het voor mensen tot 45 jaar kan werken is me duidelijk, maar niet voor ouder.

Wat bezielt die vrouwen?

Review over Lexa

Ik kan niet begrijpen wat al die vrouwen die een veel jongere partner willen bezielt.
Mochten ze er een aan de haak slaan houden ze die toch niet vast.
Op een gegeven moment krijgt die man toch vriendinnetjes die weer jonger zijn als hij.
Ze heeft dat maar te accepteren of hij is weg. Denken ze allemaal dat ze Patricia Paay zijn? Nou, Adam Curry is ook weg, hij had ook veel jongere vriendinnetjes.

Fake profielen.

Review over Lexa

Elke Dating Site heeft fake profielen aangemaakt van hele mooie vrouwen en mannen.
Als je gratis lid bent krijg je berichtjes van zo'n fake profiel om je te bewegen te gaan betalen zodat je terug kan schrijven. Als je dan hebt betaald en terugschrijft antwoordt zo'n fake profiel natuurlijk niet. Dan moet je gaan nadenken. Eerst toont iemand interesse voor je, maar dan schrijft hij of zij niet meer terug?

Dit is dus oplichting!

Zwakke punten
Ook hier weer fake profielen.

Excuus vrouwen voor een jongere man.

Review over Lexa

Wat ik op Lexa ook regelmatig tegenkom is dat vrouwen zich jonger voelen dan hun leeftijd en ze daarom een jongere man zoeken. HALLO! Of mannen van haar eigen leeftijd zich niet net zo jong kunnen voelen. Dit is dus een rot smoesje. Ze willen gewoon een lekker jong ding. Uiteraard is dit hun goed recht, veel mannen willen dit ook. Aangezien veel vrouwen dit willen, wordt de spoeling van vrouwen die wel een man van eigen leeftijd of iets ouder willen wel héél erg dun.

Vrouwen houden niet van een nette lieve man.

Review over Lexa

Vrouwen houden niet van een nette lieve man. Wat ik op Internet heb gelezen houden vrouwen van spannende mannen waar wat mee te beleven valt. Een lieve, zorgzame en loyale man laten ze links liggen. In één woord, ze houden dus van macho's. Ik zie hetzelfde bij veel pubermeisjes die ik in de buurt met een jongen zie lopen. Eén keer raden wat de etnische afkomst van deze jongens is!

Vrouwen moet je in real life ontmoeten.

Review over Lexa

De beste kans voor een man op een nieuwe partner is dat je ze in real life moet tegenkomen. Er staan op Dating Sites veel vrouwen die gratis lid zijn, niet serieus en enkel benieuwd zijn wat er nog op hun afkomt. Hiervan zal je dus nooit iets horen.
Dan zijn er ook nog vrouwen die proberen of ze veel beter kunnen. Een beetje aantrekkelijke vrouw heeft het helemaal niet nodig om zich op een Dating Site in te schrijven. Die komt in haar eigen omgeving wel aan een nieuwe partner. Maar het probleem blijft, waar kom je als man je toekomstige partner tegen?

Dating Sites zijn enkel maar nuttig voor vrouwen

Review over Lexa

Aangezien er op Dating Sites veel en veel meer mannen ingeschreven staan dan vrouwen, geen enkele uitgezonderd, hebben vrouwen het maar voor het uitzoeken en kunnen extreem hoge eisen stellen. Enkel als je er uitziet als George Cloony of Richard Gere en een 10 tot 15 jaar oudere vrouw accepteert, maak je nog een kans. Deze namen worden zelfs genoemd in profielen van vrouwen. Een citaat: Ben jij die Richard Gere of George Cloony die.......? Op de gratis Dating Site Knuz kan je zien hoe vaak vrouwen worden aangeschreven. De laatste 25 worden bewaard. Je kan zien dat de vrouwen meer als 25 keer per dag worden aangeschreven. Ook weer een bewijs dat ook op deze site veel meer mannen zijn ingeschreven dan vrouwen.

Zwakke punten
Zoals op iedere dating site staan er veel en veel meer mannen ingeschreven dan vrouwen, zodat je als man zo goed als geen kans maakt.

Lexa geeft voor 50+ mannen toch de meeste kansen boven andere dating sites.

Review over Lexa

Lexa geeft voor 50+ mannen toch de meeste kansen boven andere dating sites.

Op Relatieplanet is het vergeven van zelfingenomen bitches die proberen het het zo mooi en zo jong mogelijk te krijgen. Ze zijn zo arrogant dat ze geen antwoord geven of standaard je een gebroken hartje geven. Friendscout24 is een Duitse site, dus veel Duitse vrouwen. Deze site heeft veel last van inbraken op de site van fakers. Ik moet wel toegeven dat de Duitse vrouwen veel meer aandacht geven aan hun uiterlijk.

50+ mannen hebben weinig kansen

Review over Lexa

Als je als 50+ man je 5 jaar jongere vrouw kwijt bent, heb je een groot probleem om een vrouw van gelijke leeftijd te vinden die geïnteresseerd in je is. Zelfs niet een vrouw van je eigen leeftijd. 50+ vrouwen blijken voor het overgrote deel enkel geïnteresseerd in jongere mannen. Dit probleem vindt je op iedere Dating Site. Alleen 65+ vrouwen blijken in je geïnteresseerd te zijn. Deze vrouwen zoeken het dus ook jonger. Als 50+ man, die geen flink oudere vrouw zoekt, heeft het dus absoluut geen zin zich op een Dating Site in te schrijven, welke dan ook.

De meeste vrouwen zoeken een veel jongere relatie

Review over Friendscout24

Ik heb stellig de indruk dat de meeste vrouwen op deze site een veel jongere relatie zoeken. Toen ik een 4 jaar jongere vrouw aanschreef kreeg als antwoord dat ik het veel beter kon zoeken bij vrouwen van mijn eigen leeftijd of ouder. Toen ik nog eens in haar profiel keek zag ik dat haar vanaf leeftijd 15 jaar jonger was dan zijzelf. Ik ben toen eens verder gaan kijken. Inderdaad. Het merendeel van de vrouwen beginnen 10 jaar jonger of nog jonger. Mijn vermoeden werd ook nog eens een paar maal bevestigd daar van de weinige vrouwen die mij aanschreven de jongste 7 jaar ouder is. Wie heeft gelijke ervaringen en kan hierover meepraten?

reacties:

Review: 50plusmatch en de valse geschriften

Kijk eens naar reclames van datingsites op de TV allemaal jonge mensen. Voor een 50+ man is met een geschikte vrouw op een datingsite moeilijk contact te krijgen. 50+ vrouwen zijn er op een datingsite niet zoveel en wat er op staat is over het algemeen zeker niet mijn smaak. Degene die wel mijn smaak waren reageerden niet.

Review: 50plusmatch en de valse geschriften

Wat ik bedoel is dat er veel minder 50+ dames zijn ingeschreven dan 40+ dames. Misschien door de overgang zijn dames veel minder geïnteresseerd in een nieuwe partner als 40+ vrouwen en zoeken ze hun vertier met vriendinnen. Mooie vrouwen hebben geen datingsite nodig en als ze er op staan zijn ze te kritisch en wachten ze op de rijke prins op het witte paard. Of ze zijn getrouw of hebben een vaste relatie en willen enkel weten hoe ze nog in de markt liggen. Veel vrouwen zoeken het te jong. Cougars?

Review: Beetje beta, maar wel goed, beetje jammer van de vrouwen

Waarom denk je dat malafide datingsites zelf profielen van vrouwen erbij maken en foto's van internet gebruiken? Er zijn datingsites waar alle profielen van vrouwen nep zijn. Mannen met bepaalde bedoelingen verpesten het voor de eerlijke en serieuze mannen. Het is opmerkelijk dat mannen met goede bedoelingen er meestal door de vrouwen niet tussenuit worden gehaald. Na twee jaar van hoofdzakelijk negeren heb ik het wel gehad met datingsites. De enkele vrouwen die wel reageerden bleken later voor mij geen match.

Review: Hoge eisen

Ik heb via Knuz dates met 3 vrouwen gehad. Met één vrouw heb ik nog lang e-mail contact gehad totdat ik plotseling werd gedumpt. Met enkele andere vrouwen een paar e-mail wisselingen waarbij het niet tot een date kwam.
Verstuurde berichten tussen 100 en 200.

Review: Hoge eisen

Vrouwen komen liever een man in real life tegen, vaak op de werkvloer, daarbij blijft van hun pakket met eisen zoals de vrouwen op datingsites hebben weinig over. Helaas leggen nogal wat vrouwen het aan met een getrouwde man van hun werk zodat we die op de huwelijksmarkt missen. Gaat het uit met die getrouwde man vallen ze weer voor de volgende getrouwde man of een man die een vaste relatie heeft.

Review: Donkere vrouwen

Hallo Dirk,

Ik bedoel hier in Nederland. Waarom ligt de verhouding in aantal zo scheef? Donkere mannen/blanke vrouwen en donkere vrouwen/blanke mannen

Review: Donkere vrouwen

Ik sprak een blanke man die in Rotterdam naar een Salsa feest was geweest. Hij werd door de donkere mannen daar weggekeken, terwijl er veel blanke vrouwen aanwezig waren. Blijkbaar mag een blanke man niet aan de donkere vrouwen zitten terwijl de donkere mannen volop op de blanke vrouwen jagen.
Wie discrimineert er hier? De blanke vrouwen daar waren blijkbaar op een donkere man uit.

Review: Donkere vrouwen

Ik heb ook het gevoel dat de donkere mannen onze meisjes en vrouwen afpakken maar het is wel zo dat voor een relatie of avontuurtje er twee nodig zijn. Zijn blanke vrouwen gemakkelijk te verleiden, vooral door geboren versierders? Sommige blanke vrouwen vinden donkere mannen wel erg interessant. Een blanke vrouw had een blanke vriendin die vertelde: Als je eenmaal een neger hebt gehad wil je niets anders meer.

Review: Donkere vrouwen

Andersom zou je ook kunnen stellen dat de blanke vrouwen de donkere mannen van de donkere vrouwen afpakken.

Review: Donkere vrouwen

Wat ook kan meespelen is dat wordt aangenomen dat donkere mannen een groot geslachtsdeel hebben en blanke mannen in de ogen van een donkere vrouw een klein. Dit grote geslachtsdeel kan ook blanke vrouwen aantrekken. Er bestaan zelfs clubs waar negroïde mannen beschikbaar zijn voor blanke vrouwen, als blanke man kom je daar niet in. Bijvoorbeeld BlaXxX.

Review: Donkere vrouwen

Het is mij ook al opgevallen dat er in verhouding maar weinig donkere pornoactrices zijn. Dit zou kunnen betekenen dat er maar weinig donkere vrouwen voor dit beroep kiezen of dat ze niet zo gewild zijn. Donkere pornoacteurs zijn er te over. Klaarblijkelijk zijn de donkere mannen bij blanke vrouwen en voor het maken van pornofilms erg gewild.

Review: Donkere vrouwen

Huize Monique in Amersfoort is veel beter. 70 Euro voor een half uur en 100 Euro voor een uur. Ze hebben daar geregeld mooie gekleurde jonge vrouwen.Voor de duidelijkheid: Ik heb geen hekel aan negers. Wel aan mannen die hun vrouw slecht behandelen, liegen, bedriegen en vreemdgaan. Ik begrijp de keuze van sommige vrouwen niet waarom ze een bad boy zo aantrekkelijk vinden.

Review: Donkere vrouwen

Dit geldt zowel voor blanke als donkere meisjes/vrouwen. Als een man weet met wat voor types ze op haar rug heeft gelegen hoeft geen enkele nette nadenkende man ze meer, vooral als zo’n type levend bewijs heeft achtergelaten, ook niet als ze tot inkeer is gekomen, of een man moet wel zeer wanhopig zijn. Dit is een reputatie waar ze nooit meer vanaf komt, ze heeft een naam gekregen.

Review: Donkere vrouwen

Eens een slet, altijd een slet. Ook vrouwen die vreemd zijn gegaan. Het is moeilijk zo’n vrouw (weer) te vertrouwen. Er is geen garantie dat ze niet in hun oude gedrag terugvallen. Er bestaan ook bad girls.

Review: Donkere vrouwen

Op een website voor Marokkanen schreef een Marokkaanse jongen: Blonde meisjes moet je neuken en daarna dumpen. Zo wordt er dus door veel islamitische jongens over blanke meisjes gedacht en dan ook nog de blanke meisjes die hier intrappen.

Review: Donkere vrouwen

Vrouwen hoeven tegenwoordig niet meer te wachten op dat een man naar haar toekomt, ze een drankje aanbied of haar ten dans vraagt, dat mag ze ook zelf doen. Als Mohammed niet naar de berg komt komt de berg naar Mohammed. Misschien is die man vaak afgewezen en is bang voor een negatieve reactie. Veel donkere vrouwen blijven bij hun eigen ras en willen geen blanke man, andersom is dit duidelijk niet zo. Zou dit nog met de slavernij te maken kunnen hebben? Ook dat donkere mannen uit wraak seks met blanke vrouw hebben?

Review: Donkere vrouwen

Een slavendrijver en zijn blank personeel kon naar hartenlust donkere vrouwen en meisjes verkrachten. Donkere mannen kunnen nu denken: Nu gaan we jullie vrouwen en meisjes pakken.

Review: Donkere vrouwen

@Stan, dat je zo weinig negroïde mannen op datingsites ziet komt doordat ze zo wel worden besprongen door (blanke) vrouwen. Zou jij een vriendin willen hebben die opgerekt en afgereden is?

Review: Donkere vrouwen

Lijfspreuk van sommige blanke vrouwen: Once you go black you will never go back. Vrij vertaald: Als je eenmaal een neger hebt gehad wil je nooit wat anders meer. Totdat een gedeelte genoeg heeft van hun gedrag, dan zijn de blanke mannen weer goed maar die willen ze dan niet meer. Sommige negerinnen krijgen ook genoeg van dat gedrag en zoeken dan een blanke man.

Review: Donkere vrouwen

Er zijn mannen die een steuntje in de rug nodig hebben, maar daarna gaan ze helemaal voor je en ze blijven je absoluut trouw.

Review: Donkere vrouwen

Veel vrouwen stappen nog steeds niet op een man af. Als een vrouw een man benaderde werd gedacht dat ze wat van die man wilde en werd voor slet aangezien. Vrouwen kunnen wel flirten, zelfs uitdagen, maar de man moet nog steeds het initiatief nemen.

Review: Donkere vrouwen

Wat een negroïde man is voor blanke vrouwen is een blanke man voor Aziatische en Polynesische vrouwen zolang die blanke man geen versierder en zeker geen player is. Over het algemeen zijn blanke mannen met vrouwen veel meer te vertrouwen als negroïde mannen.

Review: Donkere vrouwen

Verder onderzoek heeft mij geleerd dat negroïde vrouwen vaker (relatief) voor een negroïde man kiezen dan blanke vrouwen voor een blanke man. Een blanke vrouw wil nog wel eens voor een negroïde man kiezen. Dit kon de oorzaak wel eens zijn dat in Nederland de interraciale verhoudingen scheef liggen. Ook in de porno-industrie zie je veel meer blanke vrouwen dan negroïde vrouwen. Bij interraciale porno zie je bijna altijd dat de man negroïde is.

Review: Positieve reviews

Het is op datingsites net zoals in de praktijk. Ben je slecht in het contact maken met vrouwen dan ben je het op datingsites ook. Dan bied een datingsite voor je geen meerwaarde.

Review: Positieve reviews

Gefeliciteerd Dirk, heel veel manen op Knuz lukt dit niet. Veel blonde Nederlandse vrouwen zijn weer gecharmeerd van donkere (van origine) buitenlandse mannen.

Review: Positieve reviews

Ieder ras en nationaliteit heeft mooie vrouwen Dirk. Het lijkt in Nederland wel of er minstens 100 keer zoveel donkere mannen als vrouwen zijn, puntje immigratie denk ik. De blanke Nederlandse vrouwen hebben het dus voor het uitzoeken. In Nederland willen veel donkere vrouwen het bij een man van hun eigen afkomst houden. Islamitische vrouwen mogen van de familie geen blanke man hebben. De Islamitische mannen mogen wel een blanke vrouw hebben, dit is rechtsongelijkheid.

Review: Positieve reviews

Voorbeeld: Als ik een negroïde vrouw met een man zie lopen is het een negroïde man, zelden een blanke man. Negroïde mannen met een blanke vrouw bij de vleet.

Review: Positieve reviews

Over het algemeen komt het er op neer dat de weinige vrouwen die geïnteresseerd in mij waren was ik niet in geïnteresseerd. Vrouwen waar ik in geïnteresseerd was waren niet in mij geïnteresseerd. Met één vrouw via Knuz zag het er goed uit maar die verbrak op een gegeven moment alle communicatie. Had ze een andere man gevonden?

Review: Positieve reviews

Een vrouw uit het verre buitenland laten komen zoals sommigen op deze site voorstellen is altijd een risico. Als ze hier eenmaal gesetteld is kan duidelijk worden waar het haar echt om gaat, niet om mij dus. Ik zal het moeten doen met de vrouwen die hier in Nederland los rondlopen. Het hangt van het geluk af of we elkaar tegenkomen. Kom je niets tegen, vette pech.

Review: Positieve reviews

@ Bertus,

Ik heb met deze vrouw enkele leuke, gezellige dates gehad en zag er heel goed uit maar een volgende date bleef ze voor zich uitschuiven. Wat mij opviel was dat ik niet bij haar thuis mocht komen, ik mocht haar zelfs niet thuis ophalen. (de buren?) Ik vind het heel jammer dat deze vrouw mij is gaan negeren en mij niet eerlijk de werkelijke reden heeft geschreven waarom ze alle contact ineens wilde verbreken.
Helaas heb ik geen positieve e-mails van een vrouw meer mogen ontvangen en heb ik dus geen dates meer gehad. Mijn profiel (niet veeleisend) en/of foto beviel de dames blijkbaar niet terwijl ik volgens ingewijden er toch heel goed uitzie en minstens vijf jaar jonger lijk. Vrienden en bekenden snappen er helemaal niets van dat ik niet aan een leuke vrouw kan komen. Er is me verteld dat een vrouw heel gelukkig zou moeten zijn als ze mij als man zou krijgen. De voor mij interessante vrouwen die ik in het dagelijks leven tegenkom zijn allemaal bezet.
Het viel mij op dat mijn profiel hoofdzakelijk door oudere tot veel oudere vrouwen werd bezocht. Ik concludeer hieruit dat de dames het enkel jonger zoeken.
Vrouwen vallen over het algemeen op zeer zelfingenomen, zelfbewuste, stoere zelfs “bad guys” Een beetje normale man kan daar niet tegenop. Maar of dat deze vrouwen met zulke types hier een langdurige relatie mee zouden kunnen opbouwen waarbij je elkaar volledig kan vertrouwen?

Review: Positieve reviews

@Dirk. Nee, ze heeft een volledige baan. Misschien mochten de kinderen het niet weten. Haar oudste zoon heeft regelmatig contact met zijn vader. Misschien mocht haar jaloerse ex (een islamiet) niet weten dat ze met een andere man omging.

Review: Positieve reviews

Veel vrouwen op datingsites proberen het onderste uit de kan te halen. Jong, knap en rijk, vooral rijk. Ze hebben op iedere man wel wat aan te merken. Als er ook maar iets is wat ze niet bevalt wordt de e-mail van een man snel weg geklikt. Een standaard geen interesse bericht? Zelfs dat vaak niet. Als ze het onderste uit de kan wil halen kon ze het lid wel eens op haar neus krijgen.

Review: Positieve reviews

Niet alle vrouwen zijn op geld uit maar als je als man welgesteld ben is dit wel een voordeel. Ik ga ook niet zo veel uit maar als ik uitga ontmoet ik regelmatig leuke vrouwen die alleen of met een vriendin uit zijn waar ik leuke gesprekken mee heb. Gaandeweg het gesprek kom ik er achter dat ze getrouwd zijn of een relatie hebben. Ik vis altijd achter het net.

Review: Positieve reviews

Er gaan wel degelijk alleenstaande vrouwen uit maar dat zijn voornamelijk tieners en twintigers. Ook af en toe alleenstaande vrouwen van ongeveer mijn leeftijd maar die zijn tot nog toe mijn type niet. Vrouwen die ik tegenkom die mij wat doen zijn allemaal bezet.

Review: Positieve reviews

Veel vrouwen zijn dol op shoppen en luxe vakanties maar hebben hier het geld niet voor of niet genoeg geld hiervoor. Het helpt dus degelijk wel als een man dit voor haar allemaal zou kunnen betalen. Een Suger Daddy die hun in de watten kan leggen. Uiteraard verwacht zo'n man hier wel een tegenprestatie voor. Een Suger Daddy hoeft niet knap te zijn en mag veel ouder zijn. Hij mag zelfs getrouwd zijn.

Review: nivo ingeschrevenen

Op datingsites werd ik blijkbaar als een oude afgedankte haan beschouwd. Het probleem is dat op datingsites zowel mannen als vrouwen het veel jonger zoeken, zelden rond de eigen leeftijd. Mijn profiel werd haast alleen maar door veel oudere vrouwen bezocht. Dit zegt genoeg denk ik.

Review: nivo ingeschrevenen

Hallo Anna,

Op deze website staan meerdere reacties van vrouwen die een date hebben gehad met een man die het maar om één ding ging, maar ook reacties van serieuze, goedwillende en goed uitziende mannen die totaal geen reactie op hun e-mails kregen. Foute mannen kunnen waarschijnlijk leuke opvallende e-mails schrijven zodat op hen wel wordt gereageerd. Het zijn dus niet enkel de vrouwen die teleurgesteld worden.

Review: nivo ingeschrevenen

Het is niet voor niets dat ik met datingsites ben gestopt. In het dagelijks leven kan ik blijkbaar enkel interessant zijn voor veel oudere vrouwen die ook nog eens totaal mijn type niet zijn. Vrouwen die wel mijn type zijn, zijn getrouwd of zitten in een relatie.

Review: nivo ingeschrevenen

Beste Anna, ik hoop voor je dat je een lieve en betrouwbare man mag vinden. Voor een 50+ man als ik is het heel moeilijk een passende, ongebonden vrouw te vinden. Ik heb een moeilijke leeftijd en ik wordt er niet jonger op. Van wat ik heb gemerkt willen vrouwen van mijn leeftijd liever een jongere man. Men kan aan iemand niet zien of ze gebonden of ongebonden is. Je stapt niet op iemand af met de vraag of ze iemand heeft, daar zal je in een uitgebreid gesprek achter moeten komen. De meeste ongebonden vrouwen zitten niet op een datingsite maar laten het aan het toeval over of ze iemand zullen vinden. Oudere ongebonden vrouwen gaan niet op mannenjacht, een man zal hun interesse moeten wekken en heel goed moeten kunnen praten. Er is me gezegd dat ik vrijer en minder serieus moet worden. Een aandachttrekkende lolbroek ben ik niet.

Review: nivo ingeschrevenen

Hallo Anna, ik weet de echte reden niet. De combinatie blanke vrouw/donkere man zie ik volop, de combinatie donkere vrouw/blanke man zelden. Zouden blanke mannen geen donkere vrouw willen of donkere vrouwen geen blanke man? Ik heb geen bezwaar tegen een donkere vrouw, ieder ras heeft mooie vrouwen. Ik sprak eens een blanke vrouw die me vertelde wanneer je eenmaal een neger hebt gehad je nooit meer wat anders wilde. Het bed was voor die blanke vrouwen blijkbaar heel belangrijk. Ik sprak een blanke man die me vertelde dat negers zich op de dansvloer goed kunnen bewegen, ook in bed. Hun groot geslachtsdeel was voor de dames belangrijk, minimaal 20 cm vertelde hij. Op een salsafeest wilde geen enkele blanke vrouw met hem dansen, ze wilden een neger. Ik zie ook veel meer donkere mannen als donkere vrouwen. Als ik een donkere vrouw zie heeft ze een donkere partner of ze is alleen. Ik kan het fout hebben maar ik ben juist van mening dat donkere vrouwen geen blanke man willen. Als ik naar een donkere vrouw glimlach, glimlacht ze niet terug, ze draait haar hoofd om of ze blijft star voor zich uit kijken. Blanke vrouwen glimlachen wel terug. Ik heb nog nooit met een donkere vrouw gesproken die me hier duidelijk en eerlijk uitleg over gaf, ook de reden niet waarom je zo weinig donkere vrouwen met blanke mannen ziet. Dat Islamitische vrouwen geen blanke man mogen hebben is duidelijk, ze worden dan door de familie verstoten en mishandeld. Islamitische mannen gaan volop hun gang met blanke vrouwen. Islamitische mannen gebruiken respectloos het H woord voor blanke vrouwen. Wat is dit met blanke vrouwen die alleen een donker vriendje willen hebben al is dit elke keer maar voor één nacht? Een blanke man is voor ze niet spannend genoeg en niet goed genoeg in bed?
Waar mijn vriendin (blank of donker) is weet ik niet en of ik ze ooit kan vinden?

Review: nivo ingeschrevenen

@Martin, toen ik nog op Knuz zat waren er vele malen meer vrouwen van 40 tot 50 als vrouwen van 50 tot 60. Je moest eens weten hoeveel vrouwen zich normaal van postuur noemden terwijl ze volslank waren. Ik zocht op tenger, slank en Utrecht. Opleiding middelbaar en HBO. Veel vrouwen kwam ik in het begin ook al tegen. Dit zegt volgens mij iets van de zeer hoge eisen van die vrouwen. Nog steeds geen vriend/partner.

Review: nivo ingeschrevenen

Hallo Anna, het woord "neger" heb ik zelf niet gebezigd. Dat woord werd gebruikt door anderen waar ik mee heb gesproken gebruikt, ook door die blanke vrouw. Indische mensen gebruiken voor het woord blanke blanda. Zoals eerder geschreven: Ik maak geen onderscheid tussen rassen, wel in mentaliteit en gedrag.

Review: nivo ingeschrevenen

Hallo Anna, Dat er genoeg donkere dames zijn die alleen een blanke man willen hebben, misschien omdat een blanke man trouwer kan zijn en meer respect voor haar heeft, is nieuw voor mij, ik heb hier niets van gemerkt. Interraciaal zie ik haast enkel donkere mannen met blanke vrouwen. 50/50 is het zeker niet.

Review: nivo ingeschrevenen

Dat ik het over trouw en ontrouw heb gehad komt omdat in de volksmond wordt gezegd dat negroïde mannen niet trouw kunnen zijn, bijvrouwen hebben en pakken wat ze pakken kunnen, vooral blanke vrouwen, rasversierders dus.
Martin heeft blijkbaar ook in de gaten dat vrouwen het tegenwoordig ook jonger zoeken.

Review: nivo ingeschrevenen

Cougars? Op datingsites ten overvloed. De oude bok met het groene blaadje verliest aan terrein of hij moet zijn portemonnee flink moeten opentrekken, dan komen ze wel.

Review: Cultuurverschil

Ik heb gemerkt dat er bij redelijk veel Nederlandse vrouwen een voorkeur bestaat voor mannen uit deze culturen. In het begin is het allemaal heel leuk en zien ze Nederlandse mannen niet staan. Ze zijn blind voor de nadelen totdat ze er hard mee worden geconfronteerd. Deze mannen gebruiken enkel vrouwen maar er mee trouwen of trouw aan deze vrouwen zijn?

Review: Cultuurverschil

Natuurlijk is een vrouw er vrij in een man te nemen die ze wil, maar dan moet ze later niet klagen dat hij haar in de steek heeft gelaten voor een andere vrouw, bijvoorbeeld een vrouw uit zijn eigen cultuur.

Review: Cultuurverschil

Ik kan de niet blanke mannen nog geeneens zo de schuld geven. Het zijn de Nederlandse domme blondjes die zich door zo'n jongen of man laten pakken en ook nog een kind of kinderen bij haar laten verwekken. Het klopt dat zo'n man enkele jaren bij haar kan blijven maar op een gegeven moment is hij weg en dan zit ze met een kind of kinderen van hem. Ook Nederlandse blanke mannen verlaten hun vrouw, bijvoorbeeld met een jongere vrouw van hun werk, een vriendin van haar of collegaatje van haar werk, maar dat zijn er relatief gezien niet zoveel als met mannen van een andere afkomst. Om een betrouwbare vrouw uit het verre buitenland te halen moet je het geld voor hebben, dit loopt in de papieren. Je moet haar hier kunnen verzorgen en daarnaast verlangt ze meestal ook nog dat je haar familie met geld gaat ondersteunen.

Review: Cultuurverschil

Ik kan de niet blanke mannen nog geeneens zo de schuld geven. Het zijn de Nederlandse domme blondjes die zich door zo'n jongen of man laten pakken en ook nog een kind of kinderen bij haar laten verwekken. Het klopt dat zo'n man enkele jaren bij haar kan blijven maar op een gegeven moment is hij weg en dan zit ze met een kind of kinderen van hem. Ook Nederlandse blanke mannen verlaten hun vrouw, bijvoorbeeld met een jongere vrouw van hun werk, een vriendin van haar of collegaatje van haar werk, maar dat zijn er relatief gezien niet zoveel als met mannen van een andere afkomst. Om een betrouwbare vrouw uit het verre buitenland te halen moet je het geld voor hebben, dit loopt in de papieren. Je moet haar hier kunnen verzorgen en daarnaast verlangt ze meestal ook nog dat je haar familie met geld gaat ondersteunen.

Review: Cultuurverschil

De gemiddelde blanke man knapt af op een blanke vrouw met niet blanke kinderen. Door haar kinderen zal haar verleden haar altijd blijven achtervolgen. En...hoe vaak zie je een blanke vrouw met een negroïde man en hoe vaak zie je een blanke man met een negroïde man? En wat als die negroïde man weg is? Dan zijn ze getekend! Enkel nog maar aantrekkelijk voor weer een negroïde man.

Review: Cultuurverschil

Correctie: De gemiddelde blanke man knapt af op een blanke vrouw met niet blanke kinderen. Door haar kinderen zal haar verleden haar altijd blijven achtervolgen. En...hoe vaak zie je een blanke vrouw met een negroïde man en hoe vaak zie je een blanke man met een negroïde vrouw? En wat als die negroïde man weg is? Dan zijn ze getekend! Enkel nog maar aantrekkelijk voor weer een negroïde man.

Review: Cultuurverschil

Dat zo'n vrouw nu spijt heeft en nu wel een betrouwbare blanke man wil hebben is jammer voor haar. Daar had ze vroeger maar aan moeten denken toen ze de blanke mannen niet zag staan.

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Ik heb dat hier veel vaker geschreven. Veel vrouwen op datingsites willen geen man van hun eigen leeftijd, die moet veel jonger zijn. Mannen wordt vaak verweten dat ze enkel maar een veel jongere vrouw willen hebben maar de vrouwen zijn tegenwoordig net zo erg. Als het een rijke kerel is mag de man wel ineens meer als 20 jaar ouder zijn. Dan hebben ze een rijk leventje.

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Voor mij mag een vrouw best een paar jaar ouder zijn maar ik hou wel van een slanke en elegante vrouw, geen oma type, dik en niet goed verzorgd. Een oma type kan ik hier in de buurt wel krijgen.

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Vrouwen zoeken niet naar mannen die ouder zijn. Ouder of bevalt de foto niet? Geen Richard Gere of George Clooney? Klik, gelijk weg.

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Voor wat betreft de vollere dames. Die zoeken maar een man die net zo vol of nog voller is. Misschien hebben ze geluk en vinden ze nog een slanke man, maar dan zullen ze lang moeten zoeken vrees ik.

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Het lijkt wel of de vrouwen dominante macho'tjes zoeken, ik zie dit ook bij tienermeisjes en dan later gaan klagen dat die niet trouw zijn terwijl iedereen ze ervoor heeft gewaarschuwd, volgens hun allemaal niet waar natuurlijk. Wat is hun hun waarde op de huwelijksmarkt voor een blanke man als ze al kind of kinderen van een donkere man hebben? Die donkere man is allang weg, krijgen ze dan pas hun verstand of blijft dit zo?

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Het is voor een jonge vrouw al moeilijk een man van haar leeftijd te krijgen als ze al een kind of kinderen heeft omdat een jonge man niet gelijk met kinderen wil zitten en zeker niet van een ander. Als de kinderen halfbloedjes zijn maakt het voor haar nog vele malen moeilijker.

Review: mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

Of negroïde vrouwen blanke mannen niet zo aantrekkelijk vinden of blanke mannen negroïde vrouwen niet is mij onduidelijk. Ik denk dat het de negroïde vrouwen zijn. Je ziet ze wel met Marokkaanse mannen.

Review: bad site

Dat de verhouding in aantal zoekende 50+ mannen en zoekende 50+ vrouwen zeer scheef ligt kan je ook op de Cupido Party zien. Dit is niet enkel bij Knuz zo, dit is overal zo. Zo vallen veel mannen buiten de boot. De meeste single 50+ zoeken niet, die laten het van het toeval in real life afhangen. Ook zijn er vrouwen die door een slechte ervaring in een vorig relatie geen man meer willen en nu van hun vrijheid willen genieten.

Review: Niks mis mee!

Ik lees op deze website regelmatig klaagreacties van vrouwen die iedere keer een foute, vaak getrouwde man daten. Ik zou zo zeggen: Die hebben ze er toch zelf tussenuit gehaald en de e-mails van de wel eerlijke en betrouwbare mannen als niet interessant niet of negatief beantwoord? Ze trappen dus elke keer weer in de opvallende en leuke e-mals van deze mannen.

Review: amateurs

Het klinkt misschien raar in je oren , maar ik heb totaal geen problemen met Knuz gehad. Wel met de vrouwen die zich op Knuz hebben ingeschreven, maar daar heb ik al meer als genoeg over geschreven.

Review: slechte site

Ik heb op Relatieplanet, Lexa en Friedscout24 gezeten. Het is daar niet veel anders.

Review: slechte site

Op Relatieplanet was ik enkel maar gebroken hartjes aan het sparen, als er überhaupt een antwoord kwam.

Review: slechte site

De datingsites kunnen hier niets aan doen. Het zijn de vrouwen die hier op zitten. Ze zijn héééél erg sterk in het negeren. De mannen die ze voor een date uitkiezen zijn precies de types die ze enkel willen pakken, vaak ook nog getrouwd.

Review: gratis en grote site

Ik heb op datingsites ook geen geschikte partner gevonden. Ik heb ondervonden dat het voor 50+ mannen erg moeilijk is. Veel 50+ vrouwen zoeken 40+ mannen of zelfs nog jonger. Dit heb ik in de profielen van vrouwen gelezen. Ik zit niet meer op datingsites.

Review: gratis en grote site

Vervolg: Gezien mijn eigen leeftijd zie ik een meer dan 5 jaar oudere vrouw niet zitten. Het is niet het belangrijkste maar ik vind dat seks binnen een relatie er nog steeds bij hoort. Een vrouw die seks voor gezien houdt is dus niet geschikt voor mij. Ik zoek een relatie, geen gewone vriendschap, al begint het er wel mee.

Review: knuz pruts.

Ik denk eerder dat de bewuste dame stommetje aan het spelen is, ik heb dit ook meegemaakt. De voornaamste reden is dat ze denkt wat beters te hebben gevonden en dan besta je ineens niet meer. Ze kan zich ook beledigd voelen of teleurgesteld zijn door iets wat je aan haar hebt geschreven. Wat Knuz voor mij wel fout heeft gedaan is dat ze een vrouw de mededeling hebben gedaan dat er iets met mij niet in de haak zou zijn, geheel onterecht dus. Ik ben Knuz nooit afgevallen, maar ik heb op deze website wel mijn mening gegeven over het gedrag van het merendeel van de dames op datingsites. Hou er ook rekening mee dat er ettelijke niet serieuze dames op Knuz zitten die dit enkel voor de sport doen. Knuz is toch gratis. Credits heb je niet echt nodig.

Review: knuz

Bij vrouwen moet je uit de Friend status blijven. Als gewone vriend zien ze me graag, maar verder dan ook helemaal niets. Je moet opvallen tussen de grijze massa. Hoe doe je dat? Afgelopen weekend zag ik een vrouw flikfooien met een getrouwde man, mijn directe aanwezigheid werd verre van op prijs gesteld. Ben jij onze chapparone?
Ze wilden hun gang gaan zonder dat iemand meeluisterde.

Review: uitschot

Vrouwen zitten te wachten op de jongere prins op het witte paard terwijl ze zelf er echt niet als een prinsesje uitzien. Als je als man wat ouder bent maak je zeker geen kans, of je moet een hele dikke geldbuidel hebben, dan maken uiterlijk en leeftijd ineens weinig meer uit. Vrouwen komen ook niet verder dan leeftijd en foto, bevalt dat niet klikken ze snel door. Op iedere datingsite is het hetzelfde.

Review: ervaring of zoiets.

De matches zijn ook niet tweezijdig. Het zijn vrouwen die aan jouw voorwaarden voldoen. Jij hoeft niet aan haar voorwaarden te voldoen. Kan enkel maar eens hoe vaak je buiten haar gewenste leeftijd valt. Bij een echte match voldoe je aan elkaars voorwaarden.

Review: niet zo positief

Arie, Zoals ik al eerder heb geschreven en vele mannen met mij. Op iedere datingsites is het het zelfde. Door het zeer grote overschot van mannen op datingsites hebben de dames alle keus en nog is het niet genoeg. Als je niet voor 100% aan hun eisen voldoet (er uitzien als een filmster, rijk en minstens 15 jaar jonger) wordt je e-mail genegeerd. De vrouwen kijken niet wat wat ze zelf te bieden heb maar hebben zelf wel erg onrealistische eisen. Ze wachten op de prins op het witte paard, maar dan zullen ze zelf wel een heel mooi en lief prinsesje voor moeten zijn.

Review: niet zo positief

Je kunt je ook niet via een datingsite bewijzen, daarvoor zul je met iemand moeten omgaan. Aangezien er veel mannen op datingsites zitten die enkel maar een vrouw willen opschrijven verpesten die het voor de goedwillende en serieuze mannen. Veel vrouwen trappen nog steeds in leuke verhaaltjes en acterende mannen die niet zichzelf zijn en zich heel anders voordoen dan ze werkelijk zijn.

Review: niet zo positief

Rob, wat bedoel je met schreeuwers? De één zal andere ervaringen hebben als de ander. De één krijgt volop dates, de ander geen één. Ligt dit aan wat je in de e-mail schrijft of ligt dit aan iemands uiterlijk of vooral leeftijd? Het blijkt op deze website dat veel mannen dezelfde negatieve ervaring hebben als ik. Mijn ervaring is dat in het dagelijks leven vrouwen over het algemeen duidelijk anders zijn dan de vrouwen op datingsites. De vrouwen die ik ontmoet en goed mee omga zijn helaas getrouwd of zitten in een relatie.

Review: niet zo positief

Het lijkt wel of mannen vanaf 50 rechtstreeks de vuilnisbak ingaan en enkel nog maar interessant kunnen zijn voor vrouwen dik in de 60. Mijn e-mails heb ik door een vrouw laten controleren, die zijn goed. Mijn uiterlijk vinden vrouwen ook goed, ze vinden mij er een stuk jonger uitzien. Wat blijft er dus over? Voor de meeste mannen vanaf 50 is het dus gedaan op datingsites.

Review: Heel veel fake

Zoals ik eerder heb geschreven worden fake profielen er niet door knuz zelf opgezet. Deze profielen worden erop gezet door mensen met financiële bedoelingen. List en bedrog.

Review: Uitgeschreven

Fakers worden er niet door Knuz zelf opgezet zoals bij veel andere datingsites wel het geval is. Dit om mannen ertoe te bewegen te gaan betalen, ook sturen ze je nep e-mails. Als je hebt betaald blijft het stil en krijg je geen enkele e-mail meer, hooguit datevoorstellen. Als je als man ouder als 49 bent, ben je niet interessant meer voor vrouwen rond je eigen leeftijd, in feite ben je door ze afgeschreven. De dames willen bijna allemaal jonger, tot 25 jaar jonger aan toe.

Review: site zelf is goed, maar de vrouwen zijn niks

Toch zijn er oudere mannen zonder kinderen, ik bijvoorbeeld, maar mij halen ze er niet tussenuit.

Review: fakers

Dit doet Knuz zelf niet, dit zijn scammers. Knuz doet moeite deze profielen eruit te halen. Veel andere websites maken wel zelf, misschien wel duizenden, nepprofielen aan om je over te halen te gaan betalen. Erotische datingsites spannen de kroon, daar is (bijna) alles nep. Er zijn zelfs websites die een redactie hebben om je e-mail aan een fake te beantwoorden. Elke e-mail die je verstuurt kost dan geld door middel van dure credits.

Review: fakers

Er is in Nederland een grote website die op de TV veel reclame maakt waar je al moet gaan betalen wil je een e-mail kunnen lezen, laat staan versturen. De dingen waar je op Knuz voor moet betalen heb je niet echt nodig.

Review: Zeg Johan(n)(n)

Het is dus allemaal niet waar wat ik schrijf?
Er zijn genoeg mensen die mijn ervaringen onderschrijven, dit heb je zeker niet goed gelezen. Als jij andere ervaringen hebt speel jij waarschijnlijk beter toneel en hou je een masker op. Het is me trouwens weer gebeurd. Eerst een leuk e-mail contact en op een gegeven moment beantwoordt ze mijn e-mails niet meer. Als een vrouw via Knuz in contact gekomen is met een man die ze interessanter lijkt bestaat de man niet meer waar ze eerder contact mee heeft gehad. Ze wil dan enkel nog maar communiceren met die nieuwe man. Wat is dit voor mentaliteit?

Review: Zeg Johan(n)(n)

Als je achter de geheimen van een vrouw komt breekt de hel los. Alles wordt in alle hevigheid ontkend, ik wordt voor gek verklaard maar ik heb wel de bewijzen. Het gewoon eerlijk toegeven is er niet bij.

Review: Zeg Johan(n)(n)

Een voorbeeld? Mijn ex ging vreemd, dit was volgens haar helemaal niet waar, ik zag spoken. Tot het moment dat ik haar bij mij thuis met een man in bed aantrof, toen kon ze er niet meer onderuit.

Review: Prima site, maar weet waar je aan begint

Inderdaad Djenga, veel Cougars en Gold Diggers. Een zeer groot pakket aan eisen. Ze zoeken een man die hen kan vermaken (humor) en hen overal mee naar toe neemt, uiteraard op de man zijn kosten. Ze kijken niet naar zichzelf wat hun inbreng in een relatie kan zijn en hoeverre ze een man kunnen vermaken. Alles moet van één kant komen.

Review: Prima site, maar weet waar je aan begint

Vrouwen gaan meer voor de lolbroeken. Tot ze er achter komen dat zo'n lolbroek getrouwd is, een vaste relatie heeft of meerdere bedvriendinnen heeft natuurlijk.

Review: Prima site, maar weet waar je aan begint

Een voorbeeld? Mijn ex ging vreemd, dit was volgens haar helemaal niet waar, ik zag spoken. Tot het moment dat ik haar bij mij thuis met een man in bed aantrof, toen kon ze er niet meer onderuit.

Review: Hoe kan het bestaan

Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd ook niet verder kom dat plaatjes kijken, maar dit heeft zijn reden, dit omdat er niet op mijn e-mails werd gereageerd en ik hooguit de standaard afwijzing kreeg. Het is ook zo dat ik de voor mij niet aantrekkelijke vrouwen niet aanschrijf en dat ik bij de aantrekkelijke vrouwen maar één van de honderden ben. Je krijgt ook geen reactie als je maar één jaar ouder bent dan haar maximum gewenste leeftijd, wat meestal haar eigen leeftijd is of jonger. Ik heb in een artikel gelezen dat ongeveer 40% van de ingeschreven vrouwen niet serieus is en enkel maar ingeschreven staat omdat ze benieuwd zijn wat er nog op hun af komt, dit kunnen ook getrouwde vrouwen zijn. Van deze vrouwen krijg je dus echt geen antwoord.

Review: ppffffffff

Ik ben dit met je eens Donna. Maar waarom halen veel vrouwen precies de verkeerde mannen er tussenuit gezien de reacties van de dames op deze site?
Iedere datingsite heeft zo wie zo een zeer geringe slagingskans voor mannen en in het bijzonder voor de goede en serieuze mannen. In het dagelijks leven is het niet anders, deze mannen vallen niet op, de vrouwenjagers en de drukke nonchalante macho'tjes wel, maar of de vrouwen hier zo tevreden mee kunnen zijn?

Review: *

Ik snap niet wat een jonge vrouw onder de 30 op een datingsite zoekt. Al je jong bent heb je toch alle kansen? Ga eens uit, kijk goed om je heen en let nu eens niet op de door woord en gedrag meest opvallende mannen. Kijk ook eens naar de rustige, misschien wat teruggetrokken mannen, die hoeven niet saai te zijn.
Durf zelf eens een gesprek aan te gaan. Onder de mannen die jou benaderen kunnen veel (reeds gebonden) vrouwenjagers zitten en ik denk dat je daar niet op zit te wachten. Een serieuze man valt niet zo op maar is meestal wel de meest betrouwbare.

Review: Johan, Johan, Johan

Real life is ook veel beter, dan heb je echte communicatie, zowel verbaal als non verbaal. Het punt is dat je wel iemand tegen moet komen die ongebonden is en waarbij het klikt. Als dit na jaren niet lukt went je je tot datingsites. Helaas is het resultaat voor de overgrote meerderheid van de mannen net zo groot als in real life.

Review: Plaatjes

Aandacht en bevestiging zijn inderdaad de sleutelwoorden voor vrouwen. Als ze op een gegeven moment vinden dat ze aandacht bij je tekort komen zijn ze zo het matrasje voor een ander. Willen vrouwen nu echt zo'n macho uitsloverige hufter die ze geestelijk de hoek intrapt en waar ze jankend en onderdanig weer uitkomen en hem alles vergeven? Ik denk dat ze beter af zijn met een lieve, zorgzame man die veel voor ze doet. Maar ja, ik hoor het alweer, die zijn niet spannend, die zijn saai. Lieve, open, betrouwbare en niet veeleisende vrouwen zijn er zeker wel, maar ik kom ze niet loslopend tegen. Hou er rekening mee, vrouwen zijn in het begin lief, aardig en aanhankelijk, maar of ze zo blijven?

Review: Plaatjes

Ondanks veel teleurstellingen en negatieve ervaringen blijf ik vrouwen met respect behandelen, zo ben ik nu eenmaal. Maar willen vrouwen diep in hun hart dit wel?
Willen ze niet veel liever zo'n onbetrouwbare macho die ze als slet behandeld? Een man die maar met zijn vingers hoeft te knippen en hij heeft de volgende alweer in bed. Lekker spannend hè om één van de velen te zijn. Nee, ik ben niet jaloers, ik wil dit niet. Ik wil er maar één, maar dan wel een vrouw die ik met andere mannen kan vertrouwen. Ik geef ze alle vrijheid maar absoluut geen seks met andere mannen, dan is het gelijk voorbij.

Review: Plaatjes

Nee, ik werk niet voor Knuz of voor een andere datingsite en het is waar dat ik veel schrijf. Ik heb eerder geschreven dat mooie vrouwen worden bedolven onder de e-mails en dat ze ook plaatjes kijken en dat ze zich laten inpakken door mooie verhaaltjes en daardoor vaak voor het verkeerde type kiezen. Datingsites gaan gebukt onder een schrijnend tekort aan ingeschreven vrouwen. Mannen storten zich dus massaal op de vrouwen. Op datingsites hebben mannen een zeer zware concurrentie. Datingsites kunnen voor vrouwen werken, nauwelijks voor mannen terwijl die op betaalde datingsites zo goed als voor alle inkomsten zorgen. Voor de meeste mannen is dit gezien de zeer lage slagingskans weggegooid geld. Je kan als man dus maar beter wachten totdat je in real life toch nog een leuke vrouw tegenkomt, maar je moet er wel op uit gaan en niet achter je laptop blijven zitten.
Ook bellen vrouwen niet bij je aan de deur of ze je vriendin mogen zijn.

Review: Plaatjes

Dank je voor je bemoedigende woorden Ines. Ik merk in de praktijk dat de meest aanwezige mannen de aandacht van vrouwen trekken en dat ik door mijn rustige gedrag in feite verloren ga in de massa. Vrouwen waarderen mij echt wel, maar ik heb net niet dat waardoor vrouwen mij beter willen leren kennen. Aan mijn uiterlijk ligt het niet is mij meerdere keren verteld. Je bedoelt waarschijnlijk dat ik minder op het uiterlijk van vrouwen moet letten. Helaas werkt het bij mij zo wanneer het uiterlijk van een vrouw mij niet aanspreekt ik er geen speciale gevoelens voor kan krijgen. Ik weet ook dat dat niet kan komen. Als ze een vriendin van mij zou worden zal ze altijd een gewone vriendin zijn, niets meer.

Review: review

Het ligt ook niet aan Knuz of andere bonafide datingsites.
Veel vrouwen kijken enkel maar naar wat die man hun te bieden heeft en niet wat ze zelf aan die man te bieden hebben. Kortom, veel te hoge eisen ten opzichte wat ze zelf te bieden hebben.

Review: Alle alleenstaande mama's verzaaamelen

Er zijn ook genoeg moeders (Cougars) die op zoek zijn naar een heel jonge man. Ook meisjes die op zijn naar een vader voor hun kind.

Review: KN(E)UZ

Op betaalde datingsites is het merendeel van de vrouwen gratis lid. Het heeft dus geen zin aan deze vrouwen een e-mail te schrijven omdat ze je toch niet kunnen antwoorden

Review: KN(E)UZ

@ Dirk,

Ik heb het opgegeven zinloze e-mails te schrijven die gelijk weer worden verwijderd. De dates met vrouwen die ik heb gehad waren met vrouwen die een man om het minste of geringste afwijzen of met probleemvrouwen. Ik laat het nu ook aan het toeval over of ik nog eens een normale vrouw ontmoet waarbij het klikt, al is deze kans klein. Wat je je ook moet realiseren is dat bij een scheiding ook de vrouw er een aandeel in kan hebben gehad. Het zijn niet alleen de mannen die hier "schuldig" aan zijn. Er is dus wat met deze vrouwen.

Review: KN(E)UZ

Een ex medewerker van een datingsite schreef (ik dacht op deze website) dat het bij nog geen 1% het tot een korte of langere relatie kwam. Datingsites stellen het allemaal heel rooskleurig voor. Op TV zie ik nog steeds reclames van datingsites met alleen maar jonge mensen, terwijl jonge mensen juist in het gewone leven al de meeste kansen hebben. Mensen van middelbare leeftijd zie ik niet in die reclames, laat staan nog oudere mensen.

Review: KN(E)UZ

Aanvulling.

Volgens mij richten datingsites zich op TV tot de verkeerde doelgroep. Als ik me niet vergis vinden de meeste scheidingen plaats bij mensen tussen de 40 en de 50. De voornaamste doelgroep zou dus 40ers moeten zijn.